Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

Milanista92
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la Milanista92 » 18 dec 2012, 13:21

Reading - Arsenal(s.t.) 2 1,85 :mrgreen:
Braunschweig - Union Berlin 1 1,70 :mrgreen:
Dep.La Coruna - Valladolid X 3,10 :mrgreen:
Celta - Betis X2 1,70 :mrgreen:
Savehof - Lugi(55,5) manje 1,85 :mrgreen:
B.Griffin (LA Clipers) (19,5) manje 1,85 :mrgreen:
G.Dragic (Phoenix) (14,5) manje 1,85 :mrgreen:

Kvota 104,94 Uplata 0,50 Dobitak 52,47

http://prntscr.com/mi59n" onclick="window.open(this.href);return false;

ibra_barca
Kontakt:

Post Postao/la ibra_barca » 18 dec 2012, 13:25

malaga me vuce na 2, kvota mi djeluje ko navlakusa prava, zadnja 2 meca kad je eibar domacin bio, bilo je nerjeseno, i oba puta under 3 gola, sad malaga bez cabellara, 1 golman odigrao 16 tekmi, duarte 14 tekmi odigrao, demichellis 15 tekmi uz 2 gola, toulan 7 tekmi, eliseu 16 i 1 gol, joaqin 16 tekmi i 4 gola, isco 16 i 3 gola, santa cruz 13 takmi i 3 gola, nekazem da nece 2 biti, ipak je eibar u 3 ligi, al zar da kvota 1.9 bude a ovi treceligasi, smrdi mi tu nesto... :shock:
...rob do bagro...

elansa
Kontakt:

Post Postao/la elansa » 18 dec 2012, 14:07

ibra_barca je napisao/la:malaga me vuce na 2, kvota mi djeluje ko navlakusa prava, zadnja 2 meca kad je eibar domacin bio, bilo je nerjeseno, i oba puta under 3 gola, sad malaga bez cabellara, 1 golman odigrao 16 tekmi, duarte 14 tekmi odigrao, demichellis 15 tekmi uz 2 gola, toulan 7 tekmi, eliseu 16 i 1 gol, joaqin 16 tekmi i 4 gola, isco 16 i 3 gola, santa cruz 13 takmi i 3 gola, nekazem da nece 2 biti, ipak je eibar u 3 ligi, al zar da kvota 1.9 bude a ovi treceligasi, smrdi mi tu nesto... :shock:
Jesi li siguran da su bez nabrojanih igraca???

Livnobet
Kontakt:

Post Postao/la Livnobet » 18 dec 2012, 14:15

Livnobet je napisao/la: Evo i za večeras nešto (da se padne, da se ne kvari tradicija :D )

NFL:

Tennesse - NY Jets 2 @ 2,00
:mrgreen:

Beer Sheva - Hapoel Ironi 2 @ 2,62

Čisto osjećaj

Civa
Kontakt:

Post Postao/la Civa » 18 dec 2012, 14:17

Veceras nesto za NBA , imal ko sta god , broj koseva igraca i to :D dobitak oko cenkija :P
Tako blizu, a tako daleko.

Vex
Kontakt:

Post Postao/la Vex » 18 dec 2012, 14:19

elansa je napisao/la:
ibra_barca je napisao/la:malaga me vuce na 2, kvota mi djeluje ko navlakusa prava, zadnja 2 meca kad je eibar domacin bio, bilo je nerjeseno, i oba puta under 3 gola, sad malaga bez cabellara, 1 golman odigrao 16 tekmi, duarte 14 tekmi odigrao, demichellis 15 tekmi uz 2 gola, toulan 7 tekmi, eliseu 16 i 1 gol, joaqin 16 tekmi i 4 gola, isco 16 i 3 gola, santa cruz 13 takmi i 3 gola, nekazem da nece 2 biti, ipak je eibar u 3 ligi, al zar da kvota 1.9 bude a ovi treceligasi, smrdi mi tu nesto... :shock:
Jesi li siguran da su bez nabrojanih igraca???
slika

Kako kod gostiju prvenstvo ima prioritet, a današnji protivnik je ipak nešto manje zvučni Eibar, trener Manuel Pellegrini odlučio je poštedjeti nekoliko važnih prvotimaca puta na sjever Španjolske. U Eibar je čileanski stručnjak poveo 17 igrača, među kojima se nisu našli standardni Jesus Gamez, Martin Demichelis, Joaquin, Eliseu, Portillo, Isco i Santa Cruz. Od svih spomenutih igrača, tek je minutaža Roquea Santa Cruza ove sezone bila nešto manja, a kao što se vidi iz priloženog sve će linije biti poprilično okrnjene. Svim navedenim igračima pridodajmo još i ozlijeđene Julija Baptistu i Jeremyja Toulalana. Međutim, usprkos silnim izostancima, Pellegrini će na raspolaganju imati sasvim respektabilnu momčad.

elansa
Kontakt:

Post Postao/la elansa » 18 dec 2012, 14:24

Civa je napisao/la:Veceras nesto za NBA , imal ko sta god , broj koseva igraca i to :D dobitak oko cenkija :P
howard vise, od mene dosta

