terabajt je napisao/la:Ima li gdje video bakljade koreografije sta je vec bilo ??.
bice i jedno i drugo (danas-sutra, prekosutra najdaljeanonimni je napisao/la:ili bar slike ?

p.s. obrisao me admin

Moderator/ica: vlakanje
terabajt je napisao/la:Ima li gdje video bakljade koreografije sta je vec bilo ??.
bice i jedno i drugo (danas-sutra, prekosutra najdaljeanonimni je napisao/la:ili bar slike ?
Ma bice kod nas kao i svake godine, prodaj komplet ekipu pa onda sklapaj novuKuruz je napisao/la:Ovo za Zebu su čiste gluposti !
Dogovoren na proljeće u Banja Luci prijateljski meč sa Jagodinom.
Zar je Stevanović ikad bio vezan ugovorom za Borac? Zar nije bio samo na posudbi iz Vojvodine?Zekoo je napisao/la:Znal neko kako i koliko je Borac dobio za Bilbiju i Stevanovica, i kako su ugovori potpisani hoćel Borac imat procente od transfera... ?
Ne znam nisam upućen zato pitam kako šta kolikoStole iz Bora je napisao/la: Zar je Stevanović ikad bio vezan ugovorom za Borac? Zar nije bio samo na posudbi iz Vojvodine?
Nemaju oni nista od njega, jedino moze nesto uzeti Drina ako je kod njih bio do tog prelaska u Vojvodinu. Mozda grijesim ...Zekoo je napisao/la:Ne znam nisam upućen zato pitam kako šta kolikoStole iz Bora je napisao/la: Zar je Stevanović ikad bio vezan ugovorom za Borac? Zar nije bio samo na posudbi iz Vojvodine?
Jest evo našao samStole iz Bora je napisao/la:Nemaju oni nista od njega, jedino moze nesto uzeti Drina ako je kod njih bio do tog prelaska u Vojvodinu. Mozda grijesim ...Zekoo je napisao/la:Ne znam nisam upućen zato pitam kako šta kolikoStole iz Bora je napisao/la: Zar je Stevanović ikad bio vezan ugovorom za Borac? Zar nije bio samo na posudbi iz Vojvodine?
Moze nam se...mehmedovic je napisao/la:& - $ " $ трансфера "!
? опет ? је " за $ ? " " - " ' у срцу & &,? " - $ су " " " " ? $ ? & на % " " за ?....
mislim da je u fortuni jos uvijek 13 evra nocenje - hotel **** + wellnes centar - bazeni (otvoreni-zatvoreni), saune, solariji frizeri i sve ostale glupostipastore je napisao/la:banjalucani,jeftino nocenje negdje u vasem gradu,kontam za novu godinu tamo,jel ima neka preporuka,motel,hotel,hostel,apartmani itd?
dobro kume uzet cu to u razmatranje,evo gledam na ovim portalima skontat cu nesto...hvala pozdelko je napisao/la:mislim da je u fortuni jos uvijek 13 evra nocenje - hotel **** + wellnes centar - bazeni (otvoreni-zatvoreni), saune, solariji frizeri i sve ostale glupostipastore je napisao/la:banjalucani,jeftino nocenje negdje u vasem gradu,kontam za novu godinu tamo,jel ima neka preporuka,motel,hotel,hostel,apartmani itd?cak i zubara imaju
jest vala zeljo kad prodaje igrace zaradi po pola miliona uvijekDevil je napisao/la:Samo 70000 za Grahovca uzeli.Moralo se to mnogo bolje odraditi.
Navodno prica se da su delegacije Zvezde i Borca razgovarale o posudbi jednog naseg napadaca.Moze se pretpostaviti da se radi o Ozegovicu ali to bi bila smrt i za Zvezdu i za Borac poznavajuci samog Ognjena.Mozda je bolje Babalja da uzmete.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.