I mene nervira kad antun dodje pa mi izmislja toplu vodu , i prica neke bajke i basne ovdje a njegov klub ne moze vec 3 godine da dobije BvB...amerosm je napisao/la:@ HzBvB
ja nisam nikad rekao da BVB nece izboriti LP - cak sta vise svim srcem navijam da i naredne godine igraju LP, jer su naucili iy vlastitih gresaka - ali me nerviraju komentari tipa da je BVB dvije klase iynad ostalih timova u Bundesligi i sto se kroy neke postove stece dojam da su Klopp i igraci prije dvije godine izmislili fudbal.
On napise kilometarski text da bi reko 2 ili 3 recenice ( tipa BvB prosle godine imala srece jer svaki put kad je protivnik imao sansu da ih uzdrma oni su se izvukli sad je malo normalnije i vidis sta se desava odmah su bla bla bla )zatim ih fino upakuje tako sto oko te 2 ili 3 recenice napise jos 30-tak koje su tu samo radi proforme....Da ti malo objasnim kako bi moj text ekvivalentan njegovom mogao izgledat na temi Bayerna....
Bayern igra fantastican nogomet, definitivno su pokazali karatakter, i kad ne briljiraju kao tim uvijek neko od pojedinaca iskoci i zabije gol, na putu su da skinu 82 b BvB-a iz prosle sezone....a ja to sve pisem da bi u jednoj receni provukao "Bayern nije 3 god dobio BvB" , shvati meni je to MRSKO
A ja takve hinjske likove namirisem na kilometar(ja bi sad njega mogao okarakterisat i pogrijesio bi maximalno 10-15%) a ujedno mi je mrsko pisat te duge postove i na perfidan nacin podbadat.Tako da mu ja objasnism u par recenica o cemu se tu radi , cisto da zna da je zelen !
Ne znam iskreno kako se ti tu upeca i nadje al eto....
Treba obratit paznju na LP-kvalifikacije treba ovo treba onoo a i sam zna da BvB moze ne izborit LP samo ako 21.12 bude SMAK SVIJETA !!!Znaci njegovo pametovanje me tjera na povracanje !