Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

Viper
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la Viper » 18 dec 2012, 15:35

Zeman je napisao/la:Igra li se revanš u ovoj fazi kupa italije i njemačke? Pitam zbog Intera i Bayerna koji imaju poprilično lagane protivnike, no ako se igra i druga utakmica, mogu se večeras zayebavati :roll:
Ne, jedna utakmica, u Španiji su dvije ;)
SAMO ČELIK !

_karabaja_
Kontakt:

Post Postao/la _karabaja_ » 18 dec 2012, 15:36

Zeman je napisao/la:Igra li se revanš u ovoj fazi kupa italije i njemačke? Pitam zbog Intera i Bayerna koji imaju poprilično lagane protivnike, no ako se igra i druga utakmica, mogu se večeras zayebavati :roll:
Jedna utakmica se igra.
'66 WAS A GREAT YEAR FOR ENGLISH FOOTBALL. ERIC WAS BORN.

Zeman
Kontakt:

Post Postao/la Zeman » 18 dec 2012, 15:38

_karabaja_ je napisao/la:
Jedna utakmica se igra.
bum ih odigral onda, ali će sigurno bar jedan u produžetke.. čisto da me povale :mrgreen:
NAPRIJED NARODE!

Kapellen
Kontakt:

Post Postao/la Kapellen » 18 dec 2012, 15:40

Imam osjecaj da ce karslruhe izbacit freiburga,cesto se u njemackoj desavaju iznenadjenja u kupu :mrgreen:
Poziv za jaču Slobodu!
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 18 dec 2012, 15:47

1Č/26.5/ Miami - 2/ Više 1.85

Mislim da se Minnesota polako vraća na svoj prošlogodišnji učinak što se tiče broja datih i primljenih koševa, okosnica ekipe od lani polako zauzima svoje mjesto u ekipi nakon dugog odsustva. Igraju protiv Miamia i neminovnost je da će primiti dosta koševa, pitanje je hoće li zabiti ali zato sam se odlučio da odigram broj koševa Miamia u prvoj četvrtini. Pristojna granica, Miami kao i obično jak tako da ovo sigurno prolazi, po mom mišljenju, naravno.

h1p/-1.5/Milwaukee- Indiana 1 1.85

Milwaukee dobija u hendikepu prvo poluvrijeme. Milwaukee je prejak kući dok je Indiana u odnosu na prošlu sezonu, skroz pala. Vjerujem da će ovo Milwaukee dobiti bez problema, u hendikepu, ali eto zato što mi hendikep na poluvremenu izgleda privlačnije ( -1,5), to sam odigrao. Ne bi trebali iznevjeriti.

h1č/-2.5/LA Lakers- Charlotte 1 1.85

Mišljenja sam da će Lakersi ovo riješiti već u prvom poluvremenu i da će lagano privesti utakmicu kraju uz malo variranje koš razlike. Ako iznevjere, onda stvarno neka se ugase jer igraju protiv jedne od najslabijih ekipa cijele lige. Odigrao sam da dobijaju prvu četvrtinu u hendikepu 2.5 jer mi je mrsko pratiti čitavu tekmu jer počinje u 4.30. Hoću da odmah zaokružim. :)

h1č/-1.5/Golden State- New Orleans 1 1.75

Golden State je solidna ekipa za NBA uslove, mogu svakoga dobiti a mogu i kiksati od najgorih. Mislim da protiv Hornetsa neće tako biti i da će ovu prvu četvrtinu lagano dobiti s barem 2 razlike. Kontao sam igrati više od 24 koša Warriorsa u prvih dvanaest minuta ali nisam nešto vele zagrijan bio za to jer ovi umrtve igru, uspore a uspjeli su Oklahomu zadnji put zaustaviti na 17 poena u 1 četvrtini.

Utah/Jefferson A. (- 17,5+) 2/Više 1.85

Očekujem veliku dominaciju pod košem od ovog momka, u zadnje vrijeme je i nije baš briljirao kao što je to na početku sezone radio ali mislim da su Netsi prava ekipa da se vrati na pravi put. A opće poznata stvar je da je on glavno oružje Jazzera i da je njemu podređena igra u većini utakmica.

Brooklyn/ Lopez B. ( -17,5+) 1/Manje 1.80

Teško da će protiv Big Ala ići preko ove granice, Glavno oružje Netsa će biti van reketa, Johnson i Williams tako da će se rijetko kada osloniti na Lopeza. Možda i jedan i drugi ( Jonhson i Williams) odu preko, ali lično ću ih zaobići. Ne da mi se vagati koji bi mogao, a preveliki je zalogaj oba odigrati.

Ubacio sam i East Fife kec, 1.70 kvota, čisto prateći statistiku. Valjda dođe.

SRETNO SVIMA KOJI SU ODIGRALI NEŠTO DANAS !
Who dares, wins !

