Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

FKKC1932
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la FKKC1932 » 16 dec 2012, 17:59

tyler durden je napisao/la:Koga je ovo Raul64 unakazio ? :D
ma iDona, koga će drugog :mrgreen:
ripper je napisao/la:http://gol.dnevnik.hr/clanak/svjetski_n ... -si-g.html

Portugalski prevodioc opet divlja :?
Inače, Mourinho je nedavno tužio MARCU zbog neistina i laži i već je općepoznata stvar da je taj listi nastrojen protiv samog Reala i Josea Mourinha. Dakako, nema nikakve video ili audio snimke, što bi se moglo očekivati pored toliko novinara nakon press-konferencije, i da se baš nijedan od njih nije sjetio upaliti kameru, diktafon ili mobitel, pa da svu tu svađu, urlanje i psovanje snimi.

Uostalom, sve da je to i rekao, riječ je o Antonu Meani koji je nedavno objavio ni manje ni više nego - Florentino Perez i Jose Mourinho su u svađi. Ovo su vam ekskluzivne informacije koja ima MARCA i do kojih smo došli uz jednu sigurnu novost - Mourinho odlazi iz Reala 100% :lol:

Posrali su se na njega i Mourinho i Perez.

ripper
Kontakt:

Post Postao/la ripper » 16 dec 2012, 18:07

FKKC1932 je napisao/la:
tyler durden je napisao/la:Koga je ovo Raul64 unakazio ? :D
ma iDona, koga će drugog :mrgreen:
ripper je napisao/la:http://gol.dnevnik.hr/clanak/svjetski_n ... -si-g.html

Portugalski prevodioc opet divlja :?
Inače, Mourinho je nedavno tužio MARCU zbog neistina i laži i već je općepoznata stvar da je taj listi nastrojen protiv samog Reala i Josea Mourinha. Dakako, nema nikakve video ili audio snimke, što bi se moglo očekivati pored toliko novinara nakon press-konferencije, i da se baš nijedan od njih nije sjetio upaliti kameru, diktafon ili mobitel, pa da svu tu svađu, urlanje i psovanje snimi.

Uostalom, sve da je to i rekao, riječ je o Antonu Meani koji je nedavno objavio ni manje ni više nego - Florentino Perez i Jose Mourinho su u svađi. Ovo su vam ekskluzivne informacije koja ima MARCA i do kojih smo došli uz jednu sigurnu novost - Mourinho odlazi iz Reala 100% :lol:

Posrali su se na njega i Mourinho i Perez.
:shock: :shock: jesi li upoznat sa cinjenicom da je MARCA list iz Madrida i da je promadridski nastrojen, a nikako protiv Reala, kao što tvrdiš

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 16 dec 2012, 18:09

ripper je napisao/la: jesi li upoznat sa cinjenicom da je MARCA list iz Madrida i da je promadridski nastrojen, a nikako protiv Reala, kao što tvrdiš
očigledno nisi pročitao nijedan čalank u nazad tri mjeseca
velika kampanja se vodi protiv Mourinha od strane Marce..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 16 dec 2012, 18:10

Ne bi rekao da je nastrojena protiv Reala ( sigurno nije ), vec protiv Mourinha.
Valjda i oni zele spasiti ugled ''svog'' kluba.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 16 dec 2012, 18:11

Raule shvataš li ti da je Schusteru na početku sezone falilo pola ekipe i opet je kasnio vidim samo 9 bodova za ekipom koja je osvojila sve trofeje.U primeri je sezonu prije Barcu koja je igrala polufinale LP ostavio svjetlosnim godinama bilo je blizu 20 bodova mislim.

O Mourinhu dovoljno govori to de je Marca protiv njega,ej MARCA RAZMISLITE MALO :roll:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

ripper
Kontakt:

Post Postao/la ripper » 16 dec 2012, 18:12

Raul_64 je napisao/la:
ripper je napisao/la: jesi li upoznat sa cinjenicom da je MARCA list iz Madrida i da je promadridski nastrojen, a nikako protiv Reala, kao što tvrdiš
očigledno nisi pročitao nijedan čalank u nazad tri mjeseca
velika kampanja se vodi protiv Mourinha od strane Marce..
Moguce, samo suludo je tvrditi za madridska MARCU da je "općepoznata stvar da je taj listi nastrojen protiv samog Reala"....takva izjava nikako se ne može povezati sa tim listom ;)

