Ma ja.Bosniacum Lilium je napisao/la:ni on sam ne zna sta je sve uzimao. Nakljukaj mene ili bilo koga drugog, vidjet ces sta ce biti uz jak trening...
Teretana
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88,Crixus
Re: Teretana
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
-
mambabalkan
- Kontakt:
Ovo sto kazu da ne valja kasno jesti je cista glupost. Znam da ce se neko sad javit i solit pamet ali jednostavno to je stara prica bez ikakvih dokaza. Ako jedes 2500 kalorija dnevno nema veze u koje doba dana jedes samo ako su rasporedjene. Ako nisu rasporedjene i covjek naprimjer uzme od 2500 kalorija 2100 u jednom jelu onda tijelo stavlja vise u rezerve jer gladuje vecinom dana i onda misli da je ovo jedina sansa za zalihe. A ako jedes 2500 u sest obroka onda ti metabolizam radi konstantno i organizam ne misli da gladuje. Problem je to sto vecina ljudi pojede 2500 kalorija prije vecere i onda za veceru pojede jos 800 i misli da je problem to sto jedu kasno a ne to sto jedu previse. Moje 6 jelo je na primjer oko 23:30.Melo15 je napisao/la:Pa jesi li ti htjeo da smrsas ili ne??
Ako jesi onda ne vidim razloga da se zalis![]()
![]()
Sve ti je to do organizma...ako si smanjio kasiku sa supene na cajnu onda je normalno da brze smrsas jer si "sokirao" organizam,unosis dosta manje kalorija a trosis kao i prije(ako ne i vise??),malo dok prodje i organizam se navikne na taj nacin ishrane sa manjom kasikom,i mrsanje ce se usporiti![]()
![]()
Ja sam za neke 3 sedmice ja mislim izgubio oko 4-5kg,teretana 6x sedmicno i 1x termin kosarke(nekad i 2x),a obroke bas smanjio...meni dobro pa vjerujem da je i organizmu![]()
I ovo za 5x dnevno da se jede...svi govore kako je nezdravo poslije 6 da se jede,a ja ne vidim nacin da od 9-10 pa do 6 navece rasporedim tih 5-6 obroka :S :S
p.s. Ovo za 2500 kalorija je samo primjer. Naravno da broj kalorija zavisi od velicine covjeka i aktivnog zivota.
- Amoxicillin
- Kontakt:
da, sigurnomambabalkan je napisao/la:Ovo sto kazu da ne valja kasno jesti je cista glupost. Znam da ce se neko sad javit i solit pamet ali jednostavno to je stara prica bez ikakvih dokaza. Ako jedes 2500 kalorija dnevno nema veze u koje doba dana jedes samo ako su rasporedjene. Ako nisu rasporedjene i covjek naprimjer uzme od 2500 kalorija 2100 u jednom jelu onda tijelo stavlja vise u rezerve jer gladuje vecinom dana i onda misli da je ovo jedina sansa za zalihe. A ako jedes 2500 u sest obroka onda ti metabolizam radi konstantno i organizam ne misli da gladuje. Problem je to sto vecina ljudi pojede 2500 kalorija prije vecere i onda za veceru pojede jos 800 i misli da je problem to sto jedu kasno a ne to sto jedu previse. Moje 6 jelo je na primjer oko 23:30.Melo15 je napisao/la:Pa jesi li ti htjeo da smrsas ili ne??
![]()
Sve ti je to do organizma...ako si smanjio kasiku sa supene na cajnu onda je normalno da brze smrsas jer si "sokirao" organizam,unosis dosta manje kalorija a trosis kao i prije(ako ne i vise??),malo dok prodje i organizam se navikne na taj nacin ishrane sa manjom kasikom,i mrsanje ce se usporiti![]()
![]()
Ja sam za neke 3 sedmice ja mislim izgubio oko 4-5kg,teretana 6x sedmicno i 1x termin kosarke(nekad i 2x),a obroke bas smanjio...meni dobro pa vjerujem da je i organizmu![]()
I ovo za 5x dnevno da se jede...svi govore kako je nezdravo poslije 6 da se jede,a ja ne vidim nacin da od 9-10 pa do 6 navece rasporedim tih 5-6 obroka :S :S
p.s. Ovo za 2500 kalorija je samo primjer. Naravno da broj kalorija zavisi od velicine covjeka i aktivnog zivota.
najedeš se k'o stoka u 00:00 i legneš spavat...nemaš gdje utrošiti te kalorije i samo se taloži
Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
aj frajera Boze me sacuvajDylan Dog je napisao/la:Ma ja.Bosniacum Lilium je napisao/la:ni on sam ne zna sta je sve uzimao. Nakljukaj mene ili bilo koga drugog, vidjet ces sta ce biti uz jak trening...
