Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Nije igrao juce, presjedio je na klupi!
Seferoviću 10 - ak minuta u porazu Viola na Stadio Olimpico, imao je jednu veoma dobru priliku, međutim golman Rome je obranio zadnjim naporom.
Ono što sam mogao da primjetim da ima fantastičnu dinamiku, i da je veoma brz te da ne misli puno kada se nađe pred golom.
Ima visinu, korpulentan je, zaista skladno građen. Mislim da bi Pape trebao obratiti pažnju na njega ako već nije.
Igrati sa 2 napadača na terenu, bez pravog napadača na klupi koji bi mogao ući kao zamjena je po meni minus.
Ono što sam mogao da primjetim da ima fantastičnu dinamiku, i da je veoma brz te da ne misli puno kada se nađe pred golom.
Ima visinu, korpulentan je, zaista skladno građen. Mislim da bi Pape trebao obratiti pažnju na njega ako već nije.
Igrati sa 2 napadača na terenu, bez pravog napadača na klupi koji bi mogao ući kao zamjena je po meni minus.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
kolašinac, s. hajrović, halilović i seferović po meni predstavljaju igrače koji bi (ako bi zaigrali za nas) mogli činiti okosnicu ove repke, te sa dostojanstvom zamijeniti za 2-3 godine spahića, misimovića, rahimića,...
uz još neke mlade igrače koje ova repka ima, pjanić, stevanović (u budućnosti se nadam i višća), čajić (u21) napravili bi jednu ekstra ekipu za jedno 5-6 godina.
uz još neke mlade igrače koje ova repka ima, pjanić, stevanović (u budućnosti se nadam i višća), čajić (u21) napravili bi jednu ekstra ekipu za jedno 5-6 godina.
Odlazi Safete.
Seferovic sve vise igra u veom ajakoj Fiorentini i sigurno da treba racunati na njega,mi na klupi nemamo napadaca koji moze zamjeniti Vedu ili Dzeku,a ne daj Boze da se neko od njih povrijedi.... Seferovic je veoma mlad i on moze biti buducnost nase reprezentacije,ako ga prije toga ne izgubimo, a nije nam prvi put... ali vjerujem da Susic tu nece dugo cekati..ipak i njemu je u interesu da imamo sto vise dobrih igraca u ekipi,a svakako da treba misliti i na buducnost,a sa Kolasincom,Bicakcicem,Seferovicem je sigurno imamo..
Prati li iko ovog Čajića u Češkoj, odavno se ništa o njemu ne čuje ??
3 utakmice, bez učinkaBatko je napisao/la:Prati li iko ovog Čajića u Češkoj, odavno se ništa o njemu ne čuje ??

Odlazi Safete.
- TMmanija2012
- Kontakt:
Neznam da li je neko pisao..otac ovog maldog igraca je Orhan Arslanagic nekadasnji odbojkas sarajevske Bosne i mislim da je igrao na Mediteranskim igrama 1993 za BiH.valterboy je napisao/la:Arslanagic opet 90 minuta u visokoj pobjedi, 6-1.
Volio bih da grijesim,vise nego iko.Ali mi nekako prvi kontakt BIH ''ekipe''sa Seferovicem smrdi i ima da bude slican kao i Izmetov.
Ovi ''nasi''Svajcarci inace k'o da su naograisali.
Hrvati su ''svoje''brali ko grodje,dok kod nas jel ih Svajcarski selektor pozove niti vide niti cuju.
Ovi ''nasi''Svajcarci inace k'o da su naograisali.
Hrvati su ''svoje''brali ko grodje,dok kod nas jel ih Svajcarski selektor pozove niti vide niti cuju.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Harise mislim da ce Sefer biti naš, neda mi se da objašnjavam zašto ali hajmo reci živi bili pa vidjeli, zapamti moje riječi?
A Izet who??? Onaj Makedonac sto su mu roditelji nedavno kupili kuću na Sokolovic koloniji, daj ba Hare
A Izet who??? Onaj Makedonac sto su mu roditelji nedavno kupili kuću na Sokolovic koloniji, daj ba Hare

Seferovic polako ali sigurno dobiva svoju sansu u Fiorentini.On je itekako nam potreban u reprezentaciji i zaista bi bila ogromna steta ga izgubiti.Momak ima zelju da igra za BiH to je sigurno,no koliku ima zelju nas savez i Susic da ga pozovu ? 

