FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
sad ako ne otvorimo oci necemo nikad,ovo ako dozvolimo sadd otice sve u ****,nesto treba poduzeti pod hitno proteste neke napravit,pa ljudi taj meskee ce nam se svima popisat u usta a mi cemo i dalje samo po forumima pisat i zalit se,stv ako ovo ne spasimoo trebamo se ugasit!
Poziv za jaču Slobodu!
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
kakve ba proteste..brate,u zemlji seljaka na brdovitom balkanu samo batine i to dobre pomazuKapellen je napisao/la:sad ako ne otvorimo oci necemo nikad,ovo ako dozvolimo sadd otice sve u ****,nesto treba poduzeti pod hitno proteste neke napravit,pa ljudi taj meskee ce nam se svima popisat u usta a mi cemo i dalje samo po forumima pisat i zalit se,stv ako ovo ne spasimoo trebamo se ugasit!

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Naravno. Ako ovo gleda neko iz administracije FB stranica "FK Sloboda Tuzla", "Fukare Tuzla" i "Tuzla - Grad koji volim", a vjerovatno da gleda, nek objasni pučanstvu o čemu je riječ i pozove na mirne proteste.Kapellen je napisao/la:sad ako ne otvorimo oci necemo nikad,ovo ako dozvolimo sadd otice sve u ****,nesto treba poduzeti pod hitno proteste neke napravit,pa ljudi taj meskee ce nam se svima popisat u usta a mi cemo i dalje samo po forumima pisat i zalit se,stv ako ovo ne spasimoo trebamo se ugasit!
Vozi me na Pale preko ledina
Nakon onog vidi se da je Gracicu stalo da Tuzla ima stabilnog premijerligasa i da napravi fuziju sa ovom nasom Slobodm,a ne ovom 1919 koju su osnovali ovi klosari i patokari,hebem im sve ,dabogda truhli
njima nije do Slobode vec do njihovih djepova.. Jedino ih Imamovic moze razjebati,ali nece ni on to odraditi..

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Sta rade od kluba i od futbala u tz pa to je strasno. Ovo bi ja na goli otok sve...
-
- Interni moderator
- Kontakt:
sta ima faraon r.a.z.j.e.b.a.v.a.t kad ih je on i instalirao kao svoje satelite u klubuharry_90 je napisao/la:Nakon onog vidi se da je Gracicu stalo da Tuzla ima stabilnog premijerligasa i da napravi fuziju sa ovom nasom Slobodm,a ne ovom 1919 koju su osnovali ovi klosari i patokari,hebem im sve ,dabogda truhlinjima nije do Slobode vec do njihovih djepova.. Jedino ih Imamovic moze razjebati,ali nece ni on to odraditi..
![]()

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- King Kenny
- Kontakt:
Slazem se...nek barem znaju i ostali koji ne citaju ovaj forum ko koči u svemu ovomeotto je napisao/la:Naravno. Ako ovo gleda neko iz administracije FB stranica "FK Sloboda Tuzla", "Fukare Tuzla" i "Tuzla - Grad koji volim", a vjerovatno da gleda, nek objasni pučanstvu o čemu je riječ i pozove na mirne proteste.Kapellen je napisao/la:sad ako ne otvorimo oci necemo nikad,ovo ako dozvolimo sadd otice sve u ****,nesto treba poduzeti pod hitno proteste neke napravit,pa ljudi taj meskee ce nam se svima popisat u usta a mi cemo i dalje samo po forumima pisat i zalit se,stv ako ovo ne spasimoo trebamo se ugasit!

Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~
YNWA!
YNWA!
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
mah nesto sumnjam da ih oko ovog podrzava, instalirao ih je da prodje ovo i da skine Slobodu s vrata a ne da i njeg sjebu jer otkud ti znas moze se raja i protiv njeg okrenut( nece al postoji mogucnost a ne igraju se oni s tim). treba i od njeg trazit da se ocituje da vidimo na cijoj je strani, kome jos je.at mater....joj koja smo mi **** to je cudo jedno, ako nista ne poduzmemo ( a ogranicene su nam mogucnosti) i trebamo se ugasit
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Navijaci uzmite klub pod svoje kao sto u vecini slucajeva gdje se klub ugasio ili zapao uprobleme jer ovi samo sebe gledaju.
Sta je jasno? Sta?
Pa ja sam o ovome pisao jos prvog dana, najrealnija varijanta je da se FK Sloboda ugasi jer je prezaduzena. Prije par dana se svi slozise oko toga, a sada neki 25ogodisnjak napise clanak u nekakvom portalcicu, bajagi zaradi interesa Slobode, i pri tome ne kaze apsolutno nista novo, a vi se svi ovde nalozili kao da je covjek otkrio ameriku.
Da ja vama nesto kazem. Pitajte vi autora tih novina hoce li on placati stan i davati plate igracima, ulagati u tim, naci sponzore itd? Sta je to taj autor teksta ucinio Slobodu da si da za pravo da uzima u usta imena legendi i tom oportunistickom pricom poziva na neki bojkot. PA JMB ZIVOT, ZAR VI NE MISLITE DA TE LEGENDE KOJE SPOMINJE NEMAJU VLASTITA USTA da kazu za sebe sta zaista misle i hoce? Eto, Meske je jedna od najvecih legendi koje je iznjedrio ovaj klub, ja vam zivotom garantujem da covjek nema koristi od te svoje funkcije niti je dosao na istu da se na njen racun obogati, a isti taj Meske LEGENDA se slaze sa Gracicevim prijedlogom. Pa kako onda taj autor teksta ima obraza da se sluzi imenima tih legendi?
Sta taj autor misli, do kada ce FK Sloboda dalje ovako. Ma sta vi koji ovdje pametujete i hocete proteste mislite, do kada FK Sloboda moze ovako. Lako je najavljivati proteste, zasto se neko ne pojavi od vas sa alternativnim rjesenjima?
Taj autor koji vas lozi je do jucer zaslugom Giproma bio PR Slobode, a naravno sada ga nema nigdje pa mu to bas ne sjeda. Do jucer je sjedio po lozi besplatno, a sutra vec mozda nece ako Gracic uzme pod svoje...
I sad njega kao briga, kao on se sikira za tradiciju, a ne sikira se sto djeca koja igraju nemaju hljeba.. Hajde djeca i nekako, nego ima tu ljudi sa familijama koji dijetu koru hljeba sutra u usta trebaju staviti... Od cega, pitam se, ako klub nema para i vodi borbu za goli zivot...
Ja ovdje necu nikome govoriti da sam vec navijac od njega, sigurno i nisam. Nemam toliko emocija prema toj tradiciji. Tacnije imam, ali mi je vrijednija buducnost od proslosti, ja ne znam kako da shvatite to. Za nas koji koracamo ovom zemljom je bitnije sta ce biti sutra, a ne sta je bilo jucer. Jucer smo prezivjeli ocigledno, a da li cemo ono sto dolazi sutra, ovisi od odluka koje cemo napraviti danas. Ljudi, probudite se, nikome nije drago sto se FK Sloboda treba ugasiti da bi bilo sutra bolje, ali to je nuzno zlo. Posto nemate nacin da spasite situaciju, onda se pomirite sa neminovnim.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
On ih instalirao,moze ih i shebatistaragarda je napisao/la:sta ima faraon r.a.z.j.e.b.a.v.a.t kad ih je on i instalirao kao svoje satelite u klubuharry_90 je napisao/la:Nakon onog vidi se da je Gracicu stalo da Tuzla ima stabilnog premijerligasa i da napravi fuziju sa ovom nasom Slobodm,a ne ovom 1919 koju su osnovali ovi klosari i patokari,hebem im sve ,dabogda truhlinjima nije do Slobode vec do njihovih djepova.. Jedino ih Imamovic moze razjebati,ali nece ni on to odraditi..
![]()

