FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

veteran 1987
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la veteran 1987 » 16 dec 2012, 11:20

sekac je napisao/la:
veteran 1987 je napisao/la:Jel sad ovo znaci da necete dovoditi Krunica i Bilbiju :mrgreen:
Ne, ne znaći nego ćemo otjerati ZEBU on ionako nije valjao (tako vi kažete ). A vidjet ćemo šta če biti poslije , prizivali ste raspad i prije dvije godine (viršle-.folovi),i onda kad smo srušili staru upravu radovali ste se kao da ste ligu prvaka uzeli(pojedini a podobra večina je u pitanju)i mi se nekako skrpili ,pa onda jedva tim skupili nismo za kopačke imali a kod vas sve idealno a jedva nas dobijete iz autogola(pod faulom) i onda se hvalite. A mi ponovo tjeraj, raspad pravi a vi jaki grupna faza znate kako ste prošli a kontali ste natrpat če nas Levski a kako vam se vratilo i onda derbi gdje ste dobili po guzici a bili ste puni sebe.Zar vam nije to dovoljno kad god ste se radovali našoj muci vratilo vam se gore i sad če ako Bog da, samo polako vidjet če se ko če se smijati, ubrzo! ;)
Sjedi jedan-promasio si temu.
Napisano je 1000 postova o dolasku Krunica, Bilbije i Grahovca, pa me zanima dali je to jos aktuelno.
A o Zebi, mislim sta reci....
"JOŠ OD 1926"

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 16 dec 2012, 11:24

sekac je napisao/la:Ja nisam smiješan nego ste fakat jadni radujete se uvijek nečijem jadu i nema komentara normalnog, mislio sam da si ti taj koji je ok a šta reći sad!? Ne znam ja je li on željovac ili nije uglavnom znam ko nas gnjavi mjesecima i godinama već, bez uvrede za pojedine koji su fakat u redu.Zato je moguće da se i pogriješi ako te-vas to vrijeđa ja se od srca izvinjavam svim navijačima Želje (a samo sam rekao istinu)je li sad OK?
ja se nisam radovao vasem ispadanju , ali sam se radovao vasim golovima protiv Levskog skoro kao i vi. I takvih koji se raduju tudjoj muci ima i kod vas a i kod nas i nazalost sve ih je vise i vise takvih.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 16 dec 2012, 12:08

De ba sjasite ljudima sa teme,njihova uprava njihov problem,koji vam je vrag vise,aman zaman samo kod njih lose stanje a kod ostalih sve dukati frcaju,drzava nula,klubovi kokuzi i od dobrog fudbala i nekog znacajnijeg uspjeha vani bilo kojeg kluba dugo,dugo ali bas dugo nece biti.Prestanite ba ljudima dodavati so na ranu niko sa sigurnoscu ne moze govoriti da ovo sutra nece zadesiti nas ili neki drugi klub.

@sekac
tebe ne mogu nikako da shvatim,stariji si i koliko znam imas i djecu a ovdje se spustas na nivo tinejdjera i raspravljas sa njima i ponekad dajes cudne komentare i vrijedjas,ne govorim o ovih zadnjih par postova i replika vec opcenito.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 16 dec 2012, 13:07

[youtube][/youtube]
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Maslacak
Kontakt:

Post Postao/la Maslacak » 16 dec 2012, 16:37

sekac je napisao/la:Ja nisam smiješan nego ste fakat jadni radujete se uvijek nečijem jadu i nema komentara normalnog, mislio sam da si ti taj koji je ok a šta reći sad!? Ne znam ja je li on željovac ili nije uglavnom znam ko nas gnjavi mjesecima i godinama već, bez uvrede za pojedine koji su fakat u redu.Zato je moguće da se i pogriješi ako te-vas to vrijeđa ja se od srca izvinjavam svim navijačima Želje (a samo sam rekao istinu)je li sad OK?
Ovaj tvoj post je je dokaz jednog velikog kompleksa zvanog Zeljeznicar. Niti si pogledao za koga covjek navija,a vec si poceo da pises o Zebi itd.
Ja znam da si ti pod stresom dugi niz godina i da si sigurno sad svjestan da je situacija jos gora,ali kakve veze ima Zeba s vama.
Ode vam Huso i Sesar,pola uprave vas napustilo i ti se fatas Zebe.De malo ukljuci mozdane vijuge.

