Miralem Pjanić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

sedra
Kontakt:

Re: Miralem Pjanić

Post Postao/la sedra » 11 dec 2012, 22:24

Ova Roma bi u ovom momentu onaj Dzekin City non stop slala po cevape a ponekad i po zeljancu.Doduse bolje jos stoje sa Tottijem ali i ovako pametno igraju.

NG1
Kontakt:

Post Postao/la NG1 » 11 dec 2012, 22:26

Dobar potez :)
Hvala gringo ;)

sedra
Kontakt:

Post Postao/la sedra » 11 dec 2012, 22:34

Ulazi DODO kod Pjanica.

sedra
Kontakt:

Post Postao/la sedra » 11 dec 2012, 22:48

Definitivno je igrac utakmice nas Pjana.

Sakuragi
Kontakt:

Post Postao/la Sakuragi » 11 dec 2012, 22:51

jelde nije ni ovo dobra asistencija?!? ona dvojca promasili loptu..

e moji kriticari.. :lol:

dise0701
Kontakt:

Post Postao/la dise0701 » 11 dec 2012, 22:51

Bog fudbala!

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 11 dec 2012, 22:52

Pjanic gol i asistencija. odigrao je utakmicu u velikom stilu! Mislim da ce ga Roma u januaru tesko zadrzati,City,Milan,Barca,Juventus,Bayern..moze birati klub gdje ce igrati,svaka cast Zmaju,samo naprijed!

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 11 dec 2012, 22:58

bosnas_ je napisao/la:Pjanic gol i asistencija. odigrao je utakmicu u velikom stilu! Mislim da ce ga Roma u januaru tesko zadrzati,City,Milan,Barca,Juventus,Bayern..moze birati klub gdje ce igrati,svaka cast Zmaju,samo naprijed!
nije sve u parama, romi para trenutno nisu potrebne ;) pjanic da ne do bog kojim slucajem ode u bayern postao bi ubjedljivo najbolji stranac u onoj smješnoj ligi
nema potpisa

truts
Kontakt:

Post Postao/la truts » 11 dec 2012, 22:59

Svaka čast Miralemu, momak ima odličan pregled igre što je veoma bitno, a zna asistirat svaka mu dala :mrgreen:

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 11 dec 2012, 23:06

Po mom mišljenju, meni se čini da on jako cijeni Romu kao instituciju, i možete reći da pretjerujem, ali ne bi me čudilo da ostane do kraja karijere u ovoj ekipi.
Roma i bez trofeja zadnjih godina, je još uvijek institucija, nadam se da će sa njima da izbori LP, igraju dopadljiv nogomet, samo im obrana škripi, nadam se da će uspijeti da zadrže okosnicu ekipe.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Vedad87
Kontakt:

Post Postao/la Vedad87 » 11 dec 2012, 23:20

Ah, kako samo uživam gledati Pjanketa :D Šta taj čovjek sve zna s loptom, a siguran sam da može još mnogo napredovati :) Možda on ostane u Romi, ali neće zadugo :) Sa ovakvom igrom, nema šanse :D gooooo Pjankeeeee
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 11 dec 2012, 23:28

Zeman ih je odlicno uigrao, a jedini problem im je odbrana gdje cesto primaju golove. Veceras to nije bio slucaj, ali to im je svakako jedan od problema. U posljednje vrijeme Pjanic dobija sve vise prilike za igru te slobode u istoj, tako da pruza odlicne partije. Veceras me ponovo odusevio i zaista je samo pitanje vremena kada ce preci u neki veci klub. Pod ovim veliki mislim na klubove koji trenutno imaju vodecu ulogu u evropskom nogometu.

Takodjer se primjeti napredak u njegovoj igri sto se tice defanzive, jer Mire je veceras odradio i sjajan posao na sredini terena i u nekim situacijama je igrao i ispred odbrane kao zadnji vezni. Sada puno vise trci i mislim da mu je to jos jedan plus.
Zadnja izmjena: el-fighter, dana/u 11 dec 2012, 23:31, ukupno mijenjano 1 put.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 11 dec 2012, 23:30

Alaj igra mali svaka mu dala 22 godine tek ne zelim pomislit sta ce bit za 4-5- 6 godina :D I pored svega savrsen igrac za nasu repku mi igramo ovaj stil sa ovim loptama u prazno tu smo najopasniji kako ove lopte dzeko i vedo znaju iskorstit uf uf jedva cekam februar i mart da mi je se cekicom lupit da u komi budem do tad

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 11 dec 2012, 23:33

grgr je napisao/la: uf uf jedva cekam februar i mart da mi je se cekicom lupit da u komi budem do tad
:lol:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 11 dec 2012, 23:34

el-fighter je napisao/la:Zeman ih je odlicno uigrao, a jedini problem im je odbrana gdje cesto primaju golove. Veceras to nije bio slucaj, ali to im je svakako jedan od problema. U posljednje vrijeme Pjanic dobija sve vise prilike za igru te slobode u istoj, tako da pruza odlicne partije. Veceras me ponovo odusevio i zaista je samo pitanje vremena kada ce preci u neki veci klub. Pod ovim veliki mislim na klubove koji trenutno imaju vodecu ulogu u evropskom nogometu.

