Ja sam čitao da mnogi kritikuju Gagića mslm da si i ti i tu se ne bih slozio i on je dobar.Malo je trom ali za napredak tu ima prostora,eh.sad kad bi Partizan mogao da gradi ekipu 3-4 sezone bili bi blizu final foura ovako je to teško.djoleprijedor je napisao/la:Suma sumarum,što se tiče EL ove sezone,statistički gledano 2 najbolja naša igrača su kapiten Lučić(13.7 pp,4.8 sk i 0.6 ass),koji je i u tom parametru napredovao nego prošle sezone...te Dru Gordon(9.1 pp,7.5sk,1.5 ass,1.1 blk)....Vrijedi istaći još Vestremana(9.6 pp,2.6 sk,4.1 ass) koji je uz gore pomenute najviše minuta provodio na terenu....te Milosavljevića( 9.9 pp,2.8sk,1.2 ass) i Muslija(9.5 sk,4.9 sk,1.0 ass)....Statistke koje su veoma solidne za ovako mlade igrače....To su bili neki nosioci ige u EL,a dobar dopinos su dali i Bertrans(6.6 p,2.3sk,0.7 ass) i Bogdanović(5.o pp,1.6sk,1.0 ass)....Mnogo više sam očekivao,koji ima koliko toliko pristojnu statstiku( 5.7 pp,3.3 sk) i od Gordića koji nije baš dokazao da može mnogo da pomogne Partizanu u EL...čak što više imam utisak da je Tomas bio bolji....Milutinov,koji još nije napunio 18.god,imao sjajnu minutažu za svoj uzrast od skoro 8 minuta po meču uz prosjek od (3.3 pp,1.4 sk)....čakarević I Anđušić malo(nimalo) igrali i njih doprinos je minoran..
P.S. Očekujem Lučića,Muslija i Milosavljevića na Dudinom spisku za Sloveniju...teško će Danilo dobiti poziv,ukoliko ne počne igrati,i uđe u formu..teško..volio bih ali...
Ovako realno Čakarević je totalno slab igrač više sam očekivao od njega pa kad tricu šuta zna se desiti da promasi i obruč u odbrani često napravi bezveze faul neki.On je negdje zaosto jednostavno sa prelasko u Partizan.Milosavljevic-Bogdanovic odlicni.Vesterman solidan,Gordić ispod prosjecan u napadu solidan u odbrani.Lučić po meni kapacitet za NBA,Bertans je vjerovatno novi Teletovic u EL.Uglavnom naredne sezone se mnogo više može očekivati od ove ekipe.I napredak kroz ovu sezonu do kraja ce biti vidljiv do kraja sezone i šta se je tu sve napravilo.Partizan je klub koji pravi mlade igrače i zato mi je najdraži klub u Euroligi