Rekonstrukcija stadiona u BiH
-
- Kontakt:
Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH
U Gradaccu se radi punom parom na stadionu, ni ova mecava ne moze zaustaviti gradnju najmodernijeg stadiona u BiH.
- Jack777Pott
- Kontakt:
Jel u Gradaccu planirano prije pokrivanje ove tribine ili gradnja one na suprotnoj strani?
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!
-
- Kontakt:
Planirano je nadkrivanje prvo ove nove tribine, pa onda rusenje stare tribine na suprotnoj strani na kojoj bi se trebala izgraditi identicna tribina kao sto je ova samo bez toliko unutrasnjeg sadrzaja kao sto je na ovoj novoj tribini.
kad se napravi ovo sve u gradacu eto gdje mlada repka treba igrati svoje utakmice, vjerujem da bi posjeta bila odlicna a imat ce sve uslove potrebne za repku 

Dobro tersu što se ljutišRekordmeister je napisao/la:Jok igrace u Capljini
''Neka me mrze samo da me se boje''
-
- Kontakt:
Ko ufati mustuluk za rekonstrukciju Bilinog polja na proljece ima od mene 50 eura
Svi mustuluci na pm

Svi mustuluci na pm

Salji meni 50 ojra, ima da se dopisujemo svaki dan do proljecaramboamadeus je napisao/la:Ko ufati mustuluk za rekonstrukciju Bilinog polja na proljece ima od mene 50 eura![]()
![]()
Svi mustuluci na pm

Volimo Čelik i oči nam se cakle !
kako ce sve ovo dobro da izgleda jos da nije pao ovaj snijeg do sada bi vec bila salivena ploca na vrhu tribine gdje su stubovi i isto tako na ove dvije kule gdje se nalaze stepenice za gornji dio tribineN5555 je napisao/la:evo nekoliko slika iz Gradacca slikao ih je forumas @Kvota
http://upload.slike.com/slike/Y4OP.jpg
http://upload.slike.com/slike/w5Vp.jpg
http://upload.slike.com/slike/Z42E.jpg
http://upload.slike.com/slike/1X2Oc.jpg
http://upload.slike.com/slike/H3pIF.jpg
http://upload.slike.com/slike/5B3Xj.jpg
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
Do 2015. godine stadion Grbavica u funkciji po svim UEFA i FIFA prpoisima sa 19.721. stolicom. Sve tribine natkrivene. Projekat vrijedan 10, 5 mil. eura. Sve završeno. Repka igra na tom stadionu, a Željo aBd u grupnim fazama Euro takmičenja. 100%. nemojte me pitati za info.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
- Jack777Pott
- Kontakt:
Ovo ti nitko nece povjerovat sve dok, kao sto jedan forumas napisa prije godinu dana, na Grbavici ne vidimo bagere i strojeve. U zadnjih par godina da se sagradilo pola Grbavica koliko se pricalo cijela BiH bi imala stadione. Samo lazu narod. Daj Boze da jednog dana bude nesto od svega toga, al ja im ne vjerujem, a sumnjam da ima puno onih koji ne djele moje misljenje.avlami97 je napisao/la:Do 2015. godine stadion Grbavica u funkciji po svim UEFA i FIFA prpoisima sa 19.721. stolicom. Sve tribine natkrivene. Projekat vrijedan 10, 5 mil. eura. Sve završeno. Repka igra na tom stadionu, a Željo aBd u grupnim fazama Euro takmičenja. 100%. nemojte me pitati za info.
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!
A prije bagera i masina, da neko od ljudi iz Zelje izadje u javnost i kaze, preko medija. Dok ne bude neka usmena izjava da je 100% nista od toga.
P.S. Kako izgleda Bilino Polje po snijegom, ciste li travnjak da ne propadne ?
P.S. Kako izgleda Bilino Polje po snijegom, ciste li travnjak da ne propadne ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Jedini covjek koji moze pomoci da se izgradi Grbavica jeste Ivica Osim,on ako se zauzme da sta pokrene bit ce nesto od toga,naravno ako to moze sve izdrzati zbog zdravlja.Sigurno je i njegov san da pogleda Zelju kako igra na modernoj Grbavici kao i repka.
- samoposteno
- Kontakt:
da nisi dobio na lotu pa ces ulozit svoje pare........ manite se suplje priceavlami97 je napisao/la:Do 2015. godine stadion Grbavica u funkciji po svim UEFA i FIFA prpoisima sa 19.721. stolicom. Sve tribine natkrivene. Projekat vrijedan 10, 5 mil. eura. Sve završeno. Repka igra na tom stadionu, a Željo aBd u grupnim fazama Euro takmičenja. 100%. nemojte me pitati za info.
avlami97 je napisao/la:Do 2015. godine stadion Grbavica u funkciji po svim UEFA i FIFA prpoisima sa 19.721. stolicom. Sve tribine natkrivene. Projekat vrijedan 10, 5 mil. eura. Sve završeno. Repka igra na tom stadionu, a Željo aBd u grupnim fazama Euro takmičenja. 100%. nemojte me pitati za info.