FKKC1932
Kontakt:

Post Postao/la FKKC1932 » 16 dec 2012, 18:13

Pa normalno da je taj huškački medij protiv Mourinha jer je čovjek pobijao sve njihove laži i tvrdnje tokom ovih godina.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 16 dec 2012, 18:14

LBJ MVP je napisao/la:Raule shvataš li ti da je Schusteru na početku sezone falilo pola ekipe i opet je kasnio vidim samo 9 bodova za ekipom koja je osvojila sve trofeje.U primeri je sezonu prije Barcu koja je igrala polufinale LP ostavio svjetlosnim godinama bilo je blizu 20 bodova mislim.
Shusteru nije falilo pola ekipe na pocetku sezone...
Barcelona je osvojila 67 bodova , svaki parmak od trenera bi sa onim Realom istu ostavio na 18 bodova razlike.

iDon
Kontakt:

Post Postao/la iDon » 16 dec 2012, 18:32

neke argumente je nekada tesko , pobiti totalnu neiformiranost s druge strane nije.

Dal je danas(da je osvojio) bio vise Benitezov trofej il Di Mateov ? normalno da ima zaslugu i Shuster , ali poenta da mu je Capleo namjestio taj superkup.

I sta bombas
igrao se superkup , gdje je Sevilja zabila nam 5 golova na Bernabeu i uzela trofej pod vodstvom Shustera.
Moram priznati, Superkup se jeste igrao, zaletio sam se po sjecanju bez provjeravanja. Ne znam odakle mi je ostalo u sjecanju da je bila pauza u Superkupu. Ipak, to ne mjenja stvari, i dalje tvoja teorija da je Capello namjestio Superkup Schusteru "ne pije vode" jer sad' provjeravajuci ovu svoju gresku vidim da je Schuster taj "namjesteni" Superkup izgubio, to je upravo ta utakmica protiv Seville. Superkup koji je osvojio je onaj koji je "sam sebi namjestio" osvajanjem Primere.
Nije bitno u Škotskoj ligi koliki ti je najveci konkurent , sta ba pricas
Barcelona iz 2007/8 i 2008/9 su dvije dijamentralno suprotne ekipe
gdje je ova potonja osvojila 25 bodova vise

a ostali su slabiji jer su Real i barcelona utoliko jaci danas nego tada...
Tvrdis da je onda bilo lakse osvojiti bodove protiv bilo koje ekipe nego danas ? Pa ona ekipa je smijesna u odnosu na ovu danasnju. Uostalom i taj Villareal koji nam je bio glavni konkurent te godine je sada u segundi. Danas se osvajanje titule u Primeri svodi na to da pobjedis skoro sve "male" ekipe sto i nije neki napor s' obzirom na razliku u kvaliteti, a od konkurenta mozes izgubiti i u obje utakmice ako treba.
Ja jos mislio ti nesto pametno napisao..
isto je ispasti od Rome u osmini finala i od barcelone/bayerna u polufinalu
bravo majstore
Sta je nejasno ? Biti drugi ili treci na tabeli, svejedno je kad' nisi prvi.
:shock:
PA jel do Shustera sto je bio takav pristup ? jel do njega sto smo ispali od u tako ranoj fazi takmicenja?
a jel do Mourinha sto je ozbiljno shvatio to takmicenje i otisao do kraja nakon 17,18 godina ?
Zar mislis da Real u cca. 20 godina nije mogao bar jednom osvojiti to takmicenje da je ikoga zasvrbilo lijevo jaje ?
Mourinho ga je shvatio ozbiljno, ostali nisu, ali generalno Real je uvijek "pucao" na glavne trofeje pa je to razlog zbog kojeg' se i nije puno zamaralo sporednim. Taj trofej je i ostavio Mourinha na klupi nakon prve sezone, ali mislim da ga ni on nebi shvatio ozbiljno da nije bilo one Pellegrinije blamaze u istom takmicenju kojom je skrenuo paznju na isto, samim tim pristup je morao biti malo ozbiljniji.
Shuster je naslijedio PRVAKA , gdje je najveci konkurent prolazio kroz neki vid traznicije i podmaladjivanja
tj. naslijedio je PRVAKA u kojeg je jos utjerao 120 miliona od Snajdera,Robbena,Pepea i ostalih

