KK Crvena Zvezda
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: KK Crvena Zvezda Beograd
Teska utakmica za gledati.Mnogo neizainteresovano sa svake strane i na terenu i na tribinama.Na tribinama su se ljudi skoro vise interesovali da li ce Zvezda u odbojci uspeti da otkine neki set ove sezone u odbojci nego sto se pratilo desavanje na terenu.
Utakmica sa Zvezdine strane lisena takmicarskog znacaja,prosli kao prvi u grupi,tako da se dosta taktiziralo i olako uslo u mec i mislim su igraci vec bili okrenuti prema Radnickom.Pocetnicke greske,dosta glupa igra i nadasve cudan sudijski kriterij koji je najbolje osetio Katic ali to nije i ne sme da bude opravdanje za ovaj poraz od Cajasola.
U drugom mecu Orleans se popisao po Sassariu sa 25 razlike te tako umalo da prodju dalje.Nedostajalo im je "samo" da Zvezda dobije Cajasol.
Sada nas ceka pakao.Cekaju nas sjajne utakmice.Ulm,Unics i Galata,kako ce to da gori,a sve to krece od 9.januara naredne godine.
Utakmica sa Zvezdine strane lisena takmicarskog znacaja,prosli kao prvi u grupi,tako da se dosta taktiziralo i olako uslo u mec i mislim su igraci vec bili okrenuti prema Radnickom.Pocetnicke greske,dosta glupa igra i nadasve cudan sudijski kriterij koji je najbolje osetio Katic ali to nije i ne sme da bude opravdanje za ovaj poraz od Cajasola.
U drugom mecu Orleans se popisao po Sassariu sa 25 razlike te tako umalo da prodju dalje.Nedostajalo im je "samo" da Zvezda dobije Cajasol.
Sada nas ceka pakao.Cekaju nas sjajne utakmice.Ulm,Unics i Galata,kako ce to da gori,a sve to krece od 9.januara naredne godine.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Nama su u grupi Galatasaraj,Uniks i ko jos?
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Ulm, trenutno 2. u Njemačkoj.Tribalian je napisao/la:Nama su u grupi Galatasaraj,Uniks i ko jos?
Nije losa grupa,a?braoolyo je napisao/la:Ulm, trenutno 2. u Njemačkoj.Tribalian je napisao/la:Nama su u grupi Galatasaraj,Uniks i ko jos?

Ma užas, još utakmice padaju između najvažnijih u ABA ligi. A Vlada polako gubi konce i gubi se sa nekim svojim idejama... ne miriše na dobro.Tribalian je napisao/la:
Nije losa grupa,a?
- Pobedili su nas u prvom kolu i na taj način su nas zadužili. Iz tog razloga kod nas postoji velika želja i motiv da im se revanširamo. To svakako nije primarno u našoj motivaciji, ali je nešto dodatno. Split je u značajanoj meri sastavljen od domaćih igrača, koji su potekli iz splitske košarkaške škole. Tu su još i četiri iskusna igrača koji Subotić, Mimica, Vukušić i Vujčić koji zaokružuju jednu vrlo kompaktnu celinu. Svi ovi iskusniji igrači su se odliučno uklopili i bez obzira na njihov polažaj na tabeli mora se priznati da igraju dobro. Upisali su pet pobeda, a utakmice kojie su gubili, izgubili su tesno. Igraju agresivno i brzo u napadu, a kad je Vujčić na parketu imaju dubinu i značajno iskustvo. Znamo njihove glavne karakteristike i učinićemo sve da ometemo njihovu prepoznatljivu igru, nametnemo naš stil i zabeležimo pobedu.
Vukoicic pred Split .
Vukoicic pred Split .
Ne igraju Vukušić, Vujičić i još nekih, ovo mora ići na 20+.
Pripremam se za slavu tako da ni ovu utakmicu nisam uspeo otici u Pionir,vec druga za redom.
Nisam nesta narocito gledao ni na telki,stajalo je upaljeno ali sam imao obaveza pa sam samo bacao pogled pomalo.Video sam Milovanovica,raduje njegova partija,Simonovic cini mi se veoma dobar,Cvetkovic isto,Katica sam takodje video u jednom lepom svetlu ali isto tako sam video i jedan olagan pristup na pocetku meca kada su cak Splicani i dobili 1/4.Iako su dosli bez ponajboljih igraca,ovo razmontiranje u Pioniru ne gubi na znacaju tako da svaka cast momcima,sledi Zadar i da ponovo slavimo. 

-
- Kontakt:
Rutinska pobjeda protiv oslabljenog Splita... Simonović na kraju ispade jak šuter
.... Zakucavanje Skota fenomenalno....

da li to znaci da "i sudijinu kcerku ..." dolazi?!retro je napisao/la:Izgleda da Brown odlazi.
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Teško... i jedno i drugo.
pa sta je razlogbraoolyo je napisao/la:Teško... i jedno i drugo.
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Mislio sam da nema ništa od otkaza Braunu, mada poslije večerašnje minutaže izgleda da je to vrlo izgledno.nerminh74 je napisao/la: pa sta je razlog
-
- Kontakt:
ne mogu da vjerujem koja doza nacionalizma od navijaca Zvezde , drugu tekmu gledam zaredom u Pioniru i drugi put bez ikakvog pohoda prozivanje na nacionalnoj osnovi ... primitivizam strasan...
Uspeli smo dobiti.Pun Pionir,uprava je odlucila da da besplatan ulaz te tako u rekordnom roku podelila nesta preko 6000 karata i plus sezonske dobijamo krcat Pionir.Najteze je pobediti utakmice koje su must win a takva je bila ova veceras ma koliko god lagan protivnik bio.Nismo bili na svome nivou,imali smo veliki broj praznih minuta ali smo na kraju ipak uspeli da dobijemo ovaj mec i zadrzimo korak za Igokeom.Pao je Zadar 88:79.Nisam nesta preterano zadovoljan,jer nismo bili na svome nivou ali ipak najvaznija je pobeda.Sledi pauza moramo da se konsolidujemo,moramo da vidimo sta nam to smeta.Moramo da pokusamo da vratimo Browna u formu koja je u evidentnom padu,ali nikako resenje nije otkaz pa cak i da je Milicic resenje koje ce da dodje umesto njega.To moze samo da bude negativno za ekipu.
Ovo je manje - više isti nivo na kom ekipa igra već dva mjeseca, uz nešto lošije procente za 3. Katastrofalna odbrana od prvog minuta, primanje 20+ poena u prvoj četvrtini pa kasnije kao nešto i odigramo. Sreća naša pa smo za taj period odigrali samo jednu ozbiljniju utakmicu protiv defanzivno organizovane ekipe (Budućnost). Da se ovo igralo u Zadru, bilo bi +10 za njih, kao što će biti u Ljubljani ako se nešto ne promijeni a šanse za to su jako male, jer se isti problemi provlače od dolaska Vukoičića a on izgleda i nije spoban da ih rješava.Devil je napisao/la:Nismo bili na svome nivou,imali smo veliki broj praznih minuta ali smo na kraju ipak uspeli da dobijemo ovaj mec i zadrzimo korak za Igokeom.Pao je Zadar 88:79.Nisam nesta preterano zadovoljan,jer nismo bili na svome nivou ali ipak najvaznija je pobeda.
Ako dobijemo u Ljubljani,misli da je to To.
Igokea mora poflautati barem još dva puta do kraja sezone + još da ih mi tresnemo i evroligo...eto nas
Igokea mora poflautati barem još dva puta do kraja sezone + još da ih mi tresnemo i evroligo...eto nas

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 1 gost.