FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

anton 1983
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la anton 1983 » 09 dec 2012, 20:30

amerosm je napisao/la: Primjera radi. Da je u protekloj sezoni Robben bio ovoliko dugo odsutan kod Vas sviju bi bile upaljene lampice za uzbunu dok ga ove sezone cak i ne spominjete.
Ove sezone niko se nespominje.

Samo mi nije jasTno zašto se nebi smjeli radovati? Meni puca **** za BUNDESLIGU, da se tako izrazim. Ja sam uvijek živio za KANTU jer tamo su moji rivali. Meni je BUNDESLIGA bitna na ovaj način o kojem ti pričaš, kada se osvaja na knap, dok isto tako je svake sezone zdušno pratim sve do onog trenutka dok Bayern neupiše prvi poraz. Ja čekam taj Schale, kad će Bayern osvojiti sezonu bez poraza 8-)

Samo recimo sada se isplati osvojiti BUNDESLIGA jer je tu BVB. Mi se u biti toliko i ne možemo sada veseliti jer je BVB "propo" kad je u pitanju BUNDESLIGA, no da oni recimo sada imaju 35 bodova, ovdje bi naše veselje bilo još žešće! ali **** kad ove sezone neamo konkurenciju.

PS i bez Martinezovog transfera, što se tiće noFca Bayern bi uložio goli ****, a pošto je Martinez došaokasTno još se nismo navikli na to da smo potrošili 40 milja na njega i 70 opčenito :mrgreen:

A ovo -14 itd. Pa kaj ti nisi bio tu pretprošle sezone? :?
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 09 dec 2012, 20:34

amerosm je napisao/la: Ma mislim opcenito na ove postove tipa -11 ili -14, a historija je takodjer pokazala da UH jednu gresku ne pravi dva puta.

Svako ko prati Bundesligu je znao kakav nas scenarij ocekuje u ovoj sezoni, jer Bayern kada odluci da ulozi novac ostatak lige je bez konkurencije.

Primjera radi. Da je u protekloj sezoni Robben bio ovoliko dugo odsutan kod Vas sviju bi bile upaljene lampice za uzbunu dok ga ove sezone cak i ne spominjete.
Znam ja sta govoris i sve to stoji, medjutim nije ti sad neko nasladjivanje reci da Leverkusen zaostaje 11 ili Dortmund 14.Ja da se zelim nasladjivati otisao bih na njihov pdf pa tamo pisao.
To je samo navedeno zbog vecerasnjeg poraza Leverkusena koji je bio na -8 kao prvi pratioc.
Cinjenica je da je Bayern sa ovom bodovnom prednoscu izgubio konkurenciju i ne znam sta treba da se dogodi da se to prokocka. Eh sada, koliko god da bio kritiziran od strane Bavaraca, to je scenario koji nisam prizeljkivao ali sam svakako sretan zbog rezultata i igre u dosadasnjem dijelu.
@Effe Prerano smo druze izgubili konkurenciju, prerano sto ce uciniti ligu manje zanimljivom.. :lol:
Mozes me shvatiti kako hoces ali brate nece biti zanimljivo.
Zadnja izmjena: Bilall, dana/u 09 dec 2012, 20:40, ukupno mijenjano 1 put.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 09 dec 2012, 20:38

Niko nije rekao da se ne smijete radovati, nego sam ja kroz pojedine postove stekao dojam da su neki iznenadjeni sto Bayern ima ovoliku prednost i kao da se to prije nije nikad dogodilo.

@ Bilall

drago mi je da si shvatio sta sam htio reci.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 09 dec 2012, 20:39

Bilall je napisao/la:to je scenario koji nisam prizeljkivao ali sam svakako sretan zbog rezultata i igre u dosadasnjem dijelu.
Mora se srusiti proslosezonski rekord smijesnog kluba. :!:

Propustih jucerasni mec :oops: , jbga, gustao samo u novom siziranju i posrtanju befaubeovaca. :lol:
Der Mann für die entscheidenden Tore.

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 09 dec 2012, 20:44

amerosm je napisao/la:Niko nije rekao da se ne smijete radovati, nego sam ja kroz pojedine postove stekao dojam da su neki iznenadjeni sto Bayern ima ovoliku prednost i kao da se to prije nije nikad dogodilo.
WTF? :o

Pa naravno da smo iznenađeni sa prednošču?