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Sve se moze prirodnim putem. 
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Jah,eto,ja se blamiram.
Da,može se većina osoba uz steroide za kratko vrijeme nabildati.
Ali,ti govoriš da većina može imati rezultate kakve je ostvario čovjek kome se zbog toga dive širom svijeta,savršena genetika mišića,proporcije,astetika,uzak struk,sve su tu razlozi zašto ga mnogi bodybuilderi stavljaju kao primjer "savršenstva" u toj branši,kada govorimo o tom izgledu lijepom za oko,a ne o čudovištima sa 150 kila mišićne mase.

Mada znam ja takve poput tebe,to su oni kad vide nabildanog momka kako prolazi ulicom komentarišu "ma kakav on,pa ja da uzimam isto što i on,za mjesec dana bi bio duplo veći od njeg".
Da,može se većina osoba uz steroide za kratko vrijeme nabildati.
Ali,ti govoriš da većina može imati rezultate kakve je ostvario čovjek kome se zbog toga dive širom svijeta,savršena genetika mišića,proporcije,astetika,uzak struk,sve su tu razlozi zašto ga mnogi bodybuilderi stavljaju kao primjer "savršenstva" u toj branši,kada govorimo o tom izgledu lijepom za oko,a ne o čudovištima sa 150 kila mišićne mase.

Mada znam ja takve poput tebe,to su oni kad vide nabildanog momka kako prolazi ulicom komentarišu "ma kakav on,pa ja da uzimam isto što i on,za mjesec dana bi bio duplo veći od njeg".
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ne mozes nikako porediti asteticare i profesionalne old sql bodybuildere 
Odakle znas kakav sam ja ?
Ja ne komentarisem druge, a i kad komentarisem, onda mu kazem, svaka cast buraz. S hemijom bez hemije dobar si. Mozda ti tako razmisljas, jer znam da po teretana ima kompleksasa. I ja cim sam buknuo, bilo je "levat hoce da se nabilda iglama za 2 mjeseca"
Ali to mene ne tangira, ne bi ni druge trebalo. Radis za sebe, dizes zbog sebe. Evo 2 mjeseca ne treniram, sta reci
dobio jos vise snage jer sam se odmorio full a misicna masa je tu, uglavnom
Mozda kila, dvije dole, ali nista strasno. Od nove godine se krece opet hardcore
I po meni niko ne bi trebao uzimati svega i svacega kad se dosta toga moze uraditi na obicnoj piletini, teletini, ribi, krompiru, nemasnom siru... 
Odakle znas kakav sam ja ?
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
- Invincibles
- Kontakt:
Uz solidan trening i prehranu,uz Winnie se itekako ovo moze postic...I to u jako kracem vremenskom perioduDylan Dog je napisao/la:Nije ti on baš dobar primjer za to.Bosniacum Lilium je napisao/la:i vi u svasta vjerujete. Igle su cude, pogledajte samo zyzz-ovu transformaciju
Na stranu steroidi koje je nepobitno uzimao,on je imao genetiku 1/1000000
Većina ljudi ni na steroidima ne može postići ovo
__VICTORIA CONCORDIA CRESCIT__
-
mambabalkan
- Kontakt:
A ti si pod utiskom da cim se najedes to su instant kalorije? Covjeku treba izmedju 33 i 80 sati da hrana potpuno prodje kroz njegovo tijelo zavisno od hrane da li je musko ili zensko i naravno gena. Isto tako stomak isto radi da li ti spavao ili ne. I jost nesto covjek potrosi izmedju 250-350 kalorija za sedam sati sna. Po tvojoj teoriji ljudi ne bi trebali rucat.Amoxicillin je napisao/la:da, sigurnomambabalkan je napisao/la:Ovo sto kazu da ne valja kasno jesti je cista glupost. Znam da ce se neko sad javit i solit pamet ali jednostavno to je stara prica bez ikakvih dokaza. Ako jedes 2500 kalorija dnevno nema veze u koje doba dana jedes samo ako su rasporedjene. Ako nisu rasporedjene i covjek naprimjer uzme od 2500 kalorija 2100 u jednom jelu onda tijelo stavlja vise u rezerve jer gladuje vecinom dana i onda misli da je ovo jedina sansa za zalihe. A ako jedes 2500 u sest obroka onda ti metabolizam radi konstantno i organizam ne misli da gladuje. Problem je to sto vecina ljudi pojede 2500 kalorija prije vecere i onda za veceru pojede jos 800 i misli da je problem to sto jedu kasno a ne to sto jedu previse. Moje 6 jelo je na primjer oko 23:30.Melo15 je napisao/la:Pa jesi li ti htjeo da smrsas ili ne??
