Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
Pitacu ga cim pocne namjestati frizuru na poluvremenu svake utakmice
Triper
Tema Reala !
Tema Reala !
OTNYS_YNWA je napisao/la:Evo sta je izjavio Ronaldo poslije utakmice
"Na -13 moja frizura je i dalje postojana."

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ripper@ Aj kad si i ti nasao pricati o Barci na temi Reala, da i ja kazem da je Roma izgubila danas.
Zasto? Pa nece na poluvremenu temperatura odjednom naglo pasti? Treba ga pitati jos sada dok je -20. Da ta temperatura slucajno ne bi splasnula.OTNYS_YNWA je napisao/la:Pitacu ga cim pocne namjestati frizuru na poluvremenu svake utakmice
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
- Nail for Real
- Kontakt:
Vidi ih, ni da provociraju kako treba ne umiju
!

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ne znate prihvatiti salu na svoj racun, nemate smisla za humor i Barca vam je nabila komplekse.
Previse ste se unijeli u ovoj virtualni svijet glumeci neke fanatike i navijace, a ustvari smo svi samo simpatizeri nekog kluba.

Popusi dzaba turu u kaficu.
Kad je Morata ulazio kladio se u pice sa deset likova da ce zabiti gol a on ne zna dalopte da primi 
uglavnom je se popilo

uglavnom je se popilo

Thomas Müller - Fußballgott
Ma nije Barca jaro. Nemamo mi problema sa Barcom ihihi vremena, nama su problem ove slabije rangirane momcadi.OTNYS_YNWA je napisao/la:Ne znate prihvatiti salu na svoj racun, nemate smisla za humor i Barca vam je nabila komplekse.![]()
I stvarno nema potrebe da sam sebe persiras.Previse ste se unijeli u ovoj virtualni svijet glumeci neke fanatike i navijace, a ustvari smo svi samo simpatizeri nekog kluba.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
Pa u pravu je covjek.
Portillo, priznaj sam sebi da su se sad ponovo konstelisali i aktivirali stari kompleksi od Barce i Najveceg
pa bi sad bio najsretniji da to izbaciš iz sebe kroz forumsku svađu
....valjda ce ti neko naletiti za to
sheba vas Espanyol, stari rojalisti i katalonski otpad 
Portillo, priznaj sam sebi da su se sad ponovo konstelisali i aktivirali stari kompleksi od Barce i Najveceg

Čuj među 3amerosm je napisao/la:Nije mi namjera da provociram, ali samo me zanima da li navijaci Reala smatraju da je Mourinho medju tri najbolja trenera Reala svih vremena ?
Ne znam koliko ko dugo navija za Real i sta mu licno taj klub znaci, ali citajuci pojedine komentare stekao bi se utisak da je kod pojedinih Mourinho iznad Real Madrida.

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Navijac nisam te prepozn'o, da nije mozda bila ekskurzija u Spaniju?D10S je napisao/la:Ma nije Barca jaro. Nemamo mi problema sa Barcom ihihi vremena, nama su problem ove slabije rangirane momcadi.OTNYS_YNWA je napisao/la:Ne znate prihvatiti salu na svoj racun, nemate smisla za humor i Barca vam je nabila komplekse.![]()
I stvarno nema potrebe da sam sebe persiras.Previse ste se unijeli u ovoj virtualni svijet glumeci neke fanatike i navijace, a ustvari smo svi samo simpatizeri nekog kluba.
Nije, bila je u Veneciju.
Mi vam pomognemo da odrzite prikljucak za Atleticom,a vi ni hvala. Sramota. 
Molio bih bukvalce da me ne citiraju.
@Zole, moRe li Pelle again, ako ne moze Rafa?

@Zole, moRe li Pelle again, ako ne moze Rafa?

Zadnja izmjena: messilla, dana/u 17 dec 2012, 00:25, ukupno mijenjano 1 put.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Bilo kako bilo Barca biti prvak nece. Real ce vjecno ostati aktualni prvak Spanije jer je smak svijeta u petak.messilla je napisao/la:Mi vam pomognemo da odrzite prikljucak za Atleticom,a vi ni hvala. Sramota.
:
Za Pellea bih dao pola igrača trenutnih+Jozu i Khedirinu trebumessilla je napisao/la:Mi vam pomognemo da odrzite prikljucak za Atleticom,a vi ni hvala. Sramota.
@Zole, moRe li Pelle, ako ne moze Rafa?

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Vjerovatno si zaboravio i onu mogucnost da Catalonya proglasi nezavisnost.D10S je napisao/la:Bilo kako bilo Barca biti prvak nece. Real ce vjecno ostati aktualni prvak Spanije jer je smak svijeta u petak.messilla je napisao/la:Mi vam pomognemo da odrzite prikljucak za Atleticom,a vi ni hvala. Sramota.
:

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- anonymousHD
- Kontakt:

Prestanite da krivite Mourinha, igrače, jedini pravi krivac je sudija. Nije za ovaj start pokazao drugi žuti karton Wakasu. Da mu je dao crveni, utakmica bi se skroz drugačije završila. Krivac je sudija!

Mubarak je ovdje trebao dobiti crveni prvenstveno jer je crnac a uz to se preziva Mubarak , mozel gore ?
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
Jadan si.Johny je napisao/la:Mubarak je ovdje trebao dobiti crveni prvenstveno jer je crnac a uz to se preziva Mubarak , mozel gore ?
Nije ni čudo što je trener izveo ovog igrača nakon nekih 30-35 minuta igre jer je bio divljak na terenu. Uz silne promašaje, čist penal i čist crveni karton nisu pokazani.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.