Pa otkad je to normalno da bi se sezona osvojila, da je potrebno uništiti BUNDESLIGU? Mi sada imamo jedno 3-4 boda više nego što sam ja mislio ili oćekivao da ćemo imati. Sad tu negovorim da nešto jesmo ili nismo trebali dobiti, nego o tome da me neko pita prije sezone kolko će Bayern imati bodova na polusezoni, ja bi mu rekao 2 poraza, dva nerješena susreta ili jedan poraz i 3 nerješena susreta - mi sadimamo jedan jedini poraz i samo jedan neriješeni rezultat :shock: da ga **** to niko nije mogao oćekivati!!!

Onda s druge strane imaš BvB i d ame pitaš koliko će oni imat (ja bi i oćekivao njihov pad), reko bi jedan poraz i jedan remi iše nego Bayern. Sad tumožeš ddat oduzet 3 boda, tako da prednost bude između 7 i 4. ALI 14!!!

Mislim kak se usudiš reči da je ovo oćekivano? Ovo je fenomenalno i ovo je slavlje nogometa što Bayern radi! 8-)
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:

brzitesanj
Kontakt:

Post Postao/la brzitesanj » 09 dec 2012, 22:18

BAYERN 41
LEVERKUSEN 30
DORTMUND 27

NO COMMENT 8-) :mrgreen:
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 10 dec 2012, 02:00

secer je napisao/la:
gerdmuller je napisao/la:U Bayernu ne postoji prvih 11
rafinja, bujten, timoscuk, kontento i ostali koji minutazu dabijaju na kapaljku nikada nece lajkati tvoj upis. :)
nisam ni mislio na njih :P
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 10 dec 2012, 02:05

anton 1983 je napisao/la:
amerosm je napisao/la: Primjera radi. Da je u protekloj sezoni Robben bio ovoliko dugo odsutan kod Vas sviju bi bile upaljene lampice za uzbunu dok ga ove sezone cak i ne spominjete.
Ove sezone niko se nespominje.

Samo mi nije jasTno zašto se nebi smjeli radovati? Meni puca **** za BUNDESLIGU, da se tako izrazim. Ja sam uvijek živio za KANTU jer tamo su moji rivali. Meni je BUNDESLIGA bitna na ovaj način o kojem ti pričaš, kada se osvaja na knap, dok isto tako je svake sezone zdušno pratim sve do onog trenutka dok Bayern neupiše prvi poraz. Ja čekam taj Schale, kad će Bayern osvojiti sezonu bez poraza 8-)

Samo recimo sada se isplati osvojiti BUNDESLIGA jer je tu BVB. Mi se u biti toliko i ne možemo sada veseliti jer je BVB "propo" kad je u pitanju BUNDESLIGA, no da oni recimo sada imaju 35 bodova, ovdje bi naše veselje bilo još žešće! ali **** kad ove sezone neamo konkurenciju.

PS i bez Martinezovog transfera, što se tiće noFca Bayern bi uložio goli ****, a pošto je Martinez došaokasTno još se nismo navikli na to da smo potrošili 40 milja na njega i 70 opčenito :mrgreen:

A ovo -14 itd. Pa kaj ti nisi bio tu pretprošle sezone? :?
isto razmisljanje :)
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 10 dec 2012, 02:06

anton 1983 je napisao/la:dobiti, nego o tome da me neko pita prije sezone kolko će Bayern imati bodova na polusezoni, ja bi mu rekao 2 poraza, dva nerješena susreta ili jedan poraz i 3 nerješena susreta - mi sadimamo jedan jedini poraz i samo jedan neriješeni rezultat :shock: da ga **** to niko nije mogao oćekivati!!!
Ja velike razlike u PM, hajd da si rekao ocekivao 3 poraza i 4 nerjesena (primjer) a sada imate po jedan poraz i nerjesen to bi imalo smisla, ovako definitivno nemam pojma sta naglasavas jer nema smisla.
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 10 dec 2012, 09:10

neo je napisao/la: Ja velike razlike u PM, hajd da si rekao ocekivao 3 poraza i 4 nerjesena (primjer) a sada imate po jedan poraz i nerjesen to bi imalo smisla, ovako definitivno nemam pojma sta naglasavas jer nema smisla.
Nepropadanje BvB-a ;) Nije Bayern toliko lošiji naspram prošle sezone, koliko je BvB. Ovdje se priča o bodovnoj razlici između nas i drugog...Bayern ima broj bodova koji je bio nerealno za očekivati, kao i BvB (nerealno malo),

