Pozdrav. Samo da kažem da ban nekada ne znači nestanakProbisvjet je napisao/la:Informacija je da nema novih informacija, bar za javnost.

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Pozdrav. Samo da kažem da ban nekada ne znači nestanakProbisvjet je napisao/la:Informacija je da nema novih informacija, bar za javnost.
arbitraža je napisao/la:Pozdrav. Samo da kažem da ban nekada ne znači nestanakProbisvjet je napisao/la:Informacija je da nema novih informacija, bar za javnost.. Onako je ekran bio naporan.
Ako ako budemo,nadam se da ćemo jedno to i biti.SaltCityAttack je napisao/la:opustite se nista nije ovdje gotovo...Da bi svi bili zadovoljni mogucnost je da ce i postojati 2 kluba koji ce biti u sastavu jednog naravno...u jendom bi se skupljali samo igraci do 21 godinu koji danas recimo se kale po Mionici i ostalom nasem kantonu..znaci danas je valjda kontaktiran i Nijaz i sve...Znaci nista gasit klub sve ovo moze se odraditi dobro ako budemo svi pametni
Ja imam informaciju da definitivno od ovog nema nista, to sam cuo od ljudi bliskih klubu. Ako nekog zanima od koga sam to cuo nek se javi u pp recu mu jer ko je makar jednom dosao na stadion zna ko su ti ljudiSultanSulejman je napisao/la:Ako ako budemo,nadam se da ćemo jedno to i biti.SaltCityAttack je napisao/la:opustite se nista nije ovdje gotovo...Da bi svi bili zadovoljni mogucnost je da ce i postojati 2 kluba koji ce biti u sastavu jednog naravno...u jendom bi se skupljali samo igraci do 21 godinu koji danas recimo se kale po Mionici i ostalom nasem kantonu..znaci danas je valjda kontaktiran i Nijaz i sve...Znaci nista gasit klub sve ovo moze se odraditi dobro ako budemo svi pametni
Da nije Pašan?TzBulevar87 je napisao/la:Ja imam informaciju da definitivno od ovog nema nista, to sam cuo od ljudi bliskih klubu. Ako nekog zanima od koga sam to cuo nek se javi u pp recu mu jer ko je makar jednom dosao na stadion zna ko su ti ljudiSultanSulejman je napisao/la:Ako ako budemo,nadam se da ćemo jedno to i biti.SaltCityAttack je napisao/la:opustite se nista nije ovdje gotovo...Da bi svi bili zadovoljni mogucnost je da ce i postojati 2 kluba koji ce biti u sastavu jednog naravno...u jendom bi se skupljali samo igraci do 21 godinu koji danas recimo se kale po Mionici i ostalom nasem kantonu..znaci danas je valjda kontaktiran i Nijaz i sve...Znaci nista gasit klub sve ovo moze se odraditi dobro ako budemo svi pametni
Ma brate sa tribine, kakva loza njima mogu samo pljunut u kafu_dreamer_ je napisao/la:WTF, ovaj Pasan? " onclick="window.open(this.href);return false;
TtBulevar87, da li mislis neko drustvo sa tribine ili na gospodu iz loze?
Ma nije taj, ja se salio. Nekada davno je bio Pasan oruzar. Spremao dresove kopacke. Bio visine malo vise od metar, al bio strah i trepet za nas koji smo tada igrali i trenirali u Slobodi._dreamer_ je napisao/la:WTF, ovaj Pasan? " onclick="window.open(this.href);return false;
TtBulevar87, da li mislis neko drustvo sa tribine ili na gospodu iz loze?
E jbg. onda je sa C tibine, jel tako?TzBulevar87 je napisao/la:Ma brate sa tribine, kakva loza njima mogu samo pljunut u kafu_dreamer_ je napisao/la:WTF, ovaj Pasan? " onclick="window.open(this.href);return false;
TtBulevar87, da li mislis neko drustvo sa tribine ili na gospodu iz loze?.. uglavnom su to ljudi koji su u i oko kluba.
U pravu si, s C je.Probisvjet je napisao/la:E jbg. onda je sa C tibine, jel tako?TzBulevar87 je napisao/la:Ma brate sa tribine, kakva loza njima mogu samo pljunut u kafu_dreamer_ je napisao/la:WTF, ovaj Pasan? " onclick="window.open(this.href);return false;
TtBulevar87, da li mislis neko drustvo sa tribine ili na gospodu iz loze?.. uglavnom su to ljudi koji su u i oko kluba.
Draze mi ovako nego da te pitam na PP. Dodje ko kviz.
E to ti ne bi znao reciProbisvjet je napisao/la:Da mozda nema mercedes?
Hajde necu, al' mislim da se moze naci u klubu kod male pijace.TzBulevar87 je napisao/la:E to ti ne bi znao reciProbisvjet je napisao/la:Da mozda nema mercedes?al ajd necemo se vie kviza igrat hahahahah
Kazem ti brate da znas, sin je njegov u pitanju bio taj od koga sam cuo i jos par ljudi bliskih klubu koji su se nasli tu u tom trenutkuProbisvjet je napisao/la:Hajde necu, al' mislim da se moze naci u klubu kod male pijace.TzBulevar87 je napisao/la:E to ti ne bi znao reciProbisvjet je napisao/la:Da mozda nema mercedes?al ajd necemo se vie kviza igrat hahahahah
A mozda i dvaSultanSulejman je napisao/la:@TzBulevar87 pravi nagradnu igru, ko pogodi ko je osoba "X" ,poklanja mu Mercedesa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 33 gosta.