NK Zvijezda Gradačac

Kvota
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la Kvota » 11 dec 2012, 23:34

amypitar je napisao/la:Na koliko je Diatta potpisao.?
Diatta ke potpisao JP. KOMUNALAC na 5 god :lol: :lol: :lol: :lol:

Zmajjj
Kontakt:

Post Postao/la Zmajjj » 12 dec 2012, 14:07

mmmirza je napisao/la:
N5555 je napisao/la:da li se mozda zna tko bi jos mogao napustiti Zvijezdu
izgleda JUSIC I MASIC
Ne sviđa mi se ovo stanje otišli Mašić i Jusić ;) Mustafa Peštalić počeo opasno "čistit svlačionicu" Kuntića se više ništa ne pita jedina osoba koja je odgovorna za dovest i otpustit igrača je Musto Peštalić ;) Rusmir Jusić koji je u klubu proveo 7 godina, proglašavan "sportista godine" i svi uspjesi Zvijezde su vezani za njegovo ime je potjeran uz obrazloženje da više nije potreban ;) , Mašić koji je najzahvalniji igrač Zvijezde i koga je Kuntić i publika cijenili zbog svog izgaranja na terenu koji je ostavljo srce na terenu kao Gatuzo je dobio čiste papire uz obrazloženje Muste da to nije igrač za Zvijezdu a Mašić je igrač u najboljim godinama (26 god) pun iskustva iz igranja u ml. reprezentaciji, Žepču, Istri i Zvijezdi.

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 12 dec 2012, 14:56

Zmajjj je napisao/la:
mmmirza je napisao/la:
N5555 je napisao/la:da li se mozda zna tko bi jos mogao napustiti Zvijezdu
izgleda JUSIC I MASIC
Ne sviđa mi se ovo stanje otišli Mašić i Jusić ;) Mustafa Peštalić počeo opasno "čistit svlačionicu" Kuntića se više ništa ne pita jedina osoba koja je odgovorna za dovest i otpustit igrača je Musto Peštalić ;) Rusmir Jusić koji je u klubu proveo 7 godina, proglašavan "sportista godine" i svi uspjesi Zvijezde su vezani za njegovo ime je potjeran uz obrazloženje da više nije potreban ;) , Mašić koji je najzahvalniji igrač Zvijezde i koga je Kuntić i publika cijenili zbog svog izgaranja na terenu koji je ostavljo srce na terenu kao Gatuzo je dobio čiste papire uz obrazloženje Muste da to nije igrač za Zvijezdu a Mašić je igrač u najboljim godinama (26 god) pun iskustva iz igranja u ml. reprezentaciji, Žepču, Istri i Zvijezdi.
Zmaje jarane mozda nema mjesta zabrinutosti kao sto cujemo mijenja se politika dovodjenja igraca i za ocekivat je da se pojave igraci koji su nosioci igre bili u Zelji,Sirokom,Sarajevu,Zrinjskom,Olimpiku.Mada ja mislim da je bliza opcija da nas pojacaju rezerve Spartaka,B.Topole i neki igrac iz klubova ranga Zvijezde.

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 12 dec 2012, 15:01

Za masica bi se slozio sa tobom, a jusica mi nije zao nimalo njemu su 32 g a sigurno je imo dobru pplatu nit moze napredovat nit ista..... a nikad mi se nije svidjo nije imo povjerenje i smirenost u igri, koliko su puta strepile tribine zbog njegovih gresaka bogdanovic je vec sad bolji od njega i ako nastavi ovako radit bice duplo bolji od juse, njemu svaka cast al nismo dobrotvorna ustanova, kad bi svi igraci sto su nam nesto znacili igrali kod nas ili radili nesto u upravi nebi nas nigdje bilo jednostavno fudbal je takav

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 12 dec 2012, 15:03

zmajevac je napisao/la:Zmaje jarane mozda nema mjesta zabrinutosti kao sto cujemo mijenja se politika dovodjenja igraca i za ocekivat je da se pojave igraci koji su nosioci igre bili u Zelji,Sirokom,Sarajevu,Zrinjskom,Olimpiku.Mada ja mislim da je bliza opcija da nas pojacaju rezerve Spartaka,B.Topole i neki igrac iz klubova ranga Zvijezde.
I meni je to sumnjivo, ok mozda i budu nosioci igre svojih ekipa al niko nije definoso koje su to lige, moze bit 1 rs, 1 federalna, druga sjever, i td..... :?

