Vedad Ibisevic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

BIHfan
Kontakt:

Re: Vedad Ibisevic

Post Postao/la BIHfan » 24 okt 2009, 21:41

Bravo Vedo.... :D
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 24 okt 2009, 22:08

samo trpaj vedo 8-)
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

Žil Kretenie
Kontakt:

Post Postao/la Žil Kretenie » 24 okt 2009, 23:31

:lol: Kako ovo odbrambenu lopatu izbaci Vedo hahahaha... ma bravo majstore!
Majstor je majstor! :!:
Kahva, Kava, Kafa!

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 25 okt 2009, 09:08

Bravo decko,sve je bolji Vedo nas ...

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 25 okt 2009, 23:49

Evo malo duzi isjecak iz prosle utakmice, tu se moze Vedadov goal jos duze uzivati i kako udara corner-zastavicu. :D Kod 4:58 mozete da vidite tu situaciju pri kojoj Vedo super stvara situaciju ali Eduardo hoce sam da zabije. Vedo inace veoma koncentrisan, kao sto vidi pri goalu od Zuccolinija.

Hoffenheimovi navijaci kazu da Bosna vec samo zbog takvog simpaticnog napadaca mora na SP, za nas su.

[youtube][/youtube]
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

delija
Kontakt:

Post Postao/la delija » 26 okt 2009, 00:59

Principatus je napisao/la:Evo malo duzi isjecak iz prosle utakmice, tu se moze Vedadov goal jos duze uzivati i kako udara corner-zastavicu. :D Kod 4:58 mozete da vidite tu situaciju pri kojoj Vedo super stvara situaciju ali Eduardo hoce sam da zabije. Vedo inace veoma koncentrisan, kao sto vidi pri goalu od Zuccolinija.

Hoffenheimovi navijaci kazu da Bosna vec samo zbog takvog simpaticnog napadaca mora na SP, za nas su.

[youtube][/youtube]
E svaka cast za video.A jest dobar i onaj prvi gol Cristiana Einchnera,strava..
Bas se vidi da se i nas Vedo oslobodio,ja mislim da kod njega nema vise staha i da se vratio u formu ;)

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 26 okt 2009, 14:37

Principatus je napisao/la:Evo malo duzi isjecak iz prosle utakmice, tu se moze Vedadov goal jos duze uzivati i kako udara corner-zastavicu. :D Kod 4:58 mozete da vidite tu situaciju pri kojoj Vedo super stvara situaciju ali Eduardo hoce sam da zabije. Vedo inace veoma koncentrisan, kao sto vidi pri goalu od Zuccolinija.

[youtube][/youtube]
ovo ce biti 100% Torr des Monats :D
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

Necromacer
Kontakt:

Post Postao/la Necromacer » 26 okt 2009, 15:22

Stavrno me kicker.de poceo nervirati!!! Dali Ibisevicu ocijenu 3.5??!!
Ima li iko da zna perfektno njemacki da im sastavi meil i **** majku u moje ime....Proslu utakmicu dali mu 5 protiv Werdera a samo poluvrijeme odigrao...
Simunic dobio 3 ,a napravio klasicni penal koji sudija nije vidio...cuj 3.5...momak uz Eichnera najbolji na terenu!
Stvarno uzas i bruka!!

gibi72
Kontakt:

Post Postao/la gibi72 » 26 okt 2009, 15:46

Necromacer je napisao/la:Stavrno me kicker.de poceo nervirati!!! Dali Ibisevicu ocijenu 3.5??!!
Ima li iko da zna perfektno njemacki da im sastavi meil i **** majku u moje ime....Proslu utakmicu dali mu 5 protiv Werdera a samo poluvrijeme odigrao...
Simunic dobio 3 ,a napravio klasicni penal koji sudija nije vidio...cuj 3.5...momak uz Eichnera najbolji na terenu!
Stvarno uzas i bruka!!
kod njih ocjene idu naopako :D
Oni koji ne umiju da vole, neka na Unu dođu - i zavoljeće
Oni koji ne umiju da pjevaju, neka na Unu dođu - i propjevaće
Oni koji ne zbore - prozboriće kraj Une
Oni koji ne čuju - pročuće kraj Une
Oni koji ne vide - progledaće kraj Une!

