Jos se nista ne prica, ceka se Skupstina kluba na kojoj ce biti izabran novi predsjednik. Nadam se da ce to biti sto prije (prije nove godine) da bi ekipa mogla na vrijeme krenuti s pripremama za proljetni dio sezene.Gusar1995 je napisao/la:Pozdrav,nije me dugo bilo...Ima li prica o novim pojacanjima ?
AhmL' Imperator je napisao/la:Jos se nista ne prica, ceka se Skupstina kluba na kojoj ce biti izabran novi predsjednik. Nadam se da ce to biti sto prije (prije nove godine) da bi ekipa mogla na vrijeme krenuti s pripremama za proljetni dio sezene.Gusar1995 je napisao/la:Pozdrav,nije me dugo bilo...Ima li prica o novim pojacanjima ?
Siguran sam da ce biti pojacanja, a i sam Hafizovic je izjavio, citiram: "Smatram da angažiranjem bar dva pojačanja i temeljite pripripeme, te malo bolju logistiku, „zeleno-crni“ mogu učiniti iskorak i na kraju prvenstva zauzeti mjesto koje im po rejtingu i pripada."
A prema njemu, koje je to mjesto?L' Imperator je napisao/la:"Smatram da angažiranjem bar dva pojačanja i temeljite pripripeme, te malo bolju logistiku, „zeleno-crni“ mogu učiniti iskorak i na kraju prvenstva zauzeti mjesto koje im po rejtingu i pripada."
Pa s obzirom da nas je dugo mucila realizacija (tek zadnja dva kola "proradio" napad), mislim da je jedan dobar napadac siguran.., i vjerovatno veznjak.Casp3r je napisao/la:A prema njemu, koje je to mjesto?L' Imperator je napisao/la:"Smatram da angažiranjem bar dva pojačanja i temeljite pripripeme, te malo bolju logistiku, „zeleno-crni“ mogu učiniti iskorak i na kraju prvenstva zauzeti mjesto koje im po rejtingu i pripada."
Ja mislim da je Casper mislio na mjesto na tabeliL' Imperator je napisao/la:Pa s obzirom da nas je dugo mucila realizacija (tek zadnja dva kola "proradio" napad), mislim da je jedan dobar napadac siguran.., i vjerovatno veznjak.Casp3r je napisao/la:A prema njemu, koje je to mjesto?L' Imperator je napisao/la:"Smatram da angažiranjem bar dva pojačanja i temeljite pripripeme, te malo bolju logistiku, „zeleno-crni“ mogu učiniti iskorak i na kraju prvenstva zauzeti mjesto koje im po rejtingu i pripada."
Posto nisam sada siguran sta je zelio pitati odgovorit cu mu na oba ---moje misljenje sto se tice pojacanja treba nam BAREM jedan napadac,i to ne neki prosjecan takvih imamo dostaa, nego neka ubicaManiaacs je napisao/la:
Ja mislim da je Casper mislio na mjesto na tabeli
ahaha, do mene jeManiaacs je napisao/la:Ja mislim da je Casper mislio na mjesto na tabeliL' Imperator je napisao/la:Pa s obzirom da nas je dugo mucila realizacija (tek zadnja dva kola "proradio" napad), mislim da je jedan dobar napadac siguran.., i vjerovatno veznjak.Casp3r je napisao/la:
A prema njemu, koje je to mjesto?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.