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 16 dec 2012, 18:48

dino lj je napisao/la:De ba sjasite ljudima sa teme,njihova uprava njihov problem,koji vam je vrag vise,aman zaman samo kod njih lose stanje a kod ostalih sve dukati frcaju,drzava nula,klubovi kokuzi i od dobrog fudbala i nekog znacajnijeg uspjeha vani bilo kojeg kluba dugo,dugo ali bas dugo nece biti.Prestanite ba ljudima dodavati so na ranu niko sa sigurnoscu ne moze govoriti da ovo sutra nece zadesiti nas ili neki drugi klub.

@sekac
tebe ne mogu nikako da shvatim,stariji si i koliko znam imas i djecu a ovdje se spustas na nivo tinejdjera i raspravljas sa njima i ponekad dajes cudne komentare i vrijedjas,ne govorim o ovih zadnjih par postova i replika vec opcenito.
Uđem dino nakon nekoliko dana na forum nema vala ništa i toliko se naljutim brate da ne znam više šta bi rekao samo čitam neke gluposti nažalost ,tedolazi Bilbija odlazi Hilmija itd... a ovi se uhvate ko ne znam kako bi nazvao i onda da skratim muke odgovorim nekad i što ne bi trebao i kome ne bi trebao u pravu si ali nema sa kim da se razgovara brate ma nisam ni ja svemoguć ima fula naravno brate pa nije baš sve idealno ni kod mene naprotiv.... Hvala ma podršci brate nek nas malo popuste dosta nam je naše muke ja ne znam šta je sa ljudima ali u pravu si nigdje nije idealno država je cijela u krizi znam i po svojoj firmi ali dobro ne vrijedi nekom to crtati ako ne želi da shvati uglavnom u pravu si i hvala!
Zadnja izmjena: sekac, dana/u 16 dec 2012, 18:55, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja!

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 16 dec 2012, 18:53

Maslacak je napisao/la:
Ovaj tvoj post je je dokaz jednog velikog kompleksa zvanog Zeljeznicar. Niti si pogledao za koga covjek navija,a vec si poceo da pises o Zebi itd.
Ja znam da si ti pod stresom dugi niz godina i da si sigurno sad svjestan da je situacija jos gora,ali kakve veze ima Zeba s vama.
Ode vam Huso i Sesar,pola uprave vas napustilo i ti se fatas Zebe.De malo ukljuci mozdane vijuge.
Nađi jedan moj post napisan na vašoj temi i potpisat ču da sam komplexaš največi ovde jesam napisao kad sam dao rahmet momku ali dobro nije problem nek je med i mlijeko kod vas a o komplexima ne znam šta ti tražiš ovde ako sam ja iskomplexiran.Ja sam se izvinuo jer ovo nije prvi post već ne znam koji po redu da nas gnjave a Boga mi vi ste u večini ali ima i naših na vašoj temi garant pa ne bih o tom greška je oćigledna. A sad ko ide vidjet ćemo, ko ostaje ,ko če jači u proljetni dio vrijeme če pokazati a jedini fakat je da vi imate lakši raspored.Jesu li potrebne vijuge za ovo ja ih nemam po tebi, hvala! :o
Sarajevo ljubavi moja!

bayernminhen
Kontakt:

Post Postao/la bayernminhen » 16 dec 2012, 19:34

Evolution87 je napisao/la:[youtube][/youtube]
Prejako,ne mozes da se ne najezis... 8-)

Maslacak
Kontakt:

Post Postao/la Maslacak » 17 dec 2012, 01:49

Srbijanski mediji tvrde
Partizan želi Husejinovića!

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 17 dec 2012, 09:00

Ma samo nove spekulacije oko saida trazi ga ovaj, onaj... ;)
Edit: Trazio ga je i Hajduk pa nista...
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 17 dec 2012, 11:59

Za nešto više, ipak nedovoljno. Sudbina ili? Ali... da li nas to opet sudbina tjera da se okliznemo gdje najmanje očekujemo, kada je to možda najpotrebnije?!

Bolno prizemljenje, blijedo, loše... Nikako. Nakon inicijative Sarajeva i propuštene dvije sjajne prilike, stigla je kazna i domaće je u vodstvo doveo Igor Aničić. U drugom poluvremenu stvari su krenule loše po Sarajevo, pa je nakon drugog gola Aničića, Sarajevo ostalo i bez Sesara koji je dobio crveni karton. Zrinjski je treći gol postigao iz sumnjivog jedanaesterca, strijelac je opet bio Aničić. Gol za Sarajevo je postigao Nuhanović i ostavio da tinja, nadu u prolaz dalje.