Ćamil Sijarić

Necromacer
Kontakt:

Post Postao/la Necromacer » 26 okt 2009, 15:50

gibi72 je napisao/la:
Necromacer je napisao/la:Stavrno me kicker.de poceo nervirati!!! Dali Ibisevicu ocijenu 3.5??!!
Stvarno uzas i bruka!!
kod njih ocjene idu naopako :D
Kod njih je 1 najjaca ocijena ,a 6 najslabija...to naravno znam...a Ibi nije zasluzio prosjecnu ocijenu 3.5...2.5 bi bilo Ok!!

Evil Genius
Kontakt:

Post Postao/la Evil Genius » 26 okt 2009, 15:51

kako god zasluzuje vise od 6.5 tj. negdje oko 2 il' 2.5
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 26 okt 2009, 17:01

Stvarno uzas i bruka!!
Jest i to je sve zbog Carlosa Eduarda soupka koji nece da doda i jos otima sve lopte kad se treba pucati na gol. :mrgreen: :lol:
P.S Ebo vas ocjena,Vedo je prosle sezone bio najbolje ocjenjen igrac pa mu koljeno izvalise :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Necromacer
Kontakt:

Post Postao/la Necromacer » 26 okt 2009, 17:30

harishp je napisao/la:
Stvarno uzas i bruka!!
Jest i to je sve zbog Carlosa Eduarda soupka koji nece da doda i jos otima sve lopte kad se treba pucati na gol. :mrgreen: :lol:
P.S Ebo vas ocjena,Vedo je prosle sezone bio najbolje ocjenjen igrac pa mu koljeno izvalise :roll:
To su najjace kontradikcije...po goal.com Eduardo igrac utakmice....po bundesliga.de moze se glasati za njega kao igraca kola....dok po kickeru Carlos Eduardo dobio 4!! :mrgreen:
Ma pusti ti Hare pricu pusti ocijene...jel tako i djecu svoju savjetujes :mrgreen:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 26 okt 2009, 18:08

Necromacer je napisao/la:
harishp je napisao/la:
Stvarno uzas i bruka!!
To su najjace kontradikcije...po goal.com Eduardo igrac utakmice....po bundesliga.de moze se glasati za njega kao igraca kola....dok po kickeru Carlos Eduardo dobio 4!! :mrgreen:
Ma pusti ti Hare pricu pusti ocijene...jel tako i djecu svoju savjetujes :mrgreen:
Na prvom mjestu zdravlje,ocjene ce doci po sebi ;)
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Citizen-X
Kontakt:

Post Postao/la Citizen-X » 27 okt 2009, 02:40

Vedo ako procitas ovaj podforum posalji koju marku pardon euro da propijemo majka mu stara.
Shta's' stisn'o dupe.

:mrgreen:
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 28 okt 2009, 14:28

Evo links za utakmicu Hoffenheima, nazalost samo konferencija sa drugim utakmicama.
Ako ko ima link direkt za utakmicu, postavite.
http://www.myp2p.eu/broadcast.php?match ... art=sports

Edit: Nasao sam ovaj link, ali nisam siguran da li ce funkcionisati i da li se odnosi samo na tu utakmicu.
http://www.rajangan.net/template_live.php?ida=762
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

LeBronJamesKing

Post Postao/la LeBronJamesKing » 28 okt 2009, 14:40

Vedo kralju ako Bog da i veceras jedan ili dva komada i da se vratis u potpunosti a onda neka je na pomoci tebi Gospodar a golamnima vise srece u utakmicama u kojima ti nisi akter.
U ime Gospodara...

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 28 okt 2009, 17:14

Evo press konferencija sa Vedadom, na Njemackom.

http://www.eyep.tv/beitrag/1-bundesliga ... pokal.html

Boskvalitet
Kontakt:

Post Postao/la Boskvalitet » 28 okt 2009, 19:27

ocekujem gol od vedad-a....

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 28 okt 2009, 19:29

Boskvalitet je napisao/la:ocekujem gol od vedad-a....
Ja bih vise volio da Sejo nastima sprave.I da onaj Brazilcic,,odabije,, :mrgreen: od lopte kad je slobodni udarac ili penal. :lol:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: BlackRiver1987 i 12 gostiju.