njega je Velić htio još u početku..samo neznam kako će za nas potpisat kad igra za Cedevitu?Android je napisao/la:Marko Car blizu potpisa za Siroki?
posudba?
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
njega je Velić htio još u početku..samo neznam kako će za nas potpisat kad igra za Cedevitu?Android je napisao/la:Marko Car blizu potpisa za Siroki?
Raskinut ce sa Cedevitom ,nije gotovo nikako ,pogledaj mu statistiku u Aba ligi i Euroligi sve ce ti biti jasnoKevin je napisao/la:njega je Velić htio još u početku..samo neznam kako će za nas potpisat kad igra za Cedevitu?Android je napisao/la:Marko Car blizu potpisa za Siroki?
posudba?
nista od carafelix123 je napisao/la:Raskinut ce sa Cedevitom ,nije gotovo nikako ,pogledaj mu statistiku u Aba ligi i Euroligi sve ce ti biti jasnoKevin je napisao/la:njega je Velić htio još u početku..samo neznam kako će za nas potpisat kad igra za Cedevitu?Android je napisao/la:Marko Car blizu potpisa za Siroki?
posudba?
Sad jel to dobro rjesenje nezz ,gomilamo igrače na 1-2 (Giga ,Babic ,Bili,Vragovic,Sutalo ) dok debelo pušimo na centarskoj poziciji ,takoder vidite formu Marka Cara ,al eto blizi se pauza pa ako se uspije adaptirat tokom pauze bit ce veoma koristan
odakle ovo za Colemana?Android je napisao/la:Jebga,ako nam Giga bude prvi play i unastavku sezone onda se nemamo cemu nadati
.....................................................................................................
COLEMAN COLLINS KAO DJED BOZICNJAK!!!
Klub je ostao duzan Collinsu premije za kup BiH i prvenstvo al za razliku od njegovih sunarodnjala Coleman je za kasnjenje place trenirao a drugi ne. Nakon kraja sezone Collins je otisao u Francusku bez pravljenja problema s datumom isplate. Uprava kluba mu je objasnila kakvo je stanje u klubu i zamolili ga za strpljenje. No nasa je uprava nakon toga dobila iznenadjujuci odgovor. Collins je se odrekao premije a njegov menadzer Dujmovic provizije i tako je nas klub ustedio 5000€.
-Znam za financijske probleme u Sirokom.Iskreno bih volio vidjet jos dugo tu mladu momcad zajedno.
Znam da moji suigraci iz prosle sezone jos cekaju novac.Smatram da je ljudski da se ja odreknem dijela svoje nagrade,da bi oni,koji jos nose dres Sirokog dobili prije svoj novac. To je bio moj motiv- Rekao je Collins....
AVANGARDA.IN @AvangardaForum
Darko Planinic is new player of Maccabi Tel Aviv.MTA will pay boyout 2 Siroki 300 000 euros..
Čapljino,spremaj polako ekipu za ABA Ligu sljedece sezoneTesla je napisao/la:AVANGARDA.IN @AvangardaForum
Darko Planinic is new player of Maccabi Tel Aviv.MTA will pay boyout 2 Siroki 300 000 euros..
felix123 je napisao/la:Čapljino,spremaj polako ekipu za ABA Ligu sljedece sezoneTesla je napisao/la:AVANGARDA.IN @AvangardaForum
Ovo je stvarno više tlaka za gledat , isto gledatelji u kinu ,gledaju koju ce im akciju prodat ,u napadu šutaj ko osta' osta'Android je napisao/la:Ovo se ne moze gledati...ocajna igra
Kevin je napisao/la:Čapljino,spremaj polako ekipu za ABA Ligu sljedece sezonefelix123 je napisao/la:
ne bi nitko..odakle 150 000€ za wcroberto je napisao/la:Eventualnim ispadanjem Sirokog, ne vidim ko bi mogao iz BH lige da se nasali za ABA ligu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.