Misliš da radi stranicu ili da bude moderator na forumu i sl.tome?SaltCityAttack je napisao/la:ma nema veze brate ime neiritira mene to ebo drotove a i nisam dole stace mi potjernicu poslat
nego fukare.ba nije aktivan a sve postoji uplaceno je sve ..ja sam pricao sa momkom da ga ne imenujem znas ko je to drzao i on kaze da bi ustupio to ko zeli da radi..i on bi naravno bio tu, ali treba jos ljudi zainteresovanih..nekad je bio odlican sajt i forum..doduse mnogim nije islo u prilog jer se nisu mogli registrovati, jer te morao neko poznavati od odgovornih ljudi u grupi da bi pristupio forumu.. cisto da se nedesava da se registruju ova djeca i da laprdaju svasta sto nebi trebalo i ko ce izaci na rkaj sa ljudima koji naprave 30 nickova i samo provociraju
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- SultanSulejman
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Ma forum je i dalje aktivan,al niko nije post napisao ima 2 god 

Poziv za jaču Slobodu!
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ma brate moderator moze biti ko god hoce tu netrebas znati nista ahahahaa..osim ako se zahtijeva da ipak nesot moras i da znas ...mislim da ljudi koji znaju uredjivati stranicu, pisati clanke, biti tu blizu informacijama koje dolaze iz kluba i td..ovaj lik bi mogao biti urednik vidi se da zna ..valjda ima i koliko toliko informacija, a naslo bi se jos takvih ljudi svakako.. eto ti bi bio moderator ebiga ako neznas nista drugo, ali ako znas neka ti dadne covjek bolju funkciju naravnoSultanSulejman je napisao/la:Misliš da radi stranicu ili da bude moderator na forumu i sl.tome?SaltCityAttack je napisao/la:ma nema veze brate ime neiritira mene to ebo drotove a i nisam dole stace mi potjernicu poslat
nego fukare.ba nije aktivan a sve postoji uplaceno je sve ..ja sam pricao sa momkom da ga ne imenujem znas ko je to drzao i on kaze da bi ustupio to ko zeli da radi..i on bi naravno bio tu, ali treba jos ljudi zainteresovanih..nekad je bio odlican sajt i forum..doduse mnogim nije islo u prilog jer se nisu mogli registrovati, jer te morao neko poznavati od odgovornih ljudi u grupi da bi pristupio forumu.. cisto da se nedesava da se registruju ova djeca i da laprdaju svasta sto nebi trebalo i ko ce izaci na rkaj sa ljudima koji naprave 30 nickova i samo provociraju
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SultanSulejman
- Kontakt:
Ma razumijem te,nego čisto informativno pitam.A sve se može dogovoritiSaltCityAttack je napisao/la:
ma brate moderator moze biti ko god hoce tu netrebas znati nista ahahahaa..osim ako se zahtijeva da ipak nesot moras i da znas ...mislim da ljudi koji znaju uredjivati stranicu, pisati clanke, biti tu blizu informacijama koje dolaze iz kluba i td..ovaj lik bi mogao biti urednik vidi se da zna ..valjda ima i koliko toliko informacija, a naslo bi se jos takvih ljudi svakako.. eto ti bi bio moderator ebiga ako neznas nista drugo, ali ako znas neka ti dadne covjek bolju funkciju naravno

- King Kenny
- Kontakt:
Ima li novih info oko famozne "fuzije" ili je to definitvno propalo
.
Najvjerovatnije da Smigalovic od sljedece polusezone nije vise nas igrac,spominje se odlazak u inostranstvo.
Sto se tice tog vaseg prijedloga oko "reaktiviranja" fukare.ba ili neke druge stranice tu sam ako treba kakva pomoc.

Najvjerovatnije da Smigalovic od sljedece polusezone nije vise nas igrac,spominje se odlazak u inostranstvo.
Sto se tice tog vaseg prijedloga oko "reaktiviranja" fukare.ba ili neke druge stranice tu sam ako treba kakva pomoc.
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~
YNWA!
YNWA!
Društvo,
Hvala nalijepim riječima...ali ovo nije mjesto na kojem treba pričati o fukare.ba,složit ćete se!
Ja sam blog zamislio kao sopstveni kutak, a ako postoji želja oko site-a javite se na pm pa vas mogu povezati sa onima sa kojima treba da se uvežete
Hvala nalijepim riječima...ali ovo nije mjesto na kojem treba pričati o fukare.ba,složit ćete se!
Ja sam blog zamislio kao sopstveni kutak, a ako postoji želja oko site-a javite se na pm pa vas mogu povezati sa onima sa kojima treba da se uvežete

