Lige petice
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Lige petice
Taj Chelsea sto je sad "nadigran"je bio prvak,kako nebitno,prvaci su..Ekipa je zavrsila sezonu u epl ispod ocekivanja,smjena trenera,naprosto nisu u formi.Prosle sezone znaci klub iz epl na krovu Evrope.Sta ce ove biti,neznamo,ali jos su dva predstavnika u takmicenju..
Netreba precjenjivat superkup i svjetsko prvenstvo.
Netreba precjenjivat superkup i svjetsko prvenstvo.
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
- Prescritto
- Kontakt:
joj i ja bezze ulazim u raspravu, dosta mi je kad vidim rezultate ove ankete
primera ima 20 klubova ko i premiership, 20 klubova iz premiershipa u cjelini je jace od 20 klubova iz primere tako je i premiership jaci
ko ima sportklub+ nek prebaci pa da se uvjeri kolko je najjaca liga interesantna samim spancima, vise navijaca na grbavici kad ljoze igra
primera ima 20 klubova ko i premiership, 20 klubova iz premiershipa u cjelini je jace od 20 klubova iz primere tako je i premiership jaci
ko ima sportklub+ nek prebaci pa da se uvjeri kolko je najjaca liga interesantna samim spancima, vise navijaca na grbavici kad ljoze igra
E' tornata la squadra più odiata d'Italia!
- Nail for Real
- Kontakt:
A ti si inace veliki autoritet pa da tvoje misljenje prihvatimo zdravo za gotovo
Pogotovo pustiti ovu vrstu bolesne price za djecu nakon evropskih desavanja je glupo.

Pogotovo pustiti ovu vrstu bolesne price za djecu nakon evropskih desavanja je glupo.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- Prescritto
- Kontakt:
suvisno pitanje, mani me te patetike, ako ne prihvatas moje misljenje nemoj mi ni odgovarat, ha ja
u ovom se i vidi vase nepoznavanje, poredite 7 vs 7, umjesto 20 vs 20, gledajuci europska desavanja bundes liga je trenutno najjaca liga na svijetu
u ovom se i vidi vase nepoznavanje, poredite 7 vs 7, umjesto 20 vs 20, gledajuci europska desavanja bundes liga je trenutno najjaca liga na svijetu
- Nail for Real
- Kontakt:
Ko ti garantuje da je jedan Espanyol koji uze skalp Realu slabiji od stajaznam nekog QPR-a? Niko, tvoje slobodno ubjedjenje, ali ne mozes ga nametati drugima.
U takmicenju gdje su ucestvovali najjaci klubovi dvaju liga, znamo koji su bolje prosli. Necemo da se lazemo dzabe.
U takmicenju gdje su ucestvovali najjaci klubovi dvaju liga, znamo koji su bolje prosli. Necemo da se lazemo dzabe.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Gdje ces imati pune stadione u spaniji kad je svaki treci nezaposlen.prvo se kupi brasno za pite pa tek onda ako ostane za ulaznice
- Prescritto
- Kontakt:
treba ti covjek crtat, ne mozes ba poredit samo najbolje, 4 kluba ne cine jednu ligu vec 20 klubova, tvojom logikom i bundes liga je jaca od premiershipa, a i one zakorjele svabe to nece priznat, ustvari po tebi je premiership u rangu serie a 

Kod Škota uvijek isto. Njihovo pisanje traje na ovoj temi do februara, eventualno marta i onda se uvijek ušute.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
- Nail for Real
- Kontakt:
Zaboljelo vas je opasno.Henderson je napisao/la:Kod Škota uvijek isto. Njihovo pisanje traje na ovoj temi do februara, eventualno marta i onda se uvijek ušute.
Cuj kod Skota? Kakva li je tek onda ta mocna "NBA" kada "Skoti" imaju 4 kluba u 1/8 finala LP
Ajde da jednom ne peredimo najjace.Ajmo porediti ove sa zacelja,pogledajte koliko je Celta recimo bolja od Readinga,Zaragoza od QPR-a pa cete shvatiti gdje se igra bolji nogomet.
To sto mozda nije brz i sto stadioni nisu puni nema veze sa kvalitetom.Teren je jedino mjerilo,a Španjolci su dokazali ove sezone da su tu najbolji

To sto mozda nije brz i sto stadioni nisu puni nema veze sa kvalitetom.Teren je jedino mjerilo,a Španjolci su dokazali ove sezone da su tu najbolji

