Belgija-BiH/BiH-Belgija

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

BiH ce u Zenici:

1. Pobjediti
208
89%
2. Igrati nerijeseno
15
6%
3. Izgubiti
12
5%

Ukupno glasova: 235

E.D
Kontakt:

Re: Belgija-BiH/BiH-Belgija

Post Postao/la E.D » 17 nov 2008, 00:19

ADMIR_HZ87 je napisao/la:HALLO KLOCU od frajera nemam se s tobom namjeru naglabat cijelu noc,niko ne glumi frajera niti pokusava,znaci napisao je da smo izijanili 4-1 tamo dobili u bosni i da cemo sada izijaniti istim rezultatom,i dobiti 1-0,to pokusava rec izmedzu ostalih koji su skeptici gledajuci tekmu.Hajde nastavite pisat da cemo izijaniti nastavite kukat ja se vise necu javljat vi ste pametni vi sve znate,ja samo kazem da su karine nismo ni mi jaki al da se tako pise i misli o bih to je krajnje neozbiljno i bezveze.Al et ko sto ti rece ovo je slobodan forum pa BUJRUM s tipkanjem i prognozama,ako ste tako sigurni u rezz sto nestavite po 5.000 na keca kad igra BIH u gostima.
HaHaHaHa..bas iz tog razloga sto mi se cini da si pravi glupson necu vise nista napisati na tvoj komentar..da nebi spao na taj tvoj nivo :mrgreen:

Pusti ljude jednostavno da prognozticiraju sta god hoce...boli me briga jarane dal tebi pase ili ne..jel kuzis? ;)

ADMIR_HZ87
Kontakt:

Post Postao/la ADMIR_HZ87 » 17 nov 2008, 00:30

OK onda sjasi burazeru jer vidim pametujes i po ostalim topicima a ne znas veliko slovo staviti ispred recenice,i pusticu rekao sam tipkajte i dalje.A da se spustis na moj nivo???Moj burazeru.......cccccc
SARAJEVO HORDE BOG I CARSIJA!!!!!

E.D
Kontakt:

Post Postao/la E.D » 17 nov 2008, 00:36

ADMIR_HZ87 je napisao/la:OK onda sjasi burazeru jer vidim pametujes i po ostalim topicima a ne znas veliko slovo staviti ispred recenice,i pusticu rekao sam tipkajte i dalje.A da se spustis na moj nivo???Moj burazeru.......cccccc
Nemoj ti meni Burazeru ;) nisam ti ja Burazer...mani se tih fazona..a ako nemas sta reci ili jednostavno ako nisi dovoljno inteligentan za neku pametnu recenicu onda mani se foruma..nije to za tebe ;) a jedan dokaz vise da sam u pravu je to tvoje "ne znas veliko slovo staviti ispred recenice" :mrgreen: hahhaa pa stvarno si glup, Burazeru :)
a to da pametujem po ostalim topicima..jel to tebi krivo sto ima pametni ljudi od tebe??

A sad..kratko receno..**** ;)
Zadnja izmjena: E.D, dana/u 17 nov 2008, 00:38, ukupno mijenjano 1 put.

mamacita
Kontakt:

Post Postao/la mamacita » 17 nov 2008, 00:38

pa dobro je brate mili

romeo
Kontakt:

Post Postao/la romeo » 17 nov 2008, 00:41

E jbg. sad.....dajte ohladite malo........
Pa imaju i PP ako se zelite svadjati.... ;) a nije vam neki razlog za to....dajte iskulirajte....
Volimo Čelik i oči nam se cakle !

E.D
Kontakt:

Post Postao/la E.D » 17 nov 2008, 00:45

Roterdam je napisao/la:E jbg. sad.....dajte ohladite malo........
Pa imaju i PP ako se zelite svadjati.... ;) a nije vam neki razlog za to....dajte iskulirajte....
Od mene vala nije krenulo..ja sam mu fino napisao da nekaki jer nema pravo da odrezuje raji sta ce pisati...posto je on mislio da moze glumiti mangupa, nisam htjeo ostati duzan, jer znam sto posto da sam u pravu..ili je to normalno da se napada raja, samo sto se tipuje da ce bosna izgubiti u belgiji?!? mislim da nije ;)

starmo76
Kontakt:

Post Postao/la starmo76 » 17 nov 2008, 06:01

ovo ti je onaj vic kad zmaj pobjegne iz pecine i kaze:AH SELJAKA....

E.D
Kontakt:

Post Postao/la E.D » 17 nov 2008, 09:48

starmo76 je napisao/la:ovo ti je onaj vic kad zmaj pobjegne iz pecine i kaze:AH SELJAKA....
??? jel to za mene majstore? :)

Lovac
Kontakt:

Post Postao/la Lovac » 17 nov 2008, 10:44

Ma pustite prepucavanje, samo da nam do Belgije bude odbrana kako treba i sve ce biti ok..al ovako ne mozemo odigrat utakmicu ni s kim da barem na primimo jedan gol, posto nam je odbrana qrac!!!
Kad skontam nesto pametnije napisat cu

starmo76
Kontakt:

Post Postao/la starmo76 » 17 nov 2008, 10:52

E.D je napisao/la:
starmo76 je napisao/la:ovo ti je onaj vic kad zmaj pobjegne iz pecine i kaze:AH SELJAKA....
??? jel to za mene majstore? :)
ma za sve koji se prepiru bezze...uzivajmo u fudbalu kad nam je bog dao.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 17 nov 2008, 12:29

ma gledam sad snimak utakmice Belgija-Spanije...rasuce nas oni Belgijanci u Briselu,covjece kako ljudi stvaraju lagano prilike protiv Spanije
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Lovac
Kontakt:

