Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
braco draga kakve ovde gluposti pisu neki ljudi :S uzasno
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
I meni se uopšte ne otvara ovaj podforum zbog takvih.LenBias je napisao/la:braco draga kakve ovde gluposti pisu neki ljudi :S uzasno

Kakav Modrić, o čemu pričaš? Položaj stoperskog dvojca i napadača Espanyola dovoljno govori, kao i činjenica da je između njih prošao kao jaguar.LBJ MVP je napisao/la:Samo vam pokšuavam otvoriti oči.Mislim da Jozo ovo namjerno radi da bi mu klub morao isplatiti one silne milione.Nije on neki trener al s ovim igračima bi i Luksemburgo igrao bolje.
Namiče zato što kritikuješ odbranu koja nije ništa kriva
Zašto citiraš post o Ronaldu koji nema veze nikakve s tim?
Ne može biti če na kraju, imena koja završavaju na K nisu podložna glasovnim promjenama.

Ti si kanta godine zbog tog što si izjavio.
Znaš li ti šta je opasna igra?DesimaL je napisao/la:Neznam kako nije svirana opasna igra kod gola Ronalda.
Al eto nije da nismo navikli
Ako bi Namik,ti,m4kaveli(već jeste)i ovih par glasali za mene bila bi mi velika čast ponijeti tu titulu.Nail for Real je napisao/la:Koji paradoks, otvorio temu za Kantu godine a ozbiljan konkurent za istu.
Dobro Namiče uvaženi lingvisto

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Nice,potpuno zasluženo.Cristiano asist.
Zadnja izmjena: madridist, dana/u 16 dec 2012, 20:07, ukupno mijenjano 2 puta.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Coentrao 

Prvi gol za Real 

Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Skidam kapu Lahozu što ne nasjeda na ove gluposti i padove koji se godinama protežu kroz našu ekipu. Bravo Mateu!
Di Maria idiote jedan, treba vam milion šansi. Ne mogu da vjerujem. Opet čista lopta, čista šansa i katastrofalan promašaj. Mesut majstor!
Di Maria idiote jedan, treba vam milion šansi. Ne mogu da vjerujem. Opet čista lopta, čista šansa i katastrofalan promašaj. Mesut majstor!
servirana lopta mesuta al' di maria ni isprdak onog igraca od prosle sezone .
- Nail for Real
- Kontakt:
Lahoz se izglupirao prilikom onog pada Ozila. Cist faul, no dobro vodi utakmicu.FKKC1932 je napisao/la:Skidam kapu Lahozu što ne nasjeda na ove gluposti i padove koji se godinama protežu kroz našu ekipu. Bravo Mateu!
Izgleda su igraci naviknuti na povlasteni tretman, treba to ukidati. Bode oci.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
blago receno je uzasan ove sezonegeoxx je napisao/la:servirana lopta mesuta al' di maria ni isprdak onog igraca od prosle sezone .
odlicno odrade kontru i to sve al' u zavrsnici su uzasni 

Po meni ni blizu faula jer je igrač Espanyola stajao, nije se micao uopće Ozilu u putanju i ono je čisti pokušaj iznuđivanja faula kakav obično prolazi kod polusudaca poput recimo Gonzaleza ili Vitienesa.Nail for Real je napisao/la:Lahoz se izglupirao prilikom onog pada Ozila. Cist faul, no dobro vodi utakmicu.FKKC1932 je napisao/la:Skidam kapu Lahozu što ne nasjeda na ove gluposti i padove koji se godinama protežu kroz našu ekipu. Bravo Mateu!
kako mogu postojati igraci kao di maria koji ovako nista u bogu ne znaju drugom nogom uradit, imam osjecaj da bi se on bolje uhodo skacuci na jednoj nozi po terenu nego ovako normalno 

- Nail for Real
- Kontakt:
Ozil je imao prazan prostor i zicer ispred sebe, ne bi se bacaoFKKC1932 je napisao/la:Po meni ni blizu faula jer je igrač Espanyola stajao, nije se micao uopće Ozilu u putanju i ono je čisti pokušaj iznuđivanja faula kakav obično prolazi kod polusudaca poput recimo Gonzaleza ili Vitienesa.Nail for Real je napisao/la:Lahoz se izglupirao prilikom onog pada Ozila. Cist faul, no dobro vodi utakmicu.FKKC1932 je napisao/la:Skidam kapu Lahozu što ne nasjeda na ove gluposti i padove koji se godinama protežu kroz našu ekipu. Bravo Mateu!

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Haha, morao sam otici nesto vani i izadjem kada je Khediri lopta pobjegla u out negdje kada je ostalo jos pola minute nadoknade u prvom rek'o nema ovdje vise nista u prvom
. Nisam vidio golove, tek od 59. minute gledam, nego gdje je Modric ? Rasturao je u prvom, jos pohvalim Mourinha sto mu je nasao poziciju i evo koliko vidim nema ga na terenu. Sto sam ga hvalio hvalio sam.

Los árbitros, el calendario, los presidentes, los jugadores rivales, la afición rival, los entrenadores rivales, sus jugadores, Toril, los canteranos, la Unicef, Zidane, Valdano, la directiva, los españoles, los argentinos, los periodistas, los doctores..
Uveo Di Mariu umjesto njega, što je sasvim realnije i na kraju se ispostavilo pametnom odlukom. Jer smo preaktivni na krilima i dominiramo!iDon je napisao/la:Haha, morao sam otici nesto vani i izadjem kada je Khediri lopta pobjegla u out negdje kada je ostalo jos pola minute nadoknade u prvom rek'o nema ovdje vise nista u prvom. Nisam vidio golove, tek od 59. minute gledam, nego gdje je Modric ? Rasturao je u prvom, jos pohvalim Mourinha sto mu je nasao poziciju i evo koliko vidim nema ga na terenu. Sto sam ga hvalio hvalio sam.
Da ga još Morata zabije i dosta.
Hajdee maleniii

Ove godine smo promašili pun qrac prilika u kojima je lakše dati gol nego promašiti.
Inače Morata
Inače Morata

“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Zamalo. Šteta.
Inače, ovo je bio 43. žuti za Alonsa u 119 utakmica u La Ligi, odnosno 6. ove sezone. Skuplja li ih, skuplja. Svaku treću utakmicu on dobije žuti.
Inače, ovo je bio 43. žuti za Alonsa u 119 utakmica u La Ligi, odnosno 6. ove sezone. Skuplja li ih, skuplja. Svaku treću utakmicu on dobije žuti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.