Diatta ke potpisao JP. KOMUNALAC na 5 godamypitar je napisao/la:Na koliko je Diatta potpisao.?

Diatta ke potpisao JP. KOMUNALAC na 5 godamypitar je napisao/la:Na koliko je Diatta potpisao.?
Ne sviđa mi se ovo stanje otišli Mašić i Jusićmmmirza je napisao/la:izgleda JUSIC I MASICN5555 je napisao/la:da li se mozda zna tko bi jos mogao napustiti Zvijezdu
Zmaje jarane mozda nema mjesta zabrinutosti kao sto cujemo mijenja se politika dovodjenja igraca i za ocekivat je da se pojave igraci koji su nosioci igre bili u Zelji,Sirokom,Sarajevu,Zrinjskom,Olimpiku.Mada ja mislim da je bliza opcija da nas pojacaju rezerve Spartaka,B.Topole i neki igrac iz klubova ranga Zvijezde.Zmajjj je napisao/la:Ne sviđa mi se ovo stanje otišli Mašić i Jusićmmmirza je napisao/la:izgleda JUSIC I MASICN5555 je napisao/la:da li se mozda zna tko bi jos mogao napustiti ZvijezduMustafa Peštalić počeo opasno "čistit svlačionicu" Kuntića se više ništa ne pita jedina osoba koja je odgovorna za dovest i otpustit igrača je Musto Peštalić
Rusmir Jusić koji je u klubu proveo 7 godina, proglašavan "sportista godine" i svi uspjesi Zvijezde su vezani za njegovo ime je potjeran uz obrazloženje da više nije potreban
, Mašić koji je najzahvalniji igrač Zvijezde i koga je Kuntić i publika cijenili zbog svog izgaranja na terenu koji je ostavljo srce na terenu kao Gatuzo je dobio čiste papire uz obrazloženje Muste da to nije igrač za Zvijezdu a Mašić je igrač u najboljim godinama (26 god) pun iskustva iz igranja u ml. reprezentaciji, Žepču, Istri i Zvijezdi.
I meni je to sumnjivo, ok mozda i budu nosioci igre svojih ekipa al niko nije definoso koje su to lige, moze bit 1 rs, 1 federalna, druga sjever, i td.....zmajevac je napisao/la:Zmaje jarane mozda nema mjesta zabrinutosti kao sto cujemo mijenja se politika dovodjenja igraca i za ocekivat je da se pojave igraci koji su nosioci igre bili u Zelji,Sirokom,Sarajevu,Zrinjskom,Olimpiku.Mada ja mislim da je bliza opcija da nas pojacaju rezerve Spartaka,B.Topole i neki igrac iz klubova ranga Zvijezde.
Tako da to nije nista novo sve je to i bolje bilo prije Muste.Tkanton je napisao/la:I meni je to sumnjivo, ok mozda i budu nosioci igre svojih ekipa al niko nije definoso koje su to lige, moze bit 1 rs, 1 federalna, druga sjever, i td.....zmajevac je napisao/la:Zmaje jarane mozda nema mjesta zabrinutosti kao sto cujemo mijenja se politika dovodjenja igraca i za ocekivat je da se pojave igraci koji su nosioci igre bili u Zelji,Sirokom,Sarajevu,Zrinjskom,Olimpiku.Mada ja mislim da je bliza opcija da nas pojacaju rezerve Spartaka,B.Topole i neki igrac iz klubova ranga Zvijezde.
31.12 ako se ne varam.imal sta ljudi znali iko istabondich je napisao/la:kada pocinje prelazni rok
Ti lupetas neistine jadan bio,ti si spominjo nekakve crve u klubu koji su krivi za lose rezultate.Za mene je ovo najlosija polusezona od kako Zvijezda igra PL,a tebi izgleda najbolja.Eto koliko se razumijes u fudbal.Nikad nisam spomenuo ljude koji ulazu u klub u losem kontekstu,jesam one koji vole klub za pare.Probaj nekad nesto napisat pametno,a ne samo reda radi.Kvota je napisao/la:Zmajevac ti ocigledno imas problema sa sobom!E pa prijatelju ovo nije zdravsvena ustanova i lijeci te svoje komplekse gdje i treba a ne ovde!Te neke klubove sto nabrajas si izvalio iz svoje luckaste glave! Ti se nasao da ovdje pljujes i blatis Zvijezdu pa hoces li ti IKAD PRESTAT sa tim svojim pesimizmom!Ok sto si ti takav kakav jesi zaboli me, al sto nas smaras sa tim glupostima tipa :UPRAVA NEMA POJMA , OVO NISTA NEVALJA , TRENERI NEVALJAJU ,FORUMASI NEVALJAJU, SVE CE OVO PROPAST, NEMA SE PARA![]()
![]()
Ma stomak me zaboli kad vidim tvoje komentare! CARE JESIL SVJESTAN DA TRUJES SVE OKO SEBE!
cak je i od hamze starijimaksi je napisao/la:Završavaju se pregovori oko dolaska Bratića pouzdanog štopera iz Subotice, a kondicioni trener Mehić počima sa radom u teretani sa jednom grupom igrača
Vidak Bratic stoper 1976 godiste.astra1922 je napisao/la:cak je i od hamze starijimaksi je napisao/la:Završavaju se pregovori oko dolaska Bratića pouzdanog štopera iz Subotice, a kondicioni trener Mehić počima sa radom u teretani sa jednom grupom igrača![]()
![]()
![]()
Sve sto sam napisao je istina koju ja nisam izmislio a i za tog crva znaju samo oni koji su trbali saznat iz razloga da se pojedinci nebi sladili zlom!Klub vode pametni ljudi a sto nam se omaklo u ovoj polusezoni ce se vrlo brzo ispraviti u sto ces se uvjeriti!Budi nekad realan pa napisi bar jednu recenicu u pozitivi !zmajevac je napisao/la:Ti lupetas neistine jadan bio,ti si spominjo nekakve crve u klubu koji su krivi za lose rezultate.Za mene je ovo najlosija polusezona od kako Zvijezda igra PL,a tebi izgleda najbolja.Eto koliko se razumijes u fudbal.Nikad nisam spomenuo ljude koji ulazu u klub u losem kontekstu,jesam one koji vole klub za pare.Probaj nekad nesto napisat pametno,a ne samo reda radi.Kvota je napisao/la:Zmajevac ti ocigledno imas problema sa sobom!E pa prijatelju ovo nije zdravsvena ustanova i lijeci te svoje komplekse gdje i treba a ne ovde!Te neke klubove sto nabrajas si izvalio iz svoje luckaste glave! Ti se nasao da ovdje pljujes i blatis Zvijezdu pa hoces li ti IKAD PRESTAT sa tim svojim pesimizmom!Ok sto si ti takav kakav jesi zaboli me, al sto nas smaras sa tim glupostima tipa :UPRAVA NEMA POJMA , OVO NISTA NEVALJA , TRENERI NEVALJAJU ,FORUMASI NEVALJAJU, SVE CE OVO PROPAST, NEMA SE PARA![]()
![]()
Ma stomak me zaboli kad vidim tvoje komentare! CARE JESIL SVJESTAN DA TRUJES SVE OKO SEBE!
Tek sledece sedmice bi se mogla znati imena prvih prinova u klubu da i nas malo sunce ogrije po ovoj zehmeriji!astra1922 je napisao/la:31.12 ako se ne varam.imal sta ljudi znali iko istabondich je napisao/la:kada pocinje prelazni rok
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.