Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

FKKC1932
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la FKKC1932 » 12 dec 2012, 23:01

Di Maria standardno loš. On je zadnji put odigrao dobru utakmicu još u Benfici. Samo što eto uvijek ufulja nekakav niđe veze gol ili asistenciju, i onda postane heroj u očima slijepaca.

Žalosno je koliko je Messi ispred Ronalda. Messija udaraju, vuku za ruke, dres, noge, ali on ne pada. Ronaldo u jednom poluvremenu se izblamira sa tim nekim faulovima da me je sramota što navijam za Real, klub u kojem on igra.

Svaka čast njemu kao napadaču, izvanredan je, majstor nad majstorima, ali kad ga ne ide toliko je jadan da bih poželio da sam Mourinho pa da ga ponizim i umjesto njega na tu poziciju uvedem, šta ja znam, Albiola...

Lik se zabije u suparnika ramenom, padne ono jadno i gleda u suca kad će svirati faul.

Pa izađi vani ako ti se ne igra i ako nisi u formi, što se forsiraš bezveze, daj sebi šansu da dođeš na staro.

I još nešto, koliko god ga osporavali, ovaj Modrić je danas pretrčao i ukrao lopti koliko neki neće za cijelu sezonu. Majstor ne zna pasti niti izgubiti loptu u duelu. Jednostavno je za nijansu jači od Khedire...

iDon
Kontakt:

Post Postao/la iDon » 12 dec 2012, 23:01

Pa onaj kinez nam je sam mogao uvaliti tri komada.
Los árbitros, el calendario, los presidentes, los jugadores rivales, la afición rival, los entrenadores rivales, sus jugadores, Toril, los canteranos, la Unicef, Zidane, Valdano, la directiva, los españoles, los argentinos, los periodistas, los doctores..

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 12 dec 2012, 23:03

Brnjoo, ne mislis valjda da velikom Kedomiru neko moze ukrasti mjesto u prvoj postavi :?:
Modric je slab u duelima i zato ne moze igrati Khedirinu poziciju. Za druge uloge jeste dobar, mada ne briljira veceras.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 12 dec 2012, 23:10

FKKC1932 je napisao/la:Di Maria standardno loš. On je zadnji put odigrao dobru utakmicu još u Benfici. Samo što eto uvijek ufulja nekakav niđe veze gol ili asistenciju, i onda postane heroj u očima slijepaca.

Žalosno je koliko je Messi ispred Ronalda. Messija udaraju, vuku za ruke, dres, noge, ali on ne pada. Ronaldo u jednom poluvremenu se izblamira sa tim nekim faulovima da me je sramota što navijam za Real, klub u kojem on igra.

Svaka čast njemu kao napadaču, izvanredan je, majstor nad majstorima, ali kad ga ne ide toliko je jadan da bih poželio da sam Mourinho pa da ga ponizim i umjesto njega na tu poziciju uvedem, šta ja znam, Albiola...

Lik se zabije u suparnika ramenom, padne ono jadno i gleda u suca kad će svirati faul.

Pa izađi vani ako ti se ne igra i ako nisi u formi, što se forsiraš bezveze, daj sebi šansu da dođeš na staro.

I još nešto, koliko god ga osporavali, ovaj Modrić je danas pretrčao i ukrao lopti koliko neki neće za cijelu sezonu. Majstor ne zna pasti niti izgubiti loptu u duelu. Jednostavno je za nijansu jači od Khedire...

Znamo to vec svi.
Ronaldo precesto ide na to da dobije slobodan udarac jer zna da je veoma opasan iz istog.
Busquets je za njega mala maca u divingu ..
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

FKKC1932
Kontakt:

Post Postao/la FKKC1932 » 12 dec 2012, 23:13

Nail for Real je napisao/la:Brnjoo, ne mislis valjda da velikom Kedomiru neko moze ukrasti mjesto u prvoj postavi :?:
Modric je slab u duelima i zato ne moze igrati Khedirinu poziciju. Za druge uloge jeste dobar, mada ne briljira veceras.
Večeras je odličan u defanzivnom dijelu. Naravno da ne mislim Kedomiru ukrasti, niti će je ko ukrasti, jer bi bilo previše imati dva klasična "Xabija" u veznom redu.

Treba neko sa plućima ko može 90 minuta trčati "gore-dole", a to svakako nije Modrić kojemu je radijus kretanja dok igra na toj poziciji nešto veći od mog dnevnog boravka.

Zašto se nikad ne usudi izvaditi Ronalda iz igre to me zanima. Dosta mi je one priče da on i kad je loš može donijeti prevagu. Lik 2-3 utakmice zaredom kanta na terenu.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 12 dec 2012, 23:16

Slaba igra,mogli bi me oboriti na kladionici :(. 1-0
Zadnja izmjena: terabajt, dana/u 12 dec 2012, 23:16, ukupno mijenjano 1 put.

FKKC1932
Kontakt:

Post Postao/la FKKC1932 » 12 dec 2012, 23:16

Eto nam odbrane. 1:0 za Celtu.