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 12 dec 2012, 15:18

Tkanton je napisao/la:
zmajevac je napisao/la:Zmaje jarane mozda nema mjesta zabrinutosti kao sto cujemo mijenja se politika dovodjenja igraca i za ocekivat je da se pojave igraci koji su nosioci igre bili u Zelji,Sirokom,Sarajevu,Zrinjskom,Olimpiku.Mada ja mislim da je bliza opcija da nas pojacaju rezerve Spartaka,B.Topole i neki igrac iz klubova ranga Zvijezde.
I meni je to sumnjivo, ok mozda i budu nosioci igre svojih ekipa al niko nije definoso koje su to lige, moze bit 1 rs, 1 federalna, druga sjever, i td..... :?
Tako da to nije nista novo sve je to i bolje bilo prije Muste.

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 12 dec 2012, 15:24

Dosad ta praksa davanja ovlasti jednom covjeku koji nije iz gradacca je se pokazala losom, i Ninkovic kad je dobio poso menadzera poceo je fuserit sa ekipom, pa i Jovic isto

bondich
Kontakt:

Post Postao/la bondich » 12 dec 2012, 16:41

kada pocinje prelazni rok
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"

Kvota
Kontakt:

Post Postao/la Kvota » 12 dec 2012, 17:52

Zmajevac ti ocigledno imas problema sa sobom!E pa prijatelju ovo nije zdravsvena ustanova i lijeci te svoje komplekse gdje i treba a ne ovde!Te neke klubove sto nabrajas si izvalio iz svoje luckaste glave! Ti se nasao da ovdje pljujes i blatis Zvijezdu pa hoces li ti IKAD PRESTAT sa tim svojim pesimizmom!Ok sto si ti takav kakav jesi zaboli me, al sto nas smaras sa tim glupostima tipa :UPRAVA NEMA POJMA , OVO NISTA NEVALJA , TRENERI NEVALJAJU ,FORUMASI NEVALJAJU, SVE CE OVO PROPAST, NEMA SE PARA :roll: :roll: :roll: Ma stomak me zaboli kad vidim tvoje komentare! CARE JESIL SVJESTAN DA TRUJES SVE OKO SEBE!

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 12 dec 2012, 18:46

bondich je napisao/la:kada pocinje prelazni rok
31.12 ako se ne varam.imal sta ljudi znali iko ista :D
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 12 dec 2012, 19:17

Kvota je napisao/la:Zmajevac ti ocigledno imas problema sa sobom!E pa prijatelju ovo nije zdravsvena ustanova i lijeci te svoje komplekse gdje i treba a ne ovde!Te neke klubove sto nabrajas si izvalio iz svoje luckaste glave! Ti se nasao da ovdje pljujes i blatis Zvijezdu pa hoces li ti IKAD PRESTAT sa tim svojim pesimizmom!Ok sto si ti takav kakav jesi zaboli me, al sto nas smaras sa tim glupostima tipa :UPRAVA NEMA POJMA , OVO NISTA NEVALJA , TRENERI NEVALJAJU ,FORUMASI NEVALJAJU, SVE CE OVO PROPAST, NEMA SE PARA :roll: :roll: :roll: Ma stomak me zaboli kad vidim tvoje komentare! CARE JESIL SVJESTAN DA TRUJES SVE OKO SEBE!
Ti lupetas neistine jadan bio,ti si spominjo nekakve crve u klubu koji su krivi za lose rezultate.Za mene je ovo najlosija polusezona od kako Zvijezda igra PL,a tebi izgleda najbolja.Eto koliko se razumijes u fudbal.Nikad nisam spomenuo ljude koji ulazu u klub u losem kontekstu,jesam one koji vole klub za pare.Probaj nekad nesto napisat pametno,a ne samo reda radi.

maksi
Kontakt:

Post Postao/la maksi » 12 dec 2012, 20:49

Završavaju se pregovori oko dolaska Bratića pouzdanog štopera iz Subotice, a kondicioni trener Mehić počima sa radom u teretani sa jednom grupom igrača

