RK Gradacac

pep3
Kontakt:

Re: RK Gradacac

Post Postao/la pep3 » 11 dec 2012, 13:06

Valjda ce grad i sponzori pogurat rukomet..Realno malo vam fali da napravite iskorak a to moze doprinjet promociji vaseg grada..Nazalost evo kod nas su finansije najveci problem, kao i vama fali malo za iskorak..Al ice valjda na bolje..
RZ88!

robi
Kontakt:

Post Postao/la robi » 11 dec 2012, 16:23

sretno vam u tim namjerama, nadam se da cete uspijeti se pojacati.....

lifebook
Kontakt:

Post Postao/la lifebook » 11 dec 2012, 16:32

pep3 je napisao/la:Valjda ce grad i sponzori pogurat rukomet..Realno malo vam fali da napravite iskorak a to moze doprinjet promociji vaseg grada..Nazalost evo kod nas su finansije najveci problem, kao i vama fali malo za iskorak..Al ice valjda na bolje..
Ma svugdje je isto...mi imamo Cimos ,a kad on prestane biti sponzor ,svi ćemo biti druga liga,a fudbal možda ni to...jbg to je naša stvarnost...a i kod vas je žalosno što ne podržavaju kolektiv,kojem fali malo da bude prvak BiH...jbg nek oni guraju sve pare u ovaj fudbal,a nikad nikakvih rezultata od njih...sa budžetima od fudbala bi mogli biti učesnik lige prvaka svake godine....ne govorim ja da im ne treba davati,ne go treba raspodijeliti svima pomalo... ;)
Sretno Vam,i nadam se da ćemo dijeliti prvo mjesto na polusezoni... ;) ;)

lifebook
Kontakt:

Post Postao/la lifebook » 11 dec 2012, 16:34

xyz111 je napisao/la:Kakve su Vam ambcicije u Kup-u ?
Pa Kup se tek igra u martu...?!?! :?
http://www.rsbih.com/extra-novi/pocetna.html" onclick="window.open(this.href);return false;

po'marke
Kontakt:

Post Postao/la po'marke » 11 dec 2012, 17:38

bice ovo zanimljiv prelazni rok, sada se prave postave za ligu 6, koja ce biti dosta ujednacena. po meni ova seha liga je samo unistila pl, bolje bi bilo borcu, izvidjacu i slogi da je nisu ni igrali samo su se istrosili.

lifebook
Kontakt:

Post Postao/la lifebook » 11 dec 2012, 21:35

po'marke je napisao/la:bice ovo zanimljiv prelazni rok, sada se prave postave za ligu 6, koja ce biti dosta ujednacena. po meni ova seha liga je samo unistila pl, bolje bi bilo borcu, izvidjacu i slogi da je nisu ni igrali samo su se istrosili.
Ja sam to rekao davno,ova seha odgovara samo Zagrebu i Metalurgu...

gradacac10
Kontakt:

Post Postao/la gradacac10 » 12 dec 2012, 00:05

lifebook je napisao/la:
po'marke je napisao/la:bice ovo zanimljiv prelazni rok, sada se prave postave za ligu 6, koja ce biti dosta ujednacena. po meni ova seha liga je samo unistila pl, bolje bi bilo borcu, izvidjacu i slogi da je nisu ni igrali samo su se istrosili.
Ja sam to rekao davno,ova seha odgovara samo Zagrebu i Metalurgu...

Otkud to da Damir ostaje?

pep3
Kontakt:

Post Postao/la pep3 » 12 dec 2012, 00:56

lifebook je napisao/la:
pep3 je napisao/la:Valjda ce grad i sponzori pogurat rukomet..Realno malo vam fali da napravite iskorak a to moze doprinjet promociji vaseg grada..Nazalost evo kod nas su finansije najveci problem, kao i vama fali malo za iskorak..Al ice valjda na bolje..
Ma svugdje je isto...mi imamo Cimos ,a kad on prestane biti sponzor ,svi ćemo biti druga liga,a fudbal možda ni to...jbg to je naša stvarnost...a i kod vas je žalosno što ne podržavaju kolektiv,kojem fali malo da bude prvak BiH...jbg nek oni guraju sve pare u ovaj fudbal,a nikad nikakvih rezultata od njih...sa budžetima od fudbala bi mogli biti učesnik lige prvaka svake godine....ne govorim ja da im ne treba davati,ne go treba raspodijeliti svima pomalo... ;)
Sretno Vam,i nadam se da ćemo dijeliti prvo mjesto na polusezoni... ;) ;)
Hvala, takodjer sretno i vama pa da aBd od iduce sezone gledamo nase klubove u nekom od evropskih takmicenja i Seha ligi :)
RZ88!

babaAtif
Kontakt:

Post Postao/la babaAtif » 14 dec 2012, 11:39

a ljudi hoce da se pojacaju a nemaju svog domaceg igraca kako treba.. nece bezbradica doci u Gradacac kad je vec otisao u Borac..

gradacac10
Kontakt:

