Ove sezone niko se nespominje.amerosm je napisao/la: Primjera radi. Da je u protekloj sezoni Robben bio ovoliko dugo odsutan kod Vas sviju bi bile upaljene lampice za uzbunu dok ga ove sezone cak i ne spominjete.
Samo mi nije jasTno zašto se nebi smjeli radovati? Meni puca **** za BUNDESLIGU, da se tako izrazim. Ja sam uvijek živio za KANTU jer tamo su moji rivali. Meni je BUNDESLIGA bitna na ovaj način o kojem ti pričaš, kada se osvaja na knap, dok isto tako je svake sezone zdušno pratim sve do onog trenutka dok Bayern neupiše prvi poraz. Ja čekam taj Schale, kad će Bayern osvojiti sezonu bez poraza

Samo recimo sada se isplati osvojiti BUNDESLIGA jer je tu BVB. Mi se u biti toliko i ne možemo sada veseliti jer je BVB "propo" kad je u pitanju BUNDESLIGA, no da oni recimo sada imaju 35 bodova, ovdje bi naše veselje bilo još žešće! ali **** kad ove sezone neamo konkurenciju.
PS i bez Martinezovog transfera, što se tiće noFca Bayern bi uložio goli ****, a pošto je Martinez došaokasTno još se nismo navikli na to da smo potrošili 40 milja na njega i 70 opčenito

A ovo -14 itd. Pa kaj ti nisi bio tu pretprošle sezone?