AOC
Kontakt:

Post Postao/la AOC » 18 dec 2012, 16:06

AOC je napisao/la:Ljudi imate u Schustera neki ludi program koji daje besplatne parove za igrat, od zadnjih 14 tipova ima 14 dobiveni i 0 promaseni, tesko je imate 14 pogodjeni u nizu ali eto i to se desava, tko zeli pratiti nek izvoli, link mu je ovde: http://****.****.es/p/ ... e_684.html" onclick="window.open(this.href);return false;
i serija se nastavlja, 15 pogodjeni 0 promaseni, svaka cast, 15 zaredom pogodjeni izgleda da zeli oboriti rekord famoznog smicera :mrgreen:
Drži sreću kao pticu: što nježnije i lakše! Bude li se osjećala slobodnom, ostat će ti rado u ruci.

deno_TM87
Kontakt:

Post Postao/la deno_TM87 » 18 dec 2012, 16:09

Inter - Verona 2/1 29.00

Inter - Verona 2 9.00

Inter - Verona Gda 1.90
Željezničar über alles!

Slava Ukraïni!

Leeds United Football Club!

Edin.-
Kontakt:

Post Postao/la Edin.- » 18 dec 2012, 16:10

Kako da igram ovo preko neta, u premir kladionici? Sta mi treba sve??
nez gdje da postavim, pa eo ovdje pisem..

hvala imperator ;)
Zadnja izmjena: Edin.-, dana/u 18 dec 2012, 16:56, ukupno mijenjano 1 put.

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 18 dec 2012, 16:12

C.Zvezda-Split H-16,5 1 1,85

Split je na gostovanju u Beogradu bez:
Nikola Vujčić, inače najbolji igrač ekipe, Vedran Vukušić i Bruno Markulin.
Domagoj Vuković je otputovao ali ima problema sa stopalom pa vjerovatno neće nastupiti a očekuje se i da Srđan Subotić propusti meč usljed povrede jer nije još spreman za maksimalne napore.

"Vukoicic (trener) uoči susreta:
Pobedili su nas u prvom kolu i na taj način su nas zadužili. Iz tog razloga kod nas postoji velika želja i motiv da im se revanširamo. To svakako nije primarno u našoj motivaciji, ali je nešto dodatno. Split je u značajanoj meri sastavljen od domaćih igrača, koji su potekli iz splitske košarkaške škole."

BC Galil Gilboa-Mornar Bar H-17,5 1 1,85
Igrali su prvu ut. u Baru i tada su Izraelci dobili 49-80, 24.10.2012.
Razlika u kvaliteti i snazi izmedju ovih ekipa je jako izrazena.
Mornar jako mlad tim, ako ne i najmladji u Europi, prosjek starosti 19,4 imaju samo 2 igraca 88 godiste, ostlai su 90 i iznad.
Galil ako zeli moze ovo lagano dobiti sa +20 razlike.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

gang
Kontakt:

Post Postao/la gang » 18 dec 2012, 16:28

MOze li netko predloziti za veceras pet kosarkasa koji idu preko granice .hval i sretno danas

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 18 dec 2012, 16:39

Edin.- je napisao/la:Kako da igram ovo preko neta, u premir kladionici? Sta mi treba sve??
nez gdje da postavim, pa eo ovdje pisem..
Moras biti clan Premier kluba. Ako si vec clan, onda odes do kladionice gdje igras, zatrazis aktivacijski kod. Onda dodjes kuci, otvoris stranicu Premier kladionice -> ides na aktivacija racuna -> ukucas clanski broj i aktivacijski kod i ides na DALJE -> grad, ulica, postanski broj, broj mobitela pa opet na DALJE -> korisnicko ime, lozinku, oznacis da prihvatas pravila igre na srecu, kliknes na ZAVRSI i to je to :D

P.S. Uplatis u kladionici nesto para na racun da mozes igrat' :)
#samoRudar #zauvijek

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 18 dec 2012, 17:05

Lubbecke-Flensburg (-55,5+) z2 @1,70
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 18 dec 2012, 17:22

gang je napisao/la:MOze li netko predloziti za veceras pet kosarkasa koji idu preko granice .hval i sretno danas

Evo po mom mišljenju kad već tražiš preko:
BET LIVE PONUDA:

Josh SMITH 16,5
Kevin LOVE 22,5
Kemba WALKER 17,5
Stephen CURRY 20.5
Paul GEORGE 16,5
Zadnja izmjena: Titova-Juga, dana/u 18 dec 2012, 17:25, ukupno mijenjano 1 put.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

bezze
Kontakt:

Post Postao/la bezze » 18 dec 2012, 17:23

Stavio sam cvaju na inter,medvescak,dortmund,milwal oba daju.

nele-BHF
Kontakt:

