Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
CRNI_SA je napisao/la:![]()
![]()
To je, upravo, to!Torres Da Killa.!. je napisao/la:Ma mi smo vec ostvarili historijski rezultat za nas fudbal i sta god da se desi u barazu mi smo napravili dobar rezultat i trebamo biti zadovoljni, mozemo igrati sa portugalom ali ipak su oni favoriti po meni sanse portugal bih ko ce proci su 60%-40% za njih..
Tarik14 je napisao/la:Portugal je nesto poput Belgije. Imaju nekoliko dobrih igraca ali kolektiv im je vrlo slab. Selektoru Portugala se prijeti otkaz vec od pocetka kvalifikacija i utakmice protiv Albanije (kada su Portugalci odigrali 0-0 kod kuce) u slucaju da se Portugal ne plasira na SP. Mislim da protiv ovakvih ekipa treba igrati zestoko i cekati svoju priliku. Netrebamo nikako se povuci u odbrani jel inace necemo moci izdrzati pritisak njihovih igraca (koji ce sigurno biti raspolozeni i motivisani). U odbrani treba da igramo kao protiv Spanije u Mursiji ili protiv Belgije u Genku. Spanci su se dosta mucila protiv nas u Mursiji i dali su nam samo jedan gol iz ofsajd pozicije. Vrlo je pozitivno za nas sto se prva utakmica igra u Lisabonu. Moramo tamo otici da sacuvamo rezultat. Ako izgubimo sa samo jedan ili dva razlike i ako,uz to,uspijemo dati makar jedan gol onda mozemo se itekako nadati povoljnog rezultata u Zenici. U svakom slucaju, ceka nas jos jedna vrlo teska utakmica u kojoj moramo uci maximalno ozbiljno i zeljni dokazivanja. Mogu samo reci : najteze ce biti Portugalcima ako nas otpisu onako kao sto su nas Belgijanci i Turci otpisali!
SRETNO MOMCI! ZIVJELA BIH!
hahahha imali jos ovih izjava ronalda?CRNI_SA je napisao/la:![]()
![]()
a prije si govorio da smo na srecu dobili belgiju ccccTarik14 je napisao/la:Portugal je nesto poput Belgije. Imaju nekoliko dobrih igraca ali kolektiv im je vrlo slab. Selektoru Portugala se prijeti otkaz vec od pocetka kvalifikacija i utakmice protiv Albanije (kada su Portugalci odigrali 0-0 kod kuce) u slucaju da se Portugal ne plasira na SP. Mislim da protiv ovakvih ekipa treba igrati zestoko i cekati svoju priliku. Netrebamo nikako se povuci u odbrani jel inace necemo moci izdrzati pritisak njihovih igraca (koji ce sigurno biti raspolozeni i motivisani). U odbrani treba da igramo kao protiv Spanije u Mursiji ili protiv Belgije u Genku. Spanci su se dosta mucila protiv nas u Mursiji i dali su nam samo jedan gol iz ofsajd pozicije. Vrlo je pozitivno za nas sto se prva utakmica igra u Lisabonu. Moramo tamo otici da sacuvamo rezultat. Ako izgubimo sa samo jedan ili dva razlike i ako,uz to,uspijemo dati makar jedan gol onda mozemo se itekako nadati povoljnog rezultata u Zenici. U svakom slucaju, ceka nas jos jedna vrlo teska utakmica u kojoj moramo uci maximalno ozbiljno i zeljni dokazivanja. Mogu samo reci : najteze ce biti Portugalcima ako nas otpisu onako kao sto su nas Belgijanci i Turci otpisali!
Nisam nikad rekao da smo sretno pobjedili Belgiju. Samo sam rekao da nas je onaj prekid od 7-8 minuta defintivno vratio u igru te da nebismo vjerovatno pobjedili da ga nije bilo.T-MAC je napisao/la:a prije si govorio da smo na srecu dobili belgiju ccccTarik14 je napisao/la:Portugal je nesto poput Belgije. Imaju nekoliko dobrih igraca ali kolektiv im je vrlo slab. Selektoru Portugala se prijeti otkaz vec od pocetka kvalifikacija i utakmice protiv Albanije (kada su Portugalci odigrali 0-0 kod kuce) u slucaju da se Portugal ne plasira na SP. Mislim da protiv ovakvih ekipa treba igrati zestoko i cekati svoju priliku. Netrebamo nikako se povuci u odbrani jel inace necemo moci izdrzati pritisak njihovih igraca (koji ce sigurno biti raspolozeni i motivisani). U odbrani treba da igramo kao protiv Spanije u Mursiji ili protiv Belgije u Genku. Spanci su se dosta mucila protiv nas u Mursiji i dali su nam samo jedan gol iz ofsajd pozicije. Vrlo je pozitivno za nas sto se prva utakmica igra u Lisabonu. Moramo tamo otici da sacuvamo rezultat. Ako izgubimo sa samo jedan ili dva razlike i ako,uz to,uspijemo dati makar jedan gol onda mozemo se itekako nadati povoljnog rezultata u Zenici. U svakom slucaju, ceka nas jos jedna vrlo teska utakmica u kojoj moramo uci maximalno ozbiljno i zeljni dokazivanja. Mogu samo reci : najteze ce biti Portugalcima ako nas otpisu onako kao sto su nas Belgijanci i Turci otpisali!
Napravljen je prekid upravo kada je Belgija imala terensku inicijativu i to ih je presjekalo.harishp je napisao/la:@Tarik prekid je bio i za BIH a i za Belgiju.Kakve ima veze prekid jer se isto tako i Belgija mogla vratiti u igru.
Ama bas nikakve logike.
nemoj koristiti ovako slozene rijeci ,mozda ne skonta sta si zelio da kazesharishp je napisao/la:@Tarik prekid je bio i za BIH a i za Belgiju.Kakve ima veze prekid jer se isto tako i Belgija mogla vratiti u igru.
Ama bas nikakve logike.
A mogli su i odmorniji nastaviti tu incijativu,o tome nisi kontao.Tarik14 je napisao/la:Napravljen je prekid upravo kada je Belgija imala terensku inicijativu i to ih je presjekalo.harishp je napisao/la:@Tarik prekid je bio i za BIH a i za Belgiju.Kakve ima veze prekid jer se isto tako i Belgija mogla vratiti u igru.
Ama bas nikakve logike.
Jesam ali to nije vise vazno. Sta je tu je!harishp je napisao/la:A mogli su i odmorniji nastaviti tu incijativu,o tome nisi kontao.Tarik14 je napisao/la:Napravljen je prekid upravo kada je Belgija imala terensku inicijativu i to ih je presjekalo.harishp je napisao/la:@Tarik prekid je bio i za BIH a i za Belgiju.Kakve ima veze prekid jer se isto tako i Belgija mogla vratiti u igru.
Ama bas nikakve logike.
Ne pravi budalu od mene!VanBasten je napisao/la:Tariče, imaš moju podršku. Objasni levatima
Jes valaharishp je napisao/la:Svaka krpa nadje svoju zakrpu
Neš daleko dogurat ako se tako prema fanovima budeš odnosioNe pravi budalu od mene!
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.