Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
falcao nije na prodaju a nisu ga koristili u ligi europe cini mi se da bi ga u zimskom mogli nekom uvalit za dobre pare 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Sumnjam da ce doci na zimuLenBias je napisao/la:falcao nije na prodaju a nisu ga koristili u ligi europe cini mi se da bi ga u zimskom mogli nekom uvalit za dobre pare
al ako bi dosao , mogao bi igrati LP
uvijek se vracamo na slucaj Huntelar-Lass gdje su obojica igrali evropsku ligu
da bi na zimu Real mogao registrovati jednog od njih (Lassa) za meceve LP.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Roman ga je vec odavno "begenisao"LenBias je napisao/la:falcao nije na prodaju a nisu ga koristili u ligi europe cini mi se da bi ga u zimskom mogli nekom uvalit za dobre pare

@xaviesta a mislio sam da je jevrejska. Mada ako je monoteisticki znak ima li ga u islami?
naprijed rejal
A jjebote vjeruj šta hoćeš sad ti ja trebam crtat da postoji gentlmenski dogovor o neuzimanju igrača Atletica od strane Madrida i obratno bez dogovora klubova(ona otkupna klauzula).Koristi vugla, misliš da je Van Persi došao kod Fergusona iz ljubavi prema Manchesteru, il možda što je titula gladanneo je napisao/la:Ja cu reci samo Agueromadridist je napisao/la:? Saberite se malo,nema igrača koji će odbiti Madrid kad mu pokucaju na vrata a da su zaista zagijani za njeg..Pametnom dosta...
Postoje igraci kojima novac nije sveIniesta vec moze imati 5 stanova u elitnom dijelu Madrida. Vjerujem da glavni igraci Barcelone su osigurani do kraja zivota sto se tice novca, zato ti prica ne pije vode. To se jedino moze desiti ako postoji potajna ljubav izmedju X igraca i Y kluba.

Čuj malog pametnom dosta

Zadnja izmjena: madridist, dana/u 11 dec 2012, 16:41, ukupno mijenjano 1 put.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Koga boli q-rac za **** zvijezdama i religijom na Realovoj temi ? Potrazi na google, tamo mozes naci odgovor na svako pitanje.
@Johny
Prestani da unistavas svaku normalnu diskusiju svojim maloumnim postovima.
@Johny
Prestani da unistavas svaku normalnu diskusiju svojim maloumnim postovima.
Los árbitros, el calendario, los presidentes, los jugadores rivales, la afición rival, los entrenadores rivales, sus jugadores, Toril, los canteranos, la Unicef, Zidane, Valdano, la directiva, los españoles, los argentinos, los periodistas, los doctores..
Logicno da bi odbio. Pa kad pogledas Iniestina primanja kao treceg najboljeg fudbalera na svijetu i kad vidis koliko novca godisnje dobivaju Džeko, Torres i slicni, nije tesko shvatiti da Iniesta u ovom trenutku da mu je stalo samo do para moze biti najplaceniji fudbaler na svijetu.madridist je napisao/la:Šta Iniesta? Natpisi u Marci i As-u ne znače da je bilo zvaničnih ponuda.Stari moj znam da nisi fanatik stoga razmisli, da Perez doista želi Iniestu na ljeto jel ti doista vjeruješ da bi Anders odbio recimo 5 stanova u najelitnijim dijelovima Madrida koje bi mu Perez prepisao u trenu? Saberite se malo,nema igrača koji će odbiti Madrid kad mu pokucaju na vrata a da su zaista zagijani za njeg.To je jedina i surova istina koliko god to neki ne vole znati.
Moj post se odnosio na Realovu ponudu iz tamo neke 2005/6 nisam siguran, kada se pisalo o tome da je Iniesta odbio Real.
Je l' bilo zvanicne ponude mozemo samo nagađat', isto kao sto mozemo nagađati koliko su neki fudbaleri zaista placeni, i masu drugih stvari koje procitamo iz novina.
Don't hate what you don't understand.
Bitno da se razumijemo 

Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Golmani:Casillas,Adan,Jesus
Odbrana:Varane,PepeRamos,Carvalho,Arbeloa,Nacho
Sredina:Khedira,Kaka,Ozil,Xabi,Essien,Modric,Callejon,Di Maria
Napad:Ronaldo,Benzema,Morata
Spisak za sutrasnji mec.
Odbrana:Varane,PepeRamos,Carvalho,Arbeloa,Nacho
Sredina:Khedira,Kaka,Ozil,Xabi,Essien,Modric,Callejon,Di Maria
Napad:Ronaldo,Benzema,Morata
Spisak za sutrasnji mec.
Ako se Pero naljuti, kupit ce cijeli City, PSG i Chelsea zajedno sa stadionima i pretvorit ih u parkiraliste.
Nema prepreka za dovodjenje Radovana, koga Pero zeli on ga i dovede.
Nema prepreka za dovodjenje Radovana, koga Pero zeli on ga i dovede.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
Pa pustite djevojku, ne želi da se zvijezda i religija miješa sa Realom.
Eh, Sveti ccc
Eh, Sveti ccc

Samo mu još iz očiju nije izvirio onaj dolar

"Arsene Wenger: Iker Casillas je zaslužio Ballon d'Or. Pa Messi nije osvojio skoro ništa!" Jadni smo mi kad nam i jedan polutrener staje u odbranu

- raul-zakon
- Kontakt:
Ma brate, ako ćemo realno, meni su ove tabele žešća glupost. Čuj bez Messija, Ronalda, Falcao-a.
Pa niti će Real, ni Barca, ni Atletico igrati sa desetoricom. Da nije pomenutih u tim klubovima, bio bi neko drugi, a taj "neko drugi" bi valjda bar petinu tih golova i asistencija u pitanju.
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Jest, ali onda bi i ucinak ostalih bio manji. I pored golova i asistencija ovaj trojac utice na timsku igru,tj dizu je na veci nivo. Tako dda bi ucinak sa drugim,slabijim ,igracima bio slican ovome na tabeli.raul-zakon je napisao/la:Ma brate, ako ćemo realno, meni su ove tabele žešća glupost. Čuj bez Messija, Ronalda, Falcao-a.
Pa niti će Real, ni Barca, ni Atletico igrati sa desetoricom. Da nije pomenutih u tim klubovima, bio bi neko drugi, a taj "neko drugi" bi valjda bar petinu tih golova i asistencija u pitanju.
Stvar je u tome što je Messi tu, Ronaldo je tu, Falcao je to.
Ko garantira da sad Real ne bi imao više bodova od Barce da je umjesto Ronalda bio BUBAM Ibrahimović????
Ko garantira da sad Real ne bi imao više bodova od Barce da je umjesto Ronalda bio BUBAM Ibrahimović????
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Očekivani sastavi za večerašnji meč Kupa Kralja na Balaidosu

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ja mislim da će Calleti igrati, pa makar...
Dva su razloga za 11 bodova razlike.FKKC1932 je napisao/la:Stvar je u tome što je Messi tu, Ronaldo je tu, Falcao je to.
Prvi čine kombinacija od par kikseva Ikera i nepreciznosti Higuaina i Benzeme.
Drugi su sudije koje su u najmanje dvije tekme pomogle culesovima da ne izgube.
Inače nakon onakve rekordne i dominantne sezone prošle godine ko se imalo razme u fudbal mogao je očekivati pad i u igri i u koncentraciji Madrida.U svakom slučaju ima još da se igra .
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.