I da Skamovac, pa nije isto imati 7 bodova predosti, 4 boda prednosti ili 11 i 14 :?

brzitesanj
Kontakt:

Post Postao/la brzitesanj » 10 dec 2012, 11:42

slika
:D
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 10 dec 2012, 11:52

Osvanula je i ta tema za Guardiolu.. pa mislim da je to dobar strucnjak, naravno neko ce reci da je mogao to postici sto je postigao jer je vodio odlicnu ekipu Barcelone, ali ima nesto u tom covjeku, i mislim da bi on Bayernu dao novu dimenziju 8-)

Jupp je odlican strateg i trener, mozemo se mi nekad ljutit na njega al ovo vrijeme sto radi sa Bayernom, odlicno radi zaista..
E sad covjek je u godinama, ne mozemo ocekivat da ce on sad produzit na 4 godine i da ce jos vodit Bayern. Ova sezona mozdaa al mozdaaaaaa sljedeca, i to je too.. iskreno moje misljenje da ak je ovo istina za Pepa.. neka vodi Bayern.. Ma da opet kad City mu nudi onolike pare i ostali naftasi da ih Pep vodi, ne znam kak bi onda nama dosao..
FC Bayern !!!!!

bajern100
Kontakt:

Post Postao/la bajern100 » 10 dec 2012, 12:13

ove godine super ide sa jupom ali ja bih već od sledećeg ljta doveo Pepa ako je moguće kao neko dugoročno rješenje

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 10 dec 2012, 13:50

Ne znam koliko je ovo dobro . Jbg ima tu Martinez sto se tice jezika a mozda i Gomez :? al nisam siguran kako bi to izgledalo .
Zanimam me kakav bi nam SPEK :D donio u ekipu
Thomas Müller - Fußballgott

KSIVLE
Kontakt:

Post Postao/la KSIVLE » 10 dec 2012, 16:12

Pep bi bio bingo. Bayern je po igri najbliži Barci i Pep bi tu odlično došao.
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 10 dec 2012, 18:24

Braco Bavarci, ja sam uvijek govorio da bi Barca bila podjednako dobra sa bilo kojim drugim trenerom. I iza tog stojim. Ali vidi se sad blagi pad u igri Barce, iako po bodovima su fantasticni (govorim o LFP)!

Mislim da je Guardiola napravio odlican temelj ekipe u Barci, te je Vilanovi skoro pa nikakav problem voditi tu ekipu dalje.

Kako bi mogao nama pomoci? Sta bi unio novo?
Stern des Südens

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 10 dec 2012, 18:34

Izvjesno je da Heynckes nece nastaviti svoj posao u Bayernu naredne sezone - i isti ce najvjerovatnije otici u penziju, jer je sam jedne prilike rekao da je bio zavrsio karijeru, ali zbog prijateljstva sa UH-om da se ponovo vratio poslu.

Sto se Guardiole tice kljuc ce biti koliko ce dobro vladati Njemackim jezikom, jer je poznata politika Bayerna po tom pitanju, a takodjer ne treba zaboraviti cinjenicu da mu UH i uprava Bayerna nece dati blanko-cek pa da napise iznos koji zeli. Ja i dalje vjerujem da Motzki polahko ali sigurno priprema sebi teren kako bi od Jula obnasao obje funkcije u Bayernu.

Sve u svemu kada se sve sabere izbor je sveden na minimum...
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 10 dec 2012, 19:12

Boljeg od Motzkog ne moze se naci. Klinac bi ovako furali, da on nije na klupi ove godine. :!:
Der Mann für die entscheidenden Tore.

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 10 dec 2012, 19:17

amerosm je napisao/la: Ja i dalje vjerujem da Motzki polahko ali sigurno priprema sebi teren kako bi od Jula obnasao obje funkcije u Bayernu.
Ja mislim da smo onda nadrljalji ko zuti ak on preuzme kormilo!!!
Stern des Südens

farinelli123
Kontakt:

Post Postao/la farinelli123 » 10 dec 2012, 19:21

A sta kazete na jeftiniju varijantu u vidu Thomas Tuchel-a?
Mislim da bi on mogao da izraste u trenera kalibra Klopp-a. ;)

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.