nemam nista protiv tebe pisao si do sad sve realne postove,al poenta je u tomee sto ni Gracicu nije u interesu da se spaja s' tim omladinskim pogonom Sloboda 1919 koju su ovi uhljupi osnovali,i koji zelee da ostanu na funkciji u novom klubu,znaci covjek ih ne zeli uopste,a oni nece pristat da se spaja sa nasom Slobodom jer ih tu nema nigjee nece imat koristi od Slobode,jbg naucili ljudi da hapajuu,i ne treba tog Mesketa zvati legendom,zna se dobroo sta je on radioo nekad za zmaj od bosnee i kolko je bio protiv Slobode,a danas dolazi s pricom voli taj klub nece dozvolit da se ugasi,vratiit ce se u PL ekspresno i td i td..ukolko neko ne poduzme nesto odosmo mi u jedan veliki k.u.r.a.c!_dreamer_ je napisao/la:Sta je jasno? Sta?
Pa ja sam o ovome pisao jos prvog dana, najrealnija varijanta je da se FK Sloboda ugasi jer je prezaduzena. Prije par dana se svi slozise oko toga, a sada neki 25ogodisnjak napise clanak u nekakvom portalcicu, bajagi zaradi interesa Slobode, i pri tome ne kaze apsolutno nista novo, a vi se svi ovde nalozili kao da je covjek otkrio ameriku.
Da ja vama nesto kazem. Pitajte vi autora tih novina hoce li on placati stan i davati plate igracima, ulagati u tim, naci sponzore itd? Sta je to taj autor teksta ucinio Slobodu da si da za pravo da uzima u usta imena legendi i tom oportunistickom pricom poziva na neki bojkot. PA JMB ZIVOT, ZAR VI NE MISLITE DA TE LEGENDE KOJE SPOMINJE NEMAJU VLASTITA USTA da kazu za sebe sta zaista misle i hoce? Eto, Meske je jedna od najvecih legendi koje je iznjedrio ovaj klub, ja vam zivotom garantujem da covjek nema koristi od te svoje funkcije niti je dosao na istu da se na njen racun obogati, a isti taj Meske LEGENDA se slaze sa Gracicevim prijedlogom. Pa kako onda taj autor teksta ima obraza da se sluzi imenima tih legendi?
Sta taj autor misli, do kada ce FK Sloboda dalje ovako. Ma sta vi koji ovdje pametujete i hocete proteste mislite, do kada FK Sloboda moze ovako. Lako je najavljivati proteste, zasto se neko ne pojavi od vas sa alternativnim rjesenjima?
Taj autor koji vas lozi je do jucer zaslugom Giproma bio PR Slobode, a naravno sada ga nema nigdje pa mu to bas ne sjeda. Do jucer je sjedio po lozi besplatno, a sutra vec mozda nece ako Gracic uzme pod svoje...
I sad njega kao briga, kao on se sikira za tradiciju, a ne sikira se sto djeca koja igraju nemaju hljeba.. Hajde djeca i nekako, nego ima tu ljudi sa familijama koji dijetu koru hljeba sutra u usta trebaju staviti... Od cega, pitam se, ako klub nema para i vodi borbu za goli zivot...
Ja ovdje necu nikome govoriti da sam vec navijac od njega, sigurno i nisam. Nemam toliko emocija prema toj tradiciji. Tacnije imam, ali mi je vrijednija buducnost od proslosti, ja ne znam kako da shvatite to. Za nas koji koracamo ovom zemljom je bitnije sta ce biti sutra, a ne sta je bilo jucer. Jucer smo prezivjeli ocigledno, a da li cemo ono sto dolazi sutra, ovisi od odluka koje cemo napraviti danas. Ljudi, probudite se, nikome nije drago sto se FK Sloboda treba ugasiti da bi bilo sutra bolje, ali to je nuzno zlo. Posto nemate nacin da spasite situaciju, onda se pomirite sa neminovnim.
Poziv za jaču Slobodu!
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
i sto je najjace sad malo citam komentare tamo ma fb ljudi shvatili kao da Gracic hoce da ugasi klub i nece fuziju sa Slobodom - vecina sve naopako shvatili
jbg treba NESTO poduzet
inace je.ase nas legende