Zrinjski nam je bio opomena na koju se nismo obazirali, a morali smo! I uslijedio je pad, za nas tako karakteristično. Nedopustive oscilacije i povremeni blijeskovi. Za nešto više, ipak nedovoljno.

Uslijedio je nastavak te patnje, njena svojevrsna druga epizoda i prekid furiozne serije u Travniku. Ponovo ista slika na terenu, bezlično bezidejno, jalovi napadi ali bezuspješno.

Ponovo otvorena pitanja...
Ponovo su se smjenjivale slike sjaja i očaja, naizmjenično, ponovo su nam pokazali šta mogu i koliko ne žele, neshvatljive oscilacije.

Nakon dva vezana poraza, neshvatljivo loših partija, na Koševu još jedan veliki rival, Borac ostaje na koljenima. Sarajevo je u vodstvo doveo Torlak u 21. minuti. Za konačnih 2:0 pogodio je Tadejević u 69. minuti. Sarajevo je još jednom našlo način da se izdigne.

Bar za kratko... Euforiju, naprasno mijenja ona druga krajnost, razočarenja i trenutaka očaja…
Pirova pobjeda Sarajeva, i gol u sudijskoj nadoknadi za 2:1 konačan rezultat utakmice. Nedovoljno za prolaz i još jedno proljeće u Kupu bez Sarajeva. Već viđeno, dobro poznat osjećaj, godinama unazad.
Dok se očekivala bilo kakva reakcija ekipe, zauzvrat smo „dobili“ nastavak te indolentnosti, apatije, zapravo nepovratno izgubili dva boda u Gradačcu kao ne baš sjajna uvertira u ono što je slijedilo.

Utakmica sezone!
Danima iščekivan, danima najavljivan. Stoti derbi! Danima jedina tema na fudbalskom nebu Bosne i Hercegovine. Veličanstvena atmosfera. Igra dosta oprezna. Nekoliko šansi na obje strane. 66. minuta sve je stalo, na trenutak, zaledilo se... Gooooool! A stadion je doslovno ekplodirao, delirijum. Nuhanović pogađa za pobjedu Sarajeva i primat u gradu. Za historiju!
Je l' dosta više?!

Do kada ćemo gledati mučenje i sramna izdanja igrača Sarajeva protiv (ispod)prosječnih ekipa ovog takmičenja, pretenciozno nazvanog Premijer Liga?

Nakon svakog neuspjeha, loše utakmice, tražili smo ono malo pozitivnog.
Tražili smo izgovor, tražili smo način da sve to negativno ostavimo negdje na marginama, pokušavali da pronađemo razlog i uzrok. Nadali smo se da smo našli opravdanje.
Ne, nisu to bila opravdanja. To su samo bile naše nade.

Dobijate podršku svih 90 minuta. Kada je dobro išlo, i kada je bilo teško, sta(ja)li smo iza Vas, nosili Vas do pobjede. Podržali u porazu. A Vi?

Razumijem i loš dan, pad u formi, ali ne PRIHVATAM ODSUSTVO MOTIVA, sve dok nosite taj dres, grb.
Jeste li pokušali razumjeti šta znači potpuno razočaran, frustriran pružiti podršku, aplauz koji apsolutno niste zaslužili? Niste!

Da imate na umu: IL' SE BORI, I S' PONOSOM NOSI TAJ DRES, ILI GA SKINI. ODMAH!

Porazi jesu zaboljeli, ali jedno je sigurno, ustaće Sarajevo opet! Ustati i nastaviti svoj pohod. Neustrašivo i nepokolebljivo, bez obzira na sve!

A ja već danas ponovo počinjem da brojim dane do nove utakmice!