Post Postao/la Lovac » 17 nov 2008, 12:32

ultrasstyle_tz je napisao/la:ma gledam sad snimak utakmice Belgija-Spanije...rasuce nas oni Belgijanci u Briselu,covjece kako ljudi stvaraju lagano prilike protiv Spanije
Ma i ja sam to gledao, i to pokusavam da objasnim nekim ljudima ovdje na forumu, a oni govore da su slovenci bolji od belgije, pa spanci su tek pred sam kraj utakmice uspjeli dati dva gola, ovi su ih belgijanci ubijali citavu utakmicu, zato kazem, mi ako uzmemo bod tamo mi mozemo biti presretni!
Kad skontam nesto pametnije napisat cu

Ammim
Kontakt:

Post Postao/la Ammim » 17 nov 2008, 23:36

Moje je misljenje da mozemo pobijediti Belgiju uz jednu ofanzivnu taktiku tj.Muslimovic i Dzeko naprijed ali treba puno lopti s krila pa bi tu Vladavic i Salihovic pojacani s Hrgovicem i Salihamidzicem odradili posao jer osim van Bytena nemaju visokog nazad.Sta mislite da se vidi s Hasanom da odigra bar ove dvije utakmice?Mozda bi mu se i otopilo oko srca pa zaigra :?:

Butmiran
Kontakt:

Post Postao/la Butmiran » 17 nov 2008, 23:39

Ma kad se dosad nije vratio,nece ni sad.
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ

Ammim
Kontakt:

Post Postao/la Ammim » 17 nov 2008, 23:45

Butmiran je napisao/la:Ma kad se dosad nije vratio,nece ni sad.
Ma znam prijatelju al kazem samo ove dvije utakmice jer steta za Dzeku i Muslimovica ljudi jaki u skoku ko zemlja i to bi bila nasa sansa uz jednu solidnu odbranu.Ma ima li iko neku adresu od njega pa da nas 1000 napise Hasanu pismo?

BHFanaticos_
Kontakt:

Post Postao/la BHFanaticos_ » 17 nov 2008, 23:57

Lovac je napisao/la:
ultrasstyle_tz je napisao/la:ma gledam sad snimak utakmice Belgija-Spanije...rasuce nas oni Belgijanci u Briselu,covjece kako ljudi stvaraju lagano prilike protiv Spanije
Ma i ja sam to gledao, i to pokusavam da objasnim nekim ljudima ovdje na forumu, a oni govore da su slovenci bolji od belgije, pa spanci su tek pred sam kraj utakmice uspjeli dati dva gola, ovi su ih belgijanci ubijali citavu utakmicu, zato kazem, mi ako uzmemo bod tamo mi mozemo biti presretni!
Mi mozemo i njemce u berlinu pobjediti samo da nam je jedan dobar obrambeni a mi imamo ekipu stace nam hasan kad imam Salihovica(ronaldinha)!!
T r i V j e r e J e d n a N a c i j a !!!

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 18 nov 2008, 01:13

Da bude jasno svima : Reprezentacija je gotova prica za Hasana Salihamidzica!!!!!!! :|

Ammim
Kontakt:

Post Postao/la Ammim » 18 nov 2008, 11:15

Tarik14 je napisao/la:Da bude jasno svima : Reprezentacija je gotova prica za Hasana Salihamidzica!!!!!!! :|
Ma postujem ja to ali moze se i misljenje promjeniti.Puno se njih vracalo koji su rekli nikad vise ali je cinjenica da bi bilo lakse napadacima bilo bi golova ili mozda ne mislis tako

Ammim
Kontakt:

Post Postao/la Ammim » 18 nov 2008, 11:22

BHFanaticos_ je napisao/la:
Lovac je napisao/la:
Mi mozemo i njemce u berlinu pobjediti samo da nam je jedan dobar obrambeni a mi imamo ekipu stace nam hasan kad imam Salihovica(ronaldinha)!!
Ma slatem se i ja da smo jaki al puno je lakse imati dva Ronaldinja tj. njima bi bilo teze da se brane kad opasnost dolazi i slijeva i sdesna.A to da mozemo svakog pobijediti je tacno ali mozemo i izgubiti u tome je problem.Kvalifikacije se dobijaju pobjedama pa sam zato i rekao s Hasanom na desnoj i Sejadom na desnoj strani smjesila nam bi se tri boda ali sta ces Ciro se pita.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 18 nov 2008, 12:03

Ammim je napisao/la:Moje je misljenje da mozemo pobijediti Belgiju uz jednu ofanzivnu taktiku tj.Muslimovic i Dzeko naprijed ali treba puno lopti s krila pa bi tu Vladavic i Salihovic pojacani s Hrgovicem i Salihamidzicem odradili posao jer osim van Bytena nemaju visokog nazad.Sta mislite da se vidi s Hasanom da odigra bar ove dvije utakmice?Mozda bi mu se i otopilo oko srca pa zaigra :?:
ima Belgija visoku zadnju liniju Van Buyten,Kompani,Van den Bore,Vermalen,T.Simons...al sta sam primjetio da su ranjivi na duge lopte iza odbrane u prostor,bilo sa krila,bilo sa protivnicke polovice,tako im je Villa i dao go,a i Torres imao par sansi,znaci lopta u prostor iza odbrane,koja je malo sporija...u Belgiji bi trebao Ibisevic doc na svoje,protiv one odbrane a sa Salihovicem,Misimovicem,Bajramovicem?(ak se oporavi) iza mislim da im mora bar 2-3 puta pobjec,on ili Muslimovic

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 1 gost.