Football Manager 2013

FIFA, PES, GTA, Fortnite...

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan

neo
Kontakt:

Re: Football Manager 2013

Post Postao/la neo » 16 dec 2012, 13:36

Mogu naravno, kao i od 11tke. Ja sam sa the pirate bay skinuo megapack, skoro 5GB i super radi.
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 16 dec 2012, 18:28

Nesto mi sa Liverpoolom ovo lagano,osvoji EPL sad rulam isto.Doveo Hulka i Lewandowskog.U LP se lijepo provodim pa sam odlucio da svratim do talijaske Serie C2A i preuzeo Rimini.Uprava trazi ulazak u visi rang a ja to zelim ispunit.Pa pocnimo.
Nemam ja zivaca za ss-ove pa cu nekad nesto napisat sa vremena na vrijeme
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 17 dec 2012, 13:02

jel svi sa originalima igrate ??
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 17 dec 2012, 13:13

Drugacije ni ne mozes :D

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 17 dec 2012, 14:05

Skidrow isfur xd

Anderson8
Kontakt:

Post Postao/la Anderson8 » 17 dec 2012, 15:53

Neo lakse da si mi reko da je torrent file :) A imo sam isti ovaj samo bez ovih logo-a i ja na 12 al dizo sistem pa izbriso.
Mnogo ljepse je igrat kad imaju svi logo timova i natjetacanja, da ne kazem da ja mega pack odlicno uradjen jer imaju slike igraca cak i iz kineske lige i dosta igraca U18. Strasno.

Sa Unitedom je zavrsena prva sezona, prosla je bez kupovine i nikad mi interesantnije nije bilo. Bukvalno foto finis, puno sam trazio formaciju da sam imao ovakvu od pocetka sigurno bi bio prvi.

Sve je slikano prije nego sto sam ubacio grafiku pa zato nema grbova

Evo situacije 2 kola prije kraja a slijedila je utakmica na Traffordu protiv City-a.

slika

I nakon pobjede od 1 : 0, rezrvista Carrick je zabio u 86 minuti, preskocili smo City. U zadnjem kolu Tottenham je isa u goste QPR koji je osiguarao opstanak sa samo jednim bodom vise od opasne zone i historija se ponavljala, QPR je direktno odlucivao o tituli, trebali su samo ostati neporazeni a da United ili City pobijede i da jedna od tih momcadi digne trofej.
No Tottenham je lagano slavio 2 : 0 i osvojio titulu u foto finisu sezone. Cak je i Chelsea imao sansu za naslov, jer prva 4 su bili samo u 2 boda.
slika

Liga prvaka je bila izuzeeeetno cudna. Zavrsio sam drugi u grupi koja je bila najlaksa od svih. Galatasaraj Ajax i Partizan, gdje je Galata zavrsila prva ispred mene i tako mi donijela Real Madrida u prvoj knock out fazi.
Izuzetno lagano sam prosao, cak oba puta pobijedio, prvu u Engleskoj 3 : 0 a drugu u Spaniji 2 : 1 nakon sto sam gubio 1 : 0.
Cetvrtfinale opet Spanija - Valencija. Rutinski 4 : 1 u dvije utakmice. A polufinale i oppet spanci, Barcelona. Dok sam se mucio tada u ligi, izgubio od Norwitcha igrao nerijeseno sa Tottenhamom i Evertonom, promijenio sam taktiku dva dan prije meca sa Barcom i bio je to pun pogodak.
4 : 0 je bilo u prvoj utakmici u Engleskoj, i preokret u Spaniji nakon 2 : 1 na 3 : 2, ukupno 7 : 2 za veliko finale.
Tito je izjavio da smo im sakrili loptu i da smo ih ubili igrom gdje je posjed lopte bio na nasoj strani.

