Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

juzni vjetar!
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la juzni vjetar! » 10 okt 2009, 19:54

alo papci uredu arsenal je bolji :shock: nemojte me citirati vise strucnjaci izvinjavam se na smetnji ! cuj ovog strucnjaka sevilla nebi pobjedila everton :lol: , kada spomenes sevillu prvo joj klekni jer je uradila ono sto nijedan engleski nije :lol: ista ta sevilla nebi pobjedila u engleskoj po vama strucnjacima ali pobjedi real madrid :shock: svaka cast .
La liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 10 okt 2009, 20:30

Real bez Cristiana Ronalda ko riba bez vode.. Zato je i pobjedila .. Da je bio Cristiano primili bi 3 samo od njega i jos + onaj 1 ... 4:2 za ReaL .... A ti da si neki strucnjak znao bi kolika je vaznost Cristiana i koliko je tesko igrati bez njega !

Corava koka i jedno zrno ubode .. Tako je i Sevilli bilo 8-)

A Arsenal bez Adebayora i Tourea melje - i to jos Nasri povrijedjen - Rosicky tek pocinje igrat , ... Vidjeces ti Arsenala za par mjeseci ;)

23 KING JAMES
Kontakt:

Post Postao/la 23 KING JAMES » 10 okt 2009, 20:42

juzni vjetar! je napisao/la:alo papci uredu arsenal je bolji :shock: nemojte me citirati vise strucnjaci izvinjavam se na smetnji ! cuj ovog strucnjaka sevilla nebi pobjedila everton :lol: , kada spomenes sevillu prvo joj klekni jer je uradila ono sto nijedan engleski nije :lol: ista ta sevilla nebi pobjedila u engleskoj po vama strucnjacima ali pobjedi real madrid :shock: svaka cast .
ovi navijači barse iz dana u dan sve realniji jer najjačih 5 timova na svijetu je barsa,Real,cska london manč i inter ovim redom barsa je prva zbog uigranosti u odnosu na Real cska i manč jer ovi su mijenjali trenera neki prodavali najboljeg igrača itd.i te 4 ekipe bi trabale da budu u 1/2 lp osim ako se ne sretnu prije
još osim ovih ekipa tu su sevilla,juve valencia,city,arsenal i Liverpool ovo ostalo je sve taraba
Iker
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Evropski prvaci za sezonu 2oo9/2o1o

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 10 okt 2009, 23:04

Ja se ne bi slozio, kada je u pitanju kvalitet, Barca je ubjedljivo na prvom mjestu, onda deset praznih mjesta, pa onda opet nema nikog hehehee. Sala mala.

Ako govorimo o prvih pet, onda je tu realno Barca najjaca, poslije idu Celzi, Inter, Arsenal i Liverpool. Ja tu ne bi stavio Reala jer mislim da ce trehnuti prije polufinala, isto tako i Manchester. Al opet trebamo u obzir i cinjenicu da bez obzira na snagu neka ekipa nekoj drugoj ne lezi, i tu moze biti svasta. Recimo, mislim da prvi Realov susret sa bilo kojom engleskom ekipom znaciti kraj za Real, isto tako i ako na Intera nalete. Arsenal bi ih mislim nadigrao, a ostali bi ih izbacili na taktiku, uigranost i cvrstinu. Arsenal moze izbaciti bilo koga, osim Barcelonu, iz razloga sto igraju slican napadacki otvoren fudbal, koji je Barca dovela do savrsenstva i za koji imaju najbolje moguce igrace na svijetu, i ako bi se susreli i Arsenal igrao otvoreno, mislim da prosli kao prosle godine Bayern ili Manchester u finalu- naprimali bi se golova i ne bi osjetili loptu. Barcu mogu izbaciti jedino Celzi i Liverpool, mozda cak i Manchester, ali samo pod uslovom da odigraju dvije perfektne utakmice, i da besprijekorno odigraju bunker, uz uslov da Barca ne odigra najbolje sto zna. Ekipe kao sto su Sevilja, Lion, Juventus, Fiorentina i Bayern, nekome mogu pomrsiti racune, ali polufinale je njihov najdalji domet mislim.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

ensadek
Kontakt:

Post Postao/la ensadek » 11 okt 2009, 17:39

Romariooo je napisao/la:Ja se ne bi slozio, kada je u pitanju kvalitet, Barca je ubjedljivo na prvom mjestu, onda deset praznih mjesta, pa onda opet nema nikog hehehee. Sala mala.