![]()
![]()
najedeš se k'o stoka u 00:00 i legneš spavat...nemaš gdje utrošiti te kalorije i samo se taloži
Jos nesto jednostavno i zanimljivo. Covjek potrosi 200 kalorija kada popije jednu casu ledene vode ujutro. Isto tako oko 300 kalorija ako se tusira pod hladnom vodom 5 minuta.
Ima li ko kakav lijek za upalu misica.Stomak,prsa i ruke mu otpadaju.Ruke su mi iskrivljenje ne mogu od bola da ih ispravim.Ko ranjenik sam,ne mogu da jedem kako treba,ne mogu zube da operem.yeba me teretana. 
1946
Ništa tablete,preparati..
Danas malo odmori sutra pravac teretana.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Poznato mi ovo nestoHead je napisao/la:Ima li ko kakav lijek za upalu misica.Stomak,prsa i ruke mu otpadaju.Ruke su mi iskrivljenje ne mogu od bola da ih ispravim.Ko ranjenik sam,ne mogu da jedem kako treba,ne mogu zube da operem.yeba me teretana.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
- Invincibles
- Kontakt:
Kuruz je napisao/la:Ništa tablete,preparati..
DANAS TERETANA OBAVEZNO,ako odmoris danas neces nista dobit odmorom,stavise jos ces vise osjecat bolove sutra...A ako zelis malo da ublazis bolove andol ili brufen mozes popit.
__VICTORIA CONCORDIA CRESCIT__
Jasta,prvi dan u cetvrtak radio.Jucer bila teska upala,al jutros ne mogu nista.Kad sam zube oprap s bolom sve ti je jasno.Htio i danas ici u teretanu al nema sanse,ne mogu 2 kile dici,imam takav osjecaj.Sarajlijc@ je napisao/la:Poznato mi ovo nestoHead je napisao/la:Ima li ko kakav lijek za upalu misica.Stomak,prsa i ruke mu otpadaju.Ruke su mi iskrivljenje ne mogu od bola da ih ispravim.Ko ranjenik sam,ne mogu da jedem kako treba,ne mogu zube da operem.yeba me teretana.Jel ti prvi dan ? I treba da boli, kad ne boli ko da nisi ni radio trening.
1946
eh vako,imam jedan mali problem,jedno rame mi je vece od drugog,desna strana tacnije mi je veca od lijeve.zna li iko kako da istreniram i ovu lijevu stranu,da budu iste?
Pa radi samo lijevu stranu dok se ne izjednače
Šalim se,nzm stvarno 6 godina sam u teretani prošao sam sve i svašta al do ovog nisam došao.
Šalim se,nzm stvarno 6 godina sam u teretani prošao sam sve i svašta al do ovog nisam došao.
Popij andol,zatim kašikicu(kafenu) sode bikarbone s čašom vode(možeš "umutit",a možeš i stavit sodu u usta i samo zalit) i na kraju vruć čaj.To sve popiti u roku nekih 15-20 minuta najviše.Head je napisao/la:Ima li ko kakav lijek za upalu misica.Stomak,prsa i ruke mu otpadaju.Ruke su mi iskrivljenje ne mogu od bola da ih ispravim.Ko ranjenik sam,ne mogu da jedem kako treba,ne mogu zube da operem.yeba me teretana.
Takve preporuke smo mi dobili pri upalama mišića u fudbalskom klubu,i uspjelo je,barem kod mene..
Kad sam to popio bol se ublažila najmanje za duplo,i sljedećim treningom je potpuno nestala...
Hvala na savjetima.Nemam andol al sam se nakljuk'o lekadolom,sodom pa cemo zaliti cajom.
Haman bolje mahnuti koje pivo,da bol nestane.
Haman bolje mahnuti koje pivo,da bol nestane.
1946
cito sam po netu da radim isto ko i prije,al nema efekta,jer kad bi radio samo lijevu onda bi porasla i bila veca od desne,al ne treba mi toKuruz je napisao/la:Pa radi samo lijevu stranu dok se ne izjednače![]()
- Amoxicillin
- Kontakt:
dr*aj lijevom xdcaki je napisao/la:eh vako,imam jedan mali problem,jedno rame mi je vece od drugog,desna strana tacnije mi je veca od lijeve.zna li iko kako da istreniram i ovu lijevu stranu,da budu iste?
Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.