Krenimo redom i logicno... Gdje je lubenica, gdje je lubenica?!
gerdmuller je napisao/la:da nas ima 100-200?
To covjek misli na forum. Na forumu nas ima 100-200.
proFCB je napisao/la:Pa jebbem ga ja,sto o tome nije razmisljao kada je gradio???
Nemoj druze na
Enesa. Ku'š na stijenu bez opreme.
Svi smo mi svjesni da Bayernu treba veci stadion, vjerovatno i najveci u Evropi, ali i ovo je sasvim solidno.
Ono kako ljudi iz uprave vode klub je nevjerovatno, fascinantno, dominantno (furam elokvenciju
šatro 
). Cova lijepo rek'o da samo nakon otplate Allianza najbogatiji klub na svijetu, a to je za nekih pet godina. Da su se gradile vece tribine, koliko bi otplata trajala? Ko bi to cekao?
Nego daj da se to sto prije isplati, pa da vidimo cija majka crnu vunu prede.

Ili sto bi rekli neki:

Klub je u tako dobrom finansijskom stanju, ima tako dobru i perspektivnu ekipu, tako jake sponzore, a ocigledan je i napredak Bayerna kao brenda.
secer je napisao/la:
najvise me raduje to sto bismo se kutarisali gomeza,

pa morbit i svajna.

Sto si toliko siguran?
To je isto kao kad je Mourinho presao u Real, pa su mnogi ocekivali da ce i s njima igrati defanzivno. Naravno da nece, pa nije blesav.
Kvalitetan trener se prilagodjava ekipi koju vodi. Guardiola je super kvalitetan, ali ne vjerujem da bi Bayo igrao tika-taku pod nj

vodstvom.
Za to trebas imati Spance.

Ali vjerujem da bi upravo Pep izvukao maksimum iz ove ekipe, vise nego bilo ko drugi. Jedino ta jezicka barijera. Al' nije glup, naucit ce.

Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.