Ako govorimo o prvih pet, onda je tu realno Barca najjaca, poslije idu Celzi, Inter, Arsenal i Liverpool. Ja tu ne bi stavio Reala jer mislim da ce trehnuti prije polufinala, isto tako i Manchester. Al opet trebamo u obzir i cinjenicu da bez obzira na snagu neka ekipa nekoj drugoj ne lezi, i tu moze biti svasta. Recimo, mislim da prvi Realov susret sa bilo kojom engleskom ekipom znaciti kraj za Real, isto tako i ako na Intera nalete. Arsenal bi ih mislim nadigrao, a ostali bi ih izbacili na taktiku, uigranost i cvrstinu. Arsenal moze izbaciti bilo koga, osim Barcelonu, iz razloga sto igraju slican napadacki otvoren fudbal, koji je Barca dovela do savrsenstva i za koji imaju najbolje moguce igrace na svijetu, i ako bi se susreli i Arsenal igrao otvoreno, mislim da prosli kao prosle godine Bayern ili Manchester u finalu- naprimali bi se golova i ne bi osjetili loptu. Barcu mogu izbaciti jedino Celzi i Liverpool, mozda cak i Manchester, ali samo pod uslovom da odigraju dvije perfektne utakmice, i da besprijekorno odigraju bunker, uz uslov da Barca ne odigra najbolje sto zna. Ekipe kao sto su Sevilja, Lion, Juventus, Fiorentina i Bayern, nekome mogu pomrsiti racune, ali polufinale je njihov najdalji domet mislim.
A daj čovječe pazi šta pričaš.Čuj da inter bude bolji od arsenala,interu svake godine prognoziraju finale i polufinale,a uvjek ispadnu u osmini

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 12 okt 2009, 09:36

OTNYS_YNWA je napisao/la:
Gledas li ti utakmice Barse ili to samo pricas po rezultatima? Prosle godine Barsa ubijala protivnike i imala uvjek posjed lopte od 60% i vise. Ove godine opet ubija protivnike igrom i ima isti posjed lopte! Potpuno ista igra sa vecinom istih igraca!
Uhvatio si se jedne utakmice Barse u Primeri u kojoj nisu dali 2 i vise golova i bas nju spomenuo! Sta je sa ostalih 5 utakmica? Inter ima puno bolju ekipu nego prosle godine i tesko ce se naci neko da ih "samelje". A i u toj utakmici u Milanu je Barsa bila bolja ali je Murinjo skontao da ne moze da se nadigrava i onda se povukao.
Ibrahimovic u prvih 5 utakmica postize 5 golova i to u svakoj po jedan! Da ne spominjem one asistencije i ostalo! Zar je malo?
I ti si se zakacio jedne moje recenice ... Gledao sam svaku utakmicu koja je bila na TV i nije to tim ni blizu od prosle sezone ! A ti ako pratis fudbal onda znas da je Murinho trener koji se nikada nije branio vec samo napada .. Tako je i sa Portom osvojio , veliki uspjeh imao sa Chelseam ... ;)
Hajde molim te mi reci koja je razlika izmedju Barse ove i prosle godine! Jedu loptu sad kao sto su jeli i lani. Kriju je da je protivnicki igraci ne mogu naci. Drze je u svojim nogama po 60% utakmice a nekad i vise. Strijelci nisu nista losiji nego lani. Fakat ne znam gdje si ti vidio da je losija igra?!
Ovo za Murinha se vjerovatno za.ebavas .. Cuj nije se branio protiv Barse .. :mrgreen:
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

niccolo
Kontakt:

Post Postao/la niccolo » 12 okt 2009, 15:24

Stole iz Bora je napisao/la:
niccolo je napisao/la:ma ne treba se sa njima raspravljati oni su sada u euforiji barsa ovo barsa ono, sve cemo vidjeti na kraju sezone,
Ne zove se to euforija nego NAVIKA! Navikli ljudi da gledaju ovakvu Barsu .. 8-)