Vex
Kontakt:

Post Postao/la Vex » 18 dec 2012, 14:29

Alonzo Gee 12,5 tip: manje
Paul Millsap 15,5 tip: manje

Viper
Kontakt:

Post Postao/la Viper » 18 dec 2012, 14:40

Schalke prolaz
Inter - Verona pm1
Eibar - Malaga X2
Irak - Oman 0-2 golvoa
Niort - Sedan ps2
Medveskac - Innsbruck 1
Urzua Rivera - Carrasco 1
Brighton - Millwall pikX
Bahrein - Sirija zp1-
Lubbecke - Flensburg X2

Kvota: 28,32

8-)
SAMO ČELIK !

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 18 dec 2012, 14:41

meni nekako Varejao A. over 13 i Peković N. over 15 baca ...

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 18 dec 2012, 14:41

Brighton and Hove Albion-Millwall X 3,40 rez. 1:1 (sto po automatizmu znaci i obje ekipe zabijaju 1,70)

Ut. u kojoj su sve opcije moguce i sva tri tipa, ali zbog vaznosti ut. priblizne kvalitete i forme po meni je remi najblizi tip.
Vazna ut. jer eventualnom pobjedom domacina, poravnali bi se sa protivnikom, imali bi isti broj bodova, isto tako pobjedom gostiju odlijepili bi se na +6.
Obje ekipe prizeljkuju plasman u play off, za sada im ide dosta dobro.
Brighton u zadnjih 10 ut. ima samo jedan poraz, i to u Londonu kod odlicnog Crystal Palacea.
Na svom Amexu nisu zabili samo u 4 utakmice od ukupno 11 odigranih.
Millwall je trenutno na 8 poziciji, svakako je da tu i zele ostati na kraju sto nije nemoguce, pogotovo ako nastave igrati kao i do sada.
Igraju dosta dobro, imali su veliki niz nepobjedivosti do ut. u Ipswichu, cini mi se 12 ut. bez poraza.
Opasniji su na gostovanjima, i vise su osvojili bodova na strani, nisu uspjeli zabiti samo kod watforda 0:0 i u Ipswichu u porazu 3:0.
Prvi susret u Londonu na The Den stadionu zavrso je pobjedom Brightona 1:2.
Prije toga u sezoni 2011/12 obje ut. su bile sa golovima i remijem:
14.02.12, Brighton - Millwall 2 : 2
18.10.11, Millwall - Brighton 1 : 1

Obje ekipe su finoj formi, imaju isti cilj, nekako bas ne vjerujem da ce u sezoni Brighton dobiti oba susreta (moguce), ali tesko vjerujem u dva uzastopna poraza ekipe koja jako dobro igra i to posebno na gostovanjima, danas ipak Millwallu dajem malu prednost.
Zbog vaznosti ut. vjerujem da bi se obje ekipe mogle zadovoljile remijem.
Brighton kod kuce samo u jednoj ut. primio dva gola i to od Leedsa 2:2, u ostalih 10 ili 1 gol ili bez primljenog gola.
Kuci imaju omjer 4-5-2, Millwall u gostima 4-4-3

Brigton ima u napadu Mackail-Smitha, Dobbiea, Buckleya...
Millwall odlican napadacki trojac:
Darius Henderson, Andrew Keogh i Chris Wood, kojima treba pridodati i opasnog Liama Trottera koji se nerijetko upise u strijelce. Gosti su i danas bez Hendersona.
Po meni vrlo moguc remi uz rez. npr. 1:1.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

Livnobet
Kontakt:

Post Postao/la Livnobet » 18 dec 2012, 14:46

C. Zvezda - Split h1 (17,5) @ 1,85

Split u srbijansku prijestolnicu otputovao bez Nikole Vujčića, Vedrana Vukušića i Bruna Markulina, Domagoj Vuković je otputovao, ali zbog problema sa stopalima vjerojatno neće igrati, dok je Srđan Subotić na "leđnim tretmanima" i vidjet će se koliko će moći dati u Beogradu.

paolomontero
Kontakt:

Post Postao/la paolomontero » 18 dec 2012, 15:06

Frolunda - Aik 1 ( Frolunda je u dobroj formi, i ganjaju osmo mjesto,i playoff, ne zaboravite da su se pojacali vrlo dobrim Matt Duchene-om,uz Lundquista bice to dovoljno)

Lubbecke - Flensburg 2 (iako je Flensburg domacinska ekipa, mislim da ce dobiti, zaredali su nekoliko pobjeda jos od poraza od Burgdorfa)

Schalke - Mainz 1 (Stevens dobio otkaz, liga je za njih izgubljena, moglo bi doci do pozitivnog soka)

Aue - Bayern - prolaz Bayerna 1,15 kvota (nesto me strah cistve dvice, iako ce Gomez vjerovatno poceti)