tuzlanska Sloboda
Kako je moguće?
http://slobodadogroba.****/2012 ... oguce.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://slobodadogroba.****/2012 ... oguce.html" onclick="window.open(this.href);return false;
tuzlanska Sloboda
- champions1921
Ne bih ja mnogo o tome pričao. Istina je da ću se u narednoj sedmici sastati sa Gracićem, te da ćemo razgovarati o saradnji, a šta će na kraju od svega biti, doista vam ne mogu reći. Uglavnom, ukoliko vidim da je to za dobrobit Goražda, za dobrobit goraždanske mladosti, možemo ući u realizaciju projekta
Muhamed Ramović

http://sportsport.ba/bh_fudbal/sa-otoke ... azde/94075
BUDI ŽELJO !!!
Sve ti je to marketinški trik, obrnuta psihologijachampions1921 je napisao/la:Ne bih ja mnogo o tome pričao. Istina je da ću se u narednoj sedmici sastati sa Gracićem, te da ćemo razgovarati o saradnji, a šta će na kraju od svega biti, doista vam ne mogu reći. Uglavnom, ukoliko vidim da je to za dobrobit Goražda, za dobrobit goraždanske mladosti, možemo ući u realizaciju projekta
Muhamed Ramović![]()
http://sportsport.ba/bh_fudbal/sa-otoke ... azde/94075

tuzlanska Sloboda
- SiggySinatra
- Kontakt:
Jedan off topic dok je zatisje pred buru
Najjaca najava ikad [youtube][/youtube]
HELLCOME TO TUZLA

Najjaca najava ikad [youtube][/youtube]
HELLCOME TO TUZLA

Ode Gracic haman za Gorazde,ma neka tako nam i treba kad ne znamo iskoristit svoju sansu..
Kad imamo klosare i uslje u upravi i opcini sta drugo i ocekivati.. Od marta kad se klub ugasi moci cemo da pratimo samo proleter iz slavinovica..

Kad imamo klosare i uslje u upravi i opcini sta drugo i ocekivati.. Od marta kad se klub ugasi moci cemo da pratimo samo proleter iz slavinovica..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- ASD
- Kontakt:
Ja mislim da je bolje da navijas za Proleter nego za Olimpic,klub je makar osnovan u Tuzli.harry_90 je napisao/la:Ode Gracic haman za Gorazde,ma neka tako nam i treba kad ne znamo iskoristit svoju sansu..![]()
Zadnja izmjena: ASD, dana/u 14 dec 2012, 17:55, ukupno mijenjano 1 put.
- Probisvjet
- Kontakt:
Cijenim blog jer odrazava misljenje pojedinca. Ili se cita, ili ne. Ako se cita onda je ok. Mislim da je dobro ovo sto radis.zlajci je napisao/la:Kako je moguće?
Odgovor ti mogu ponuditi na ono ko je njih ovlastio da pregovaraju.
Zar u ovoj drzavi treba ovlasti za nesto? Ko je dao ovlasti da se unisti i dovede do ekstremnih dugova FK Sloboda? Ista skupstina, isti ljudi, isti iz opstine, isti iz SD Sloboda, isti koji i sada vuku konce.
Isti koji su izbrisali crvenu boju i ostavili samo crnu. Zavili u crno!
I KK Slobodu su ugasili, a ko ih ovlasti? Oni sami sebi daju ovlasti. Mi samo mozemo biti promatraci jer nemamo dovoljno snage niti jacine da poduzmemo bilo sto.
Sve se to radi iza zatvorenih vrata, daleko od javnosti. Na nama je samo da cekamo rezultat. Cak ne mozemo ni navijati za ono sto zelimo.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- SultanSulejman
- Kontakt:
A ja mislim da ti nisi kompatibilna osoba da govoriš ko će za koga navijatiASD je napisao/la: Ja mislim da je bolje da navijas za Proleter nego za Olimpic,klub je makar osnovan u Tuzli.

- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
sad procita na fb sto jedan nas , hajd vec spada u starije hehe, rece : nema Tuzla mu.da za uspjeh .
i upravu je 100% mi kao sredina nismo dorasli i nismo spremni za nesto veliko i veliki klub, previse je tu mahalskog menatliteta oko Slobode , pojedinaca koje se ne bi uklopili da se uvede red. Nema vise bureka, meze i polovke na tribini, nema dzabne loze, nema 50-100 KM mjesecno da huskas navijace sad ovako sad onako, nema vise para od igraca koji placaju da se igra, valja ostvarit uspjeh a ne bit u skupsitini ili fotelji kluba godinama i samo se grebat, nema vise predsjednika koji ne zna kad mu je klub osnovan, nema vise menadzera koji vode za dzaba djecu sa Tusnja, kabadahija koji bi se tukli iz loze sa navijacima ili se pred istim fatali za q, nema vise 2 kluba u jednom, odvojene omladinske skole , nego valja zapet racune polozit za neuspijeh, upravdat ulaganja i nazalost ljudi nisu spremni na to, mnogima je ovako bolje jer za vise nisu sposbni...
"dusa" i stvarnost posljeratne, ili bolje receno post Hukine i Hodzine Slobode, je ovaj primitivizam i mahalski mentalitet gore nabrojan u kojem sam recimo sad u borbi za opstanak svjedocio kako se kad nemaju ljudi gdje sjest "istaknuti stari" navijaci obrusavaju na par mladica i tjeraju ih s mjesta da bi meza mogla stat a njih ko je.e mogu stojat. To smo mi ba, a ne evropska Sloboda.
i upravu je 100% mi kao sredina nismo dorasli i nismo spremni za nesto veliko i veliki klub, previse je tu mahalskog menatliteta oko Slobode , pojedinaca koje se ne bi uklopili da se uvede red. Nema vise bureka, meze i polovke na tribini, nema dzabne loze, nema 50-100 KM mjesecno da huskas navijace sad ovako sad onako, nema vise para od igraca koji placaju da se igra, valja ostvarit uspjeh a ne bit u skupsitini ili fotelji kluba godinama i samo se grebat, nema vise predsjednika koji ne zna kad mu je klub osnovan, nema vise menadzera koji vode za dzaba djecu sa Tusnja, kabadahija koji bi se tukli iz loze sa navijacima ili se pred istim fatali za q, nema vise 2 kluba u jednom, odvojene omladinske skole , nego valja zapet racune polozit za neuspijeh, upravdat ulaganja i nazalost ljudi nisu spremni na to, mnogima je ovako bolje jer za vise nisu sposbni...
"dusa" i stvarnost posljeratne, ili bolje receno post Hukine i Hodzine Slobode, je ovaj primitivizam i mahalski mentalitet gore nabrojan u kojem sam recimo sad u borbi za opstanak svjedocio kako se kad nemaju ljudi gdje sjest "istaknuti stari" navijaci obrusavaju na par mladica i tjeraju ih s mjesta da bi meza mogla stat a njih ko je.e mogu stojat. To smo mi ba, a ne evropska Sloboda.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
-
- Kontakt:

Jedan od najstarijih portugalskih nogometnih klubova, lisabonski Belenenses, prodan je za točno 469 eura…
Trenutno vodeći klub druge portugalske lige kupila je tvrtka Codecity Sports Management (CSM) na čijem je čelu Rui Pedro, bivši direktor Portugalskog Telekoma. Belenenses je zbog duga većeg od sedam milijuna eura završio u bankrotu, a CSM je ponudio 0.001 euro po dionici. Ponuda je prihvaćena i nekad slavni klub, osnovan 1919. godine, prodan je za samo 469 eura.
Belenenses je, inače, tri puta osvajao Portugalski kup, 1942., 1960. i 1989. godine, a 1946. je osvojio Primeiru čime je do danas ostao jedan od tek dva kluba (drugi je Boavista) izvan velike trojke (Benfica, Porto, Sporting) kojem je to uspjelo.
malo je off ali ima indirektno veze s nama, mislim slicnosti
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ima 1919 i 7 miliona duga
..a brat ei ovaj stadion im slican nasem koji bi trebao da bude izgradjen nekad valjda ga nasa djeca i upamte
..nekako bas mi smeka na njega samo sto kod nas bi bili sjever i jug nadkriveni 

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SultanSulejman
- Kontakt:
Samo mi smo sva finala KUPA izgubiliSaltCityAttack je napisao/la:ima 1919 i 7 miliona duga..a brat ei ovaj stadion im slican nasem koji bi trebao da bude izgradjen nekad valjda ga nasa djeca i upamte
..nekako bas mi smeka na njega samo sto kod nas bi bili sjever i jug nadkriveni

Da smo ih osvojili bili bi najtrofejniji klub u BiH

Kolko je igrala finala sloboda ?
Evo i mene iz Banovića ..
Čim se ovo ovoliko utišalo, mislim da nema ništa od toga. Ali, ako ipak bude, ako neće biti fuzije Slobode i Olimpica, ništa drugo ne dolazi u obzir. Barem ja nisam za to. Šta sad ? Treba da navijam za Olimpic koji će uzeti naše dresove, grb, ime ?! I to je kao Sloboda
Bolje se patiti sa Slobodom, pa i ako nas ugase, ili odemo u stečaj, neka krenemo iz beton lige, ali znamo da je Sloboda, a ne Olimpic. Lijepo je to objasnio Sejo Ćerimagić (navijač Čelika) ..čovjek ima navijačku svijest. Pametnom dosta. Nisam za prodaju Slobode za titule, uspjehe, stabilan klub. Jedno moramo imati u glavi:
Našu ljubav ne kupuju titule !!!
Čim se ovo ovoliko utišalo, mislim da nema ništa od toga. Ali, ako ipak bude, ako neće biti fuzije Slobode i Olimpica, ništa drugo ne dolazi u obzir. Barem ja nisam za to. Šta sad ? Treba da navijam za Olimpic koji će uzeti naše dresove, grb, ime ?! I to je kao Sloboda

Našu ljubav ne kupuju titule !!!
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.