U EPL gotivim neki drugi klub ali sam i neki dan pisao da je Arsenal milina gledati kad igra kako treba.
kakva navika, primeru nije od 99 do 2005 osvojili, pa su opet cekali do ove godine, kup su 11 godina cekali, u ligi prvaka su imali zadnjih godina srece, pa su je dva put uzeli, do 2006 jedna jedina titula lige prvaka. te 2006 se desio ronaldinjo, ove godine ovrebo kako se vec zove, hvalite barsinu omladinsku skolu, a zna se ko su bili barsine zvijezde i nosioci igre sve do prije godinu dvije, a to sigurno nisu bili proizvodi barsine skole, pa prosle godine je mesi zabio i asistirao za pola barsinih golova, pa smijesno moze se lagano promijeniti ime klubu u fc messi, xavi postao igracina uz ronaldinja i mesija u 26-27 godini, pujol nikad nije bio niti ce biti igracina na poziciji na kojoj igra. ima stvari za koje ste u pravu, igrate lijep fudbal, mnogo drzite loptu u svom posjedu, imate igracine poput mesia ibre henrya, doduse thierrya boli k... za barsu trenutno njemu je samo cilj ne povrijediti se pred kraj karijere , pomoci reprezentaciji i otici na mundijal, on vise nema motiva u klupskom fudbalu, i imate strasnog trenera. ali jedno je sigurno arsenal nije nista slabiji od barse, potcjenjujete ga previse, i ne samo arsenal vec sve timove. zato kazem euforija vas puca opasno. ne kazem da necete dogurati daleko ili da necete nista osvojiti ali ste se previse digli.

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 22 okt 2009, 22:19

cikcanga je napisao/la:Eh, nakon remija sa slabasnim Alkmarom u utakmici koju smo igrali eto tek onako jer je nadasve poznato
da ova LP i nije neko znacajno takmicenje, vracamo se bitnim stvarima u zivotu, a to je EPL.
Sljedeci protivnik je West Ham, a onda ide mrski T......
Znaci, londonski derbiji su otpoceli.
Svoje misljenje o utakmici protiv Cekicara cu dati za vikend.

Ko ne voli Arsenal, ne treba da zivi!

Come on Arsenal!
hahaha koja vadiona nemate ni jednu ligu prvaka pa sada nije vazna :lol: :oops: samo sanjaj najvrednije takmicenje na svijetu je liga prvaka , a osvojicete ove sezone carling cup ....mozda :D
la liga * Winners (9):

Los Colchoneros !

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 22 okt 2009, 22:26

da u finalu je platini nastimao da barca razvali manchester inace sampiona engleske ,a pitaj fergusona sta je vaznije i za cim najvise zali ;)
la liga * Winners (9):

Los Colchoneros !

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 22 okt 2009, 22:32

@cikcanga

Sad ce da pocne velicanje engleza i omalovazavanje svih ostalih kao sto radis i na sa-iks forumu .. 8-)
AMAR OSIM

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 22 okt 2009, 22:39

cikcanga je napisao/la:
Stole iz Bora je napisao/la:@Cikcanga/hidrant

Nemoj bolan nebio i ovde ljude smarati o engleskom fudbalu ... :mrgreen: Sad ce da pocne velicanje engleza i omalovazavanje svih ostalih kao sto radis i na sa-iks forumu .. 8-)
Ja samo velicam svoj klub na ovoj temi koja nosi adekvatan naziv.
Usput sam htio, otvoriti oci kolegi @CRNI_SA.
Nije nikad kasno da prede na pravi put.
Evo ga novi, ti si trebao uzeti nick arsenal_unique, k'o i onaj Marsejovac. Pa jbt, zbog vas dvojice klubove koje onako gotivim (Marseille i Arsenal), cu pocet mrziti

amadeus21
Kontakt:

Post Postao/la amadeus21 » 25 okt 2009, 12:27

bravo majstore!!! odlican post i odlicna najava!!! naprijed GUNNERS!!!!
AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah

sakho
Kontakt:

Post Postao/la sakho » 25 okt 2009, 12:32

cikcanga je napisao/la:Evo ga!
Danas nas ocekuje veliki derbi izmedu West Hama i Arsenala jos jedna manje zanimljiva utakmica
izmedu slabasnih Looserpoola i Utd.-a.