jbg treba NESTO poduzet

crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
U puno stvari se slažem sa tobom. Vidim da i ti ovo sa ljubavlju doživljavaš._dreamer_ je napisao/la:Sta je jasno? Sta?
Ali se ne slažem sa boldiranim. Na Zahirovića se digla hampa i kampanja i dok čovjeka nisu otjerali nisu se kanili...a znaš li tko? Ovalni ofis faraona jer se prepao opštih izbora. Lično mi je Šečer pričao priče kako su navijači plačenici jer su onako dočekali igrače po povratku iz Ist.Sarajeva....a svi mi, bar ovdje znamo, daje tu 0%istinbe. A znaš zašto to Šečer priča? Zato što kod njih ne postoji ljubav i emocije prema ovom klubu več u njemu vide samo jedan subjekt iz kojeg treba izvući dušu. A ti navijači odu i ovu **** drugu ligu po 500kilometara dok Šečer vodi onaj klub sa Modraca.
I ja sam za reorganizaciju...u projektu vidim mnogo toga perspektivnog. Pa na blogu sam neki dan napisao članak u pozitivnom svjetlu...ali oveljude treba pod hitno skloniti iz prvog plana ovih pregovora
tuzlanska Sloboda
- Probisvjet
- Kontakt:
Ovaj komentar je u potpunosti tacan._dreamer_ je napisao/la:Sta je jasno? Sta?
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- Probisvjet
- Kontakt:
....
Zadnja izmjena: Probisvjet, dana/u 10 dec 2012, 17:58, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
" onclick="window.open(this.href);return false;Probisvjet je napisao/la:Sada je na onima koji su tvrdili da ce sacuvati istoriju, FK Slobodu i sve ostale utopijske zamisli da to urade.
Poslije toliko godina navijanja, preko hiljadu odgledanih utakmica Slobode, poslije tolikih putovanja za Slobodom, poslije pritvora u Beogradu, Sibenika, Ljubljane, Tetova...
Tuznim i zalosnim srcem, zamrzavam svoje navijacko mjesto na Tusnju, na ovom forumu i bilo cemu sto se odnosi na klub kojem upravljaju lopovi.
Imali su ruku spasa, nisu prihvatili i nema se tu sta reci. Sto se tice gospodina Gracic Nijaza, ima veliki naklon od mene i zelim mu da ostvari sve svoje zamisli, da napravi jedan mocan fudbalski kolektiv, ma gdje bio.
Zahvaljujem se Jasminu Imamovicu i on se potrudio da spasi ovo sto se spasiti moze. Bar na kraju.
Probisvjet ide u zasluzenu penziju.
Pozdrav svim forumasima.
P.S. Poseban pozdrav za "ekran"!
Gasim!!!!!!!!

Dilamo CRNI UGALJ !
Protesti nula bodova, ništa od toga drug. Nismo mi sposobni za tako nešto, iz milion razloga. Kao što reče neko iz busa, ove godine ne znam koje je gostovanje bilo "Jebote HZ naprave proteste kad su treći, što nisu prvi, a nama se Dita ugasi".Kapellen je napisao/la:sad ako ne otvorimo oci necemo nikad,ovo ako dozvolimo sadd otice sve u ****,nesto treba poduzeti pod hitno proteste neke napravit,pa ljudi taj meskee ce nam se svima popisat u usta a mi cemo i dalje samo po forumima pisat i zalit se,stv ako ovo ne spasimoo trebamo se ugasit!

"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Znaci nista od ovog,klosari su usrali citavu situacija u vezi sa fuzijom,za mene sasvim ocekivano gledaju svoj interes,a ne da klubu pomognu..znaci od marta se fudbal u Tuzli nece vise igrati !! Aferim 

Covjek dosao da vas spasi od propasti vi odbijate,na kraju ce vam ostati samo navijacki sal od kluba.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.