FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

fanaticoszg
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la fanaticoszg » 17 dec 2012, 18:01

sto se tice Pavlovica i prodaje,
HNl ima veci rejting,i to je to.
Premier liga ce biti na dnu dok se ne skrese liga na 10 klubova,
koji ce zadovoljavati uefine licence.
A do tada cemo gledati krave kako pasu oko terena tokom prenosa premier lige
na BHT.

cikac
Kontakt:

Post Postao/la cikac » 17 dec 2012, 18:02

A, ko je ulozio novac i zar doista ima navijaca Zelje koji misle da je Gredic kadar obnasati duznost predsjednika kluba. Da vam se to ne obije o glavu.

domorocki
Kontakt:

Post Postao/la domorocki » 17 dec 2012, 18:07

amypitar je napisao/la:Jel neko moze napisati ,kad su igraci Zelje zadnju platu primili. :?:

Hvala na odgovoru.
6. decembra,novembarsku.prvotimci 50%,zamjene 30%,ostatak kad se jave na pripreme 14.januara,a ako te zanima isplaćeni su i Marković i Stančeski,Šef nikom ne ostaje dužan ;)
imaš li još pitanja :?:
Einigkeit und Recht und Freiheit

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 17 dec 2012, 18:10

cikac je napisao/la:A, ko je ulozio novac i zar doista ima navijaca Zelje koji misle da je Gredic kadar obnasati duznost predsjednika kluba. Da vam se to ne obije o glavu.
Neki od tih su Amar, Bakir, Guso, Zujo, Greda, covjek koji je stalno pa Belgiji i sad da ne nabrajam sviju. Kad kazem ulozili novac zelim da kazem da su platili plate igracima kad je skripilo iz svoga dzepa, da su pomogli sa placanjem priprema, nocenjima u hotelima pred gotovo svako gostovanje i tako tih izdataka kojih ima dosta.

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 17 dec 2012, 18:15

cikac je napisao/la:A, ko je ulozio novac i zar doista ima navijaca Zelje koji misle da je Gredic kadar obnasati duznost predsjednika kluba. Da vam se to ne obije o glavu.
Zasto ne bi bio kadar.Momak je obrazovan,radio je dosta na svom obrazovanju i edukaciji,inteligentan je i sasvim sigurno da je kadar,e sad ako ga izaberu vrijeme ce pokazati jel dobar izbor.Ako je Sarajevo vjerovalo jednom sportskom anonimusu i postavilo ga za direktora i on se pokazao kao dobro rijesenje,barem tako tvrde,zasto onda ne bi Gredic bio dobar kadar.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 17 dec 2012, 18:17

Imali smo predsjednika koji je od svih obecanja, samo jedno ispunio. A to je fanshop. Gredic ne moze biti gori, samo bolji. Pustiti ga da radi pa cemo onda donijeti zakljucak. Mislim da su Gredic i Amar odlicna kombinacija, jos kako sam cuo Amar je Gredicu vjencani kum(valjda sma dobro cuo :) )
NO PYRO NO PARTY

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 17 dec 2012, 18:39

Sto se tice dolazaka, sve zavisi od toga ko ce otici, ali trenutno jedino ime koje se spominje je ovaj mali iz Goska - Jusufbasic. Adilovic najvjerovatnije ide, pa onda Svraka.
Sport je lijek za tijelo i duh.

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 17 dec 2012, 18:44

Nedavno je Amar Osim, menadžer Željezničara u društvu svojih prijatelja uživao u adrenalinskom raftingu na hercegovačkoj ljepotici Neretvi. Sa njim je bio i bivši igrač ``Plavih``, a sada potpredsjednik kluba sa Grbavice Almir Gredić.
slika

Dobri jarani. :D
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 17 dec 2012, 18:48

Buu je napisao/la:
Imali smo predsjednika koji je od svih obecanja, samo jedno ispunio. A to je fanshop. Gredic ne moze biti gori, samo bolji. Pustiti ga da radi pa cemo onda donijeti zakljucak. Mislim da su Gredic i Amar odlicna kombinacija, jos kako sam cuo Amar je Gredicu vjencani kum(valjda sma dobro cuo :) )
Gredic je samo jedan od kandidata i uopste ne znaci da ce on biti izabran za predsjednika.Jos je rano za to,postoje jos neki kandidati i novine po meni malo pretjeruju kada favorizuju Gredica.Vidjecemo,sve ce se saznati tog 27.decembra,kada bi po meni trebala poceti malo bolja prica po nas klub.Mada je i ovako solidno.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 17 dec 2012, 19:20

Sutra Dzelo na Holiday Marketu ... :D
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 17 dec 2012, 19:24

ZZtop10 je napisao/la:Sutra Dzelo na Holiday Marketu ... :D
Steta sto nema snijega :mrgreen: Zasluzio je poneku grudvu..
BUDI ŽELJO !!!

