Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Fuj !!!phenom je napisao/la:nek je otisao, hvala bogu.. i nikad se ne vratio.. to je veca us od muhremovica i biscevica zajedno
Bravo decko! Nazivas nase legende svakakvim imenima,sto je najgore nisi sam,pljuje se po Bukiju i Dzeli vec odavno,ok kako su prestali igrati lopte i nisu se nesto proslavili,ali vi balavurdijo izgleda ne znate kako su ti igraci ginuli za Zelju,kako je Buki trco ko konj i mariso se,ili kako je Dzelo k.a.r.a.o. malene iz utakmice u utakmicu.To lako zaboravimo,i dopustamo ovim tkz. navijacima da ih nazivaju kako ih vec nazivaju.Sramota! Zajko legendo,sretno!!!fossil je napisao/la:Fuj !!!phenom je napisao/la:nek je otisao, hvala bogu.. i nikad se ne vratio.. to je veca us od muhremovica i biscevica zajedno
Kako te nije stid !
Pa zar nije trebo doc kod vas ?????????bekicamir je napisao/la:Zeba u Splitu?!![]()
Pa zar nije trebao otici negdje za najmanje 1mil Eura?!
Ne razumijem koja je fora doć na temu i napisat neku glupost, uzet nešto iz prošlosti i davat zaključke glupe...terabajt je napisao/la:Pa zar nije trebo doc kod vas ?????????bekicamir je napisao/la:Zeba u Splitu?!![]()
Pa zar nije trebao otici negdje za najmanje 1mil Eura?!
Svaka njima cast za sve sto su uradili za Želju na terenu i niko ne spori da su nam dosta toga donijeli. Ali ove funkcije koje sada imaju ne obavljaju nimalo dobro ( Dzelo "zaboravio" da aplicira za neku nagradu od drzave sta li , za 30.000KM i cuj molim te "zaboravio"sancez1921 je napisao/la:Bravo decko! Nazivas nase legende svakakvim imenima,sto je najgore nisi sam,pljuje se po Bukiju i Dzeli vec odavno,ok kako su prestali igrati lopte i nisu se nesto proslavili,ali vi balavurdijo izgleda ne znate kako su ti igraci ginuli za Zelju,kako je Buki trco ko konj i mariso se,ili kako je Dzelo k.a.r.a.o. malene iz utakmice u utakmicu.To lako zaboravimo,i dopustamo ovim tkz. navijacima da ih nazivaju kako ih vec nazivaju.Sramota! Zajko legendo,sretno!!!fossil je napisao/la:Fuj !!!phenom je napisao/la:nek je otisao, hvala bogu.. i nikad se ne vratio.. to je veca us od muhremovica i biscevica zajedno
Kako te nije stid !
Ruku na srce i ako mi je Zeba drag igrac, ali u modernom fudbalu takvi igraci danas vise ne prolaze i jedino gdje on jos moze igrati je BiH, Hrvatska i Srbija...Ni jedna ekipa sebi danas ne moze dozvoliti luksuz da ima 10 igraca na terenu - takodjer odlican ti je primjer Misimovic._forzamilan_ je napisao/la:Nisam pratio temu danas a morat ću izgleda da pročitam dosta stranica. 2 mi stvari nikako ne idu u glavu. Što baš Zeba u Split? Morao je i mogao bolje igrač njegovog renomea. Druga stvar pročitah odšteta 50-100 hiljada eura za najboljeg igrača PL? Hmm...
Prvo, nije najbolji u PL_forzamilan_ je napisao/la:Nisam pratio temu danas a morat ću izgleda da pročitam dosta stranica. 2 mi stvari nikako ne idu u glavu. Što baš Zeba u Split? Morao je i mogao bolje igrač njegovog renomea. Druga stvar pročitah odšteta 50-100 hiljada eura za najboljeg igrača PL? Hmm...
Najbolji igrac se bira na kraju sezone,kao i sampion BiH. S obzirom da si upoznat da je Željo aktuelni sampion,tako je i Zeba trenutno najbolji igrac PL,jer nosi tu titulu dok se ove godine ne izabere drugi.samosarajvo je napisao/la:Prvo, nije najbolji u PL_forzamilan_ je napisao/la:Nisam pratio temu danas a morat ću izgleda da pročitam dosta stranica. 2 mi stvari nikako ne idu u glavu. Što baš Zeba u Split? Morao je i mogao bolje igrač njegovog renomea. Druga stvar pročitah odšteta 50-100 hiljada eura za najboljeg igrača PL? Hmm...![]()
Drugo, jel zvanicno to za 100 milja eura? S obzirom na ugovor i godine i da ide u hrvatsku a i da ga se hocete rijesiti to nisu lose pare.
Trenutno korisnika/ca: Lekqqq1921, Levin, Mamba21 i 50 gostiju.