Post Postao/la gradacac10 » 14 dec 2012, 13:53

babaAtif je napisao/la:a ljudi hoce da se pojacaju a nemaju svog domaceg igraca kako treba.. nece bezbradica doci u Gradacac kad je vec otisao u Borac..
Ko nema domaceg igraca? Pa pogledaj malo sastav igraca koji se skidaju, u Gradaccu samo Ilic, Trakic, Sarenac i golman Mutapcic nisu domaci igraci, ostalo sve su domaci... S tim da su Trakic i Ilic vec dugo u Gradaccu...

babaAtif
Kontakt:

Post Postao/la babaAtif » 14 dec 2012, 19:45

gradacac10 je napisao/la:Ko nema domaceg igraca? Pa pogledaj malo sastav igraca koji se skidaju, u Gradaccu samo Ilic, Trakic, Sarenac i golman Mutapcic nisu domaci igraci, ostalo sve su domaci... S tim da su Trakic i Ilic vec dugo u Gradaccu...
pa ima djeca neka koja nikad nece dobit priliku, kako gledam utakmice samo se bezveze i skidaju.. u buducnosti od vas nema nista, jer nemate svoji igraca, mozes ti pricat sta hoces

gradacac10
Kontakt:

Post Postao/la gradacac10 » 14 dec 2012, 20:16

babaAtif je napisao/la:
gradacac10 je napisao/la:Ko nema domaceg igraca? Pa pogledaj malo sastav igraca koji se skidaju, u Gradaccu samo Ilic, Trakic, Sarenac i golman Mutapcic nisu domaci igraci, ostalo sve su domaci... S tim da su Trakic i Ilic vec dugo u Gradaccu...
pa ima djeca neka koja nikad nece dobit priliku, kako gledam utakmice samo se bezveze i skidaju.. u buducnosti od vas nema nista, jer nemate svoji igraca, mozes ti pricat sta hoces
Pogledaj Zrnica, daje po 6-7 golova svaku utakmicu, prvo krilo, onda Secic, doskoro standardni reprezentativac juniorske selekcije, Hrnjic i Bristric ulaze pomalo pred kraj jos su suvise mladi i opet dobro iskoriste priliku daju po nekoliko golova, Durakovic vec dosta ulazi i mijenja se na desnom krilu i dobro iskoristi priliku sa 3-4 gola, Sahdanovic jos prosle sezone standardno davo po 6-7 golova svaku utakmicu, pa i Bosni i Borcu, onda kad se Halilkovic iz Bosne S vrati poslije faksa, Dzinovic takodje, Hadziomerovic na lijevom beku trenutno na posudbi u Tuzlanskoj Slobodi najbolji strijelac prve lige sjever prosle godine... Ne brinem se ja za nas ;)

lifebook
Kontakt:

Post Postao/la lifebook » 14 dec 2012, 21:55

babaAtif je napisao/la:
E ovako @babaAtife ,vidim da si se tek ulogovao i da si došao kao da provociraš...al hajd,i to spada u forum...
Drugo ...koji će nam ku... domaći igrači,kad imamo pare ... :lol: :lol: :lol:
A vi iz velikih rukometnih sredina ćete da pravite igrače a mi ćemo ih uzimat...jesi li sad zadovoljan...koliko kiel ima svojih igrača pa je u vrhu 15 godina i nekoliko puta osvojio ligu prvaka...priča ti je bezveze...i sad hajd polako...mlijeko,pi.anje pa u krevet... ;)
I svi igrači (mislim na strance) su iz okolnih sredina,Tuzla,Brčko,Maglaj...jedino je Ilić iz Sarajeva...A da te pitam...čiji su igrači Damir i Almir Doborac,Sarajlić,Osmanović(od sada živi u Gradačcu za stalno),Zrnić,Duraković,Šahdanović,Bristrić,Hrnjić,Halilković,Kadić,Šećić...pojma ti nemaš,malo se opskrbi sa dokazima i argumentima, pa onda se.i. I predstavi se iz kojeg ti to rukometnog grada dolaziš,pa onda da malo bolje komuniciramo...

N5555
Kontakt:

Post Postao/la N5555 » 15 dec 2012, 20:24

na kraju 1poluvremena vodili smo 5 golova razlike

gradacac10
Kontakt:

Post Postao/la gradacac10 » 15 dec 2012, 20:32

Zrinjski - Gradacac 31-36

N5555
Kontakt:

Post Postao/la N5555 » 15 dec 2012, 20:33

cestitke momcima na jos jednoj pobjedi

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 15 dec 2012, 20:40

cestitke koja je ovo pobjeda zaredom.dobro smo uhvatili ritam nakon onih bezveze poraza
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

N5555
Kontakt:

Post Postao/la N5555 » 15 dec 2012, 20:45

mislim da je ovo 6 pobjeda u nizu ali nisam 100% siguran

NkBratstvoGracanica
Kontakt:

Post Postao/la NkBratstvoGracanica » 15 dec 2012, 21:05

Komsije cestitke, aBd sledece sezone u Gradaccu da gledamo SEHU.. :D

gradacac10
Kontakt:

Post Postao/la gradacac10 » 15 dec 2012, 21:20

hvala komsije, takodje cestitke :D

Odgovori

Natrag na “Rukomet”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.