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
znaci u tuzlu nemore se s polja raditi? jel pada jos snijeg... izlgeda fino sto s dosad nepravili.
Lepa Brena - Mani zemlju koja Bosnu nema.
-
- Kontakt:
Hajd na p.m. ako ti nije tesko kakva je kombinacija u pitanju. Mislim,oko finansiranja i tako to.avlami97 je napisao/la:Do 2015. godine stadion Grbavica u funkciji po svim UEFA i FIFA prpoisima sa 19.721. stolicom. Sve tribine natkrivene. Projekat vrijedan 10, 5 mil. eura. Sve završeno. Repka igra na tom stadionu, a Željo aBd u grupnim fazama Euro takmičenja. 100%. nemojte me pitati za info.
Hvala unaprijed.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
I šta je bilo kada si se probudio?avlami97 je napisao/la:Do 2015. godine stadion Grbavica u funkciji po svim UEFA i FIFA prpoisima sa 19.721. stolicom. Sve tribine natkrivene. Projekat vrijedan 10, 5 mil. eura. Sve završeno. Repka igra na tom stadionu, a Željo aBd u grupnim fazama Euro takmičenja. 100%. nemojte me pitati za info.
Eto i bageraavlami97 je napisao/la:Do 2015. godine stadion Grbavica u funkciji po svim UEFA i FIFA prpoisima sa 19.721. stolicom. Sve tribine natkrivene. Projekat vrijedan 10, 5 mil. eura. Sve završeno. Repka igra na tom stadionu, a Željo aBd u grupnim fazama Euro takmičenja. 100%. nemojte me pitati za info.

DRUG NEBI TI PUNCA
NISTA SAMO MU MOKREChuckie je napisao/la:I šta je bilo kada si se probudio?avlami97 je napisao/la:Do 2015. godine stadion Grbavica u funkciji po svim UEFA i FIFA prpoisima sa 19.721. stolicom. Sve tribine natkrivene. Projekat vrijedan 10, 5 mil. eura. Sve završeno. Repka igra na tom stadionu, a Željo aBd u grupnim fazama Euro takmičenja. 100%. nemojte me pitati za info.

Jest, telemach uvodi kablovsku prvo na novi stadion.bagrcavi je napisao/la:Eto i bageraavlami97 je napisao/la:Do 2015. godine stadion Grbavica u funkciji po svim UEFA i FIFA prpoisima sa 19.721. stolicom. Sve tribine natkrivene. Projekat vrijedan 10, 5 mil. eura. Sve završeno. Repka igra na tom stadionu, a Željo aBd u grupnim fazama Euro takmičenja. 100%. nemojte me pitati za info.![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.