Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

noah
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la noah » 25 okt 2009, 16:51

eo sad 2 put Dzeko hoce da dadne gol ko ibisevic juce :mrgreen:

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 25 okt 2009, 17:02

Kako se Herthanci vucu, cupaju smuci mi se. Ovaj sada je samo tako mogao zaustaviti Misimovica i konter.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

fico45
Kontakt:

Post Postao/la fico45 » 25 okt 2009, 17:09

ovo ce ostat na nuli...

Željoman
Kontakt:

Post Postao/la Željoman » 25 okt 2009, 17:12

fico45 je napisao/la:ovo ce ostat na nuli...
a nece valjda igro sam kladionicu na wolf
Džeko-Ibišević-NEZAUSTAVLJIVO

fico45
Kontakt:

Post Postao/la fico45 » 25 okt 2009, 17:16

nesto nece da padne gol za Dzeku...super igra i ima dosta sansi ali nemoze

fico45
Kontakt:

Post Postao/la fico45 » 25 okt 2009, 17:18

jos im sad pola ekipe dobila zuti :|

Legenda_BiH
Kontakt:

Post Postao/la Legenda_BiH » 25 okt 2009, 17:18

Dzeko dobijo zuti, nema nesto srece danas.
It ain’t about how hard you hit; it’s about how hard you can get hit, and keep moving forward. . It’s How much you can take, and keep moving forward. That’s how winning is done.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 25 okt 2009, 17:20

Nemogu da gledam jer mi je link crko, ali pored grozne Wolfsburgove igre mi i ovaj sudija ide na zivce.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Željoman
Kontakt:

Post Postao/la Željoman » 25 okt 2009, 17:21

sudija svirao je.eni kraj i meni uzeo pare :x :x :x :x :x :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Džeko-Ibišević-NEZAUSTAVLJIVO

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 25 okt 2009, 17:23

tekma je bila bezveze..glupa skroz...
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 25 okt 2009, 17:24

Ovaj isti Wolfsburg bi bio prvi sa 5 poena prednosti da im je Felix ostao.
Uprava je pojela zesce go-v,no izigravajuci stroge kriterije i inat.
Ja sam istog dana kad je Veh izabran rekao da ce Wolfsi otici u klinac.
Za Veha je i Tulic strucnjak :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Žil Kretenie
Kontakt:

Post Postao/la Žil Kretenie » 25 okt 2009, 19:55

harishp je napisao/la:Ovaj isti Wolfsburg bi bio prvi sa 5 poena prednosti da im je Felix ostao.
Uprava je pojela zesce go-v,no izigravajuci stroge kriterije i inat.
Ja sam istog dana kad je Veh izabran rekao da ce Wolfsi otici u klinac.
Za Veha je i Tulic strucnjak :roll:
Vidi se kakve treninge imaju da je vezni red grohno pravo.
Pa pogledaj samo Ritera i Šafera, prije je Šafer skoro svaki centarsut slao u 16-ku sad ga nema ni na mapi.
Sve je do trenera, i loga prvaka nema veze s ovim šta Veh bilmez radi od solidno uigrane ekipe.
Fuj! :mrgreen:
Kahva, Kava, Kafa!

Alucard
Kontakt:

Post Postao/la Alucard » 25 okt 2009, 22:52

Dejagah je provala! Čovjek pojma nema! Kada god ima loptu nešto melja i komplikuje i onda use*e momački. Takav je sav Wolfsburg ove sezone. Nema više one prepoznatljive igre i onaj broj šansi po utakmici kao prošle godine. Prošle sezone su se šanse redale kao na pokretnoj traci i Džeko je često imao 100% šanse i znao je pogađati a pogotovo 2 gola po utakmici..a dobro znamo da je bilo i po 3 komada.

Ovaj Wolfsburg je se jednostavno negdje izgubio i treba im neko spaćan da ih vrati na pravi put. Koliko ja vidim jedini u stanju da to napravi je Magath.

Sramotna je današnja utakmica! :x

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 25 okt 2009, 23:34

Ovaj trend Wolfsburga je opasan i treba da zabrinjava. Nisam panicar ili neko ko odmah trazi glavnog krivca, ali u ovome slucaju me Vehov rad cudi. On je preuzeo njemackog prvaka, ekipu koja je sa 5:1 pojela Bayern, koja bi jednu Herthu danas najmanje sa 3-4 goala izbusila ako ne vise. Gazili su sve ispred sebe, Grafite i Dzeko su sijali strah. Danas Grafite nije ni blizu svoje forme, zali se na Vehov sistem, dobiva nedelju odmora. Citava momcad danas je setala kao dosadjena po travi, Dejagah je trebao izaci van pa da ispred stadiona malo dribla sam sa sobom. Umjesto Martins je trebao uci Esswein, mozda cak od pocetka. Ali sta radi Veh? Igra jedno vrijeme kukavicki sa jednim spicem, kao njemacki prvak protiv zadnjeg u tabeli, za Martinsa ubacuje Hasebe a u 90 minuti cak pokusava izvuci vremena i mjenja igraca umjesto da pokusa jos nesto pokrenuti do kraja. Jel se bojao da nece izvuci jedan poen protiv Herthe? Wolfsburg pod Magathom bi danas pregazio Herthu. Neznam sta se desava tu, ali i navijaci polako se dizu protiv Veh, ako se ovaj trend nastavi taj trener ce da leti.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 25 okt 2009, 23:36

Nek prica ko sta hoce, ali 4 mjesto je njima nebo. Prosla sezona je bila vrlo uspjesna, a zna se ko je najvise zasluzan za to. Neka vrate ponovo tog covjeka i mogu se necemu nadati.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Johnyx95
Kontakt:

Post Postao/la Johnyx95 » 25 okt 2009, 23:39

Eto,ljudi sta vam znaci trener.Kako se strasne ekipe mogu upropastiti(Van Gaal,Vech,Pellegrini...)
Nazalost,Wolfsburg je,sada vec sa sigurnoscu se moze reci,upropasten!Cim je otisao Magath znao sam da tu nema trenera koji bi njega mogao zamijeniti,pa makar solidno.Sad je dosao ovaj,tambura :| :?
Da su mene pitali,Bruno Labbadia. :mrgreen:
Zola in, Zola passes, Zola scores !

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 25 okt 2009, 23:45

Mislim da je to sto se upravo desava sa Wolfsburgom dobar i slikovit primjer onim strucnjacima, koji misle da je Ciro samo imao dobre igrace 98. Ali nazalost takvima je i to vec visoka matematika. ;)

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 25 okt 2009, 23:47

Schalke je haman kopija proslogodisnje Herthe od gov-ana za titulu se bore.
A vrlo jednostavan razlog zasto je Wolfsburg negdje cirka od 60 -75 minute ubacivao u petu i razvaljivali Bajerna,Hsv i ostale kao od sale.
Naime svaki poraz,neuspjeh bi znacila dupla porcija treninga kod Felixa.Sto znaci muda do koljena.Grafite je upadao u nesvjest a Miske koji je bio poznata lijencuga postao jedna od najvecih radilica u BL prosle sezone.
Veh ce sa onom ,,sretnom,,titulom jos par godina da zbunjuje klubove i ubira pare.
Ali tip definitivno promasen u izgubljen slucaj.
Wolfsi bi morali napraviti rez ili noga Vehu ili da prodaju Misketa,Dzeku,Barzaglija itd dok su jos na cjeni.
Inace ce da ispastaju prvo igraci a onda i klub.I ovaj uspjeh da im izadje na nos.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 25 okt 2009, 23:48

Johnyx95 je napisao/la:Eto,ljudi sta vam znaci trener.Kako se strasne ekipe mogu upropastiti(Van Gaal,Vech,Pellegrini...)
Nazalost,Wolfsburg je,sada vec sa sigurnoscu se moze reci,upropasten!Cim je otisao Magath znao sam da tu nema trenera koji bi njega mogao zamijeniti,pa makar solidno.Sad je dosao ovaj,tambura :| :?
da je hamburg propo' reko bi i za njega da je upropastio ekipu :S:S:S salim se.. dobar je bruno ko hljeb
ser del barça es el millor que hi ha !

Johnyx95
Kontakt:

Post Postao/la Johnyx95 » 25 okt 2009, 23:51

Scof1eld je napisao/la:
Johnyx95 je napisao/la:Eto,ljudi sta vam znaci trener.Kako se strasne ekipe mogu upropastiti(Van Gaal,Vech,Pellegrini...)
da je hamburg propo' reko bi i za njega da je upropastio ekipu :S:S:S salim se.. dobar je bruno ko hljeb
Pratio sam ga prosle godine.Prakticno je on stvorio ovu ekipu Leverkusena koja se sad protiv njegovog HSV-a bori za titulu.Vidio sam kako igraju u par utakmica i jedini razlog zasto nisu osvojili je sto su igraci bili mladi i jos neiskusni,a sad u Hamburgu ima par igraca "duzeg radnog staza" tipa Ze Roberto,Petric i co.Al,odosmo mi u off :lol:
Zola in, Zola passes, Zola scores !

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: edvaE2, Iceplayer, lol89, myself, Shogun i 50 gostiju.