Nego, da predemo na konkretne stvari.
Imamo, brate, mnogo povrijedenih igraca.
Djorou, Denilson, Walcott, Bendy, Rozza, Fabianski, Nasri ............
Almunia jos nije dovoljno spreman.
Medutim, nadajmo se da ce Eduardo bit fit i da ce danas zaigrati.

Sastav:

--------------Mannone-----------------
Sagna---Gallas----Vermaelen--Clichy
---------------Song---------------------
--------Fabregas-------Diaby---------
Eboue--------------------------Arshavin
---------------RvP----------------------

Sta ocekivati od tekme?
West Ham je u kurcu i trebalo bi ih zakucati za samo dno.
Kako i uvijek do sada, najveca opasnost za nas tim bit ce prekidi, ali se isto tako nadam da
cemo sacuvati mrezu jer nismo odavno vala odigrali tekmu da ne primimo gol.
Treba posmatrati malog Collisona jer bi isti mogao biti solidna akvizicija u skoroj buducnosti, a moram
priznati da mi onaj Ilunga nije mrzak igrac.
Sve u svemu 2-3 razlike za sampione.

Ovom prilikom zelim da profesoru cestitam rodendan sa zeljama da mu igraci poklone nova tri boda.

In Wenger we trust!

Come on Arsenal!
hahahaha :D :D :D :D :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Nade
Kontakt:

Post Postao/la Nade » 25 okt 2009, 19:22

2 bezze gola ste popusili a bgm i dali :D :D :D
------------------------Cech---------------------
--Bosingwa---Carvalho---Terry---A.Cole-----
---------Essien(Balack)-----Lampard----------
---J.Cole------------------------Malouda(Deco)
-----------Drogba-----Anelka(Kalou)-----------

hammers
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la hammers » 25 okt 2009, 22:57

Cikcanga ti si moj idol cuj Green rupa aaaaaaaaaaa :lol: :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0

"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 28 okt 2009, 09:33

cikcanga je napisao/la:Veceras ce Looserpool da place jer ce ih poniziti najveci sportski kolektiv svih vremena.
Kralj ... :mrgreen:
AMAR OSIM

rafaelo
Kontakt:

Post Postao/la rafaelo » 28 okt 2009, 13:25

joj nadam se da cemo dobit veceras da se ufuramo za subotu i za ona **** umisljena kojim slijedi lekcija zivota ...a loserpool dovodi jaci tim ..torres na klupi a mi samo bendtner nasri dudu od iskusnijih... al valjda dovoljno da izbacimo djubrad jadna...pozzz topnicima...ARSENAL TILL I DIE
Victory Through Harmony by Herbert Chapmann

FUCKING HATE SPURSSSSSSSSSS

LFCBiH
Kontakt:

Post Postao/la LFCBiH » 28 okt 2009, 18:42

cikcanga je napisao/la:Veceras ce Looserpool da place jer ce ih poniziti najveci sportski kolektiv svih vremena.

Prizeljkujem.

------------------Almunia-----------------
Eboue-----Gallas----Senderos-----Gibbs
-----------------Song----------------------
--------Ramsey--------Merida-----------
Bendy------------------------------Eduardo
-----------------Vela------------------------

Mozda ubaciti i malog Watta.
Steta sto nema malog Jacka jer bi to bio dar mar.
Prognoziram laganih 4-1, ipak je Looserpool zalosna ekipa.

Come on Arsenal!

Hahahahahahahahaa bas se dobro nasmijah !

najveci sportski kolektiv ? na koga mislis ?
Arsenal mi je drag kluba ali ne kontam tako neke komentare koji nemaju veze s vezom ....

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 28 okt 2009, 19:23

Zbog ovakvih cu zamrziti Arsenal,tobe jarabi,fkt su mi gotivni i vrlo drag klub al kad slusam ove izjave tipa najveci sportski kolektiv svih vremena,onda pozelim da ispadnu iz lige
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 28 okt 2009, 19:34

simpatisao sam arsenal ali zbog pojedinih odavde sam ga zamrzio totalno , molim boga da nam dodju u ligi prvaka !
la liga * Winners (9):

Los Colchoneros !

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.