I ta cudna liga prvaka u drugom kraju zdrijeba donijela je mahon autsajdere a to su Sahtar, Salke, Spartak, Monpeljer, Anderleht, Porto, Lille i bukvalno Galatasaraj. Neko od njih ce biti finalista lige prvaka.
To je bio Porto i u finalu sam ga rutinski dobio 2 : 0

slika

Sad idem po titulu i ako osvojim preuzet cu neki drugi klub.
Glory Glory Man United!

gord55
Kontakt:

Post Postao/la gord55 » 17 dec 2012, 16:06

sta je momcovi ima li zainteresovanih za kupovinu fm13 mene ovaj drug zamolio da pitam i on bi se utalio

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 17 dec 2012, 18:16

gord55 je napisao/la:sta je momcovi ima li zainteresovanih za kupovinu fm13 mene ovaj drug zamolio da pitam i on bi se utalio
Evo gledam na stranici cdkeyhouse je 36 dolara, toj 53 KM. Ako si za da ti posaljem fb pa cemo sacekat jos koga a i ja cu pitat rodjaka on mi je nesto pricao da bi i on htio uzeti pa da uzmemo.

paolomontero
Kontakt:

Post Postao/la paolomontero » 17 dec 2012, 18:26

ahmad_tz je napisao/la:
gord55 je napisao/la:sta je momcovi ima li zainteresovanih za kupovinu fm13 mene ovaj drug zamolio da pitam i on bi se utalio
Evo gledam na stranici cdkeyhouse je 36 dolara, toj 53 KM. Ako si za da ti posaljem fb pa cemo sacekat jos koga a i ja cu pitat rodjaka on mi je nesto pricao da bi i on htio uzeti pa da uzmemo.

ja sam zainteresovan,i rado bih ga kupio sa vama. Nemam fb,hoce li to biti veliki problem
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Tu sei la squadra del cuore
sempre in campo undici eroi
vinci l'impossibile e vai
Ti seguiremo anche noi

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 17 dec 2012, 18:30

ahmad_tz je napisao/la:
:mrgreen: :mrgreen:

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 17 dec 2012, 18:39

@neo brate rijesio se nekih obaveza pa da mi je da igram a ne mogu :mrgreen: . Jesil ti jos uvijek spreman da ono kupis za nas nekoliko i kazes kako i sta. To ti je ba copy paste samo sa tih grupa, ti imas stim iskustva a i raja ti vjeruje :D

@paolomontero: ma ne znam da je problem ali de ako imas makar od zene/cure/brata/druga nekog da koristis malo da mozemo tako lakse komunicirat i dogovorit sve sta treba.

paolomontero
Kontakt:

Post Postao/la paolomontero » 17 dec 2012, 18:40

ahmad_tz je napisao/la:@neo brate rijesio se nekih obaveza pa da mi je da igram a ne mogu :mrgreen: . Jesil ti jos uvijek spreman da ono kupis za nas nekoliko i kazes kako i sta. To ti je ba copy paste samo sa tih grupa, ti imas stim iskustva a i raja ti vjeruje :D

@paolomontero: ma ne znam da je problem ali de ako imas makar od zene/cure/brata/druga nekog da koristis malo da mozemo tako lakse komunicirat i dogovorit sve sta treba.
Uzecu od brata,nije problem. Kako si planirao to odraditi
Ti seguiremo anche noi

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 17 dec 2012, 18:49

Ja vam key mogu kupiti to nije problem :) Od mene cete dobiti upustva kako da se instalira, da se namjeti, i biti cu tu ako sta zapne kao u prethodnoj grupi, ali vi morate izabrati "glavnog" kome cu ja dati key, ko ce napraviti steam account i samo on imati sifru :) (ostalima instalirati igru preko teamviewera). To se radi da bi se izbjeglo da svako ima sifru i da djeli steam drugima.

Ja sam do sada sve igre narucio na http://www.mmoga.com/Steam-Games/Footba ... -2013.html" onclick="window.open(this.href);return false; sto dodje oko 58,60KM + 1,40KM za konverziju i transakciju, pa se to dijelilo na 6 osoba po 10KM :)

Ukoliko zelite da vam pomognem nije problem, napravite FB Grupu i mene dodajte u istu.

paolomontero
Kontakt:

Post Postao/la paolomontero » 17 dec 2012, 19:23

neo je napisao/la:Ja vam key mogu kupiti to nije problem :) Od mene cete dobiti upustva kako da se instalira, da se namjeti, i biti cu tu ako sta zapne kao u prethodnoj grupi, ali vi morate izabrati "glavnog" kome cu ja dati key, ko ce napraviti steam account i samo on imati sifru :) (ostalima instalirati igru preko teamviewera). To se radi da bi se izbjeglo da svako ima sifru i da djeli steam drugima.

