Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
Re: Miralem Pjanić
Bosanski princ
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Evile,
Čija je to izjava o Pjaniću na engleskom!
Čija je to izjava o Pjaniću na engleskom!
-
Evil Genius II
jedan od komentara navijaca rome na njegovu partiju sinoc i situaciju oko prodaje.
napisa neko prije sedmicu/dvije (kad su ga selili svuda po evropi) da bi voljeli vidjeti sta u rimu misle o svemu pa ajde reko da to podijelim s vama.
napisa neko prije sedmicu/dvije (kad su ga selili svuda po evropi) da bi voljeli vidjeti sta u rimu misle o svemu pa ajde reko da to podijelim s vama.
I gdje je komentar ?Evil Genius II je napisao/la:jedan od komentara navijaca rome na njegovu partiju sinoc i situaciju oko prodaje.
-
Evil Genius II
baci pogled makar na par postova iznad prije nego napises nesto, jhebem ga 
A pročito sam ja to , ja konto ti neki novi oćeš postavit 
-
Evil Genius II
maksuz za tvoju dusuMiralem played great. I love that Zeman is finally giving him his time, regardless if that is a product of Lamela’s injury or not. He could easily field Osvaldo/Lopez/Marquinho there also, but he is giving Pjanic his time. I think I remember him playing wide up front for Lyon years ago so it isnt surprising to me that he is thriving up there. Also numerous times I saw him back in our own 18 helping out on defense. Kid definitely has benefited from Zeman’s training, all I remember from last year is him being gassed after 60
Lamela se vraca, Pjanic se seli na klupu, Roma ce da tezi ka sredini tabele po obicaju nakon Zemanove rotacije!
Nema sanse da Pjanic seli na klupu!hz1987 je napisao/la:Lamela se vraca, Pjanic se seli na klupu, Roma ce da tezi ka sredini tabele po obicaju nakon Zemanove rotacije!
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Nista nije iskljuceno sa Zemanom, pa lik drzi De Rossia na klupi. Ali prije da ce Bradley letit nego Pjanic.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Zadnje dvije utakmice (Siena, Fiorentina) je Pjanic bio jednostavno fantastican. Igrao je na desnoj strani, imam neke teorije o tome ali necu ih pisati dok ne vidim jeli to njegova nova pozicija kod Zemana ili je samo privremeno dok se ne vrate Lamela i DDR nazad u ekipu. Ali u svakom slucaju, tesko ce on na klupu dok ovako igra. Mene je bas odusevio svojom igrom. Pa i to sto je bio na klupi par utakmica ne mora nista znaciti, duga je sezona, mozda je Zeman bas htio izazvati reakciju kod Pjanica, da ga malo razbudi 
Jel Pjana veceras u prvih 11 ?
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...
Be Casual ...
Be Casual ...
-
AsRomaTuzla
- Kontakt:
Roma-Atalanta
ROMA (4-3-3): Stekelenburg; Piris, Romagnoli, Burdisso, Balzaretti; Bradley, De Rossi, Pjanić; Destro, Osvaldo, López.
ROMA (4-3-3): Stekelenburg; Piris, Romagnoli, Burdisso, Balzaretti; Bradley, De Rossi, Pjanić; Destro, Osvaldo, López.
99% da ce igrati... nema razlog da ne igra...Dushi_Rob je napisao/la:Jel Pjana veceras u prvih 11 ?
mozeli neko da mi da sopcast hd stream za romu? hvala!
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
sop://broker.sopcast.com:3912/138489" onclick="window.open(this.href);return false;rock87 je napisao/la:mozeli neko da mi da sopcast hd stream za romu? hvala!
Kakav gol!!!!
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Pjananana bonbaaa
Jao golčine, to babaraaaaaaaaaaaa!
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
kakav gool Pjanica sa 30 metara,svaka cast Zmaju! kako momak igra,nevjerovatno....
Trenutno korisnika/ca: IgmanskiVukovi, Normus90, RightBack i 22 gosta.