Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Perez bi volio vidjeti Götze u dresu Reala, a mislim da je isti bolji od Di Marije, no postavlja se pitanje je li Real Madrid spreman platiti 50 miliona € i je li Götze spreman napustiti BVB.
Inace u Njemackim medijima se pojavila prica kako je Mourinhno rekao Özilu da je bezkoristan igrac za Real Madrid i da su njihovi odnosi nisu bas najbolji od utakmice protiv Deportiva - eh sada nek svako sam za sebe prosudi je li to istina.
Inace u Njemackim medijima se pojavila prica kako je Mourinhno rekao Özilu da je bezkoristan igrac za Real Madrid i da su njihovi odnosi nisu bas najbolji od utakmice protiv Deportiva - eh sada nek svako sam za sebe prosudi je li to istina.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Ma mediji su na grbaci Joseu vec dugo..
Ima par video zapisa gdje se Mou dere na istog , ali se dere na sve(osim Xabia,Ikera i Ronalda)..
Ozil je bar proslom partijom sa dva genijalna gola dokazao drugacije..
Falcao,Gotze,Bale za sada jel..
pocelo je fajn
Nek je Jonhy rekao da ne moze pa jbg
jelde Luis juda Figo
Ima par video zapisa gdje se Mou dere na istog , ali se dere na sve(osim Xabia,Ikera i Ronalda)..
Ozil je bar proslom partijom sa dva genijalna gola dokazao drugacije..
Falcao,Gotze,Bale za sada jel..
pocelo je fajn

Nek je Jonhy rekao da ne moze pa jbg
jelde Luis juda Figo
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
madridist je napisao/la:Ne postoji igrač na planeti kojega se ne može dovesti u Real Madrid.
To je stvar htijenja ljudi koji su na čelu kluba (presidente).Ako to do sada nisu svi naučili onda...

Kolko posto si siguran , ono razmisli malo...
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
CionistSveti je napisao/la:šta će mu ona izraelska zvijezda

Nije Izraelska nego Davidova zvijezda, imas je u svim monoteistickim religijama.
Don't hate what you don't understand.
100%Johny je napisao/la:madridist je napisao/la:Ne postoji igrač na planeti kojega se ne može dovesti u Real Madrid.
To je stvar htijenja ljudi koji su na čelu kluba (presidente).Ako to do sada nisu svi naučili onda...![]()
![]()
![]()
vjerujem da su se tako smijali neki culesovi na prve vijesti o Figovom prelasku u Madrid

Zadnja izmjena: madridist, dana/u 11 dec 2012, 15:53, ukupno mijenjano 1 put.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
jelde Luis juda Figo

Inace malo je to, treba pokusati i Silvu i Neymara uzeti.
I ja sam na ljeto za Silvu i ili Neimara ili Cavania ili Falcaoa(mada mi je nešto pichkast ispo s onom glumom u duelu s Ramosom).
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
To je proslo vrijeme dok su Katalunju tresle krize.
On da moze doveo bi jednog od silnih Barceloninih carobnjaka.Posto ne moze to nije ni uradio.
Zelio je Torresa pa mu se istoimeni nasmjesio , zelio je Ronneya pa je ovaj rekao ne hvala.
Svrsavao je na Fabregasa dok je isti bio u Arsenalu a ovaj mu rekao da ne bude smjesan.Pozelio Silvu a ovaj rekao da ne budali.Moze se Real pojacati sa mnogo dobrih igraca ali hvala Bogu pa nisu pare jedino sto je bitno u fudbalu.
Zeli on silno Neymara ali...
On da moze doveo bi jednog od silnih Barceloninih carobnjaka.Posto ne moze to nije ni uradio.
Zelio je Torresa pa mu se istoimeni nasmjesio , zelio je Ronneya pa je ovaj rekao ne hvala.
Svrsavao je na Fabregasa dok je isti bio u Arsenalu a ovaj mu rekao da ne bude smjesan.Pozelio Silvu a ovaj rekao da ne budali.Moze se Real pojacati sa mnogo dobrih igraca ali hvala Bogu pa nisu pare jedino sto je bitno u fudbalu.
Zeli on silno Neymara ali...
@Johny,serreš kao foka.Mućni glavom malo i vidi šta pišeš.
Sjeti se da je Luis bio kapiten farse.
A koliko ja znam u zadnjih 10 godina nije bilo pokušaja od strane uprave Madrida prema igračima barse,osim Saviole koji je kao slobodan igrač obukao bijeli dres.
A koliko ja znam u zadnjih 10 godina nije bilo pokušaja od strane uprave Madrida prema igračima barse,osim Saviole koji je kao slobodan igrač obukao bijeli dres.
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Nije provokacija - ali šta fali Benzemi i Higuainu
koliko se sjecam obojica su lani zabili preko 20 golova....plus Callejon može uletiti, koji je podcijenjen igrac.
Gdje ce se tu uklopiti Falcao ili Cavani