Ja sam do sada sve igre narucio na http://www.mmoga.com/Steam-Games/Footba ... -2013.html" onclick="window.open(this.href);return false; sto dodje oko 58,60KM + 1,40KM za konverziju i transakciju, pa se to dijelilo na 6 osoba po 10KM :)

Ukoliko zelite da vam pomognem nije problem, napravite FB Grupu i mene dodajte u istu.

ali vi morate izabrati "glavnog" kome cu ja dati key, ko ce napraviti steam account i samo on imati sifru :) (ostalima instalirati igru preko teamviewera). Ovaj dio i bas ne razumijem,mislim totalni sam laik,pa mi ako imas vremena,i kada budes imao,molim te objasni malo:)hvala ti
Ti seguiremo anche noi

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 17 dec 2012, 20:19

Nema problema...

Posto ja ne zelim nista da uzimam na sebe sem kupovine preko neta ja dam kljuc za igru koji dobijem jednom od vas, koji poveze igru i kljuc. Jednom kada su povezani ne mogu se "razdvojiti" te steam account postaje vlasnikg FM igre. Eh da ne bi sada svi imali taj kljuc na pocetku, i da ne bi svi imali tu sifru jer vam je potrebna samo prvi put ja vam predlazem da samo jedna osoba ima sifru, te da ona preko vec navedenog programa udje u vas racunar i instalira igru i namjesti vam sve. To se radi kako sam vec napisao, da ne bi svi imali podatke i djelili igru drugima sto bi dovelo do banovanaj steam accounta. Vama uostalom ta sifra nije potrebna sve dok ne dodje neki update pa morate uci online na steam :)

Ukoliko ti je jos sta nejasno javi...

PS: ja necu da to uzimam na sebe jer oduzima dosta vremena da instaliram svakome posebno (u prosjeku za instalaciju je porebno 1h i 30 minta, pomnozi sa 6, ode cijeli dan :D)

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 17 dec 2012, 22:45

.
Zadnja izmjena: ahmad_tz, dana/u 18 dec 2012, 12:02, ukupno mijenjano 1 put.

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 17 dec 2012, 22:53

Ne znam za vas, možda je več netko uzimao Everton. Ja sam evo maloprije uzeo njih, mali Ross Barkley je tenk od igrača. Razbija več s 18. godina, za tri godine, sigurno najbolji AM u Engleskoj, naravno ako ga uzme United :D :D

Anderson8
Kontakt:

Post Postao/la Anderson8 » 17 dec 2012, 23:08

Belmin6 je napisao/la:Ne znam za vas, možda je več netko uzimao Everton. Ja sam evo maloprije uzeo njih, mali Ross Barkley je tenk od igrača. Razbija več s 18. godina, za tri godine, sigurno najbolji AM u Engleskoj, naravno ako ga uzme United :D :D
meni skaut na njega daje samo 3 i po zvijezde
Glory Glory Man United!

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 17 dec 2012, 23:12

Anderson8 je napisao/la:
Belmin6 je napisao/la:Ne znam za vas, možda je več netko uzimao Everton. Ja sam evo maloprije uzeo njih, mali Ross Barkley je tenk od igrača. Razbija več s 18. godina, za tri godine, sigurno najbolji AM u Engleskoj, naravno ako ga uzme United :D :D
meni skaut na njega daje samo 3 i po zvijezde

Zbog tih skauta sam izgubio bruku igrača. Moj ti je savjet dovedi ga, dok ga možeš dovesti za male pare. Ako si druga treča sezona, sigurno će ga dati za jedno 10 miliona..

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 17 dec 2012, 23:14

Ejj skauti skauti :) Kako sam ja izvalio 20 milki za igraca koji je imao sve zvjezdice, pa sam ga prodao za godinu dana kada je spao na 3 zvjezdice. To mi je bio najveci promasaj i najveca skola da ne vjerujem raznim skautima :mrgreen:
Al' sto sam pronasao taleanta, par sam ih ostavio u prethodnom klubu i nakon 2 godine ni za 50 miliona ih ne mogu dovesti 8-)

Odgovori

Natrag na “eSports”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.