Takodjer se primjeti napredak u njegovoj igri sto se tice defanzive, jer Mire je veceras odradio i sjajan posao na sredini terena i u nekim situacijama je igrao i ispred odbrane kao zadnji vezni. Sada puno vise trci i mislim da mu je to jos jedan plus.
Razlog toga su Zemanove pripreme gdje se najviše radi na spremnosti ekipe. Dobro bi bilo kad bi se negdje pokazao podatak o prosjecno predjenim kilometrima rominih igraca tokom prošle i tokom ove sezone. Mislim da bi bila drasticna razlika
nema potpisa

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 11 dec 2012, 23:55

Oko ovog covjeka treba da se gradi citava igra reprezentacije. On mora igrat, i uz njega trebaju bit igraci koji njemu odgovaraju. Maestro. Dugo govorim da u izboru izmedju njega i Misimovica (a protiv ozbiljnih reprezentacija moramo napravit taj izbor), Pjanic mora bit prioritet. Vidim da se sad skoro svi slazu, samo se bojim da ce Pape probat tu ugurat Misimovcica negdje.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

cikac
Kontakt:

Post Postao/la cikac » 12 dec 2012, 00:11

Cartman je napisao/la:Oko ovog covjeka treba da se gradi citava igra reprezentacije. On mora igrat, i uz njega trebaju bit igraci koji njemu odgovaraju. Maestro. Dugo govorim da u izboru izmedju njega i Misimovica (a protiv ozbiljnih reprezentacija moramo napravit taj izbor), Pjanic mora bit prioritet. Vidim da se sad skoro svi slazu, samo se bojim da ce Pape probat tu ugurat Misimovcica negdje.
Pape ce biti podvrgnut pritiscima da ugura Misimovica i nece biti prvi put, no valjda ce im uspjeti odoljeti. Nekad se pritiskalo za Ibru, sad doslo vrijeme i za Misketa.

A, Mire ko Mire, majstor je majstor. Svih ostalih deset igraca u repki, ukljucujem tu i Begovica, moraju biti vodonose, a majstor neka igra:)

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 12 dec 2012, 00:32

Miske je Bog i tu je kraj priče... Ali trebaju nam igrati igrači koji su u formi i koji pružaju dobre partije u svojim klubovima i tu nema nikakve dileme - u ovom slučaju Pjanić IN > Miske OUT
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

Sakuragi
Kontakt:

Post Postao/la Sakuragi » 12 dec 2012, 01:08

Cartman je napisao/la:Oko ovog covjeka treba da se gradi citava igra reprezentacije. On mora igrat, i uz njega trebaju bit igraci koji njemu odgovaraju. Maestro. Dugo govorim da u izboru izmedju njega i Misimovica (a protiv ozbiljnih reprezentacija moramo napravit taj izbor), Pjanic mora bit prioritet. Vidim da se sad skoro svi slazu, samo se bojim da ce Pape probat tu ugurat Misimovcica negdje.
ma pape se boji misketovog kalasnjikova.. :mrgreen:

valjda ce pronaci muda da marta da ga ostavi na klupi. covjek totalno van forme te nam ugrozava taktiku. ne smisla igrati s dva plejmejkera bez krila kao stevanovic..

i del piero je bio zamjena kad je proslo njegovo zlatno vrijeme a zna se koja je ikona u juventusu bio. tako vidim misketa ja licno bas kao del piera.

Adibhf88
Kontakt:

Post Postao/la Adibhf88 » 12 dec 2012, 02:53

Svi znamo koliko Miske nekada donosi prevagu, i onaj gol protiv Bjelorusije kod kuce, i kakvu vezu ima s Dzekom.... ali opet, moje je misljenje, da Miralem Pjanic treba da bude vodja , veznjak tipa xavi - iniesta...a svi ostali treba da se njemu prilagodjavaju. Igrati s lulicem lijevo krilo, stevanovic desno, i zadnji vezni medunjanin.

U takvoj formaciji, s 2 spica, a da je Mire kreator, to je sustina modernog fudbala. Medjutim, protiv Grcke, to ce biti opasno tako igrati, ali ako hocemo na svjetsko, nema nam druge, il smo velika repka, il nismo?!

Šta mislite o smjeni generacija, ZA NEKOLIKO GODINA... pogledajte malo koliko nasi igraci imaju godina? mislim da se VEOMA malo radi o dovodjenju mladjih igraca u A tim. (KVALITETNIH MLADJIH IGRACA)
Kindže, kindže...

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Proximic i 30 gostiju.