Olimpik Sarajevo

hearts
Kontakt:

Re: Olimpic Sarajevo

Post Postao/la hearts » 12 dec 2012, 09:36

Sloboda je u takvu situaciju dovedena da joj je ovo jedini izlaz. Kad kažem Sloboda mislim na regiju Tuzla i time bi bar malo bile smirene strasti u toj regiji, koje može izazvati stečaj i gašenje Slobode u ovakvom izgledu, što je gledano sa nekog aspekta sramota ali i realnost bh sporta. Nije Sloboda sama u takvoj situaciji mnogi klubovi su blizu gašenja ali to vješto kriju, prikrivaju ili zaobilaze. S druge strane Olimpik dobija ono što mu fali, bar se nadam da je tako podršku lokalne zajednice i vlasti, te infrastrukturu tri faktora sa kojim će se cijeli život patiti u Sarajevu. Kako će riješiti međusobne odnose, budućnost i prevlast u klubu stvar je dogovora, o tome neka oni brinu sami
SAMIR NUHANOVIĆ 66'

arbitraža
Kontakt:

Post Postao/la arbitraža » 12 dec 2012, 13:31

Provjereno. Zolj slobodan igrač.

sloboda
Kontakt:

Post Postao/la sloboda » 12 dec 2012, 14:04

Ko je taj

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 12 dec 2012, 14:05

arbitraža je napisao/la:Provjereno. Zolj slobodan igrač.
i on? pa ko će ostati onda igrati za vas?

@sloboda: ZOLJ je bivši igrač VELEŽA.......

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 12 dec 2012, 14:17

Mislim da je Nijaz mudro odlucio da nista ne poduzima do skupstine FK Sloboda. Na skupstini ce biti svasta. Neke stvari ce ici na ruku Nijazovim zeljama, bez njegovog uticaja i uplitanja.
To je dobro, jer onda niko nece moci da kaze da je na nesto uticao ili uslovljavao nesto.
Mislim da ce neki razumjeti o cemu govorim.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 12 dec 2012, 14:29

Nijaz je sposoban kao covjek i vjerujem da bi doprinjeo razvitku fudbala u Tuzli medzutim postavlja se pitanje zasto Tuzli nije stalo do Slobode? Pa mogao je grad kanton malo pogurat ako nista drugo grad je mogao sa 5-10.000KM mjesecno otplacivat Slobodin dug ili sta vec. Mislim lako je meni sad pametovat ovdje ali mogli ste vise uradit za klub. Ni sad nije kasno tako da se ne treba iskljucivo lozit na fuziju nego se vise angazovat i pitat nadlezne pa kome gradimo stadion? Sad znate na dnu ste i fino se latit "lopate" i krenut naprijed i gledat na malo duzi vremenski period 5+ godina a do tada vratit se u premijerku i smanjiti ili otplatiti dugove i tek onda krenut kucati planove za trofeje i evropu.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 12 dec 2012, 14:37

zeljocity je napisao/la:Nijaz je sposoban kao covjek i vjerujem da bi doprinjeo razvitku fudbala u Tuzli medzutim postavlja se pitanje zasto Tuzli nije stalo do Slobode? Pa mogao je grad kanton malo pogurat ako nista drugo grad je mogao sa 5-10.000KM mjesecno otplacivat Slobodin dug ili sta vec. Mislim lako je meni sad pametovat ovdje ali mogli ste vise uradit za klub. Ni sad nije kasno tako da se ne treba iskljucivo lozit na fuziju nego se vise angazovat i pitat nadlezne pa kome gradimo stadion? Sad znate na dnu ste i fino se latit "lopate" i krenut naprijed i gledat na malo duzi vremenski period 5+ godina a do tada vratit se u premijerku i smanjiti ili otplatiti dugove i tek onda krenut kucati planove za trofeje i evropu.
Problem u BiH nedostatak navijaca sa placenom kartom. Po proracunu, a nije mi to strano, prosjek gledalaca po jednoj utakmici, znaci sa placenom kartom, treba biti oko 10.000 da bi se poslovalo i jedva opstajalo. Sve ostalo nas tjera na zadnje mjesto klupskog fudbala u Evropi.
Zasto da neko postavlja reklamu na stadion kada je na utakmici 200 gledalaca?
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Nele09
Kontakt:

Post Postao/la Nele09 » 14 dec 2012, 14:23

Nemojte biti naivni ljudi problem nije jedini sto nema puno navijaca.. nego sto je bosna mala drzava da ima 20.000+ gledaoca na stadionima.. a ovo sto zeli olimpic to ja mislim da je odlicna stvar jako glupo je da Sarajevo ima 4 kluba u PRL ligi. pa ljudi nije sarajevo London!!!.. i dva kluba je nako OK.. ako olimpic misli da moze zaraditi vise para da predje u tuzlu to je odlicno spojiti sponzore olipica i slobode i dovesti jos vise. plus stadion da se dovrsi makar jos malo. dobili su i vjestacku travu u tz za treninge u losim zimskim danima. mislim da je rijesenje jedino za spas BH nogometa ( Klubskog) da se liga smajni na maks 12 kluboda tako da se igra 3 utakmice protiv svakog isto kao u Danskoj dakle 33 utakmice za godinu je odlicno. ako nam se pojaca liga moze se onda dici na 14 nekad.

