Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Miralem Pjanić
Zabi ga Pjana ljubi ga majka!

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
- L' Imperator
- Kontakt:
Ne bas najbolja intervencija golmana, al jaka je lopta bila
svaka cast Mire!
#samoRudar #zauvijek
tooo kralju nas 
Evo Projektila Mr Pjanica
http://www.2shared.com/file/7fcx1K8m/Eu ... janic.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo i ovako.
" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.2shared.com/file/7fcx1K8m/Eu ... janic.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo i ovako.
" onclick="window.open(this.href);return false;
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
- Unknown Genius
- Kontakt:
Ne upratih jel Pjanic i asistirao kod drugog gola? Izgleda mi ko da jest a i Osvaldo je odma isao njega da grli
Il se samo njih dvojica vole pa se grle 
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Gol i asistencija,dosta od Mireta 
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
vole se pa se grle, nije asistiro ja mislimsoccerfan je napisao/la:Ne upratih jel Pjanic i asistirao kod drugog gola? Izgleda mi ko da jest a i Osvaldo je odma isao njega da grli![]()
Kakva golcina Malog Princa
- Unknown Genius
- Kontakt:
Destro je asistirao, a Pjanić je uputio pas ka Destru. 
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
nije on. 22-ka, Destro je asistent.soccerfan je napisao/la:Ne upratih jel Pjanic i asistirao kod drugog gola? Izgleda mi ko da jest a i Osvaldo je odma isao njega da grli![]()
dosad igra za 10.
''Uvijek je bilo velikih igrača i ranije i sada i u budućnosti'' Pape (čovjek izvan vremena)
- L' Imperator
- Kontakt:
Nije asistrirao, al od njega je krenula akcija.soccerfan je napisao/la:Ne upratih jel Pjanic i asistirao kod drugog gola? Izgleda mi ko da jest a i Osvaldo je odma isao njega da grli![]()
#samoRudar #zauvijek
30metarabosnas_ je napisao/la:kakav gool Pjanica sa 30 metara,svaka cast Zmaju! kako momak igra,nevjerovatno....
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Svaka čast za Pjanu ali nije brate gol sa 30 metara i nije nešto ni prelijep kako kažu..više je nekako hatljav i sretan ..opalio je krvnički lopta u ruke golmana pa u mrežu(dobro možda sam malo pretjerao sa onim hatljav)..
Koji je hype po faceu i ovdje pomislio sad da je gol na nivou Almeyde sto ga zabio Buffonu
Thomas Müller - Fußballgott
Trenutno prvo ime bh. fudbala. Svaka cas Vedi, ali Miretov fudbal je magija, njegov fudbal dovodi navijace na tribine. A, gol veceras, budimo realni, iole ozbiljniji golman bi ovo odbranio, ali neka nije
Baš gledam sada ovaj gol, nisam pratio tekmu, tek se sada uključio na duplisport, mislim svaka čast Pjaniću, drago mi je zbog gola.
Nego da podjelim s vama moje opažanje, mislim da su neki primjetili da je lopta mijenjala smjer do gola kada ju je opalio, i od siline također, te je na kraju završila u mreži.
I gol je sa 21 metra, tako bar rekoše na duplom sportu
Nego da podjelim s vama moje opažanje, mislim da su neki primjetili da je lopta mijenjala smjer do gola kada ju je opalio, i od siline također, te je na kraju završila u mreži.
I gol je sa 21 metra, tako bar rekoše na duplom sportu
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Evo nas ko Hrvati. Čuj prelijep gol. Golman katastrofalno reagirao, gol i nije čemu, ali kakav god da je, solidan je pogodak.
Zadnja izmjena: High, dana/u 11 dec 2012, 21:59, ukupno mijenjano 1 put.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
zeznute su ove njegove lopte kad mu sjednu, idu gore-dole-lijevo-desno. pametan golman bi samo pokusao odbiti loptu, ali ako je kao ovaj pokusas uhvatiti onda si naj...cikac je napisao/la:Trenutno prvo ime bh. fudbala. Svaka cas Vedi, ali Miretov fudbal je magija, njegov fudbal dovodi navijace na tribine. A, gol veceras, budimo realni, iole ozbiljniji golman bi ovo odbranio, ali neka nije
Ma dobro, ali da je golcina, ruku na srce nije, solidan sut, malo nespretna intervencija i gol. No, ponavljam, srce mi je ko Trebevic jer ovaj momak je olicenje sportiste, ovaj momak je nas daleko najbolji igrac i radujem se svakom njegovom golu, asistenciji, driblingu.calcio je napisao/la:zeznute su ove njegove lopte kad mu sjednu, idu gore-dole-lijevo-desno. pametan golman bi samo pokusao odbiti loptu, ali ako je kao ovaj pokusas uhvatiti onda si naj...cikac je napisao/la:Trenutno prvo ime bh. fudbala. Svaka cas Vedi, ali Miretov fudbal je magija, njegov fudbal dovodi navijace na tribine. A, gol veceras, budimo realni, iole ozbiljniji golman bi ovo odbranio, ali neka nije
Hebiga ovakvi golovi su napravili ono po cemu se pamti Roberto KarlosHigh je napisao/la:Evo nas ko Hrvati. Čuj prelijep gol. Golman katastrofalno reagirao, gol i nije čemu, ali kakav god da je, solidan je pogodak.
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, 231983, Alipasino i 13 gostiju.