A Mourinho je naslijedio Real nakon najvecih blamaza kluba ikad , sa vec uhodanim dvostrukim prvakom barcelonom za koju se voli reci da je jedna od najvecih generacja ikad..

ima razlike vidis
Apsolutno se ne slazem. Mourinho je naslijedio tim koji je trpao 100 komada po sezoni, vjerovatno niko nikada od kada se igra ova igra nije naslijedio bolji tim do tog trenutka (Vilanova mozda, ali to je bilo nakon) + ulupao 120M funti. Imam potrebu da ti osvjezim memoriju, Mourinho je zasluzan za jednu od najvecih blamaza ikada.
Da znas a ne znas , razlog izmedju ostalog sto je Shuster otisao su neke izjave po medijima..
a tek na kraju sezone mozemo sumirati ovogodisnji Joseov ucinak..
Vidim da si na kraju shvatio kakvu si glupost izvalio tako da nisi ni pokusao da se pravdas. Naravno da znam za izjave tipa "da ne moze pobjediti Barcelonu sa onakvom ekipom", ali ako ciljas na rusenje ugleda klupa i tu je Mourinho prvak.
Los árbitros, el calendario, los presidentes, los jugadores rivales, la afición rival, los entrenadores rivales, sus jugadores, Toril, los canteranos, la Unicef, Zidane, Valdano, la directiva, los españoles, los argentinos, los periodistas, los doctores..

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 16 dec 2012, 18:36

Da l' me oci varaju ovo...?
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 16 dec 2012, 18:43

Real Madrid: Casillas, Pepe, Sergio Ramos, Coentrão, Khedira, Ronaldo, Özil, Xabi Alonso, Arbeloa, Modric, Callejón
BENCH RM: Adán, Kaká, Carvalho, Essien, Di María, Nacho, Morata
Keep walking.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 16 dec 2012, 18:48

iDon je napisao/la:Moram priznati, Superkup se jeste igrao, zaletio sam se
Jesi.
iDon je napisao/la:Tvrdis da je onda bilo lakse osvojiti bodove protiv bilo koje ekipe nego danas ? Pa ona ekipa je smijesna u odnosu na ovu danasnju. Uostalom i taj Villareal koji nam je bio glavni konkurent te godine je sada u segundi.
Imati 3 mediokritetske ekipe ciji je max 70 bodova , nije isto kao imati momcad sposobnu da osvoji 100..
naravno da je ova konkurencija daleko teza.
iDon je napisao/la:Sta je nejasno ? Biti drugi ili treci na tabeli, svejedno je kad' nisi prvi.
Shuster je ispao od dobrog kluba,samo dobrog tako sto je izgubio obje utakmice (hej obje izgubio) u osmini finala

Mourinho je prosao 2x zaredom do polufinala sto niko nije uspio do Del Boskea samog i 2003..
i u istim polufinalima nije ispao od solidne ekipe nego od mega momcadi , od toga prosle godine cistom lutrijom.
Zar mislis da Real u cca. 20 godina nije mogao bar jednom osvojiti to takmicenje da je ikoga zasvrbilo lijevo jaje ?
Mourinho ga je shvatio ozbiljno, ostali nisu
mogao je , al nije.
Mourinho jest.
i nije samo pelegrinijeva blamaza bilo je poraza od 6:1 i slicno

20 godina se trofej nije osvojio , Mourinho ga je vratio.
ne znam sta to pokusavas oduzeti od njega

.
iDon je napisao/la:Apsolutno se ne slazem. Mourinho je naslijedio tim koji je trpao 100 komada po sezoni, vjerovatno niko nikada od kada se igra ova igra nije naslijedio bolji tim do tog trenutka (Vilanova mozda, ali to je bilo nakon) + ulupao 120M funti. Imam potrebu da ti osvjezim memoriju, Mourinho je zasluzan za jednu od najvecih blamaza ikada.
Shuster je naslijedio prvaka i najveceg konkurenta u fazi podmladjivanja , u istu ekipu ugradio dodatnih 120 miliona

Mourinho je naslijedio ekipu koja je izgubila zadnja 4 Klasika od barcelone gol razlikom od 2:11 , vec formiranim dream temom barcelone..
iDon je napisao/la:Vidim da si na kraju shvatio kakvu si glupost izvalio tako da nisi ni pokusao da se pravdas.
Jedina moja glupost je sto diskutujem s tobom na temu Shuster vs Mourinho
podcjenjeni Shuster cija trenerska karijera nakon Reala ide uzlaznom putanjom

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 16 dec 2012, 18:53

iDon je napisao/la:
neke argumente je nekada tesko , pobiti totalnu neiformiranost s druge strane nije.