Post Postao/la nele-BHF » 18 dec 2012, 17:27

slika

Znači ziceri koji prolaze:

AUGSBURG - BAYERN = PROLAZ AUGSBURGA Kvota (4,20)

OFFENBACH - FORTUNA = PROLAZ OFFENBACHA Kvota (2,35)

tillman
Kontakt:

Post Postao/la tillman » 18 dec 2012, 17:31

Schalke - Mainz odg 1.55
-kup utakmice, meni uvijek znak da će pola boljih ekipa slati one igrače koji manje igraju u prvenstvu, a što automatski daje da je veća neuigranost u obrambenom dijelu... tj, šanse za greške su dosta veće pa bi moglo i golova biti...
Karlsruher - Freiburg odg 1.75
-ista stvar kao i prethodni par
C.Zvezda - Split +17,5 1 1.85
-sve je rečeno u prijašnjim objašnjenima
Oldenburg - Mitteldeutscher 1 1.15
-nakon pobjede kod Artlanda, idealna prilika za domaćine da nastave borbu za 2. mjesto u regularnoj sezoni (ipak je Brose prejak za ostale)...

uk. kvota 5.77 na wwin-u

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 18 dec 2012, 17:33

Decin vs Chomutov 2 @3.9

Skjern vs Skanderborg 2 @ 8 a i x2 je dobro placen @5
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 18 dec 2012, 17:48

Prijedlozi za prelaze

Halifax-Maidstone X/1
Oxford-Accrington X/X
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 18 dec 2012, 17:55

tillman je napisao/la:Schalke - Mainz odg 1.55
-kup utakmice, meni uvijek znak da će pola boljih ekipa slati one igrače koji manje igraju u prvenstvu, a što automatski daje da je veća neuigranost u obrambenom dijelu... tj, šanse za greške su dosta veće pa bi moglo i golova biti...
Slazem se, posljednja ut. u godini za obje ekipe,
Schalke 04 ima 6 ut. u nizu gdje oba tima zabijaju, nekoliko ut. u overu, u zadnjih 6 ut. primili 12 golova...
Zabog tako losih rez. i poraza smijenjen trener Stevens, tako da je sada je i pritisak na njima nesto manji, a kako se radi o posljednjoj ut. sezone uz to jos i kup igraci bi trebali "lakse" odigrati predstojeci susret.
U napadu su uvijek opasni pogotovo u Gelsenkirchenu, trenutno im je vliki problem igra odbrane. Igraju pred svojim navijacima koji ocekuju pobjedu i prolaz dalje.
Gosti iz Mainza dobro stoje na tabeli BL, ostvaruju dobre rez. pogotovo kod kuce, na gostovanje dolaze pokusati izboriti plasman u sljedecu rundu. Ono nemaju sta izgubiti a mogu napraviti veliku stvar, plasman u 1/4 finale.
Njihovi posljednji medjusobni susreti su zavrsavali su sa golovima, i oba daju i overom.
Ne znam sta ce ih sprijeciti da ponovo odigraju jednu atraktivnu ut. sa golovima. Doduse na klupi je trener juniora, nepoznanica ali veceras igraju ponajbolji, trazi se pobjeda koju doamci cekaju prilicno dugo.
Oba tima u napadu imaju dosta dobrih rjesenja. Zabiti svakako mogu i nadam se da ce ut. otici u over.

odg3+ je 1,95
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

vjesnicar
Kontakt:

Post Postao/la vjesnicar » 18 dec 2012, 17:58

Nekome mozda bude od koristi ovaj INFO:
► Inter-Verona
Inter ce danas igrati s poprilicno jakim sastavom:
Handanović, Silvestre, Ranocchia, Juan Jesus, Zanetti, Guarin, Duncan, Alvaro Pereira, Coutinho, Livaja, Palacio a nedostaju im:Cambiaso,Stankovic,Obi i Milito
VERONI nedostaju najbolji vezni Martinho,3 strijelac Laner,Pugliesea, Rivas i Fatić
► Augsburg-Bayern
Bayern sastav:Neuer - Lahm, Boateng, Dante, Alaba - Martinez, Schweinsteiger - Müller, Kroos, Ribery - Gomez
AUGSBURG:Amsif - Vogt, Callsen-Bracker, Klavan, Ostrzolek - Baier, Koo - Petrzela, Oehrl, Werner - Mölders
► Schalke - Mainz
Schalke je ostao bez glavnog trenera tako da ce ih veceras vodit pomocnik Keller
SASTAV SCHALKEA:Hildebrand - Höger, Höwedes, Metzelder, Fuchs - J. Jones, Neustädter - Farfan, Holtby, Draxler - Huntelaar
SASTAV MAINZA:Wetklo - Pospech, Svensson, Noveski, Zabavnik - Baumgartlinger, Soto - N. Müller, Ivanschitz, M. Caligiuri - Szalai

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.