Bilall je napisao/la:Jeftino ti je ovo.kraljttbvb je napisao/la: Danas sam vidio da je Pale na nekoj od tema napisao nesto kao "nemamo mi sta traziti u iducem kolu protiv bajerna". I tako vecina ekipa misli, kao "oni imaju skupe igrace i cim su skupi onda su i dobri" i odmah u svlacionici, dok utakmica jos nije ni pocela, skinu gace i puste da ih ovi na.guze. Mislim da je vecini ekipa fora da sa sto manjom razlikom izgube od jajerna, a i ne pokusaju da odigraju muski.Sumnjam da bi ti pominjao jednu ovakvu pricu da BvB nije u velikom bodovnom zaostatku. Po ovoj prici moglo bi se reci da su prosle sezone svi skidali gace Dortmundu
![]()
@Pale je pominjao jos ove sezone da Monchengladbach nema nikakvih sansi u mecu protiv BvB-a, nisi ga nesto upozoravao da je to "skidanje gaca"![]()
Mozes ti bolje od ovog![]()
Da si jos samo citirao do kraja pasus koji sam napisao i gdje sam to naveo, onda bih se osvrnuo tvoj post, ovako - mrka kapa

Dokaz za to je da je ko god protiv jajrena odirao muski, nije izgubio (lever, nurnberg, BVB). Prosle sezone su isto ovako gace skidali BVB-u, tako da su svi stajali pred svojim golom bez ikakve pomisli da predju centar i napadnu. A nama bi jedna usla kad-tad.
O odlascima nasih igraca:
Humelsu se svidja kako su ga u Dortmundu prihvatili kad su ga poslali na posudbu iz jajerna i lik ocito ima obraza, a Boga mi i pameti pa vidi da je ovdje tata i kralj i da ga svi vole. Tesko mu negdje moze biti bolje nego ovdje sto se tice prihvatanja navijaca i struke, dok sto se tice love ocito smatra da ni ovo sto sada prima nije kikiriki. Skroman decko koji cvrsto stoji na zemlji, zato i jeste vec sada najbolji Njemacki defanzivac

Subotica je Klop doveo iz mainza i napravio igraca od njega i juce sam citao tekst da ce ubrzo produziti do 2016. godine. To mi i izgleda logicno jer zna da kako god odigra Klop ce ga zagrliti

Gotze je trenutno jedan od najtalentovanijih igraca na svijetu i meni licno je smijesna cifra 30 miliona. Kad prodajes najveceg svjetskog talenta koji usput ima 20 godina, onda ga ne dajes ispod 60+ miliona. Kad se pogleda za kakve se krampe daje 30+ milona, onda ovog finog tehnicara ne dajes za kikiriki. Isto tako mislim da ce iz BVB-a ici za 2-3 godine, kad prekuca Bundesligu i to nigdje drugo nego u Barsu ili eventualno u neki petrodolarski klub koji ce BVB-u ponuditi lovu koju nece moci odbiti, a Gotzeu dati platu od 15-ak milki po sezoni. To sto se jajernovci nadaju da bi mogao kod njih, to mogu okaciti macku o rep, nije on sugavi sahin ili kagava

Od ostalih Lewandowski jos nije produzio ugovor, a do ljeta cemo vidjeti je li pametan pa ce ostati u Dortmundu i biti onaj kojem idu sve lopte ili je glup pa ce ici da sa klupe gleda kako mu igra ekipa (sahin).