Dal je danas(da je osvojio) bio vise Benitezov trofej il Di Mateov ? normalno da ima zaslugu i Shuster , ali poenta da mu je Capleo namjestio taj superkup.

I sta bombas
igrao se superkup , gdje je Sevilja zabila nam 5 golova na Bernabeu i uzela trofej pod vodstvom Shustera.
Moram priznati, Superkup se jeste igrao, zaletio sam se po sjecanju bez provjeravanja. Ne znam odakle mi je ostalo u sjecanju da je bila pauza u Superkupu. Ipak, to ne mjenja stvari, i dalje tvoja teorija da je Capello namjestio Superkup Schusteru "ne pije vode" jer sad' provjeravajuci ovu svoju gresku vidim da je Schuster taj "namjesteni" Superkup izgubio, to je upravo ta utakmica protiv Seville. Superkup koji je osvojio je onaj koji je "sam sebi namjestio" osvajanjem Primere.
Nije bitno u Škotskoj ligi koliki ti je najveci konkurent , sta ba pricas
Barcelona iz 2007/8 i 2008/9 su dvije dijamentralno suprotne ekipe
gdje je ova potonja osvojila 25 bodova vise

a ostali su slabiji jer su Real i barcelona utoliko jaci danas nego tada...
Tvrdis da je onda bilo lakse osvojiti bodove protiv bilo koje ekipe nego danas ? Pa ona ekipa je smijesna u odnosu na ovu danasnju. Uostalom i taj Villareal koji nam je bio glavni konkurent te godine je sada u segundi. Danas se osvajanje titule u Primeri svodi na to da pobjedis skoro sve "male" ekipe sto i nije neki napor s' obzirom na razliku u kvaliteti, a od konkurenta mozes izgubiti i u obje utakmice ako treba.
Ja jos mislio ti nesto pametno napisao..
isto je ispasti od Rome u osmini finala i od barcelone/bayerna u polufinalu
bravo majstore
Sta je nejasno ? Biti drugi ili treci na tabeli, svejedno je kad' nisi prvi.
:shock:
PA jel do Shustera sto je bio takav pristup ? jel do njega sto smo ispali od u tako ranoj fazi takmicenja?
a jel do Mourinha sto je ozbiljno shvatio to takmicenje i otisao do kraja nakon 17,18 godina ?
Mourinho ga je shvatio ozbiljno, ostali nisu, ali generalno Real je uvijek "pucao" na glavne trofeje pa je to razlog zbog kojeg' se i nije puno zamaralo sporednim. Taj trofej je i ostavio Mourinha na klupi nakon prve sezone, ali mislim da ga ni on nebi shvatio ozbiljno da nije bilo one Pellegrinije blamaze u istom takmicenju kojom je skrenuo paznju na isto, samim tim pristup je morao biti malo ozbiljniji.
Shuster je naslijedio PRVAKA , gdje je najveci konkurent prolazio kroz neki vid traznicije i podmaladjivanja
tj. naslijedio je PRVAKA u kojeg je jos utjerao 120 miliona od Snajdera,Robbena,Pepea i ostalih

A Mourinho je naslijedio Real nakon najvecih blamaza kluba ikad , sa vec uhodanim dvostrukim prvakom barcelonom za koju se voli reci da je jedna od najvecih generacja ikad..

ima razlike vidis
Apsolutno se ne slazem. Mourinho je naslijedio tim koji je trpao 100 komada po sezoni, vjerovatno niko nikada od kada se igra ova igra nije naslijedio bolji tim do tog trenutka (Vilanova mozda, ali to je bilo nakon) + ulupao 120M funti. Imam potrebu da ti osvjezim memoriju, Mourinho je zasluzan za jednu od najvecih blamaza ikada.
Da znas a ne znas , razlog izmedju ostalog sto je Shuster otisao su neke izjave po medijima..
a tek na kraju sezone mozemo sumirati ovogodisnji Joseov ucinak..
Vidim da si na kraju shvatio kakvu si glupost izvalio tako da nisi ni pokusao da se pravdas. Naravno da znam za izjave tipa "da ne moze pobjediti Barcelonu sa onakvom ekipom", ali ako ciljas na rusenje ugleda klupa i tu je Mourinho prvak.

