Cini ti se bgm, stvarno nisam koliko ja znam. Mozda mi se omaklo, ali to je bilo vise iz zajebancijeneo je napisao/la:Sada nudis, a nekada si ismijavao osobe koje su u grupi po cenera kupile

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Cini ti se bgm, stvarno nisam koliko ja znam. Mozda mi se omaklo, ali to je bilo vise iz zajebancijeneo je napisao/la:Sada nudis, a nekada si ismijavao osobe koje su u grupi po cenera kupile
igram bez transfera prvu godinu... da ucinim malo realnijim sebi FMneo je napisao/la:Prodaji Younga dok mozes uzeti veliku lovu
Pa pocni novu sezonu bolje ti je i meni je u 2016 dosadilo sa Bayernom i evo sad vodim Benficu,koja ima odlican potencijal kao i porto i sporting....Zavrsio jednu sezonu osvojio domace trofeje a u LP me izbacio Schalke u prvoj knockout fazi...Ko se premislja sta da uzme preporucujem mu neki iz portugala tim.xType je napisao/la:NEK MI NEKO POMOGNE !!!!!!!!! KAKO D ADAM OTKAZU U KLUBU NEMOGU DA CEKAM ISTEK UGOVORA DOJADILO MI JE SA BAJERNOM HOCU NOVE IZAZOVE PA MAKAR I SA REDZINOMHELP NEKO
brate a imal neka opcija da se ponudim nekom klubu ili moram cekat da me neko pozove kako menadzera...jer evo sezonu sam preskocio imam extra performanse a nece ni pofalicki da mi ponudi ugovor ako ima neka caka nek mi neko kazesupersonic83 je napisao/la:Odes na svoje ime, pa action i onda resign position.
kako se to stavlja da znam za ubuduce jer sam sad dobio ugovor od hanoveraneo je napisao/la:Prije nego odes na odmor stavis da se prijavljuje na posao
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.