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
- Principatus
- Kontakt:
Ma sta cemo ga zvati. Mi imamo previse igraca sa 20 godina u Seriji A i juniorskih prvaka svijeta kao i jednog od najboljih strijelaca tog prvenstva, nasa U17 to prvenstvo svake godine osvoji. Za njega se truditi i nabijati telefonski racun, ili ga skupo pratiti preko interneta i TV, halo ba znate li vi koliko to kosta samo telefonski poziv za Italiju? Spram tome su investicije svicarskog fudbalskog saveza u njega bagatela, ne isplati se.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
"Izmet".
Imas i ti dobrih fora Hare.

Imas i ti dobrih fora Hare.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Uz to Seferovic je prisao Pjani da mjenjaju dresove.
Seferovic je druga tipa od ovih kao sto Hare rece naograjsalih Svicaraca (gdje mu dajem pravo).
Nekako mi se Seferovic ponasa Bosanski,obilazi cesto BIH,jednostavno mislim da ce on igrati za nas.
Pjanic veceras velicanstven,a i Seferovic je imo jednu dobru sansu.
Seferovic je druga tipa od ovih kao sto Hare rece naograjsalih Svicaraca (gdje mu dajem pravo).
Nekako mi se Seferovic ponasa Bosanski,obilazi cesto BIH,jednostavno mislim da ce on igrati za nas.
Pjanic veceras velicanstven,a i Seferovic je imo jednu dobru sansu.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Jel ovaj Kačaniklić iz Fulhama ono ima kakve veze sa nama ?

Od malih nogu veliki navijac Anzija, Malage i Man CIty-a
Nema.__EmIr__ je napisao/la:Jel ovaj Kačaniklić iz Fulhama ono ima kakve veze sa nama ?![]()
i da ima nevjerujem da bi igrao za nas, cini mi da je vec debitovao za svedsku repku...^^
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
Makedonac iz Svedske.__EmIr__ je napisao/la:Jel ovaj Kačaniklić iz Fulhama ono ima kakve veze sa nama ?![]()
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
[youtube][/youtube]
0:24 Seferović
0:24 Seferović
na granici ofsajda ko pipo inzaghi 

Veadad Ibišević igra u impresivnoj formi u dresu Stuttagrta, a to je Amerikance podstaklo da naprave listu od pet igrača, koji su mogli igrati za reprezentaciju SAD-a, a sada nose dresove nekih drugih reprezentacija. Najviše žale za Plavookim bombarderom.
"Ibišević je išao u Srednju školu Roosevelt u St. Louisu. Igrao je za prvi tim i bio je najbolji igrač godine u Univerzitetu u St. Louisu, kada je postigao 18 golova i upisao četiri asistencije u 22 utakmice. Godinu poslije igrao je za Chicago Fire, prije nego je prešao u Paris Saint-Germain. Porodica i prijatelji su mu u St. Louisu, gdje redovno dolazi", piše mlssoccer.com.
Unatoč sjajnoj formi, Ibiševića niko nije kontaktirao iz Nogometnog saveza SAD-a sve do 2007. godine kada je pozvan u reprezentaciju Bosne i Hercegovine kod Fuada Muzurovića, kada je debitovao u susretu protiv Norveške.
"Nikada me niko nije kontaktirao. U to vrijeme, vjerovatno bih razmotrio situaciju. Sviđala mi se situacija u St. Louisu, vjerovatno bih, da me neko kontaktirao, igrao za reprezentaciju SAD-a", prenosi mlssoccer.com izjavu Ibiševića, koju je dao za New York Times.
Poentu izvucite sami
"Ibišević je išao u Srednju školu Roosevelt u St. Louisu. Igrao je za prvi tim i bio je najbolji igrač godine u Univerzitetu u St. Louisu, kada je postigao 18 golova i upisao četiri asistencije u 22 utakmice. Godinu poslije igrao je za Chicago Fire, prije nego je prešao u Paris Saint-Germain. Porodica i prijatelji su mu u St. Louisu, gdje redovno dolazi", piše mlssoccer.com.
Unatoč sjajnoj formi, Ibiševića niko nije kontaktirao iz Nogometnog saveza SAD-a sve do 2007. godine kada je pozvan u reprezentaciju Bosne i Hercegovine kod Fuada Muzurovića, kada je debitovao u susretu protiv Norveške.
"Nikada me niko nije kontaktirao. U to vrijeme, vjerovatno bih razmotrio situaciju. Sviđala mi se situacija u St. Louisu, vjerovatno bih, da me neko kontaktirao, igrao za reprezentaciju SAD-a", prenosi mlssoccer.com izjavu Ibiševića, koju je dao za New York Times.
Poentu izvucite sami

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.