Po meni Velez je cist ko suza i Tuzlaci ga bezrazlozno optuzuju. Cak bi se trebali i zahvaliti Velezu sto je Slobodi u dogovoru sa Goskom omogucio da se protiv Slavije izbore za opstanak. Ipak je Slavija prejaka za Slobodu, Slavija je ove sezone osvojila 52 boda. S druge strane Zeljo je krivac za ispadanje Slobode, ne glavni naravno, glavni krivac je sama Sloboda, ali i Zeljo je indirektno ucestovao u ispadanju Slobode. Najvise me nervira izjava Amara Osima, kada ga je upitao novinar na press konferenciji kao " dali ce Zeljo odigrati sa rezervnim igracima s obzirom da su tri kola do kraja osigurali titulu", Amar Osim je osuo paljbu na tog novinara i izjavio kao " Ti mene vrijedjas, Zeljo ce odigrati posteno do kraja".Buu je napisao/la:Slaviju, Rudar, Gosk, Velez, Celik, Travnik, Leotar sve ekipe koje su mogli umjesto Slobode da odu u nizi rang i sve te ekipe smo mi dobili oba puta, sem Celika, Travnika i Leotara. Pa je.bem ga ja ako im je iko pomogao to je onda Željo. Protiv Slavije, Rudara, Goska, Veleza smo ostvarili 100 % ucinak, a Celika, Travnika i Leotara 75 %. Pa sta smo vise trebali ?? Da za njih jos odigramo ? Sta je Sloboda radila 26 kola ?? Sta su fukare radile 26 kola ?? NISTA, sjedili i hladili mu.da. U 27 kolu su se poceli vaditi, hej 3 kola prije kraja prvenstva. Pa i Velez da nije navrijeme reagovo mozda bi on umjesto Slobode bio u cvajti. Protiv glavnog konkurenta su igrali i nisu osutali prema golu, je li tako ??? I sad lafo neke prijetnje, kao to im nesto novo na nasim terenima.Crni gavran je napisao/la:Velezu trebala titula, a Slobodi bodovi za opstanak. Sta je trebala Sloboda da pusti Velezu titulu, a ona da ispadne iz ligezeljo1 je napisao/la:ma razabu ko ih sisa sami su sebe izbacili,a uostalom sta je bilo prije rata kada je velezu trebala pobjeda u tuzli za titulu a usto jos rodjeni nahebali od murije......![]()
Ista stvar, kakav bi to Velez bio prvak ako ne moze da dobije tim koji se nori za opstanak
Trebalo je pustiti sampionu, e ja sampiona
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dobili od murije, pa poceli razbijati po Tuzli. Sta je trebala murija, da pusti rođene da razbijaju Tuzlu ?![]()
Tačno je, Sloboda je izbacila samu sebe najvise, ali dosta joj je tome pomogao i Zeljo supackim porazom u Trebinju. Veleza u to ne treba mjesati, zahvaljujuci Velezu doslo je do dogovora Velez - Sloboda - Gosk, s tim da je Sloboda sama sebe zaebala sto nije uspjela u Istocnom Sarajevu. Dakle Velez je ucinio sve sto je do njega.
Kontaju velikani da zbog historije zasluzuje igrati u PL, aha zasluzuje mu.do labudovo.
Kriv im Željo i Velez, a najmanje oni.
EH ŠTO NE MOGU NA RENDE KORA
Pogrijesio si Buu, od Travnika ste izgubili na Piroti, a od Leotara u Trebinju, dakle osvojili ste sa tim timovima 50 % bodova a ne 75 %. Sloboda jeste najveci krivac za ispadanje nema dvojbe, ali i Zeljo joj je supackim porazom pomogao, naime Zeljo da je sa Leotarom odigrao nerjeseno, Leotar bi ispao.
Evo snimka pa da analiziramo:
[youtube][/youtube]
Odbrana Zelje kao da je nema, postavlja se pitanje sta bi od odbrane koja je postigla rekord lige u broju prvenstvenih kola bez primljenog gola. S druge strane ocajni Leotar koji je dosta bodova prosuo na Policama, stvorio je protiv tog istog Zelje bezbroj prilika. Posebno sumnjive situacije su golovi Leotara odnosno Sarabe
0' 40''(odbrana Zelje totalno nezaintersovana, niko iz Zeljine odbrane ni da pokusa da omete Sarabu), 0'58" gol Anicica posebno, naivan frajer se stima, saginje se i da je gol nikog zivog pored njega, nikog na drugoj strani "granitna odbrana Zelje", 1'06" sansa Zelje Adilovic 1000 % , jasno je ovdje i budali da Adilovic jednostavno nije imao nikakvog interesa da da gol 1'06".
Ponavaljam, svoje misljenje, Sloboda Velezu nema sta da prigovara, dok se za Zelju ne moze reci da je nevin

________________________________________________________________________________________________
NE MOGU NA RENDE KORA