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 17 dec 2012, 12:11

Rizvanović, Redžepagić, Kusturica i Delić povlače ostavke
Četvorica u ostavkama se vraća na Koševo? :lol: e stvarno nikad dosadno kod nas ljudi... :D

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 17 dec 2012, 12:33

DevilS je napisao/la:Rizvanović, Redžepagić, Kusturica i Delić povlače ostavke
Četvorica u ostavkama se vraća na Koševo? :lol: e stvarno nikad dosadno kod nas ljudi... :D

Kad sam napisao da ce se ovo desiti. ;) Samo sad ce neki ljudi letjeti ,a doci novi koji ce ulagati vise novca,a ne samo sjediti u skupstini i negodovati.
Ovo je bio potez Rizvanovica da prstom pokaze na neke ljude, koji ne ulazu nista u klub,a zele da se pitaju za sve.
Ubrzo slijede pojacanja. :D

Maslacak
Kontakt:

Post Postao/la Maslacak » 17 dec 2012, 15:08

amypitar je napisao/la:
DevilS je napisao/la:Rizvanović, Redžepagić, Kusturica i Delić povlače ostavke

Kad sam napisao da ce se ovo desiti. ;) Samo sad ce neki ljudi letjeti ,a doci novi koji ce ulagati vise novca,a ne samo sjediti u skupstini i negodovati.
Ovo je bio potez Rizvanovica da prstom pokaze na neke ljude, koji ne ulazu nista u klub,a zele da se pitaju za sve.
Ubrzo slijede pojacanja. :D
Jel ovo iz Lazia pojacanja stizu,znas li nesto vise o tome?

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 17 dec 2012, 15:12

Zarate viđen na sarajevskom aerodromu, vjerovatno dolazi u Sarajevo :mrgreen:
DRUG NEBI TI PUNCA

Alfa_Muzijak
Kontakt:

Post Postao/la Alfa_Muzijak » 17 dec 2012, 15:14

Ako pocnem nabrajat razne Montiele, Tonije, Kucukovice vidjeli bi da se ne treba nicemu nadat, pa ako bude bude :D
NEW YORK - PARIS - PECKHAM

Maslacak
Kontakt:

Post Postao/la Maslacak » 17 dec 2012, 15:18

Bas sam maloprije procitao da Petkovic stize u Sarajevo na pregovore. Sto se tice Lukice Tonija,Kucukovica to je malo bilo nerelano skroz,dok mi ova varijanta s Laziom izgleda nekako realnija. Vi imate sad pare da platite te igrace,jer ce te prodati pola ekipe i siguran sam da bi mogli dovesti par igraca iz Lazia.

Alfa_Muzijak
Kontakt:

Post Postao/la Alfa_Muzijak » 17 dec 2012, 15:21

Eto Petkovic dolazi nama na noge da nam ponudi igrace. :lol: Jos uvijek ne znamo sta je s upravom a da dovodimo, za nas nerealne igrace. Suplja 99% :D
NEW YORK - PARIS - PECKHAM

Maslacak
Kontakt:

Post Postao/la Maslacak » 17 dec 2012, 15:27

Alfa_Muzijak je napisao/la:Eto Petkovic dolazi nama na noge da nam ponudi igrace. :lol: Jos uvijek ne znamo sta je s upravom a da dovodimo, za nas nerealne igrace. Suplja 99% :D
Meni je drago sto imam komsije poput vas.Sa vama nikad nije dosadno.Uvijek je nesto turbulentno.Od samo pocetka evrope,grupnih faza,pa do pocetka sezone i osvajanja duplih kruna. Na kraju ide slag na tortu,pojacanja iz Lazia.Uvijek se lijepo nasmijati vama i nama.
Samo ona cinjenica stoji bez jakog Sarajeva,nema ni jakog Zelje.Samo sto se ovih par godina ta formula skroz okrenula.Nadam se vasem sto brzem oporavku.Da zaigrate ...

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 17 dec 2012, 15:37

Maslacak je napisao/la:
Alfa_Muzijak je napisao/la:Eto Petkovic dolazi nama na noge da nam ponudi igrace. :lol: Jos uvijek ne znamo sta je s upravom a da dovodimo, za nas nerealne igrace. Suplja 99% :D
Meni je drago sto imam komsije poput vas.Sa vama nikad nije dosadno.Uvijek je nesto turbulentno.Od samo pocetka evrope,grupnih faza,pa do pocetka sezone i osvajanja duplih kruna. Na kraju ide slag na tortu,pojacanja iz Lazia.Uvijek se lijepo nasmijati vama i nama.
Samo ona cinjenica stoji bez jakog Sarajeva,nema ni jakog Zelje.Samo sto se ovih par godina ta formula skroz okrenula.Nadam se vasem sto brzem oporavku.Da zaigrate ...

Moj djecace bolje vidi sta se radi u tvom klubu ,pa onda nesto komentarisi. :idea:
Pitaj igrace Zelje, kad su zadnju platu dobili. :?:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: fks74, Fouzi1, OzmoodPinglewood, rimljanin90 i 36 gostiju.