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 12 dec 2012, 20:51

maksi je napisao/la:Završavaju se pregovori oko dolaska Bratića pouzdanog štopera iz Subotice, a kondicioni trener Mehić počima sa radom u teretani sa jednom grupom igrača
cak je i od hamze stariji :lol: :lol: :lol: :lol:

Nova sezona nova nafaka

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 12 dec 2012, 21:02

astra1922 je napisao/la:
maksi je napisao/la:Završavaju se pregovori oko dolaska Bratića pouzdanog štopera iz Subotice, a kondicioni trener Mehić počima sa radom u teretani sa jednom grupom igrača
cak je i od hamze stariji :lol: :lol: :lol: :lol:
Vidak Bratic stoper 1976 godiste.

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 12 dec 2012, 21:27

Zašto džaba palite raju, znate da od tih glasina nema ništa. Kao što nema od naših očekivanja za "dobrim" pojačanjem.
Dragon Town

incident
Kontakt:

Post Postao/la incident » 12 dec 2012, 21:28

Hahaha Vidak Bratic u Gradacac, daj ljudi ne sprdajte se...pa covek ima 20 000 eura minimum u Subotici, trenira kad hoce, predsednik mu rekao da samo dolazi na utakmice, eto koliki je autoritet tamo.
Север ? $ се ?, црвено-?, ' у $ $, са севера &' запева &, &' " &, $ " !

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 12 dec 2012, 21:42

pocele su bambe :D :mrgreen: neke bice veselo evo da i ja jednu bacim

http://www.transfermarkt.co.uk/en/milan ... 34406.html" onclick="window.open(this.href);return false;

ovaj iskusni napadac dosta u karijeri prosao,mislim da bi nama bio od velike koristi.,uz njega bi pandza bio jos bolji.trenutno igra u prvoj ligi srbije i na polusezoni je zabio 10 golova

Nova sezona nova nafaka

Kvota
Kontakt:

Post Postao/la Kvota » 12 dec 2012, 22:14

zmajevac je napisao/la:
Kvota je napisao/la:Zmajevac ti ocigledno imas problema sa sobom!E pa prijatelju ovo nije zdravsvena ustanova i lijeci te svoje komplekse gdje i treba a ne ovde!Te neke klubove sto nabrajas si izvalio iz svoje luckaste glave! Ti se nasao da ovdje pljujes i blatis Zvijezdu pa hoces li ti IKAD PRESTAT sa tim svojim pesimizmom!Ok sto si ti takav kakav jesi zaboli me, al sto nas smaras sa tim glupostima tipa :UPRAVA NEMA POJMA , OVO NISTA NEVALJA , TRENERI NEVALJAJU ,FORUMASI NEVALJAJU, SVE CE OVO PROPAST, NEMA SE PARA :roll: :roll: :roll: Ma stomak me zaboli kad vidim tvoje komentare! CARE JESIL SVJESTAN DA TRUJES SVE OKO SEBE!
Ti lupetas neistine jadan bio,ti si spominjo nekakve crve u klubu koji su krivi za lose rezultate.Za mene je ovo najlosija polusezona od kako Zvijezda igra PL,a tebi izgleda najbolja.Eto koliko se razumijes u fudbal.Nikad nisam spomenuo ljude koji ulazu u klub u losem kontekstu,jesam one koji vole klub za pare.Probaj nekad nesto napisat pametno,a ne samo reda radi.
Sve sto sam napisao je istina koju ja nisam izmislio a i za tog crva znaju samo oni koji su trbali saznat iz razloga da se pojedinci nebi sladili zlom!Klub vode pametni ljudi a sto nam se omaklo u ovoj polusezoni ce se vrlo brzo ispraviti u sto ces se uvjeriti!Budi nekad realan pa napisi bar jednu recenicu u pozitivi !

Kvota
Kontakt:

Post Postao/la Kvota » 12 dec 2012, 22:20

astra1922 je napisao/la:
bondich je napisao/la:kada pocinje prelazni rok
31.12 ako se ne varam.imal sta ljudi znali iko ista :D
Tek sledece sedmice bi se mogla znati imena prvih prinova u klubu da i nas malo sunce ogrije po ovoj zehmeriji!

bondich
Kontakt:

Post Postao/la bondich » 12 dec 2012, 23:49

nista se jos nezna...ovo su samo nagadjanja
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.