hvala drug prepisano, jos samo da Kobisha da manje i da pare dizemamypitar je napisao/la:19:45 Švicarska-Bjelorusija-1
Kazu Bjelorusi sa rezervama igraju.
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Veceras bi moglo dosta igraca ici over, ima zanimljivih utakmica, ocekujeem Love, Ellis, Harden, DeRozan, sve over, vidim Irvinga su u Premier izbacili iz ponude bio je 20,5 valjalo bi i njega uzeti over jer je niza margina nego inace...LenBias je napisao/la:sta predlazete za nba veceras?
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
ja imam u vidu iduce parove:LloriS je napisao/la:Veceras bi moglo dosta igraca ici over, ima zanimljivih utakmica, ocekujeem Love, Ellis, Harden, DeRozan, sve over, vidim Irvinga su u Premier izbacili iz ponude bio je 20,5 valjalo bi i njega uzeti over jer je niza margina nego inace...LenBias je napisao/la:sta predlazete za nba veceras?
sacramento -96,5
toronto -94,5
washington -94,5
d.williams 17,5+
a.varejao 13,5+
m.ellis 18,5+
l.scola 11,5+
r.westbrook 22,5+
r.rondo 13,5+
i nemam pojma zbog cega ali na prvi pogled su me nekako vukle te stvari, nesto od toga cu na kraju uzet ali nemam pojma za sta da se odlucim najiskrenije

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- diplomatija
- Kontakt:
pozdrav za sve, moze li mi neko predloziti bilo sta, samo da dobijem, pa marka marka da bude, samo da razbijem ovaj maler u decembru, hvala
I mene zanimaju parovi za večeras, posebno koševi igrača. Ako ima neko dobru kakvu razradu, ko bolje prati NBA, šta bi moglo proći... Jesu li makar Lakersi "sigurni"?
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
- EmirSioux89
- Kontakt:
Orlando - Golden State - 2
Washington - LA Lakers - 2
J.Harden (23,5) - Over
R.Rondo (13,5) - Over
K.Durant (27,5) - Over
D.Williams (18,5) - Over
Kvota : 24,35
Washington - LA Lakers - 2
J.Harden (23,5) - Over
R.Rondo (13,5) - Over
K.Durant (27,5) - Over
D.Williams (18,5) - Over
Kvota : 24,35
Manchester United!
imam na listicu mi ostao jos jedan par
indiana - philadephia 1
dobitak 50 km
mogu prijevremenu isplatu uraditi i dobitak je 25 dal da uzmem 25 ili da ovo cekam ??
indiana - philadephia 1
dobitak 50 km
mogu prijevremenu isplatu uraditi i dobitak je 25 dal da uzmem 25 ili da ovo cekam ??
Nemoj mene slusat al eto da ti kazem, ja bih cek'o i taj par, ko ga ****, taman sebi upalis u 01:00 nije tolko kasno, nadjes stream i lagano navijas za Pacerse, malo se uzbudis, cak se za pola smanjuje dobitak, a to je punoarelinho je napisao/la:imam na listicu mi ostao jos jedan par
indiana - philadephia 1
dobitak 50 km

SAMO ČELIK !
Washington-LA Lakers (-5,5) h2 @ 1.85
Dosad sam se kladio na Lakerse u smislu 'vrijeme je da pročepe', više se ne kladim. Ovo igram jer su gosti ipak u stanju zabiti puno poena, pa makar i na silu, dok domaći nisu ni to. Mislim da je premal hendikep za ne uzeti.
Inače, za večeras su popularni Dallas, Mayo over 20,5, te Golden State. Ja ću igrati na Warriorse kp2 @ 1.50, i na Dallas kp2 @ 1.40 u dublu.
Usput, Detroit bi mogao gadno stradati u Brooklynu pa tu hendikep od 8,5 na domaće nije loš.
Dosad sam se kladio na Lakerse u smislu 'vrijeme je da pročepe', više se ne kladim. Ovo igram jer su gosti ipak u stanju zabiti puno poena, pa makar i na silu, dok domaći nisu ni to. Mislim da je premal hendikep za ne uzeti.
Inače, za večeras su popularni Dallas, Mayo over 20,5, te Golden State. Ja ću igrati na Warriorse kp2 @ 1.50, i na Dallas kp2 @ 1.40 u dublu.
Usput, Detroit bi mogao gadno stradati u Brooklynu pa tu hendikep od 8,5 na domaće nije loš.
Kolumna: http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=35&t=6347
- zlatniljiljan
- Kontakt:
polako s lejkersima dok ne izadje 100% tacna iinformacija za brayanta dal ce igrati ili ne
Ja bi riskirao bratearelinho je napisao/la:imam na listicu mi ostao jos jedan par
indiana - philadephia 1
dobitak 50 km

Od malih nogu veliki navijac Anzija, Malage i Man CIty-a
- EmirSioux89
- Kontakt:
76ersi kao ekipa nisu uopste losi msm da ce ovo Indiana dobit al opet je to NBAarelinho je napisao/la:imam na listicu mi ostao jos jedan par
indiana - philadephia 1
dobitak 50 km

Probaj riskirat pa vidi...
Manchester United!
-
- Kontakt:
soxx je napisao/la:Danasnji tiket
Washington - Lakers 2
Brooklyn - Detroit 1
Phoenix - Utah 2
Orlando - Golden state 2
(15.5)WASH Crawford J. VISE
(14.5) PHO Dragic G. VISE
Brinu me utakmice ove gore.. Puno sam ih igrao
Uz ovaj tiket sam i ovaj igrao cak sam i zaboravio da sam odigrao nadjoh ga u zadnjem dzepu

Rennes - Valenciennes 1 2,05
Twente - Heracles 1 1,45
Setubal - Porto 2 1,3
Livorno - Ternana 1 1,7
Dusseldorf - Koln 2 1,85
Mayo OVER
Cekam jos Mayu.. Znaci udrite po UNDERU. I prosli put se tako desilo mi

Inace ako prodje mayo dal moram cekat Porto il mogu dignut lovu sutra?

necu dizati ostavi cu 1
pa sta bude ko ne riskira,taj ne profitira
pa sta bude ko ne riskira,taj ne profitira

ja bi uplatio u slucaju da imas sta na racunu,jedno 10-15 km na philadelpiju i makar nesh da dobijes ak dvica budeViper je napisao/la:Nemoj mene slusat al eto da ti kazem, ja bih cek'o i taj par, ko ga ****, taman sebi upalis u 01:00 nije tolko kasno, nadjes stream i lagano navijas za Pacerse, malo se uzbudis, cak se za pola smanjuje dobitak, a to je punoarelinho je napisao/la:imam na listicu mi ostao jos jedan par
indiana - philadephia 1
dobitak 50 km
a vako ak dobije indiana opet si dobar 40

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
neam nista na racunu to je najgore uplatio bi ja 

harden manje
westbrook vise
gay vise
LA h2
westbrook vise
gay vise
LA h2
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.