Jednog prodat u Bayern il Juventus 

Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Pisalo je u SN da je zelio i Bosko Balabana
al Bole top nikad nije zaigrao na Bernabeu
jedino ako mediji nisu pretjerali
a usput kad ubacujes nasumicno imena sto nije tesko jer svako ko se bavi fudbalom je navodno povezan sa Realom
Silva je prvi zelio doci u Real , al to ljeto je Mourinho izabrao Ozila(ne znam da je pogrijesio)
a ima vise stvari od novca slazem se
pomaze sto je Real klub za koga je navijao il pak sto mu je menadjen stari znanac Pere i menadjer Mourinha,Ronalda i ostalih Portugalaca..
moj stav je jasan o tome jasan (Higuain)
a usput kad ubacujes nasumicno imena sto nije tesko jer svako ko se bavi fudbalom je navodno povezan sa Realom
Silva je prvi zelio doci u Real , al to ljeto je Mourinho izabrao Ozila(ne znam da je pogrijesio)
pomaze sto je Real klub za koga je navijao il pak sto mu je menadjen stari znanac Pere i menadjer Mourinha,Ronalda i ostalih Portugalaca..
Pa znacilo bi da jedan od te dvojice ide..ripper je napisao/la:Nije provokacija - ali šta fali Benzemi i Higuainukoliko se sjecam obojica su lani zabili preko 20 golova....plus Callejon može uletiti, koji je podcijenjen igrac.
Ti sad meni pokusavas reci da je Perez u stanju dovesti Messija , Fabregasa, Iniestu , Piquea etc. ali on to ne zeli ?madridist je napisao/la:@Johny,serreš kao foka.Mućni glavom malo i vidi šta pišeš.
Ja ti kazem to su prosla vremena.Jedno su njegove zelje drugo su mogucnosti.
Real Madrid vise nema monopol nad Svjetskim fudbalom iako je i dalje jedan od najjacih kulbova po tom pitanju ali nije jedini koji ima moc dovodjenja velikih igraca...(razlika danas i prije 10 godina

Iniesta!madridist je napisao/la:@Johny,serreš kao foka.Mućni glavom malo i vidi šta pišeš.
Don't hate what you don't understand.
Iniesta je svojevremeno bio u Madridu.xaviesta je napisao/la:Iniesta!madridist je napisao/la:@Johny,serreš kao foka.Mućni glavom malo i vidi šta pišeš.
Ne moze jer je napravljen dogovor izmedju Laporte i Calderona da nema transfera na relaciji Real-Barcelona..Ti sad meni pokusavas reci da je Perez u stanju dovesti Messija , Fabregasa, Iniestu , Piquea etc. ali on to ne zeli ?
pusti toxaviesta je napisao/la:Iniesta!
ko dijete je otisao
zbog kurava
Šta Iniesta? Natpisi u Marci i As-u ne znače da je bilo zvaničnih ponuda.Stari moj znam da nisi fanatik stoga razmisli, da Perez doista želi Iniestu na ljeto jel ti doista vjeruješ da bi Anders odbio recimo 5 stanova u najelitnijim dijelovima Madrida koje bi mu Perez prepisao u trenu? Saberite se malo,nema igrača koji će odbiti Madrid kad mu pokucaju na vrata a da su zaista zagijani za njeg.To je jedina i surova istina koliko god to neki ne vole znati.
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Ja ne znam koliko bi to bio pametan potez, jer je Higuain igrac koji je prihvatio da bude klupa Benzemi (bar u vecini utakmica) i taj neki jocker. Nema problema sa tim.Raul_64 je napisao/la:Pisalo je u SN da je zelio i Bosko Balabana
Pa znacilo bi da jedan od te dvojice ide..ripper je napisao/la:Nije provokacija - ali šta fali Benzemi i Higuainukoliko se sjecam obojica su lani zabili preko 20 golova....plus Callejon može uletiti, koji je podcijenjen igrac.
Ne vjerujem da bi Cavani ili Falcao pristali na to, bez obzira što je Real u pitanju.
Ili oba trenutna špica prodati i zamjeniti ih sa nova dva....ali i to je kockanje.
Johny, Perez je magnat koji može pola španije kupiti....ja mislim da je postignut neki interni dogovor između dva kluba da se ne diraju igraci.
Ja cu reci samo Agueromadridist je napisao/la:? Saberite se malo,nema igrača koji će odbiti Madrid kad mu pokucaju na vrata a da su zaista zagijani za njeg..

