BV Borussia Dortmund
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- maximusdecimus
- Kontakt:
Re: BV Borussia Dortmund
Džeko u Dortmundu? za ili protiv? ja lično mislim da bi ubijao sa Reusom i Gotzeom iza sebe...
Sad bi potpiso da dodje sve bi za to dao sanjam taj dan mastam o tom danu al kako stvari stoje mogu samo i mastat ... Daleko je on od Dortmunda predaleko jos uvijek, a ne da bi ubijo sa Reusom i Gotzeom vec bi klao i masakar pravio ali nazalost trenutno nista od togmaximusdecimus je napisao/la:Džeko u Dortmundu? za ili protiv? ja lično mislim da bi ubijao sa Reusom i Gotzeom iza sebe...

BvB Echte Liebe !!!
Ma nije Dzeko za BvB-a.
Lewandowski je dosta pokretljiviji od njega i to mu je najveca prednost.
Edin bi previse kocio napade i brze kontre ..
Lewandowski je dosta pokretljiviji od njega i to mu je najveca prednost.
Edin bi previse kocio napade i brze kontre ..
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Damire,postao si najnormalniji i najiskreniji clan medju zutaljima.Damir_BvB je napisao/la:Sad bi potpiso da dodje sve bi za to dao sanjam taj dan mastam o tom danu al kako stvari stoje mogu samo i mastat ... Daleko je on od Dortmunda predaleko jos uvijek, a ne da bi ubijo sa Reusom i Gotzeom vec bi klao i masakar pravio ali nazalost trenutno nista od togmaximusdecimus je napisao/la:Džeko u Dortmundu? za ili protiv? ja lično mislim da bi ubijao sa Reusom i Gotzeom iza sebe...... jbg jos smo mi bjeda za Dzeku Edina ...
Cestitam
Stern des Südens
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
NEma BVB ni za pola plate Edina Dzeke! Prava je iluzija pričati o mogućnosti transfera. Daj Bože, ali čisto sumnjam.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Možda samo zbog ovog drugog razloga kojeg si naveo, a ne vjerujem da bi nama mog'o pomoć.adnan24 je napisao/la: Ne bi bilo lose jamiti Kieslinga od Leverkusena...dobar igrac a malo bi i njih oslabili

Inače, Milik koga lično priželjkujem u našem dresu

Njegov klub je objavio da je otputovao u Njemačku na medicinske preglede, ali nisu naveli u koji klub. Kao što rekoh, nagađa se da je to Bayer. Nadam se da pogrešno nagađaju i da će ipak doć' u BVB.

Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Lewat nas napusta,
Kagawa,Sahin,Barrios su propali a ovaj ce propast ko zeton....
Molim Allaha samo da ode u Man. City
Imo bi manju minutazu od Dzeke a zamislite samo Lewata debi.la kad ga ne budu pitali ko ovdje kako ce se izborit za poziciju
Odusevljen sam !

Kagawa,Sahin,Barrios su propali a ovaj ce propast ko zeton....
Molim Allaha samo da ode u Man. City

Odusevljen sam !
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ocekivani sastavi za danasnji mec sa Sejinom Hofom

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
@rio_Ferdy88
Šta ovaj tvoj izvor ne zna da je Schmelzeru poništen karton pa zato stavljaju Kevina na njegovo mjesto?!
"Ne vidim razloga da razmišljam o transferu. Ovde imam sve što mi treba i želim sada da počnem praviti kuću u Dortmundu, jer se u ovom gradu osjećam tako dobro."

Šta ovaj tvoj izvor ne zna da je Schmelzeru poništen karton pa zato stavljaju Kevina na njegovo mjesto?!

"Ne vidim razloga da razmišljam o transferu. Ovde imam sve što mi treba i želim sada da počnem praviti kuću u Dortmundu, jer se u ovom gradu osjećam tako dobro."

Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Bild am Sonntag je izvor, gdje je i taj interview sa MariomSemir bvb je napisao/la:@rio_Ferdy88

A to pitanje mozes njima postaviti, jer ne radim tamo

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Kako ti je mogla promaci ta informacija Sema?
Danas igramo bez Schmelzera, nije ni otputovao s ekipom. Der Abwehrspieler fällt aufgrund einer Nasennebenhöhlenentzündung aus. Neka upala oko nosa, ne znam ni ja sta je ovo.

Danas igramo bez Schmelzera, nije ni otputovao s ekipom. Der Abwehrspieler fällt aufgrund einer Nasennebenhöhlenentzündung aus. Neka upala oko nosa, ne znam ni ja sta je ovo.
Markus Gisdol: "Aubameyang ist einfach unfair schnell."
Ne znam jbg.Klopp je napisao/la:Kako ti je mogla promaci ta informacija Sema?![]()

Čit'o sam na BVB sajtu da su Hummels, Kuba, Schmelle i Piszczek pod upitnikom, ali da bi trebali igrat'.
Znači njega ipak nema.

Ma skupio Goconja kesh za temelja i nigdje ne ide,pa kad mogne dizat ce spratove
Ohrabrujuca informacija u svakom slucaju,cuti da je zadovoljan i da mu se nigdje ne ide,iako smo tako i mislili!
NASEM BUDUCEM KAPITENU SRETAN RODJENDAN!

Ohrabrujuca informacija u svakom slucaju,cuti da je zadovoljan i da mu se nigdje ne ide,iako smo tako i mislili!

NASEM BUDUCEM KAPITENU SRETAN RODJENDAN!

Evo izasao i zvanicni sastav za danasnju utakmicu protiv Hoffenheima...
Weidenfeller - Piszczek, Subotic, Hummels, Blaszczykowski - Gündogan, Leitner - Reus, Götze, Großkreutz - Lewandowski
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Danas su 3 boda hajmo reci pod moranje!
Mislim da pobjeda ne bi trebala a ni smjela doci u pitanje,bar se nadam!Moja procjana 1:3
Sto je sigurno,opustanja ne smije biti,da nam se nebi odbilo o glavu kao u vise navrata ove sezone...pametnom igrom i naravno kvalitetom koji je na nasoj strani nasi puleni uzimaju cjeli plijen
Steta za Schemelleta ali Gross moze odraditi dobro na toj poziciji,fali i Benda ali kvalitetan sastav svakako,moze se reci! 
Mislim da pobjeda ne bi trebala a ni smjela doci u pitanje,bar se nadam!Moja procjana 1:3

Sto je sigurno,opustanja ne smije biti,da nam se nebi odbilo o glavu kao u vise navrata ove sezone...pametnom igrom i naravno kvalitetom koji je na nasoj strani nasi puleni uzimaju cjeli plijen

Jesu nabrijani , dugo nisam vidio nabrijaniju ekipu protiv nas
Treba im ga hladno stjerat i lagano ih gurnut prema Cvajti
Samo je jedan SUPER-MARIO !!!

Treba im ga hladno stjerat i lagano ih gurnut prema Cvajti

Samo je jedan SUPER-MARIO !!!
Zadnja izmjena: HzBvB, dana/u 16 dec 2012, 15:58, ukupno mijenjano 1 put.
Kakva golcina Gotze-a jbt.
E moj Lukasz...i ja se na terminu bolje postavljam...amaterski
Svojom glupom greskom ponistava golcinu Gotzea.

Svojom glupom greskom ponistava golcinu Gotzea.
-
- Kontakt:
romanu ide na dušu ovaj go i njegovo standardno pravilo izleti pa stani . . .ništa brate idemo dalje,igra je odlićna bore se, trude se,
i ako prićepe do kraja moraju pobjediti

Igra odlična?
Pa Hoffe je dvaput bolji.
Pa Hoffe je dvaput bolji.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.