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 14 dec 2012, 15:22

Ne bih ja mnogo o tome pričao. Istina je da ću se u narednoj sedmici sastati sa Gracićem, te da ćemo razgovarati o saradnji, a šta će na kraju od svega biti, doista vam ne mogu reći. Uglavnom, ukoliko vidim da je to za dobrobit Goražda, za dobrobit goraždanske mladosti, možemo ući u realizaciju projekta

Muhamed Ramović
:? :?:

http://sportsport.ba/bh_fudbal/sa-otoke ... azde/94075
BUDI ŽELJO !!!

open
Kontakt:

Post Postao/la open » 14 dec 2012, 15:28

champions1921 je napisao/la:
Ne bih ja mnogo o tome pričao. Istina je da ću se u narednoj sedmici sastati sa Gracićem, te da ćemo razgovarati o saradnji, a šta će na kraju od svega biti, doista vam ne mogu reći. Uglavnom, ukoliko vidim da je to za dobrobit Goražda, za dobrobit goraždanske mladosti, možemo ući u realizaciju projekta

Muhamed Ramović

Ne vidim ništa novo tu. Već ranije su rekli da su u opticaju i neki drugi gradovi.

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 14 dec 2012, 15:30

Ma fino ćemo zaobići skupštinu kluba,spominju mišljenje skupštine Slobode a svoju nikada nisu spomenuli.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 14 dec 2012, 15:30

open je napisao/la:
champions1921 je napisao/la:

Muhamed Ramović

Ne vidim ništa novo tu. Već ranije su rekli da su u opticaju i neki drugi gradovi.
Za Olimpik je Gorazde mozda i bolje okruzenje.. Samo ce se Tuzlaci razocarati..
BUDI ŽELJO !!!

open
Kontakt:

Post Postao/la open » 14 dec 2012, 15:34

Mancini je napisao/la:Ma fino ćemo zaobići skupštinu kluba,spominju mišljenje skupštine Slobode a svoju nikada nisu spomenuli.
Nemoj biti naivan. Skupština će izglasati šta Gracić predloži. Nismo djeca.

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 14 dec 2012, 15:38

open je napisao/la:
Mancini je napisao/la:Ma fino ćemo zaobići skupštinu kluba,spominju mišljenje skupštine Slobode a svoju nikada nisu spomenuli.
Nisam djete,a prije dva sata slušam bivšeg načelnika Novog Grada do 2000. godine šta govori o trenutnom stanju i ne ide sve to tako kako neki misle a ovaj je jedan od onih koji su zaslužni što se stadion Otoka napravio.Uglavnom njih neintersuje šta skupština misli niti su je ikada sazvali. ;)
Zadnja izmjena: Mancini, dana/u 14 dec 2012, 22:42, ukupno mijenjano 1 put.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

open
Kontakt:

Post Postao/la open » 14 dec 2012, 15:40

Mancini je napisao/la:
open je napisao/la:
Nisam djete,a prije dva sata slušam bivšeg načelnika Novog Grada do 2000. godine šta govori o trenutnom stanju i ne ide sve to tako kakao neki misle a ovaj je jedan od onih koji su zaslužni što se stadion Otoka napravio.Uglavnom njih neintersuje šta skupština misli niti su je ikada sazvali. ;)
Pa sazovi je ti i daj pare za klub. Ti i ostali skupštinari ko kod da je. Šta treba neko davati pare i pitati tebe za mišljenje ;)

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 14 dec 2012, 15:42

Iskreno ja bi volio da to bude Gorazde iz razloga sto tamo imam dosta familije, pa bi mi gotovanja Zelje bila uzivanje. :D :D Eh sada ne znam koliko mogu pridobiti navijaca u Gorazdu s obzirom da dosta osoba koje ja poznajem navijaju za Zelju...

Ukoliko se Gracic odluci za Gorazde, onda ce se morati krenuti u izgradnju tribina na stadionu s obziorm da je trenutno isti neuslovan.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 14 dec 2012, 15:45

Pa sazovi je ti i daj pare za klub. Ti i ostali skupštinari ko kod da je. Šta treba neko davati pare i pitati tebe za mišljenje ;)[/quote]
Ma šta mi kažeš?Ja nisam u skupštini tako da nisam koji može nešto odlučivati,vidim već si pomislio da sam u istoj.

open
Kontakt:

Post Postao/la open » 14 dec 2012, 15:47

Mancini je napisao/la:Pa sazovi je ti i daj pare za klub. Ti i ostali skupštinari ko kod da je. Šta treba neko davati pare i pitati tebe za mišljenje ;)
Ma šta mi kažeš?Ja nisam u skupštini tako da nisam koji može nešto odlučivati,vidim već si pomislio da sam u istoj.[/quote]

Nebitno je jesi li u skupštini. Samo vidim da se stalno pozivaš na skupštinu a hoću ti reći ko daje pare taj odlučuje.

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 14 dec 2012, 16:06

open je napisao/la:
Mancini je napisao/la:Pa sazovi je ti i daj pare za klub. Ti i ostali skupštinari ko kod da je. Šta treba neko davati pare i pitati tebe za mišljenje ;)
Ma šta mi kažeš?Ja nisam u skupštini tako da nisam koji može nešto odlučivati,vidim već si pomislio da sam u istoj.
Nebitno je jesi li u skupštini. Samo vidim da se stalno pozivaš na skupštinu a hoću ti reći ko daje pare taj odlučuje.[/quote]
Da,ali kada bude privatan klub! ;)

open
Kontakt:

Post Postao/la open » 14 dec 2012, 16:10

Evo gledam ti postove i baš me zanima što se ti svaki put upališ? Šta to tebe muči vezano za klub koji niko ne želi u Sarajevu?

Zaključano

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.