Postoje igraci kojima novac nije sve

Zadnja izmjena: neo, dana/u 11 dec 2012, 16:19, ukupno mijenjano 1 put.
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
Ne, postoji dogovor da nema međuklupskih transfera više, tako da od ponuda za igrače Barce nema ništa. Nije Higuain prihvatio to, već ko prati dešavanja u klubu zna zašto on puno izbiva sa terena, a kad je tu zašto ne igra. Reći ću i dole...
Sama njegova statistika koja kaže da je učestvovao u 84 gola u Realu dosad (asistencije i golovi, a da ne govorim o predasistencijama, to bi išlo i preko stotinu) govori da je ta vijest nonsens.
Neki pišu ovdje "Želi on silno ovog i onog", kako vi znate? Takav dječji stav i te gluposti koje pišete na osnovu nekih članaka objavljenih u Sportsport.ba ili TribalFootballu samo dokazuju koliko ste naivni. Što bi Real svako malo dovodio novog igrača, gdje je tu šansa za ostvarivanje nekog uspjeha? Da, slažem se, nije ovo idealna momčad, ali barem zasad, prije pola godine smo trpali iz utakmice u utakmicu 5-6 golova, ovo je samo faza.
Ja ne mogu ni zamisliti da će Real dovoditi napadača. Imamo trećeg napadača koji će sigurno ostati, i dvojac koji se bori za prvo mjesto. Oni koji su zaboravili, doktorski tim Real Madrida je UPROPASTIO HIGUAINA mjesecima jer su rekli da pvoreda nije ozbiljna pa je 2 mjeseca igrao povrijeđenih leđa, da bi na kraju otputovao u Chicago na hitnu operaciju.
I oni koji su zaboravili o kakvoj se igračini radi, i koji se samo sjećaju njegove sebičnosti protiv Lyona (poluekipa sa polutrenerom koju je izbacio i Alcorcon ne bi imala šta tražiti ni da smo izbacili Lyon) nikako se ne sjećaju ovoga...
[youtube][/youtube]
Naravno da nije istina, to je čista glupost. Uostalom, Ozil je najbolje utakmice u dresu Reala odigrao protiv nama najtežih protivnika - u Primeri protiv Barce i Atletica, u kupu protiv Barce i Atletica, u Ligi prvaka protiv Bayerna, Borussije, Milana itd. itd.amerosm je napisao/la:Inace u Njemackim medijima se pojavila prica kako je Mourinhno rekao Özilu da je bezkoristan igrac za Real Madrid i da su njihovi odnosi nisu bas najbolji od utakmice protiv Deportiva - eh sada nek svako sam za sebe prosudi je li to istina.
Sama njegova statistika koja kaže da je učestvovao u 84 gola u Realu dosad (asistencije i golovi, a da ne govorim o predasistencijama, to bi išlo i preko stotinu) govori da je ta vijest nonsens.
Neki pišu ovdje "Želi on silno ovog i onog", kako vi znate? Takav dječji stav i te gluposti koje pišete na osnovu nekih članaka objavljenih u Sportsport.ba ili TribalFootballu samo dokazuju koliko ste naivni. Što bi Real svako malo dovodio novog igrača, gdje je tu šansa za ostvarivanje nekog uspjeha? Da, slažem se, nije ovo idealna momčad, ali barem zasad, prije pola godine smo trpali iz utakmice u utakmicu 5-6 golova, ovo je samo faza.
Ja ne mogu ni zamisliti da će Real dovoditi napadača. Imamo trećeg napadača koji će sigurno ostati, i dvojac koji se bori za prvo mjesto. Oni koji su zaboravili, doktorski tim Real Madrida je UPROPASTIO HIGUAINA mjesecima jer su rekli da pvoreda nije ozbiljna pa je 2 mjeseca igrao povrijeđenih leđa, da bi na kraju otputovao u Chicago na hitnu operaciju.
I oni koji su zaboravili o kakvoj se igračini radi, i koji se samo sjećaju njegove sebičnosti protiv Lyona (poluekipa sa polutrenerom koju je izbacio i Alcorcon ne bi imala šta tražiti ni da smo izbacili Lyon) nikako se ne sjećaju ovoga...
[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.