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 17 dec 2012, 19:38

" onclick="window.open(this.href);return false;
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

ublehas
Kontakt:

Post Postao/la ublehas » 17 dec 2012, 19:46

Greda jeste najozbiljniji kandiidat i kandidat koga Amar podržava........

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 17 dec 2012, 20:07

Ako je ŠEF ZA, svi mi bi trebali jednoglasno da prihvatimo i da budemo uz Šefa i Gredu!

reks
Kontakt:

Post Postao/la reks » 17 dec 2012, 20:10

Ja bih samo zamolio da kada govorimo o Zebi prije svega podvučemo činjenicu da je on jedan od najvažnijih dijelova ove naše priče koja evo već traje sasvim solidan broj sezona.Trofeja se nakupilo i Zebine zasluge su zaista velike.Šeret na terenu.sa loptom može puno i bilo je tu sjajnih partija.Ne bih da ulazim u razloge eventualnog neslaganja sa Amarom,ako ga ima uopšte.Dakle o Zebi kao Željinom djetetu i fudbaleru kapa dole.Sve ostalo treba da riješe ljudi koji su plaćeni za to i koji odgovaraju za rezultat.Jesmo li postali ozbiljan klub pa se ničije opuštenje ne toleriše.?Ja se nadam .Ono što će nam dati dio odgovora je i izbor novog predsjednika.treba nam čovjek koji razumije struku.treba nam menadžer.ekonomista.Puno je stvari koje se očekuju.Puno je stvari koje su imperativ od trening kampa,terena.svlačionice da stadion ne pominjem a svo to vrijeme se očekuju rezultati.Stoga bih volio čovjeka koji podržava struku i struka njega.Samo tako će lakše boriti protiv taldžija i eventualnih struja.Kako je pokojni Ribar govorio:od vas tražim samo jednu stvar a to su red.rad i disciplina

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 17 dec 2012, 20:47

slika

Treba nasim igracima zalijepiti cijenu na celo i staviti ih u izlog.
Zadnja izmjena: Buu, dana/u 17 dec 2012, 21:09, ukupno mijenjano 1 put.
NO PYRO NO PARTY

Vedad87
Kontakt:

Post Postao/la Vedad87 » 17 dec 2012, 20:59

Jedan poznati hrvatski portal je napravio analizu gledanosti u 12 liga, ove godine ( Austrije, Češke, Slovačke, Slovenije, Mađarske, Hrvatske, BiH, Srbije, Makedonije, Albanije, Rumunjske i Bugarska). Eh, ovako njihova analiza govori o posjećenosti navijača u BiH:

Bosna i Hercegovina:
1. Sarajevo 4.938
2. Čelik 2.857
3. Željezničar 2.857
4. Zrinjski 2.414

Mišljenja molim? Zna li neko pravu posjećenost ovih klubova ove godine :roll:

Da je Sarajevo imalo ovoliko više od nas navijača po tekmi???
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”

santafe
Kontakt:

Post Postao/la santafe » 17 dec 2012, 21:02

Vedad87 je napisao/la:Jedan poznati hrvatski portal je napravio analizu gledanosti u 12 liga, ove godine ( Austrije, Češke, Slovačke, Slovenije, Mađarske, Hrvatske, BiH, Srbije, Makedonije, Albanije, Rumunjske i Bugarska). Eh, ovako njihova analiza govori o posjećenosti navijača u BiH:

Bosna i Hercegovina:
1. Sarajevo 4.938
2. Čelik 2.857
3. Željezničar 2.857
4. Zrinjski 2.414

Mišljenja molim? Zna li neko pravu posjećenost ovih klubova ove godine :roll:

Da je Sarajevo imalo ovoliko više od nas navijača po tekmi???
MI SMO DVIJE UTAKMICE IGRALI BEZ PUBLIKE +DERBI NA KOSEVU

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 17 dec 2012, 21:05

Naravno da je imalo. Tu je derbi od 18 000 ljudi pa ti vidi, a imali su i par solidnih izdanja protiv Borca i Širokog. Mi nismo briljirali ali smo imali finih posjeta, a naravno sve je pokvarilo one dvije tekme bez gledalaca. Mislim da bi mi imali negdje oko 4 000 do 4 600 prosjek...
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

Vedad87
Kontakt:

Post Postao/la Vedad87 » 17 dec 2012, 21:08

ipetm je napisao/la:Naravno da je imalo. Tu je derbi od 18 000 ljudi pa ti vidi, a imali su i par solidnih izdanja protiv Borca i Širokog. Mi nismo briljirali ali smo imali finih posjeta, a naravno sve je pokvarilo one dvije tekme bez gledalaca. Mislim da bi mi imali negdje oko 4 000 do 4 600 prosjek...
Jah, doduše na derbi nisam ni pomislio...Anyway, hvala na info ;)
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”