Dordrecht - AZ 2

Saavedra-C.C. (Chi) -Paniagua Jose M. (Arg) 1 (u Santiagu se igra, a za paniaguu nikad u zivotu nisam cuo, a i kvota 1,25 je dovoljna za ovaj par :D :D :D :D )
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Tu sei la squadra del cuore
sempre in campo undici eroi
vinci l'impossibile e vai
Ti seguiremo anche noi

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 18 dec 2012, 15:17

slika

1. Wizards - Hawks kp2
Atlanta playoff ekipa, Wizardsi bez pet igrača ovdje nemaju šanse.
Nedostajat će: John Wall, Nene Hilario, Trevor Ariza, Trevor Booker i A.J Price

2. Josh Smith +16.5
Zadnju utakmicu protiv Wizardsa dao 23 poena, u karijeri protiv njih 15.9.
S obzirom da nema Hilaria kod Wizardsa, imat će još lakši posao pod košem.

3. Paul Pierce -19.5
U karijeri protiv Bullsa daje 19.5 u prosjeku s tim da ove godine igra 2 minute manje nego je to bilo tijekom dosadašnje karijere. Očekuje se defanzivna tekma dvojice najboljih def. trenera.
Paula će čuvati jedan od najboljih odbrambenih igrača na svojoj poziciji, Luol Deng.
Zadnju tekmu protiv Bullsa, Pierce je uz katastrofalan šut ubacio svega 10 poena.

4. Mavericks - 76-ers kp1
Phili će vrlo vjerovatno ponovo faliti Jrue Holiday a Bynuma ionako već odavno nema u rosteru kao ni Nowitzkog kod Mavsa. S obzirom da je Dallas domaćinska ekipa i da su dobili zadnjih 6 kući protiv 76-ersa, ovdje očekujem pobjedu domaćina.

5. Cavaliers - Raptors kp1
Cavaliersima se vratio njihov najbolji igrač K.Irwing, a Torontu fale neki jako ključni igrači:
Andrea Bargnani, Landry Fields i Kyle Lowry.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

mirzard
Kontakt:

Post Postao/la mirzard » 18 dec 2012, 15:23

sad bio u kladionici i kaze mi lik da igram Brighton - Millwall (p/k) 2-1 26km je kvota uplatio sam 5km pa eto ako jos neko hoce nek proba ako prodje bice dobro
KLUB BEZ NAVIJAČA JE KLUB BEZ DUŠE I RESPEKTA!!!

AgresivnoDjubre
Kontakt:

Post Postao/la AgresivnoDjubre » 18 dec 2012, 15:28

mirzard je napisao/la:sad bio u kladionici i kaze mi lik da igram Brighton - Millwall (p/k) 2-1 26km je kvota uplatio sam 5km pa eto ako jos neko hoce nek proba ako prodje bice dobro
Odigraj Notts County-Rotherham 2/1,hoces li me poslusati ?

Usput :

Brentford-Bradford oba tima daju gol
Brighton-Millwall oba tima daju gol
Augsburg-Bayern 2
Inter-Verona 1
Zadnja izmjena: AgresivnoDjubre, dana/u 18 dec 2012, 15:34, ukupno mijenjano 1 put.
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.

Zeman
Kontakt:

Post Postao/la Zeman » 18 dec 2012, 15:32

Igra li se revanš u ovoj fazi kupa italije i njemačke? Pitam zbog Intera i Bayerna koji imaju poprilično lagane protivnike, no ako se igra i druga utakmica, mogu se večeras zayebavati :roll:
NAPRIJED NARODE!

Kapellen
Kontakt:

Post Postao/la Kapellen » 18 dec 2012, 15:33

AgresivnoDjubre je napisao/la:
mirzard je napisao/la:sad bio u kladionici i kaze mi lik da igram Brighton - Millwall (p/k) 2-1 26km je kvota uplatio sam 5km pa eto ako jos neko hoce nek proba ako prodje bice dobro
Odigraj Notts County-Rotherham 2/1,hoces li me poslusati ?
jel to dojava ? :mrgreen:
Poziv za jaču Slobodu!
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.

merdo21
Kontakt:

Post Postao/la merdo21 » 18 dec 2012, 15:34

salke 2/1 ili 1/2
martimo 2/1 ili 1/2

osjecaj mada necu ni ja uplatit al et da vidim hocel proc :mrgreen:
Zadnja izmjena: merdo21, dana/u 18 dec 2012, 20:09, ukupno mijenjano 1 put.
Iskuliraj. Ne nerviraj se. Voli. Miri se. Prastaj. Osecaj. Placi. Smej se. Grli. Ljubi. Setaj po kisi. Gledaj u nebo. Pevaj. Skaci. Divljaj. Upoznaj ljude. Govori cao i onome koga ne znas. Radi bilo sta. Sve sto ti padne na pamet. Zivot je jedan.

AgresivnoDjubre
Kontakt:

Post Postao/la AgresivnoDjubre » 18 dec 2012, 15:34

Kapellen je napisao/la:
jel to dojava ? :mrgreen:
E sad vise nije fazon,svi je znaju :mrgreen:

@ Zeman

Mislim da se igra samo jedna utakmica 8-)
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.