Zvjezdan Misimović
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: Zvjezdan Misimović
Sve ciganska posla, prvo Hagi, pa Petrescu
.

sve je to dobro objasnio schildenfeld. tako kad se sve sabere i kad se uzme u obzir haoticna situacija u dinamu, onda i jeste mozda najbolje da sebi novi klub nadje misimovic. jer kako stvari trenutno stoje, od njega nema repka nimalo koristi. nadam se da ce potpisati za solidan klub u januaru i polako se vratiti staroj formi.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
Rumuni su ciganija samo je probleme sa njima i imao miske je doktor fudbala
Zipa ovih Arijevaca 

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
I sta mislis zavrsi u Rom-i???Goalgetter je napisao/la:Sve ciganska posla, prvo Hagi, pa Petrescu.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Kriv Hoeness, kriv Hagi, kriv Petrescu. A Miske bez greske? Pitanje je zasto je stalno u konfliktima i zasto 2 godine i vise sjedi na klupi.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Da si pratio situaciju kad je napusto Wolfsburg,znao bi i zasto je Dieter Hoeness kriv. Misimovicu je bilo ZABRANJENO praviti bilo kakav transfer unutar Bundeslige,ako napusti klub. Misimovic sigurno nebi napustio nikad Bundesligu niti Njemacku,niti se seljo po Turskoj i Rusiji,a niti bi dosao u situciju u kakvoj je sad. Kakav je to menadzer i kyrac,koji dovodi veznjaka pored najboljeg u Bundesligi? Doduse Dieter je pokazo da je **** od menadzera,gdje god da je bio. Herthu je poslo u zvajtu,Wolfsburg je kapituliro njegovim sumnjivim transferima.Ustvari radio je na nacin u Herthi,da je jos ostao u Wolfsburgu i njih bi poslao u drugu ligu. Uglavnom tvrditi da Misimovic nema mjesta u Bundesligi je jako smjesno,a ovo za rizik i da ne komentarisem.Cartman je napisao/la:Kriv Hoeness, kriv Hagi, kriv Petrescu. A Miske bez greske? Pitanje je zasto je stalno u konfliktima i zasto 2 godine i vise sjedi na klupi.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Miske je ne tako davno bio najbolji asistent bundeslige uostalom da njega nije bilo tesko bi dzeko zabijao onoliko golova i ostvario transfer kakav je ostvario.Bio najbolji vezni u bundes ligi statisticki a kao los u rusiji i turskoj ne zajebavajte se bundes liga 5 puta jaca od turske i rusa .Pitanje je njemu motivacije nista drugo a fudbal se nemoze zaboraviti
- Goalgetter
- Kontakt:
Jedno su Rom-i, drugo su ciganiharishp je napisao/la:I sta mislis zavrsi u Rom-i???Goalgetter je napisao/la:Sve ciganska posla, prvo Hagi, pa Petrescu.

- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Najvise bih volio Misketa viditi kod Vedada u Stuttgartu. Mislim da bi to bio transfer od kojeg bi svak imo koristi.
Veoma dobar prijedlog, samo još da te čuje Fredi 

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Upgrade sa VW na Mercedesa, a tu mu je i Gentner, tu mu je Vedad, imaju dobra krila, a imaju i prazninu na njegovoj poziciji. ma siguran sam da bi se vratio u staru formu iz Wolfsburga sto automatski znaci da bi i Stuttgart imao koristi. Daj Fredi, ispuni mi zelju 

izgleda u besiktas ode jbg tu bi se trebao nametnut pa da igra,samo nema zelje da igra ,vuce se po terenu al kad ima loptu onda je majstor
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Ma, samo ne Turska! On nije za ove vrele sredine, gdje navijaci nisu normalni a pritisak na ekipu nevjerovatan! Ne zaboravimo, on je ipak nijemac
Ja se nadam prelasku u Bundesligu, pa makar i Augsburg!

I ja mislim da bi mogao imat problema u Besiktasu. Treba zapamtit da lik prakticki ne igra utakmice mjesecima i poznavajuci Misimovica, sigurno nije u optimalnoj fizickoj formi. Trebat ce mu vremena da se vrati. A svi znamo da Turci to nece cekat. Oni su ludji i fanaticniji i od nas, pametnom dovoljno. Mozda cak neki klub iz 2. Bundeslige ne bi bio los, barem 6 mjeseci. Mozda kod Bicakcica, izgleda da ulaze u prvu svakako.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Nista od njega, Bobic je kad je poceo u Stuttgartu jasno rekao da ce najvise ulagati u omladinsku skolu i samo u prve dvije godine kupit vecinom stranaca dok ne sredi omladinsku skolu sto je sad napravio. Cilj mu je da za 3 godine u Stuttgartu igraju preko 70% igraca iz omladinske skole Stuttgarta, i na dobrom su putu. Najkasnije do kraja sezone, vjerovatno cak i u ovom prijelaznom roku ce se opet prodat najmanje 4 stranaca, vjerovatno i vise ( Molinaro, Maza, Kuzmanovic, Bah, Hajnal, Audel) a vec petoricama iz omladinske skole se dalo profi-ugovore ( Röcker, Janzer, Khedira , Degenek, Yalcin ).calcio je napisao/la:Najvise bih volio Misketa viditi kod Vedada u Stuttgartu. Mislim da bi to bio transfer od kojeg bi svak imo koristi.
Na poziciji Misimovica se 100 posto racuna na Didavija( koji je bio pola godine ozljedjen) i Stögera ( kao zamjena )...
Bobic je tek prije nekoliko dana rekao, da jedino jos napadaca ( posto se Cacau ozljedio) traze izvan Stuttgarta, sve ostale pozicije ce se pokrit sa igracima iz omladinske skole, sto je i najpametnije kad se zna da Stuttgart vec godinama ima najjacu omladinsku skolu u njemackoj.
- ASD
- Kontakt:
I Zvezda bi Misimovica 

Mozda bi valjo i u Zelji samo sto nebi imo mjesta za prve postave, al eto bar da pojaca klupu
Zezanciju na stranu.. ja ne vidim neki napredak ako ode u Besiktas, to mi nekako dodje kao i Galatasaray..
Bolje mu je u bundesligi ili u cvajti..

Zezanciju na stranu.. ja ne vidim neki napredak ako ode u Besiktas, to mi nekako dodje kao i Galatasaray..
Bolje mu je u bundesligi ili u cvajti..
Ma bilo gdje da samo da igra jer svi znamo da ce ga Sajo gurnuti u prvih 11
Thomas Müller - Fußballgott
nakon epizode u besiktasu ocekujem da ce s 32,33 godine doci u dinamo,mada ukoliko ne bude igrao ni u turskoj ,onda ne bi bili netacni navodi da bi mogao zavrsit u zvezdi
Zadnja izmjena: ciza, dana/u 24 dec 2012, 13:22, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Burberry46, Google Adsense [Bot] i 8 gostiju.