Evo probaj sa ovimTritolone je napisao/la: Jel ima netko link od ove kosulje crvene na ebay-u ili nekoj slicnoj stranici?

http://www.ebay.com/itm/813-Mens-Casual ... 20cddba429
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Evo probaj sa ovimTritolone je napisao/la: Jel ima netko link od ove kosulje crvene na ebay-u ili nekoj slicnoj stranici?
te iste jakne ce bit kasnije snizene na 150-200, tako sam prosle godine kupio jaknu koja je bila 380 za nekih 160Ljumani_Banovici je napisao/la:u new yorker-u u tz ima snizenja .. juce sam bio, intersport je poceo da jede vnaGo .. jakne po 400km ne znam stvarno sto je to tako napucano s cijenama,nema smisla ...
Joj ja sam vidio jaknu 80 kera u newyorkeru, zamal nisam pišno kad sam je obuko na sebeLjumani_Banovici je napisao/la:u new yorker-u u tz ima snizenja .. juce sam bio, intersport je poceo da jede vnaGo .. jakne po 400km ne znam stvarno sto je to tako napucano s cijenama,nema smisla ...
imaš u Terranovoj, na pijaci, New Yorkeru ..EdenHazard je napisao/la:Gdje u Zenici ima kupiti ovakvu kapu i posto je![]()
ja sam jednu kupio za 80km ... nesto ko tamno plava boja, a unutrasnja boja kape je kao neka karirana kosulja(crvena,bijela,plava) nesto tako,takodjer i na rukavu ima to nesto kao ZAKRPLJENO tako da kazemclassic je napisao/la:Joj ja sam vidio jaknu 80 kera u newyorkeru, zamal nisam pišno kad sam je obuko na sebeLjumani_Banovici je napisao/la:u new yorker-u u tz ima snizenja .. juce sam bio, intersport je poceo da jede vnaGo .. jakne po 400km ne znam stvarno sto je to tako napucano s cijenama,nema smisla ...
De mi neko objasni kako bih ja mogao sad uzeti ovu kosulju preko ebaya?rio_Ferdy88 je napisao/la:Evo probaj sa ovimTritolone je napisao/la: Jel ima netko link od ove kosulje crvene na ebay-u ili nekoj slicnoj stranici?
![]()
http://www.ebay.com/itm/813-Mens-Casual ... 20cddba429
Jos par detalja i spreman siAmoxicillin je napisao/la:
vjerujem ti da bi isaoAmoxicillin je napisao/la:**** sve, al bosniacum jedini zna da bi ja prvi otiš'oa da me ne tjeraju...al' ne daju
ova puška!
Amoxicillin je napisao/la:
ma vidis da je frajer dosao po forumu da glumi bijeli bubregAmoxicillin je napisao/la:to ćemo tebi, da se igraš
Ja ti se ne razumim bas u to, meni brat ima racun tamo i preko njega sve narucujem.soxx je napisao/la: De mi neko objasni kako bih ja mogao sad uzeti ovu kosulju preko ebaya?
Jel postarina besplatna ? Cini mi se pise nesto FREENisam jos skontao kako sta itd.Jel mi treba kreditna kartica za ebay? Il mogu postom placat? Ajd neko odg
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 39 gostiju.