veoma si talentovan da napises veliku kolicinu gluposti u jednom postu , svaka cast

FKKC1932
Kontakt:

Post Postao/la FKKC1932 » 16 dec 2012, 18:55

M4kaveli je napisao/la:Ne bi rekao da je nastrojena protiv Reala ( sigurno nije ), vec protiv Mourinha.
Valjda i oni zele spasiti ugled ''svog'' kluba.
ripper je napisao/la: :shock: :shock: jesi li upoznat sa cinjenicom da je MARCA list iz Madrida i da je promadridski nastrojen, a nikako protiv Reala, kao što tvrdiš
Kako onda taj promadridski list može pisati ovo:

-Jose Mourinho 100% odlazi iz Real Madrida na kraju ove sezone zbog svađe i neslaganja sa predsjednikom Perezom
Nekoliko dana kasnije Perez pred svim sociosima tvrdi: Imam potpuno povjerenje u Mourinha i želim ga za trenera najmanje do 2016. godine

-Jose Mourinho oduzima kapitensku traku Ikeru Casillasu jer golman Reala nije u mogućnosti reagirati kod svake nazovimo je gužve na terenu
Iker Casillas je i dan danas kapiten Real Madrida

-U svlačionici Real Madrida je došlo do velike svađe. Iker Casillas i Cristiano Ronaldo uopće ne pričaju zbog Sare Carbonero!
Iker Casillas i Cristiano Ronaldo i dan danas su dobri, a netom nakon ovog članka viđeni su zajedno na teniskom meču

-Razlog zašto je Cristiano Ronaldo nesretan jeste taj da nije najplaćeniji igrač na svijetu. On prima samo 10 miliona godišnje i sa klubom nije mogao dogovoriti nove uvjete.
Sedam dana kasnije ispostavilo se da je ta ista MARCA demantirala sebe člankom da je Ronaldo nesretan jer nije dobio nagradu za najboljeg igrača Evrope.

-MOURINHO QUERE IR! - Tvrdi MARCA.
Mourinho na tvrdnje MARCE istom listu odgovara: Odlazim iz Reala ukoliko klub odluči da me više ne treba, ni u kom drugom slučaju.

-Mourinho je izbacio Sergia Ramosa iz prve momčad jer je branio Mesuta Ozila, tvrdi MARCA.
Sergio Ramos je jedini igrač Real Madrida uz Casillasa koji je proveo sve minute na terenu u La Ligi ove sezone. Statistiku ostalih takmičenja ne moram nabrajati dakako.

-Florentino Perez je na zahtjev nekih ljudi udaljio Zinedinea Zidanea od ekipe Real Madrida i njemu više nije dozvoljeno putovati na utakmice u istom avionu sa igračima
Mjesec dana kasnije se ispostavilo da je Zizou dobio ulogu savjetnika kluba i jednog od radnika omladinskog pogona

Sportfanatik
Kontakt:

Post Postao/la Sportfanatik » 16 dec 2012, 19:21

Ajmo Real, pobjeda u susretu protiv Espanyola je krucijalna
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN

FKKC1932
Kontakt:

Post Postao/la FKKC1932 » 16 dec 2012, 19:23

Odlično suđenje Lahoza, ne nasjeda na svako bacanje igrača s obje strane.

Jedina greška dosad jeste ona što su svirali Pepeu ofsajd koji nije postojao. Svejedno, šutirao je glavom ravno u golmana, vrlo loše.

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 16 dec 2012, 19:28

Modric man of the moment za sad.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Benop
Kontakt:

Post Postao/la Benop » 16 dec 2012, 19:29

Modrić igra zvjerski :mrgreen:

FKKC1932
Kontakt:

Post Postao/la FKKC1932 » 16 dec 2012, 19:33

Toliko o maestralnom stoperskom dvojcu i odličnoj odbrani Reala :lol: Sve ballon d'Or do Ballon d'Ora :mrgreen:

emir18
Kontakt:

Post Postao/la emir18 » 16 dec 2012, 19:34

Ma i smo propali ko zeton,ja kurceve odbrane braco draga dokad vise :roll:
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.