Najsmjesniji postovi na forumu!
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Najsmjesniji postovi na forumu!
'alo medzedi molio bih da se uvazeni clan foruma Rerna ne vrijedza, steta sto je napustio forum te davne 2010. godine
. Sad ozbiljno, Rerna je gigant, sjecam se ovog' posta, tada je prvi put uocen i zapamcen, sve nakon toga je legenda ... Zna Rerna napisati i kvalitetan post, jedini problem je sto u svakom ima onu jednu recenicu viska kojom usere sve ono dobro sto je napisao. Kakogod, uz ovog gore Pajoglavca jedna od maskota foruma.

https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA
e, tu si se zayebo.ek0 je napisao/la:'alo medzedi molio bih da se uvazeni clan foruma Rerna ne vrijedza, steta sto je napustio forum te davne 2010. godine. Sad ozbiljno, Rerna je gigant, sjecam se ovog' posta, tada je prvi put uocen i zapamcen, sve nakon toga je legenda ... Zna Rerna napisati i kvalitetan post, jedini problem je sto u svakom ima onu jednu recenicu viska kojom usere sve ono dobro sto je napisao. Kakogod, uz ovog gore Pajoglavca jedna od maskota foruma.
naprijed rejal
Zasto spominjes sise ( . ) ( . ) ? Poenta, citaj recenicu kao cjelinu do kraja, a ne samo onaj dio sto si podvukao. Mada i moja je greska djelimicno, trebao sam napisati "zna Rerna poceti pisati kvalitetan post ... koji ubzro usere".Sveti je napisao/la: e, tu si se zayebo.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA
Jer su poslije pichke najvjerdnije stvari na ženiek0 je napisao/la: Zasto spominjes sise ( . ) ( . ) ? Poenta, citaj recenicu kao cjelinu do kraja, a ne samo onaj dio sto si podvukao. Mada i moja je greska djelimicno, trebao sam napisati "zna Rerna poceti pisati kvalitetan post ... koji ubzro usere".

Inače, pročitao sam do kraja šta si napisao i rekao sam ti kako je. Ne bih da ga vrijeđam, ali se vidi da lik nije sav svoj. To što, počne da piše kvalitetan post nije bitno, kada je u cjelini maskota.
naprijed rejal
Bem ti kako me prepade reko kad sam ja ovo postavio a zaboravio da mi nije ovdje nick D10S vec na drugom forumu :$BigBigBang je napisao/la:Uh taj post sa Barbarezom je bio antologijski, frajer je trazio da se mi fanovi Arsenala banujemo zato jer se on tamo nekad slikao sa Barbarezom i hladno postavio sliku.D10S je napisao/la:http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... je#p493116![]()
![]()
Ovo je nesto najjace na forumu svih vremena, uvijke ga se rado sjetim.
1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid
2. Liverpool
Jbg automatski hahahaha
Zadnja izmjena: diego_TM, dana/u 11 dec 2012, 17:42, ukupno mijenjano 1 put.
1. Željo
2. Liverpool
2. Liverpool
- el-fighter
- Kontakt:
Vidim koliko si se prepao, pises 2 puta isti postdiego_TM je napisao/la:Bem ti kako me prepade reko kad sam ja ovo postavio a zaboravio da mi nije ovdje nick D10S vec na drugom forumu :$BigBigBang je napisao/la:Uh taj post sa Barbarezom je bio antologijski, frajer je trazio da se mi fanovi Arsenala banujemo zato jer se on tamo nekad slikao sa Barbarezom i hladno postavio sliku.D10S je napisao/la:http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... je#p493116![]()
![]()
Ovo je nesto najjace na forumu svih vremena, uvijke ga se rado sjetim.

Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
aleksandar_veliki je napisao/la:Da li je istina da ste po sedmicu u Banovicima? Da, istina je!otto je napisao/la:pitaj materešinuBaja_Zvjerka je napisao/la:Da li je istina sto sada cujem da se vasa navijacka skupina sada zove Fukovi![]()
![]()
![]()
![]()

DRUG NEBI TI PUNCA
bparena je napisao/la:Meni je dovoljno sta je uradio Mesi na tekmi protiv Betisa i cime je usao u sve relevantne udzbenike i rekordne liste. To ce biti upisano kao zadatak covjeka koji je preskocio zvanicni rekord Millera. Necu se vise izjasnjavat po ovom pitanju buduci da ne zelim (a i ne mogu vise) da se natezem sa zavidnjacima, pacenicima, osporavaocima svega sto nije po njihovoj volji. I ko sto neko rece da sutra Mesi prestigne taj rekord trazili bi newsto drugo. Onome ko ne zeli nek ne prihvati ovo prelazenje Millera na zvanicnim listama, meni se sve to svidza kao bolesni pokusaj da se ospori sve sto Mesi radi. Razumijem da boli, ali da bas toliko zasljepljeno djeluju to mi ni na kraj nije palo da se moze pokusat. E moji zavidnjaci. Jadno, jadno. To nije renomea kraljeva..... Od mene po ovom pitanju dosta ....
naprijed rejal
- BluesForever
- Kontakt:
Sveti je napisao/la:bparena je napisao/la:Meni je dovoljno sta je uradio Mesi na tekmi protiv Betisa i cime je usao u sve relevantne udzbenike i rekordne liste. To ce biti upisano kao zadatak covjeka koji je preskocio zvanicni rekord Millera. Necu se vise izjasnjavat po ovom pitanju buduci da ne zelim (a i ne mogu vise) da se natezem sa zavidnjacima, pacenicima, osporavaocima svega sto nije po njihovoj volji. I ko sto neko rece da sutra Mesi prestigne taj rekord trazili bi newsto drugo. Onome ko ne zeli nek ne prihvati ovo prelazenje Millera na zvanicnim listama, meni se sve to svidza kao bolesni pokusaj da se ospori sve sto Mesi radi. Razumijem da boli, ali da bas toliko zasljepljeno djeluju to mi ni na kraj nije palo da se moze pokusat. E moji zavidnjaci. Jadno, jadno. To nije renomea kraljeva..... Od mene po ovom pitanju dosta ....

Champions League Winners 2012
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
- tyler durden
- Kontakt:
QUARESMA 18<<< je napisao/la:
ja mislio da ovo samo Torres moze
Marsal je napisao/la:Magarac mislio pa mu uši narasle.

meni je ovo presmijesno

A matoraneo je napisao/la:D10S je napisao/la:http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... je#p493116![]()
![]()
![]()
![]()
. ETO JESAM MALI IZNANERVIRANI NAVIJAC, KOJEG POSTUJE NASA LEGENDA BARBAREZ.![]()
![]()
![]()

Naleti na njega čak ima svoj kanal na yt

[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
je li on ovaj u ovoj crnoj jakni?
a kome sam ja pokušavao da objasnim zašto nije normalan

a kome sam ja pokušavao da objasnim zašto nije normalan

naprijed rejal
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Dzoni je napisao/la:Morat ces poradit na kampanji za iducu godinu,znaci prije svega ono sto moras da uradis je:bagrcavi je napisao/la: Zato se sad počni pripremati sa sljedeću sezonu.Obrati pažnju na postove doajene Kante Godine ovog foruma
1.Otidji na temu Liverpoola i napisis da je Gerard najveca **** od igraca koja je ikada hodala travnjacima (ponavljati to 10-15 puta sedmicno)
2.Na temi Barcalone samo pisi istinu.
3.Otidji na temu svakog veceg kluba,i nastoj da ovo "veceg" predstavis kao "manjeg".
4.Nemoj cestitati Bajrame.

You'll never walk alone.
madzarska bih bp arena 1176 prikaza | prije 5 god.

Kakvih sve morona ima na ovom forumu.
Stidite se.
Stidite se.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Obzirom da je najvise nas scousera, to za Gerrarda ima itekako logike. 

Zar nije Juventini-a najvise na forumu? Ili sam ja nekako stekao pogresan utisak.OTNYS_YNWA je napisao/la:Obzirom da je najvise nas scousera, to za Gerrarda ima itekako logike.

R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Google [Bot], kraljttbvb i 67 gostiju.