KEC
Kontakt:

Post Postao/la KEC » 12 dec 2012, 23:16

FKKC1932 je napisao/la:Di Maria standardno loš. On je zadnji put odigrao dobru utakmicu još u Benfici. Samo što eto uvijek ufulja nekakav niđe veze gol ili asistenciju, i onda postane heroj u očima slijepaca.

drug isto misljenje u potpunosti imamo
Bolje imat jedan nov BMW nego dva polovna Golfa 2

iDon
Kontakt:

Post Postao/la iDon » 12 dec 2012, 23:19

Valjda je i Perezu napokon jasno da igre vise nema.
Los árbitros, el calendario, los presidentes, los jugadores rivales, la afición rival, los entrenadores rivales, sus jugadores, Toril, los canteranos, la Unicef, Zidane, Valdano, la directiva, los españoles, los argentinos, los periodistas, los doctores..

FKKC1932
Kontakt:

Post Postao/la FKKC1932 » 12 dec 2012, 23:20

Zašto ovaj sudac ne kažnjava Ronalda? Pa daj Mourinho vadi ga, lik je na rubu sloma živaca i crvenog kartona, kakav sad start napravi prije gola, ono je za žutog bez obzira jel mu prvi, drugi ili deset faul.

Oko čega se ja nerviram, Bože me sačuvaj.

Prošlo je ono vrijeme kada je napad uz Ozila i Alonsa mogao nadoknaditi bilo kakav kiks u odbrani. Sada se sve svelo na to da se Ronaldo pati, Di Maria standardno loš, Benzema odsječen i umjesto da zabija on primoran izvlačiti se i dodavati.

Carvalho penzija, danas se vidjelo da ne može više trčati, on je u 45. minuti već bio gotov. Ovo kažem iako mi je najdraži branič u Realu otkako je u klubu.

Varane prespor za beka, mali je klasični stoper i to je to. Greška Mourinha. Arbeloa je slab na desnoj strani, a pet puta slabiji lijevo.

Evo Celta ide u kontru 3 na 3 i šta se dešava, Ronaldo, Callejon, Ozil stoje i gledaju...

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 12 dec 2012, 23:21

Nail for Real je napisao/la:Varane IGRA beka, prijatno sam iznenadjen.
Raduje takodjer sto se konacno pokusava odigrati smislena akcija a ne one gluposti sto smo radili tokom polusezone.
Doduse, slabo im ide.
Ne znam cime?
OK je odigrao u defanzivi,al u napadu mu domaci igraci ostavljaju slobodnu stranu jer znaju da nema nisa od njegovih prodora,ne moze pomoc Angelu i zato i ovaj jos vise grijesi.
Modric Igra ko pickica,svi igraju za ****.

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 12 dec 2012, 23:22

iDon je napisao/la:Valjda je i Perezu napokon jasno da igre vise nema.
Jeste, treba da udje u 'Pero mode', dotpusti Mourinha, **** majku igracima u svlacionici i pola ih proda na zimu.
Idemo ponovo pravit' ekipu, **** ovo.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

SPY
Kontakt:

Post Postao/la SPY » 12 dec 2012, 23:24

sad ce kaka ovo riješit 8-)

iDon
Kontakt:

Post Postao/la iDon » 12 dec 2012, 23:25

@nail

Apsolutno se slazem, tvoj sarkazam je za mene realnost.

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 12 dec 2012, 23:26

iDon je napisao/la:@nail

Apsolutno se slazem, tvoj sarkazam je za mene realnost.
Navrati ponekad kod nas. Dobrodosao si.

FKKC1932
Kontakt:

Post Postao/la FKKC1932 » 12 dec 2012, 23:33

Jeebo mater svoju i petu de ikad odigraj normalno dupli na malom prostoru, retardu jedan umrli.

Fuj, gadi mi se doslovno. On i Ballon d'Or ne mogu u isti koš nikako.

Jao koji pad :lol:

SPY
Kontakt:

Post Postao/la SPY » 12 dec 2012, 23:34

FKKC1932 je napisao/la:Jeebo mater svoju i petu de ikad odigraj normalno dupli na malom prostoru, retardu jedan umrli.

Fuj, gadi mi se doslovno. On i Ballon d'Or ne mogu u isti koš nikako.
Što ti ne igraš fudbal kad si tako pametan? :roll:

FKKC1932
Kontakt:

Post Postao/la FKKC1932 » 12 dec 2012, 23:37

Druže, ja ne mogu shvatiti da tako jedan hvaljen igrač koji je plaćen 90 miliona eura i kojeg navijači njegovog kluba proglašavaju najboljim na svijetu igra ovako očajno. Dobro, loša forma, ali ne vidim opravdanje za njegove padove koji ga prate kroz cijelu karijeru i njegovu igru na malom prostoru gdje se se doslovno gubi. Luta čovjek.

iDon
Kontakt:

Post Postao/la iDon » 12 dec 2012, 23:38

Zalosno je da ovakav igrac nosi kapitensku traku pa makar i samo privremeno.

Edit: evo Varane-a u napadu.
Zadnja izmjena: iDon, dana/u 12 dec 2012, 23:42, ukupno mijenjano 1 put.

index_
Kontakt:

Post Postao/la index_ » 12 dec 2012, 23:41

Kakva golcina... kakva smijesna ekipa je ovaj real...

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.