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
po cemu je to Celta bolja od Readinga a Zaragoza od QPR-a ???
Kad oduzmes utakmice barce i reala u 8 utakmica lige u ovom kolu postignuto samo 7 golova. efikasnost na djelu ,pa zato i nema gledatelja nemaju sta gledati
Kad oduzmes utakmice barce i reala u 8 utakmica lige u ovom kolu postignuto samo 7 golova. efikasnost na djelu ,pa zato i nema gledatelja nemaju sta gledati
Rođen s tobom da budem
Evo javljaju se paraglajderi.Kao liga se sastoji od 20 a ne od 7 klubova.De nam onda reci kako je jedan Wigan jaci od Bilbaoa etc..
Ajde nam napravi komparaciju.Reading , QPR i tako te buranija ekipe su vjerovatno kvalitetnije za 3 klase od Celte, Sociedada ?
Ne budite smjesni.Spanska liga je jaca od Premieshipa po svakom parametru sem po novcu.
Normalno da su poluprazni stadioni kada vlada kriza i kada su najjeftinije karte 50 evra.
Pa predproslo kolo u Engleza je bilo manje efikasno nego li ovo u Spaniji.Desava se , u svakoj ligi.
Kako god , mnogo jacih utakmica ima u Spaniji to sto Barcelona melje sve redom to je vec problem citavog Svijeta a ne samo Primere.
Vidim nesta se pise o februaru i martu.Jedva cekam da vidim koliko ce biti Spanskih a koliko Engleskih klubova do tada.
Ove godine je ocito Evropa Liga postala mjerilo jacine lige , posto tamo dominiraju Engleski klubovi.
Ajde nam napravi komparaciju.Reading , QPR i tako te buranija ekipe su vjerovatno kvalitetnije za 3 klase od Celte, Sociedada ?
Ne budite smjesni.Spanska liga je jaca od Premieshipa po svakom parametru sem po novcu.
Normalno da su poluprazni stadioni kada vlada kriza i kada su najjeftinije karte 50 evra.
Pa predproslo kolo u Engleza je bilo manje efikasno nego li ovo u Spaniji.Desava se , u svakoj ligi.
Kako god , mnogo jacih utakmica ima u Spaniji to sto Barcelona melje sve redom to je vec problem citavog Svijeta a ne samo Primere.
Vidim nesta se pise o februaru i martu.Jedva cekam da vidim koliko ce biti Spanskih a koliko Engleskih klubova do tada.
Ove godine je ocito Evropa Liga postala mjerilo jacine lige , posto tamo dominiraju Engleski klubovi.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
poredis dvije zadnje ekipe Premiershipa sa ekipom koja se bori za evropu u spaniji i celte na sredini tabele,zar toliko podcjenjujes tu najbolju ligu na svijetuJohny je napisao/la:Evo javljaju se paraglajderi.Kao liga se sastoji od 20 a ne od 7 klubova.De nam onda reci kako je jedan Wigan jaci od Bilbaoa etc..

Rođen s tobom da budem
Dobro evo proedti cemo Southemptom i tako te vele elipe sa Celtom ? Koja je razlika ?Faraon iz Visokog je napisao/la:poredis dvije zadnje ekipe Premiershipa sa ekipom koja se bori za evropu u spaniji i celte na sredini tabele,zar toliko podcjenjujes tu najbolju ligu na svijetuJohny je napisao/la:Evo javljaju se paraglajderi.Kao liga se sastoji od 20 a ne od 7 klubova.De nam onda reci kako je jedan Wigan jaci od Bilbaoa etc..
Jasna je razlka u vrhu Spanije.Kada pogledas koliko ima kvalitetnih ekipa u odnosu na Engleze.U Spaniji jedna Sevilla kuburi na sredini tabele kao i Valencija jer je liga ultra jaka.To su ekipe koje su super kvalitetne za razliku od paraglajdera WBA , Newcastla i tako tih seljackih ekipa koje stoje pri vrhu antitalent lige Premiershipa.
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Razlika je u tome da su englezi klasa za te spanjolce.Ove antitalente i seljacke ekipe dodje da gleda cijeli stadion a atoomski fudbal koji igra Celta i slicni dodje da gleda jedva 5 hiljada dusa.
Rođen s tobom da budem
Pa logicno da ce seljak ,seljaka gledati.Nisam ni mislio drugacije.Faraon iz Visokog je napisao/la:Razlika je u tome da su englezi klasa za te spanjolce.Ove antitalente i seljacke ekipe dodje da gleda cijeli stadion a atoomski fudbal koji igra Celta i slicni dodje da gleda jedva 5 hiljada dusa.
U svakom segemtnu su Zaragoza i Celta jace od tih pomenuti krkanski ekipa.Prvo imaju viziju kako igrati,a drugo imaju i igrace.QPR je nakupovao "otpad",a Celta ima par igrace koji bi bez imalo pretjerivanja mogli igrati u najjacim timovima EPL.Pomenuti cu samo Aspasa,za kojeg cete vjerovatno vi ljubitelji "krkana" cuti u skoroj buducnosti.Tu je i magicar Agusto Fernandez,veznjak o kojem recimo Liverpool moze sanjati.U Zaragozi takođe ima jako dobrih igraca,pravi talenata,no glupo je pojedincano svakog nabrajati.Uvjeren sam da bi ova Zaragoza sa lakocom razbila recimo ovaj Reading.Faraon iz Visokog je napisao/la:po cemu je to Celta bolja od Readinga a Zaragoza od QPR-a ???
Zasto je Primera slabije posjecena vec smo konstatovali i fkt vam to nije vise nikakav argumenat.To sto malo pada pogodaka opet nista ne mora znaciti.Pogledajte kako je tvrda Argentinska liga,a kvalitetom je među najjacim ligama na svijetu.Tko je gledao njihovu ligu zna o cemu pricam

