Postao/la Ponos Torina » 26 okt 2009, 17:07
evo jos jedan komentar........
Ja ne znam sve momčadi, ali mislim da su sve zemlje bivše Jugoslavije imaju zajedničke karakteristike kao što su brzina i žilavosti, koje nisu prikladne za naše superzvijezde. Stoga, bilo triumphalism je preuranjen.
Ne znam žele li vidjeti kako je važno za Bosnu i Hercegovinu ići na Svjetsko prvenstvo. Tako oni jedu korijenje trava
Portugal je samo igranje sa crijeva, ne reci mi razgovor da imamo više tehničke kvalitete i blah blah blah, one igre nije pobijediti mimo "vođenje" i "lijepa", dobiva u zgrabiti i hladno u vrijeme završetka , a ta dva aspekta su mi da je Bosna strah. Samo uz puno poštovanje za njih i sa mnogo znoja možemo proći, obrana će morati biti fokusirane, jer ne treba 10 šansi da rezultat 1 gol (poput nas). Nadam se da Portugal osvoji, ali Im 'ne vrlo sigurni, jer Portugal kada protivnik ima manje ime metem je visoke pete (viđen sa Albanijom i drugima). 1-0 tu i tamo već 0-0 bi bilo velik. To je potrebno da se doista MORRAM TERENU!
S obzirom na Bosnu, oni stvarno imaju napredni da se ni na koji način inferiorni našoj i iznad su ubojice. Samo Džeko koliko golova nije vrijedan sezone? Međutim, mislim da su početku bila poznata i prije svega da se poštuju i zbog tog razloga se nadam da Portugal može biti osobito redovitim. Ja ne očekujem igre uvredljiv pokolj kao što smo učinili u Dimarco, ali ja ne uzeti sa stajališta protiv Albanije. Žao mi je da se dvije strane ne mogu ići na Svjetsko prvenstvo, jer Bosna zavrtač vanjska strana da bude zanimljiv slučaj zemlje izranja iz pepela rata, tu su pola tuceta godina bio probijanje torbu i sad pokazuje veliki potencijal i veliku kvalitetu
prevod na grubo google to su neki od komentara
Zadnja izmjena:
Ponos Torina, dana/u 26 okt 2009, 17:17, ukupno mijenjano 1 put.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi