Bosna i Hercegovina - Portugal

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

CRNI_SA
Kontakt:

Re: Bosna i Hercegovina - Portugal

Post Postao/la CRNI_SA » 25 okt 2009, 11:18

:lol: :lol: slika
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 25 okt 2009, 11:25

CRNI_SA je napisao/la::lol: :lol: slika

hahahah prejako... :lol:
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 25 okt 2009, 11:40

nemojte postavljat slike...naljutit ce se dzakallibu...inace prejaka slika :D
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

Torres Da Killa.!.
Kontakt:

Post Postao/la Torres Da Killa.!. » 25 okt 2009, 12:24

Ma mi smo vec ostvarili historijski rezultat za nas fudbal i sta god da se desi u barazu mi smo napravili dobar rezultat i trebamo biti zadovoljni, mozemo igrati sa portugalom ali ipak su oni favoriti po meni sanse portugal bih ko ce proci su 60%-40% za njih..
Svaki tvoj poraz me boli,a svaka pobjeda je razlog da uzivam. YOU'LL NEVER, EVER WALK ALONE!
‎----------Reina------------
Kelly--Skrtel--Agger--Glen
----------Lucas-------------
--Meireles------Gerrard--
Suarez---Carroll----J.Cole

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 25 okt 2009, 12:33

Torres Da Killa.!. je napisao/la:Ma mi smo vec ostvarili historijski rezultat za nas fudbal i sta god da se desi u barazu mi smo napravili dobar rezultat i trebamo biti zadovoljni, mozemo igrati sa portugalom ali ipak su oni favoriti po meni sanse portugal bih ko ce proci su 60%-40% za njih..
To je, upravo, to!
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

Ada
Kontakt:

Post Postao/la Ada » 25 okt 2009, 12:34

idemo u afriku s cirom...ovaj sficom
Iman-vjerovanje se dijeli na dvoje: na ono koje te čuva od ulaska u vatru, i na ono koje te čuva od vječnog boravka u vatri.
Oči vide sve osim same sebe.

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 25 okt 2009, 16:05

Portugal je nesto poput Belgije. Imaju nekoliko dobrih igraca ali kolektiv im je vrlo slab. Selektoru Portugala se prijeti otkaz vec od pocetka kvalifikacija i utakmice protiv Albanije (kada su Portugalci odigrali 0-0 kod kuce) u slucaju da se Portugal ne plasira na SP. Mislim da protiv ovakvih ekipa treba igrati zestoko i cekati svoju priliku. Netrebamo nikako se povuci u odbrani jel inace necemo moci izdrzati pritisak njihovih igraca (koji ce sigurno biti raspolozeni i motivisani). U odbrani treba da igramo kao protiv Spanije u Mursiji ili protiv Belgije u Genku. Spanci su se dosta mucila protiv nas u Mursiji i dali su nam samo jedan gol iz ofsajd pozicije. Vrlo je pozitivno za nas sto se prva utakmica igra u Lisabonu. Moramo tamo otici da sacuvamo rezultat. Ako izgubimo sa samo jedan ili dva razlike i ako,uz to,uspijemo dati makar jedan gol onda mozemo se itekako nadati povoljnog rezultata u Zenici. U svakom slucaju, ceka nas jos jedna vrlo teska utakmica u kojoj moramo uci maximalno ozbiljno i zeljni dokazivanja. Mogu samo reci : najteze ce biti Portugalcima ako nas otpisu onako kao sto su nas Belgijanci i Turci otpisali!

SRETNO MOMCI! ZIVJELA BIH!

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 25 okt 2009, 16:39

Tarik14 je napisao/la:Portugal je nesto poput Belgije. Imaju nekoliko dobrih igraca ali kolektiv im je vrlo slab. Selektoru Portugala se prijeti otkaz vec od pocetka kvalifikacija i utakmice protiv Albanije (kada su Portugalci odigrali 0-0 kod kuce) u slucaju da se Portugal ne plasira na SP. Mislim da protiv ovakvih ekipa treba igrati zestoko i cekati svoju priliku. Netrebamo nikako se povuci u odbrani jel inace necemo moci izdrzati pritisak njihovih igraca (koji ce sigurno biti raspolozeni i motivisani). U odbrani treba da igramo kao protiv Spanije u Mursiji ili protiv Belgije u Genku. Spanci su se dosta mucila protiv nas u Mursiji i dali su nam samo jedan gol iz ofsajd pozicije. Vrlo je pozitivno za nas sto se prva utakmica igra u Lisabonu. Moramo tamo otici da sacuvamo rezultat. Ako izgubimo sa samo jedan ili dva razlike i ako,uz to,uspijemo dati makar jedan gol onda mozemo se itekako nadati povoljnog rezultata u Zenici. U svakom slucaju, ceka nas jos jedna vrlo teska utakmica u kojoj moramo uci maximalno ozbiljno i zeljni dokazivanja. Mogu samo reci : najteze ce biti Portugalcima ako nas otpisu onako kao sto su nas Belgijanci i Turci otpisali!

Nemam komnetara na ovu izjavu. Genijalno Tarik. :D
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

edvin_199
Kontakt:

Post Postao/la edvin_199 » 25 okt 2009, 16:44

CRNI_SA je napisao/la::lol: :lol: slika
hahahha imali jos ovih izjava ronalda? :arrow:
----------Van der sar-----------
------Ferdinand-----Vidic------
--Rafael------------------Evra--
-Valencia---Carrick----Giggs--
----------------Nani-------------
--------Owen-------Ronney----

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 25 okt 2009, 16:48

Tarik14 je napisao/la:Portugal je nesto poput Belgije. Imaju nekoliko dobrih igraca ali kolektiv im je vrlo slab. Selektoru Portugala se prijeti otkaz vec od pocetka kvalifikacija i utakmice protiv Albanije (kada su Portugalci odigrali 0-0 kod kuce) u slucaju da se Portugal ne plasira na SP. Mislim da protiv ovakvih ekipa treba igrati zestoko i cekati svoju priliku. Netrebamo nikako se povuci u odbrani jel inace necemo moci izdrzati pritisak njihovih igraca (koji ce sigurno biti raspolozeni i motivisani). U odbrani treba da igramo kao protiv Spanije u Mursiji ili protiv Belgije u Genku. Spanci su se dosta mucila protiv nas u Mursiji i dali su nam samo jedan gol iz ofsajd pozicije. Vrlo je pozitivno za nas sto se prva utakmica igra u Lisabonu. Moramo tamo otici da sacuvamo rezultat. Ako izgubimo sa samo jedan ili dva razlike i ako,uz to,uspijemo dati makar jedan gol onda mozemo se itekako nadati povoljnog rezultata u Zenici. U svakom slucaju, ceka nas jos jedna vrlo teska utakmica u kojoj moramo uci maximalno ozbiljno i zeljni dokazivanja. Mogu samo reci : najteze ce biti Portugalcima ako nas otpisu onako kao sto su nas Belgijanci i Turci otpisali!

a prije si govorio da smo na srecu dobili belgiju cccc
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 25 okt 2009, 17:00

T-MAC je napisao/la:

a prije si govorio da smo na srecu dobili belgiju cccc
Nisam nikad rekao da smo sretno pobjedili Belgiju. Samo sam rekao da nas je onaj prekid od 7-8 minuta defintivno vratio u igru te da nebismo vjerovatno pobjedili da ga nije bilo.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 25 okt 2009, 17:11

@Tarik prekid je bio i za BIH a i za Belgiju.Kakve ima veze prekid jer se isto tako i Belgija mogla vratiti u igru.
Ama bas nikakve logike. :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 25 okt 2009, 17:15

harishp je napisao/la:@Tarik prekid je bio i za BIH a i za Belgiju.Kakve ima veze prekid jer se isto tako i Belgija mogla vratiti u igru.
Napravljen je prekid upravo kada je Belgija imala terensku inicijativu i to ih je presjekalo. :|

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 25 okt 2009, 17:15

harishp je napisao/la:@Tarik prekid je bio i za BIH a i za Belgiju.Kakve ima veze prekid jer se isto tako i Belgija mogla vratiti u igru.
nemoj koristiti ovako slozene rijeci ,mozda ne skonta sta si zelio da kazes
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 25 okt 2009, 17:17

Tarik14 je napisao/la:
Napravljen je prekid upravo kada je Belgija imala terensku inicijativu i to ih je presjekalo. :|
A mogli su i odmorniji nastaviti tu incijativu,o tome nisi kontao. :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 25 okt 2009, 17:26

harishp je napisao/la:
Tarik14 je napisao/la:
A mogli su i odmorniji nastaviti tu incijativu,o tome nisi kontao. :roll:
Jesam ali to nije vise vazno. Sta je tu je!

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 25 okt 2009, 17:33

Tariče, imaš moju podršku. Objasni levatima :mrgreen:
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 25 okt 2009, 17:40

Svaka krpa nadje svoju zakrpu :mrgreen:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 25 okt 2009, 17:42

VanBasten je napisao/la:Tariče, imaš moju podršku. Objasni levatima :mrgreen:
Ne pravi budalu od mene! :evil:

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 25 okt 2009, 17:46

harishp je napisao/la:Svaka krpa nadje svoju zakrpu :mrgreen:
Jes vala :mrgreen:

Ne pravi budalu od mene! :evil:
Neš daleko dogurat ako se tako prema fanovima budeš odnosio :mrgreen:
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.