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Premiership je sad treća liga po snazi (s tendencijom da izgube i to treće mjesto, pošto im je talijanska Serija A odmah za vratom) jer ju je ove godine Bundes lagano prestigao...a da je miljama iza Primere to vec odavno svi znamo.
Evropa je najbolje mjerilo, a tu su lažni prvak evrope i prvak engleske ispali još u grupnoj fazi.
Evropa je najbolje mjerilo, a tu su lažni prvak evrope i prvak engleske ispali još u grupnoj fazi.
Prescritto je napisao/la:najjaca liga na svjetu a prvak se zna nakon 16 kola, najjaca al u kurcu
Brkas pojmove . La liga jeste dosadna do zla Boga ,ali to ne govori nista jacini iste .Meni licno se gadi trenutno ta liga iz razloga sto Atleti i pored najboljeg starta u historiji kluba nije na prvom mjestu . Da igra u nekoj drugoj zemlji vjerovatno bi bio prvi bez problema .Razlog su Barsa i Real koji bi unistili svaku ligu jer su jednostavno najjaci klubovi na svetu. Pogotovo Farsa . Nema vrhunskog fudbalera koji ne bi zelio igrati u jedan od ova dva kluba a ni oni nemaju nekih finansijskih problema da to realizuju. Ne znam koji su to tvoji "parametri", ali medjusobni skor spanskih i engleskih timova je priblizan ili je u korist spanskih klubova . Spanska liga ima maksimalan br. ucesnika u LS, Engleska dva , i po zvanicnim UEFA rejtinzima, spanska liga ce ili je vec ispred Engleske. Nisam provjeravao jer me to previse i ne zanima . Dakle, ne vidim razlog da potcenjujes spansku ligu. Dalje,imas Michua koji je najbolji strijelac NBA lige,a taj Michu je dosao iz jednog realtivno malog kluba koji se u Primeri borio za opstanak ,a engleskoj je Bog i batina. Hocu da ti ilustrujem kako nekakav anonimus iz malog kluba iz spanije dominira u EPL ,a upravo ti potcjenjujes takve klubove u Spaniji . Gore ti je Adi spomeno Aspasa, isto carobnjak sa loptom ,ali nazalost sama Celta i i Primera nisu iskomercijalizirane do te mjere kao EPL. Pa zato takvi kao ti (koji si vjerovatno iz Sarajeva posto samo tu mozes naici na takva rasmiljanja kao u tebe) misle da je Reading sila za spomenutu Celtu . A zapravo upitno ko je tu za koga sila ,mozda je i obrnuto. Po meni trenutno nema neke prevelike razlike izmedju La lige,Bundes lige i Premiera .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Svaka ima svoj štih i svoje nijanse.
Niko ne može garantovati da npr Palermo ne bi bio sposoban pobijediti BvB, ili Sunderland da ne bi bio u stanju da uzme bodove Barci, Getafe da ne bi ''uzeo'' Juventusa...
Zato je fudbal i tako lijepa igra, nepredvidiva.
Od ove četiri lige, koliko god ja to ne volio, ipak je Serie A trenutno iza Primere, Premiershipa i Bundeslige, što se tiče infrastrukture, gledanosti, zarade i posjete na stadionima.
Niko ne može garantovati da npr Palermo ne bi bio sposoban pobijediti BvB, ili Sunderland da ne bi bio u stanju da uzme bodove Barci, Getafe da ne bi ''uzeo'' Juventusa...
Zato je fudbal i tako lijepa igra, nepredvidiva.
Od ove četiri lige, koliko god ja to ne volio, ipak je Serie A trenutno iza Primere, Premiershipa i Bundeslige, što se tiče infrastrukture, gledanosti, zarade i posjete na stadionima.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.