Može link igre na PM, s crackom i svime ostalim. HvalaAdnel je napisao/la:E raja neznam igrali ko od vas Hitman Absolution prejaka igra ,preporucio bi svima koji vole pucacinu i malo misliti glavomda je proba nece se pokajati evo ja ne silazim s nje
.
Igre - Kako, gdje, šta...?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Igre - Kako, gdje, šta...?
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Svi Hitman serijali su predobri, ne sumnjam da je i ovaj novi.Adnel je napisao/la:E raja neznam igrali ko od vas Hitman Absolution prejaka igra ,preporucio bi svima koji vole pucacinu i malo misliti glavomda je proba nece se pokajati evo ja ne silazim s nje
.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Koja godina za gaming:Hitman Absolution,Far Cry(GOTY),Assasians Creed 3,Max Payne 3,Mass Effect,3,Halo 4,Dishonerd,Borderlands 2,Torchlight 2,Darksiders 2,Guild Wars 2,Sleeping Dogs,Walking Dead episode,
A bome bilo je i promasaja:Diablo 3,NFS MW,COD BLOPS 2.
A i pozitivnih iznenadjenja u vidu novih Wormsa,Clousurea,Rainbown Monna,Mark of the Ninja,Half Minute Hero,Chivarly:Medieval Warfare te Hotline Miami.
A i pozitivnih iznenadjenja u vidu novih Wormsa,Clousurea,Rainbown Monna,Mark of the Ninja,Half Minute Hero,Chivarly:Medieval Warfare te Hotline Miami.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
,Zna li ko kako da napravim ovaj cod black ops 2. Igrao normalno i od jednom nece da je pokrene, pokrene ali nakon onih prvih slova samo zablokira i pise close game i nakon toga se pojavi error during installation. Nasao sam na YT da treba promjeniti datum i vrijeme, ali mrkso mi svaki put mjenajti datum i vracati u normalu
Roger Federer the best!!!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
odavno nisam nista igrao. Prije neki dan instaliram F1 2012 i ne skidam se s igrice
Jos da mi je volan i papucice, jos veci merak 
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
eh kad si kod far cry 3 evo i nju skidam pa cu vidi kakva je igro sam 2 extra je bila tako da mislim da ce i ova biti.Otelo je napisao/la:Koja godina za gaming:Hitman Absolution,Far Cry(GOTY),Assasians Creed 3,Max Payne 3,Mass Effect,3,Halo 4,Dishonerd,Borderlands 2,Torchlight 2,Darksiders 2,Guild Wars 2,Sleeping Dogs,Walking Dead episode,
Samo jedan klub Velež Mostar
- 10DelPiero
- Kontakt:
Upravo tako, sjajno su ovo napravili btw. igram na expert i nimalo nije lahko, treba dosta strpljenja.Elegant je napisao/la:Svi Hitman serijali su predobri, ne sumnjam da je i ovaj novi.Adnel je napisao/la:E raja neznam igrali ko od vas Hitman Absolution prejaka igra ,preporucio bi svima koji vole pucacinu i malo misliti glavomda je proba nece se pokajati evo ja ne silazim s nje
.
Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- raul-zakon
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Ako neko vec ima problema sa skidanjem igrice assasin creed 3 ovdje je ispravan link i instalacija
http://adf.ly/Feaxb" onclick="window.open(this.href);return false;
http://adf.ly/Feaxb" onclick="window.open(this.href);return false;
La Vechia Signora !!! ForZZA !!!
Evo konačno sam uspio da prekucam CoD Black Ops 2. Na kraju sam ubio fakin Menendeza i zapao mi drugi najgori kraj.
Moraću se potrudit da dođem do najboljeg kraja.
Inače singleplayer je super, grafika odlična, samo mi se ne sviđaju oni roboti, ali jbg, ipak je 2025. 
Sad prelazim na MoH Warfighter.
Moraću se potrudit da dođem do najboljeg kraja.
Sad prelazim na MoH Warfighter.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Ovi CoDovi poslije 5 po meni bzvz.. Inače ne volim igrati ovu tematiku, nova tehnološki napredna oružja, roboti i to.. Daj WWII da igramo 
Fakat sto kazes vise nema one "ratne" tematike misije, borbe, zauzimanje, sada neki roboti prica glupa, super moderna oruzija. Bas su upropastili serijal.Unica_Liverpool_ je napisao/la:Ovi CoDovi poslije 5 po meni bzvz.. Inače ne volim igrati ovu tematiku, nova tehnološki napredna oružja, roboti i to.. Daj WWII da igramo
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
dobar je cod kad mozes igrati s prijateljima, ne znam da sam se vise zabavio igrajuci CoD 2, i CoD4 igrajuci u lanu
preko neta je glupo
ndostaje mi CoD2 i El Alamein mapa, Thompson
preko neta je glupo
ndostaje mi CoD2 i El Alamein mapa, Thompson
- BluesForever
- Kontakt:
Ma zakon su Cod-ovi bili dok je radnja bila 2 sv rat,a ovo sada je pravo sranje.
Champions League Winners 2012
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
Ako neko igra world of tanks a nema klan neka se javi na pp da malo puskaramo 
moze li mi neko preporuciti neku pucacinu ? pozeljno bi bilo da se radnja odvija u drugom svjetskom ratu 
Mogu li preporuka igrica do 2gige ne da mi se vise skidati da cekam satima
neke stare nove bez obzira prednost dajem sportskima,simulacijama,akcijama,autima ma sve mu sto me moze iznenaditi
nadam se pomoci 
neke stare nove bez obzira prednost dajem sportskima,simulacijama,akcijama,autima ma sve mu sto me moze iznenaditi
postoji li nacin da se onaj stari menadzer, CM 2001/2002 pokrene i normalno igra u danasnje vrijeme na vindovsu sedmici? 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
jasmin10 je napisao/la:moze li mi neko preporuciti neku pucacinu ? pozeljno bi bilo da se radnja odvija u drugom svjetskom ratu
Ma Cod 2jasmin10 je napisao/la:jasmin10 je napisao/la:moze li mi neko preporuciti neku pucacinu ? pozeljno bi bilo da se radnja odvija u drugom svjetskom ratu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.